danaxoxo Reputație: 1490 Postat Noiembrie 5, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 5, 2020 ❤️ 1
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Noiembrie 6, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2020 Disponibila pana la 22:00❤️azi voi pune poze noi ❤️
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Noiembrie 6, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2020 ❤️ 1
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Noiembrie 7, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2020 Disponibila pana la 21:00❤️ 1
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Noiembrie 7, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2020 ❤️
hedonis91 Reputație: -77 Postat Noiembrie 8, 2020 Postat Noiembrie 8, 2020 Disponibila pana la 21:00❤️Nu credeam că o să văd așa ceva
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Noiembrie 9, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2020 Nu credeam că o să văd așa cevaDE CE? ❤❤ DISPONIBILA PANA LA 21:00❤
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Noiembrie 9, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2020 0SERVICII:👉🼠sex normal 👉🼠sex oral👉ðŸ¼masaj erotic👉ðŸ¼masaj de relaxare👉ðŸ¼diferite fantezii👉ðŸ¼diferite poziții👉ðŸ¼roleplay👉ðŸ¼fetish👉ðŸ¼GFE👉ðŸ¼PSE👉🼠deepthroath👉🼠cob😈🔞 **Pentru mai multe detalii nu ezita sa ma contactezi. 🔺Disponibilă outcall doar la hotel.🔹Programări prin 📞apel, 📲sms 💌pm whatsappâŒ0765403306 â—ï¸â—ï¸â—ï¸NU RÄ‚SPUND LA NUMERE PRIVATEâ—ï¸â—ï¸â—ï¸ ðŸŽCadoul:150 lei / 30 min250 lei / 1h ♦ï¸Outcall 400/h 1
excelsior25 Reputație: 1 Postat Noiembrie 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2020 Hey Dana, Ai scos funduletul din oferta? :(
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Noiembrie 10, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 10, 2020 Disponibilă pana la 21:00 ❤️
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Noiembrie 10, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 10, 2020 ❤️ va aștept cu programări prin sms / telefonic / wapp ❤️ Mâine disponibilă de la 10:00 pana la 21:00 ❤️
tydortydor Reputație: 11 Postat Noiembrie 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 10, 2020 Am fost vara aceasta la Dana. Cred ca ma tine minte pentru ca i s a stricat dusul in seara cand am fost eu si era apa prin baie. Ar fi fost mai bine daca baia era umeda de la un squirt.Este o fată foarte mică si slabă. Parcă e o fetiță de clasa 10 a. Dar surpriza, mi a spus ca este mămica tînără si singură si invata si la facultate. Nu stiu daca chiar ii place ceea ce face dar si a dat silința sa ma simt bine si nu s a plâns ca pula e prea mare sau ca nu poate in vreo poziție. A fost o experiență buna, m am simtit ca si cum era o prietena, mai ales când mi a povestit de viața ei. A zis ca face asta din cauză ca face asta din cauză ca a fost dezamăgită in dragoste si nu mai poste iubi alt bărbat.
maa5-fu1 Reputație: 158 Postat Noiembrie 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 10, 2020 Dar surpriza, mi a spus ca este mămica tînără si singură si invata si la facultate. . A zis ca face asta din cauză ca face asta din cauză ca a fost dezamăgită in dragoste si nu mai poste iubi alt barbat.Ce bullshit, ba ce campanie neobisnuita de promovare 😂
tydortydor Reputație: 11 Postat Noiembrie 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 11, 2020 maa5-fu1, ai inteles gresit. Eu nu o promovez dar am spus cum a fost la ea. Nu e totul perfect. De exemplu apartamentul unde statea atunci nu e asa fain, problema cu dusul cred ca se întâmplă destul de des, nu doar la mine s a întâmplat. Si sexul a fost cam de nota 7-8.
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Noiembrie 11, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 11, 2020 Am fost vara aceasta la Dana. Cred ca ma tine minte pentru ca i s a stricat dusul in seara cand am fost eu si era apa prin baie. Ar fi fost mai bine daca baia era umeda de la un squirt.Este o fată foarte mică si slabă. Parcă e o fetiță de clasa 10 a. Dar surpriza, mi a spus ca este mămica tînără si singură si invata si la facultate. Nu stiu daca chiar ii place ceea ce face dar si a dat silința sa ma simt bine si nu s a plâns ca pula e prea mare sau ca nu poate in vreo poziție. A fost o experiență buna, m am simtit ca si cum era o prietena, mai ales când mi a povestit de viața ei. A zis ca face asta din cauză ca face asta din cauză ca a fost dezamăgită in dragoste si nu mai poste iubi alt bărbat.Îți mulțumesc pt recenzie , și da se întâmpla foarte des problema cu dușul de aceea m-am și mutat și sper ca acum sa nu mai am probleme cu absolut nimic ❤Ce bullshit, ba ce campanie neobisnuita de promovare Nu cred , ca ma promovează cum și tu lsi recenzii la rândul tău și el a lăsat ! Hai sa nu mai fim răutăcioși !
hedonis91 Reputație: -77 Postat Noiembrie 11, 2020 Postat Noiembrie 11, 2020 DE CE? ❤❤văd că nu s-a postat răspunsul și nu înțeleg de ce se întâmplă chestia asta Ori e de vină poza, ori efectul, ori lumina/luminile, ori editările făcute pozei dacă sunt, că arată prea bine.
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Noiembrie 11, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 11, 2020 văd că nu s-a postat răspunsul și nu înțeleg de ce se întâmplă chestia asta Ori e de vină poza, ori efectul, ori lumina/luminile, ori editările făcute pozei dacă sunt, că arată prea bine.Poza nu este editata deloc ,bă din conta poza a fost un eșec total :)))
maa5-fu1 Reputație: 158 Postat Noiembrie 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 11, 2020 Nu cred , ca ma promovează cum și tu lsi recenzii la rândul tău și el a lăsat ! Hai sa nu mai fim răutăcioși !Eu am ras de partea cu facultatea si faptul ca nu poti trece peste ultima despartire. 😂
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Noiembrie 11, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 11, 2020 Eu am ras de partea cu facultatea si faptul ca nu poti trece peste ultima despartire. Am trecut peste de atunci , e o cicatrice ce rămâne acolo , sincer pe viitor as prefera ca , cei ce vin sa păstreze relația dintre noi pt ei , ma refer la cea ce vorbim ! Ca nici lor nu le’ar plăce sa spun pe forum ce discutam ❤
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Noiembrie 11, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 11, 2020 Disponibilă pana la 21:00 ❤️
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Noiembrie 11, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 11, 2020 ❤️
hedonis91 Reputație: -77 Postat Noiembrie 11, 2020 Postat Noiembrie 11, 2020 Poza nu este editata deloc ,bă din conta poza a fost un eșec total :)))Mie unul îmi place. Totuși nu-nțeleg o chestie la voi fetele: Spuneți că sunteți oribile sau ați ieșit urât sau chestii de genul, dar tot le puneți/postați
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Noiembrie 12, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 12, 2020 Mie unul îmi place. Totuși nu-nțeleg o chestie la voi fetele: Spuneți că sunteți oribile sau ați ieșit urât sau chestii de genul, dar tot le puneți/postațiNu mai aveam poze sa pun pe forum și era singura nepostata :)))
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Noiembrie 12, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 12, 2020 Disponibilă pana la 21:00 ❤️
excelsior25 Reputație: 1 Postat Noiembrie 12, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 12, 2020 Buna Dana, Analul mai e in meniu, sau l-ai scos complet? Multumesc,
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum