Sari la conținut

Dragoste Prostie si suferinta

kelu4u

Postări Recomandate

• Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
Postat

La ce sa ma ajute? :thinking

pai asta te intreb si yo...
  • Oras:Middle of nowhere
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

salut , luandu mi cateva ore din viata sa citesc toate postarile tale si a celorlalti de aici , pot sa spun cu siguranta ca m a fascinat destul de mult povestea ta , din primele randuri pe care le ai scris aici mi am dat seama ca esti inzestrat de la mama natura si cu solutia problemei tale , in schimb m-ai facut tare curios sa aflu cum se termina povestea ta .

Asadar, daca nu sunt prea indiscret, imi poti elucida misterul si sa imi spui ce ai facut in final cu tipa asta? mersi

Salut,

nu esti indiscret deloc, am mai intrat pe topic dar asta e primul raspuns care vreau sa il ofer.

Situatia e naspa. In clia de fata cu toate ca inca mai sper sincer nu cred ca mai am vreo sansa sa ma impac cu ea si crede-ma ca de fapt motivul pentru mine e o enigma in ziua de azi. Dupa ultima postare in care scriam ca nu renunt, au urmat zile si zile petrecute impreuna, nopti dormite unul in bratele celuilalt, atingeri....mangaieri si multe altele. Ideea e ca o tine pe a ei ca nu mai poate...dar ma saruta dimineata cand ne trezim asa ca prin somn fara sa isi dea seama, noaptea daca dormim impreuna ma ia in brate si ma strange...plm chiar nu mai stiu ce cacat sa mai cred. Am incercat sa trec peste si sa o uit...sunt 4...5 zile de cand nu vorbim. Pana acum de fiecare data pentru mine marea era alinare , iarna ...vara nu conteaza...ghici ce, sambata m-am urcat in masina si am plecat in Vama Veche....speram ca macar pt cateva zile sa imi fie bine,,,dar nu a fost cazul :( , am luat chitara in mana dupa 16 ani in speranta ca aia ma va linisti....nici macar, cant doar cantece triste de dragoste...e din ce in ce mai rau. in schimb un fel de alinare o gasesc in a scrie despre ce mi se inampla...am peste 150 de pagini scrise. Astazi mi-am calcat pe suflet si i-am scris..."buna" alte chestii aiurea...mi-a raspuns dar simt ca nu mai e nici ce a fost pana acum cateva zile cand vorbeam mai mereu.

Si in toata chestia asta de cacat sa stii ca eu o speranta o mai am....nu stiu de ce? poate am nevoie de ea sa mai trec si este ziua de maine...ideea e ca nu am iubit multe femeii la viata mea...dar asta e aia pentru care as fi in stare sa imi dau eu viata si aia ma pune pe ganduri. Nimic din ce faceam de obicei sa trec peste chestii de genu nu functioneaza, acum de exemplu stau si beau un pahar de vin, nu ma imbat sau ceva ....am realizat ca nici aia nu isi are rostul...e egal cu 0, nu ma ajuta cu nimic. Iarasi apare Musser si incepe ca caut compasiune, mila sau mai stiu eu ce cacaturi...da fals...mi-e dor de V-ships sa imi bage pula in gura ca parca as aprecia mai mult la ora asta :)))). Ar tb sa ne vedem sambata, sa o ajut cu niste chestii...plm...ce sa zic, handicapat cum sunt, dar inca sper. Am fost hotarat la un moment dat sa plec frate, aveam pe masa de mult o oferta buna in Elvetia...si ghici ce? cand i-am zis ca plec sa schimbat pe moment...ca is nebun, sa nu plec...ca de ce? in final e faza ca tot ce face ea e contrar la ce zice...de multe ori am imresia ca e nebuna.

Si acum ca de incheiere mai bag o cantare Vama Veche - Hotel Cismigiu ca e singura care nu e dragoste care o am in cap, imi beau paharul de vin si ma duc inapoi in pat la mine sa plang cand ma pun in pat ca inca ii simt ei mirosul pe asternuturi si prin toate lucrurile care le mai are pe aici.

Pace si bafta la toata lumea si nu ii doresc nimanuii sa treaca prin ce trec eu acum....Peace out

• Like 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

si intre una alta parca ma tenteaza tot mai mult sa fac contul asta verde si atunci Batrane George ne auzim...:)

• Oras:Bucuresti , Constanta
Postat

Salut,

nu esti indiscret deloc, am mai intrat pe topic dar asta e primul raspuns care vreau sa il ofer.

Situatia e naspa. In clia de fata cu toate ca inca mai sper sincer nu cred ca mai am vreo sansa sa ma impac cu ea si crede-ma ca de fapt motivul pentru mine e o enigma in ziua de azi. Dupa ultima postare in care scriam ca nu renunt, au urmat zile si zile petrecute impreuna, nopti dormite unul in bratele celuilalt, atingeri....mangaieri si multe altele. Ideea e ca o tine pe a ei ca nu mai poate...dar ma saruta dimineata cand ne trezim asa ca prin somn fara sa isi dea seama, noaptea daca dormim impreuna ma ia in brate si ma strange...plm chiar nu mai stiu ce cacat sa mai cred. Am incercat sa trec peste si sa o uit...sunt 4...5 zile de cand nu vorbim. Pana acum de fiecare data pentru mine marea era alinare , iarna ...vara nu conteaza...ghici ce, sambata m-am urcat in masina si am plecat in Vama Veche....speram ca macar pt cateva zile sa imi fie bine,,,dar nu a fost cazul :( , am luat chitara in mana dupa 16 ani in speranta ca aia ma va linisti....nici macar, cant doar cantece triste de dragoste...e din ce in ce mai rau. in schimb un fel de alinare o gasesc in a scrie despre ce mi se inampla...am peste 150 de pagini scrise. Astazi mi-am calcat pe suflet si i-am scris..."buna" alte chestii aiurea...mi-a raspuns dar simt ca nu mai e nici ce a fost pana acum cateva zile cand vorbeam mai mereu.

Si in toata chestia asta de cacat sa stii ca eu o speranta o mai am....nu stiu de ce? poate am nevoie de ea sa mai trec si este ziua de maine...ideea e ca nu am iubit multe femeii la viata mea...dar asta e aia pentru care as fi in stare sa imi dau eu viata si aia ma pune pe ganduri. Nimic din ce faceam de obicei sa trec peste chestii de genu nu functioneaza, acum de exemplu stau si beau un pahar de vin, nu ma imbat sau ceva ....am realizat ca nici aia nu isi are rostul...e egal cu 0, nu ma ajuta cu nimic. Iarasi apare Musser si incepe ca caut compasiune, mila sau mai stiu eu ce cacaturi...da fals...mi-e dor de V-ships sa imi bage pula in gura ca parca as aprecia mai mult la ora asta :)))). Ar tb sa ne vedem sambata, sa o ajut cu niste chestii...plm...ce sa zic, handicapat cum sunt, dar inca sper. Am fost hotarat la un moment dat sa plec frate, aveam pe masa de mult o oferta buna in Elvetia...si ghici ce? cand i-am zis ca plec sa schimbat pe moment...ca is nebun, sa nu plec...ca de ce? in final e faza ca tot ce face ea e contrar la ce zice...de multe ori am imresia ca e nebuna.

Si acum ca de incheiere mai bag o cantare Vama Veche - Hotel Cismigiu ca e singura care nu e dragoste care o am in cap, imi beau paharul de vin si ma duc inapoi in pat la mine sa plang cand ma pun in pat ca inca ii simt ei mirosul pe asternuturi si prin toate lucrurile care le mai are pe aici.

Pace si bafta la toata lumea si nu ii doresc nimanuii sa treaca prin ce trec eu acum....Peace out

wow, situatia e complicata rau in cazul de fata , din cate vorbesti , instinctele ei sentimentale fata de tine nu au disparut , ti as sugera sa le "cultivi" si sa dai mai putina atentie cuvintelor ei , de altfel vine si craciunul....sarbatoare in care se presupune ca dai cadouri celor dragi....cred ca poti sa te agati si de asta , mult succes in continuare cu ea,si sa iti iasa !

pace

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

wow, situatia e complicata rau in cazul de fata , din cate vorbesti , instinctele ei sentimentale fata de tine nu au disparut , ti as sugera sa le "cultivi" si sa dai mai putina atentie cuvintelor ei , de altfel vine si craciunul....sarbatoare in care se presupune ca dai cadouri celor dragi....cred ca poti sa te agati si de asta , mult succes in continuare cu ea,si sa iti iasa !

pace

Mda...ideea e ca am inceput sa obosesc, nu e ca nu mai pasa. Tot ce i-am zis eu ei inca de la inceputuri sa cam adeverit si acum prezicerile merg mai departe...i-am tot zis in ultima vreme sa isi revina ca are sa vina clipa cand are sa ii para rau si eu sa nu mai pot, pt ca la un moment dat oricat ai iubi ajungi si in punctul ala. Nu stiu nici ce sa mai zic sau sa mai fac. Ziceai de cadouri...in ultima vreme i-am tot facut... chiar si pe alea de craciun in avans ...flori...de toate si nu stiu de ce dar am impresia ca pauza asta care am aleso eu zilele astea de fapt a fost un lucru rau...chiar nu stiu ce sa mai zic si sa fac...acum pot sa zic ca cer un sfat cu toate ca probabil nu e locul unde sa o fac

• Like 1
Postat

Salut,

Sper că nu mă bag ca musca.

Era o vorbă, timpul le vindeca pe toate. Ma rog, timpul si copcile...

În primul rând ar trebui să te hotărăști ce vrei. Ce faci tu acum imi pare un fel de "boala lungă, moarte sigura".

E usor sa dai sfaturi de pe margine si mai greu sa le aplici.

Un lucru iti pot spune, nu incerca sa înlocuiești, din disperare, un gol pe care il resimți acum, cu un surogat. Umblatul din pizda în pizda, că să uiti de durere, nu este o soluție, decat poate pe termen scurt.

Părerea mea este ca trebuie, dacă poți, să aplici tehnica plasturelui smuls brusc si nu a celui de care tragi încet, în agonie.

Gaseste o preocupare care sa-ti consume timp si să-ți ia gândul de la starea pe care o ai acum.

Baftă

• Like 1
  • Oras:las...
Postat

Nam eu ce sfaturi sa iti dau sunt mai mic ca tine cu 10 ani..un sigur lucru pot sa iti spun ...lasa bautura ...o sa pierzi mult din cauza ei..

• Oras:hai să ne însingurăm împreună!
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!
Postat

Salut,

salut, 

am citit pe fast-forward, asa ca poate mi-au scapat niste lucruri pe care le-ai spus.

inteleg ca o iubesti, dar nu mi-e asa de clar daca si ea te iubeste si, deci, daca isi doreste la fel de mult AZI si pentru viitor o relatie cu tine. e esential sa-ti lamuresti aceste lucruri (discutand concret, intreband-o, analizand (cu ea, dar si separat) daca zice una si face alta, daca gesturile ei afectuoase sau intalnirile cu tine nu sunt cumva o inertie a unei relatii terminate din punctul ei de vedere sau o perioada de tranzitie ptr ea catre o viitoare relatie...etc.), ca sa stii daca merita sa mai crezi intr-o astfel de relatie.

e important sa intelegi azi (nu in viitor, cand va fi si mai dureros) ca nu tii la "aparate" o relatie (deja) moarta.

• Like 2
Postat

Mda...ideea e ca am inceput sa obosesc, nu e ca nu mai pasa. Tot ce i-am zis eu ei inca de la inceputuri sa cam adeverit si acum prezicerile merg mai departe...i-am tot zis in ultima vreme sa isi revina ca are sa vina clipa cand are sa ii para rau si eu sa nu mai pot, pt ca la un moment dat oricat ai iubi ajungi si in punctul ala. Nu stiu nici ce sa mai zic sau sa mai fac. Ziceai de cadouri...in ultima vreme i-am tot facut... chiar si pe alea de craciun in avans ...flori...de toate si nu stiu de ce dar am impresia ca pauza asta care am aleso eu zilele astea de fapt a fost un lucru rau...chiar nu stiu ce sa mai zic si sa fac...acum pot sa zic ca cer un sfat cu toate ca probabil nu e locul unde sa o fac

din punctul meu de vedere , as respecta ce zic baietii astia 2 de mai sus @peitho si @gigelpetrescu ca zic bine , ca tot vorbind de craciun, ai putea sa ii faci un final cadou , si cu ocazia lui sa lamuriti treaba o data pentru totdeauna si daca iese prost , nu uita ca viata merge inainte iar asa vei stii o treaba 

cea mai potrivita vorba ce mi se pare mie ca se potriveste aici e acea in care spune ca daca viata este o calatorie , nu destinatia conteaza , ci calatoria in sine....

• Like 1
Vizitator the abomination
Reputație: 0
Postat

Atâtea muieri pe lumea asta și voi trageți de niște curve. Treaba voastră ce faceți, da'aveti opțiuni mai bune, plm...

• Like 1
Vizitator dr parnassus
Reputație: 0
Postat

... despre beția hormonilor deseori bolnaviciosi 

:)

Postat

ati surade drogurile inca sau sa revin peste 2-3 pagini?

O singură data am bagat cocaina cand eram rupt de beat..rezultat...am fost legendă am cazut ultimu :))..

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

... despre beția hormonilor deseori bolnaviciosi 

:)

Ce le mai știi tu, dom' profesor!

• Like 1
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

ati surade drogurile inca sau sa revin peste 2-3 pagini?

Poti sa revii peste cate pagini vrei...no drugs here

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mda...multumesc la toti care au incercat sa imi dea vreun sfat. Pana la urma am tot stat si am analizat problema si eu personal am ajuns la concluzia ca nu ma iubit de fapt niciodata si a fost doar dusa de val. Eu unul am incetat sa mai imi bat capul pt ca doare prea tare. I-am adunat toate hainele si in weekend am sa merg sa i le duc si acolo pun punct pt ca in ritmul asta ajung la nebuni. Las alcool , las prostii si ma apuc de chitara ca aia ma linisteste.

Bafta la toata lumea.

• Like 2
Postat

Mda...multumesc la toti care au incercat sa imi dea vreun sfat. Pana la urma am tot stat si am analizat problema si eu personal am ajuns la concluzia ca nu ma iubit de fapt niciodata si a fost doar dusa de val. Eu unul am incetat sa mai imi bat capul pt ca doare prea tare. I-am adunat toate hainele si in weekend am sa merg sa i le duc si acolo pun punct pt ca in ritmul asta ajung la nebuni. Las alcool , las prostii si ma apuc de chitara ca aia ma linisteste.

Bafta la toata lumea.

nu toate se termina cu happy end , asta e viata , mergem inainte , bafta sa ai in tot ce faci !

p.s. ti as sugera sa observi ce reactie are , daca are in momentul cand ii dai verdictul , limbajul corpului mai greu il pacalesti

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

nu toate se termina cu happy end , asta e viata , mergem inainte , bafta sa ai in tot ce faci !

p.s. ti as sugera sa observi ce reactie are , daca are in momentul cand ii dai verdictul , limbajul corpului mai greu il pacalesti

Ideea e ca ea se tradeaza prin tot ce face, o observ de fiecare data cand o ating, cand o sarut, exact cum zici tu ,limbajul corpului e greu sa il pacalesti...doar ca am obosit si Life goes on

• Like 1
  • Oras:Iron Throne
  • Oras:Iron Throne
Postat

Salut,

Vezi că ai rămas în urmă de când n-ai mai intrat pe forum .. musser .. s-a .. retras , aşa că gata cu compasiunea .. fute tot ! Nu ierta nimic, că de nu te fute ea..VIAȚA !

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vezi că ai rămas în urmă de când n-ai mai intrat pe forum .. musser .. s-a .. retras , aşa că gata cu compasiunea .. fute tot ! Nu ierta nimic, că de nu te fute ea..VIAȚA !

:bow  :bow  :bow

Postat

Unii fac umbră pământului degeaba.

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...