lazy Reputație: 2570 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Sa fie usor de ajuns Oras:Sa fie usor de ajuns Postat Februarie 7, 2019 Recent, la o întâlnire de corporatiști într- un bar, unul dintre ei s-a scuzat că a întârziat:" A trebuit să duc SOCROȘENIA la gară!" Mi-a plăcut apelativul inventat de tip pentru mama- soacră... 2
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Februarie 7, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Februarie 7, 2019 dincolo era mai ieftin ala negru de respira greu era ta-su ma! :pope :pope :pope 4 1
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Februarie 7, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Februarie 7, 2019 ala bala portocala a j ytre :baby2 :baby2 :baby2 :baby2 6 1
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Februarie 7, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Februarie 7, 2019 hai cu accesu hai cu accesu hai hai hai caruta cu cai cine se scoala de dimineata este obosit toata ziua cine se scoala de dimineata nu mai poate dormi pana la pranz esti belea.Interesanta participarea ta la acest forum!! :ellao :ellao :ellao 6 1
Vizitator freeway1 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 bagaInformatii de genul asta nu se dau gratis.Ce,tu dai ceva gratis?
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 7, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 7, 2019 Informatii de genul asta nu se dau gratis.Ce,tu dai ceva gratis? nimic nu e gratis pe lumea asta dar... mai bag si eu cate un zambet prin zona ....gratuit zambetul... stii ce zic :P
Vizitator freeway1 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 nimic nu e gratis pe lumea asta dar... mai bag si eu cate un zambet prin zona ....gratuit zambetul... stii ce zic :PDe zâmbete,mai mult sau mai putin galese, am podul plin!
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 8, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 8, 2019 De zâmbete,mai mult sau mai putin galese, am podul plin! pacat de aceste zambete "mai mult sau mai putin galese", sa stea ascunse'n podul casei... esti hot de zambete si nu-i frumos, in loc sa le imprastii bucuros, le tii sub lacat ca un prost ;)
Vizitator freeway1 Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2019 Postat Februarie 8, 2019 Multumesc ptr. compliment (prost)! Gândesc în prostia mea ca ai vrea să-ți dau si tie câteva (zambete) live!
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 8, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 8, 2019 Multumesc ptr. compliment (prost)! Gândesc în prostia mea ca ai vrea să-ți dau si tie câteva (zambete) live! daca ai fi asezat putin in ... randuri ce am scris, ai fi obervat ca nu aveam nimic sa se potriveasca rimei ...cat despre zambetele tale , ma bucur ca ai de dat dar ca eu nu cersesc nimanui "zambete" ... eu ofer zambete si primesc raspuns la ele :)Un zambet nu e conditionat de nimic ... un zambet vine din dorinta simpla de a lumina ziua celor din jur...
Vizitator freeway1 Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2019 Postat Februarie 8, 2019 daca ai fi asezat putin in ... randuri ce am scris, ai fi obervat ca nu aveam nimic sa se potriveasca rimei ...cat despre zambetele tale , ma bucur ca ai de dat dar ca eu nu cersesc nimanui "zambete" ... eu ofer zambete si primesc raspuns la ele :)Un zambet nu e conditionat de nimic ... un zambet vine din dorinta simpla de a lumina ziua celor din jur...Ai dreptate, dar cum zîmbetele sunt de mai multe feluri eu le apreciez pe cele calde si sincere! Cel mai mult ma bucur cand vad pe fața cuiva un zâmbet de fericire, ma bucur ptr.acea persona,ptr. faptul că a găsit puterea si resursele necesare ca să fie fericit.Am acordat,si acord în continuare,zâmbete calde tuturor chiar si atunci cand sufletul meu a plâns! Cei din jurul tau au suficiente probleme ca sa fie nevoie sa-i impovarezi cu ale tale. 2
posseidon Reputație: 32 Postat Februarie 9, 2019 Oras:C o n s t a n t a Oras:C o n s t a n t a Postat Februarie 9, 2019 Ceacâr 😂 1
Vizitator freeway1 Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2019 Postat Februarie 10, 2019 Ceacâr Esti cumva!? 2
posseidon Reputație: 32 Postat Februarie 11, 2019 Oras:C o n s t a n t a Oras:C o n s t a n t a Postat Februarie 11, 2019 Esti cumva!? Nu , doar imi place cuvantul 😂 nu despre asta era “ topingul “?
Vizitator haloowen Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2019 Postat Februarie 11, 2019 Ceatarna - instrument muzical de tras din el :))) 1
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Februarie 11, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Februarie 11, 2019 caţaveică 7 1
popeye2000 Reputație: 205 Postat Februarie 16, 2019 Postat Februarie 16, 2019 Sa o dam mai ca la țara : vintre 1
lazy Reputație: 2570 Postat Februarie 16, 2019 Oras:Sa fie usor de ajuns Oras:Sa fie usor de ajuns Postat Februarie 16, 2019 Din folclorul urban: BLOCALNIC= persoana care domiciliaza la bloc. 1
Postări Recomandate