Sari la conținut

Laura new

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
Postat

Buna...sau avand in vedere ca sunt sclav mai bine ma adresez cu sarut picioarele Stapana:)

Am vreo sansa sa ma puteti primi...cu programare cumva maine dimineata la.ora 5:30 la o sedinta de dominare cu forced full toilet?:) cu umilire si degradare totala....va implor:)

Postat

Perfect...ramane programarea facuta aici? Si sun maine dimineata la 5? Sau mai trrbuie sa revin in cursul zilei cu un telefon?

P.S. revin si cu o recenzie detaliata:)

Vizitator bob000
Reputație: 0
Postat

Bine ai venit draga Laura, vreau sa te intreb daca ai si servicii pe care nu le oferi, daca ai si colega sau colege cu tine in locatie,daca faci sau nu Fk,cunni,daca oferi oral deep, daca masajul este de relaxare dar si erotic, cum iti aloci timpul cu clientul,GFE sau PSE? din momente ce faci si BDSM etc si daca ai mai activat si in alta parte si daca ai deja recenzii, 100 lei pt 15 min. mi se pare mmm... cam pe graba, nu-i vad rostul, scuza-ma ca te intreb dar cum inca nu ai nici o recenzie, si ma tenteaza sa te vizitez, as prefera sa stiu la ce merg. Multumesc si o seara faina!! :kiss3

Postat

Salutare,ti-am dat cateva SMS-uri si nu ai raspuns.Eram interesat de o vizita, cu cateva fantezii,incluse, din cele enumerate de tine..de tip BDSM.La buna vedere !

Vizitator bob000
Reputație: 0
Postat

Ar fi fost ok cred dacă mai fi sunat

Kiss

Ms pt raspunsuri, si poate , daca reusesc azi sau maine, sper sa te pot suna pentru o programare. O zi faina sa ai!!!

• Oras:brasov
Postat

Bine ai venit draga Laura, vreau sa te intreb daca ai si servicii pe care nu le oferi, daca ai si colega sau colege cu tine in locatie,daca faci sau nu Fk,cunni,daca oferi oral deep, daca masajul este de relaxare dar si erotic, cum iti aloci timpul cu clientul,GFE sau PSE? din momente ce faci si BDSM etc si daca ai mai activat si in alta parte si daca ai deja recenzii, 100 lei pt 15 min. mi se pare mmm... cam pe graba, nu-i vad rostul, scuza-ma ca te intreb dar cum inca nu ai nici o recenzie, si ma tenteaza sa te vizitez, as prefera sa stiu la ce merg. Multumesc si o seara faina!! :kiss3

Ai intuit bine, domnisoara e pe repede înainte.

150 lei finalizare - 30 min

OP si NP( desi la tel a zis ca face ON cu deep, la fața locului se pare ca ofera difera)

Locație foarte ok, programare usor, ajung in locație, poze reale, domnisoara (ptr gustul meu) e de 7-8. Are ceva pb la ten, sânii un pic lăsati.ma intreaba cat vreau sa stau, aleg varianta de o finalizare cu 30 de min, imi cere banii si ma cer la dus, după 2 min vine după mine si discutia e cam asa:

Ea:vrei sa faci dus?

Eu: da, ma improspatez putin

Ea: pai haide haide, grabeste-te ca doar nu stai o ora la mine

Eu: sigur, dar o finalizare are 30 de minute, Nu?

Eu: da da..dar ai 30 de minute cu tot cu dezbrăcat, futut îmbrăcat si plecat

Eu: ok ok..Ma grăbesc ( deja ma gândeam ca o sa fie ratată întâlnire, bani aruncati )

Revin in camera, ma invită să mă fac comod in timp ce vorbea la telefon cu un posibil client. Începe să mă mângâie pe cuc in timp ce își continuă prezentarea ofertei telefonic. Termina de vorbit, se întinde spre un prezon (aici am aflat ca se face ON doar la ora, se scuză si zice ca poate a omis ea). Ma rog, eram resemnat cat de cat dar m-am încurajat ca poate are cine stie ce tehnica. De unde, face un oral in dorul lelii care durează fix 35 de secunde dupa care:

Ea: hai, incercam?

Eu: raman oripilat si ii zic ca nu prea avem ce încerca ca nici nu e sculata si o rog sa continue.

Continuă fix 10 secunde dupa care imi zice ca trebuie sa trecem la normal. Trecem la un misionar, pula tot semi fleasca, incerc 3 minute, nu se scoala, ma scuz frumos, ma ridic, ma cer la dus, ma îmbrac si dus am fost.

Note:

GFE: 4 - nu cred că știe ce e asta, domnisoara pare ca este de la capitala cu ifose

Aspect: 7-8

OP - nici nu-l notez

NP - nu prea am ce

De evitat ptr mine, sper sa va fie de folos

Pasiune

• Like 7
  • Minus 1
Postat

Inteleg ca vrei sa nu-ti fie pătată imaginea. Dar departe de mine sa vorbesc de sus sau sa am aere, tocmai pentru a evita un comportament similar cu al tau :). Pariu ca nici nu-ti aduci aminte cum a decurs discutia de la telefon :).

Oricum nu vreau sa intru in polemici cu tine, mi-am spus parerea si atat.

Mult succes iti doresc .

Pasiune

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Alta pramatie care nu face rădăcini prin Brașov. Astea vin si pleacă repede. Ajung 1-2 recenzii si te cam lămurești despre cum ar putea decurge întâlnirea. Păcat ca totusi se fac pe banii unora...auzi..."intotdeauna se gaseste unu sa comenteze" :)))) pai la asa servicii cum naiba sa nu?????

• Like 3
  • Oras:Transylvania
  • Oras:Transylvania
Postat

Buna băieti azi st disponibilă după ora 13:00

Iar ăștia care vreți să vă însurati cu 150 de lei

Stati casa si luatio la gioco di mano

Cat despre atourii figurii si harfe dacă aveți calitățile astea ci zic de acm nu mă mai sunați si stati casa

Nu suport figuranți si niki bani lor

Ca tot vorbesti de figuranti...nici noua nu ne plac figurantele. Trebuie sa intelegi ca in meseria aceasta trebuie sa accepti si parerile negative. Daca doua-trei persoane iti spun ca gresesti, atunci trebuie sa iei masuri sa remediezi, nicidecum sa te iei de ei. Bafta!

• Like 5
  • Oras:Brașov
  • Oras:Brașov
Postat

iti poti da seama dupa moaca ei ce fel de persoana e.....nu e 100% dar in procentaj mare........iara tatuajele indecente si multe dau dovada de golanie....

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

Laura, e plin de analfabete certarete care cred ca din pula izvorasc bani doar daca te uiti la ea.

Daca vrei sa nu pleci cu coada intre picioare, si sa faci si ceva bani, invata sa te porti frumos cu oamenii, vei avea de castigat enorm

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.