inkaddict Reputație: 146 Postat Octombrie 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2020 Locatie:8 (curat dar parca de ochii soacrei plus baie cam naspa)Sani: - 2 (mai bine nu avea)Fund: 6.5 (cum vedeti in poze)Față: 6.5Oral: 5 (ciocanitoare pe cap plus laba)Normal: 7(a fost ok dar se vedea ca nu e prezenta)Gfe; 6 (totu de suprafata, se simtea pt ca erau momente cand era clar cu mintea in alta parte)Halat: 250 Inscris la:04 oktober 2020 hmm oare de ce am impresia ca esti un guvid caruia nu-i mai merge treba ?
huzi6x Reputație: 20 Postat Octombrie 7, 2020 Postat Octombrie 7, 2020 Tu te-ai nascut cu cont pe forum?
inkaddict Reputație: 146 Postat Octombrie 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2020 Tu te-ai nascut cu cont pe forum? Nu, nu m-am nascut cu cont .. dar am citit si recenziile anterioare .. plus ca am si fost la ea .. daca ala e un fund de 6.5 ... mananci rahat .. raman la parerea ca nici macar nu ai fost si ca recenzia e facuta aiurea ..
inkaddict Reputație: 146 Postat Octombrie 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2020 Unde e recenzia ta? Nu cred ca ma obliga nimeni sa fac recenzie :) plus are destule .. majoritatea pozitive.
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Octombrie 8, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2020 Disponibila începând cu ora 11:00
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Octombrie 8, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2020 Nu, nu m-am nascut cu cont .. dar am citit si recenziile anterioare .. plus ca am si fost la ea .. daca ala e un fund de 6.5 ... mananci rahat .. raman la parerea ca nici macar nu ai fost si ca recenzia e facuta aiurea .. Asta am și eu impresia, ca cine a fost ieri au fost foarte mulțumiți de mine, și în plus majoritatea au fost cei care ma cunosc deja, dar am zis ca poate a fost cnv nemulțumit , ehh cine ma cunoaște știe mai bine, va pup
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Octombrie 8, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2020 💓
huzi6x Reputație: 20 Postat Octombrie 8, 2020 Postat Octombrie 8, 2020 Asta am și eu impresia, ca cine a fost ieri au fost foarte mulțumiți de mine, și în plus majoritatea au fost cei care ma cunosc deja, dar am zis ca poate a fost cnv nemulțumit , ehh cine ma cunoaște știe mai bine, va pupCine a zis ca am fost ieri? Vrei sa dau detalii cum ar fi apartamentul, etajul si poate unele si mai picante?
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Octombrie 8, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2020 💓
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Octombrie 8, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2020 Cine a zis ca am fost ieri? Vrei sa dau detalii cum ar fi apartamentul, etajul si poate unele si mai picante?Pt ca tu ai contul făcut pe 4 octombrie, iar eu de vineri nu am muncit, ieri am lucrat și pot confirma cei care au venit! Hai sa închidem subiectul, este ca tine, ai fost și nu ți-a plăcut. Nu poți fii pe placul tuturor ca nu ai cum! Fiecare are gusturile lui!
huzi6x Reputație: 20 Postat Octombrie 8, 2020 Postat Octombrie 8, 2020 Ai o logica in tine...Daca am cont de pe 4 inseamna ca atunci am aflat de tine? Pa!
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Octombrie 8, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2020 SERVICII:👉🼠sex normal👉🼠sex oral👉ðŸ¼masaj erotic👉ðŸ¼masaj de relaxare👉ðŸ¼diferite fantezii👉ðŸ¼diferite poziții👉ðŸ¼roleplay👉ðŸ¼fetish👉ðŸ¼GFE👉ðŸ¼PSE👉🼠facesitting👉🼠deepthroath👉🼠cob😈ANAL-50lei🔞 **Pentru mai multe detalii nu ezita sa ma contactezi. 🔺Disponibilă outcall doar la hotel.🔹Programări prin 📞apel, 📲sms 💌pm whatsappâŒ0765403306 â—ï¸â—ï¸â—ï¸NU RÄ‚SPUND LA NUMERE PRIVATEâ—ï¸â—ï¸â—ï¸ ðŸŽCadoul:150 lei / 30 min250 lei / 1h ♦ï¸Locație: bulevardul unirii 57â™¦ï¸ Outcall400/h
lutomm Reputație: 65 Postat Octombrie 8, 2020 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 8, 2020 Am vizitat și eu pe Dana, ce pot sa spun e că fata merita, însă la aceeași bani poți găsi o experiență mai buna. Nu este rea, își face treabă și pe oral și pe normal. Dar dacă ar fi sa mai trec pe la ea, as incerca o alta opțiune înainte.
poenariu Reputație: 52 Postat Octombrie 8, 2020 Postat Octombrie 8, 2020 Am vizitat și eu pe Dana, ce pot sa spun e că fata merita, însă la aceeași bani poți găsi o experiență mai buna. Nu este rea, își face treabă și pe oral și pe normal. Dar dacă ar fi sa mai trec pe la ea, as incerca o alta opțiune înainte.Adica e buna dar nu prea
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Octombrie 8, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2020 Am vizitat și eu pe Dana, ce pot sa spun e că fata merita, însă la aceeași bani poți găsi o experiență mai buna. Nu este rea, își face treabă și pe oral și pe normal. Dar dacă ar fi sa mai trec pe la ea, as incerca o alta opțiune înainte.Îți mulțumesc pt recenzie, dacă ai putea te-aș ruga sa îmi scrii pe wapp ce nu a fost ok ca să pot îndrepta, nu as vrea sa fie neplăceri de-aceea as dorii sa îndrept fiecare greșeală!
Membru Premium il pupparo Reputație: 22538 Postat Octombrie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Octombrie 8, 2020 Buna Dana , oralul se poate si neprotejat , nu prea e clar . FK este permis ? Multumesc. 1
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Octombrie 8, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2020 Buna Dana , oralul se poate si neprotejat , nu prea e clar . FK este permis ? Multumesc.Oralul este în funcție de igiena
lutomm Reputație: 65 Postat Octombrie 8, 2020 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 8, 2020 Adica e buna dar nu prea este buna, o recomand drept o experiență. Nu am nimic rău de spus, este vorba de gusturi până la urmă. 1
Membru Premium il pupparo Reputație: 22538 Postat Octombrie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Octombrie 8, 2020 Multumesc Dana. Si pentru partea a doua a intrebarii ? 1
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Octombrie 8, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2020 Multumesc Dana. Si pentru partea a doua a intrebarii ?Nu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Octombrie 9, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2020 Disponibila. 💓
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Octombrie 9, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2020 💓
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum