Sari la conținut

Bianca_blue 0738056658


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nu am avut nicio intenție să supăr pe nimeni si cum am spus este parerea lui nu poti multumi pe toata lumea.

Un om din greșeli învață..

Asta este placa pe care o pun toate, cand sunt recenzate negativ, ""invatam din greseli"" (dar pe timpul , starea psihica pe care o dobandesc, dupa vizite de acest gen si nu in ultimul rand pe... banii contribuabililor...) sunt fete la care mergi la sigur sa nu dai rateuri??? Absolut !trebuie sa ti faci insa timp sa te orientezi si sa nu te arunci la ""prospaturi"", acolo unde este cel mai mare risc sa ti o iei.

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator batranul george
Reputație: 0

Incercasem sa ajung mai demult la Bianca, dar cum la interviul telefonic mi-a spus ca nu are tocuri, am refuzat la acel moment.Acum vazand tocurile in poze, zic hai sa mai incerc,Mi-a raspuns promt, mi-a spus ca are tocuri asa ca m-am programat si in mai putin de o ora eram la DNA, domnisoara locuind foarte aproape.Apartamentul e in cladire veche, dar camerele sunt dotate modern.mai sta cu 2 fete, este posibil sa le vedeti si pe ele sau clientii lor.

 

Bianca este  inalta, cu piele alba, fina, mata, picioare drepte, sani feciorelnici, cur frumos fara cusur, manichiura corespunzatoare.Imperfectiuni" lipsa uneii talii mai bine definite si la fata un aspect usor obosit poate si un pic provincial.Un machiaj, niste ruj si mascara pe gene ar face minuni.

 

Am ales sa raman o ora.Poti alege ca actiunea sa se desfasoare cu niste becuri puternice in ochi sau sub lumina obscura de afara si de la laptop unde ruleaza niste muzica potrivita pentru ambient.

Bianca a prestat un preludiu foarte bun.Am avut parte de fk, sarutari pe corp, pe gat, lins testicule oral deep.Acestea au fost elementele tehnice.Bianca a avut un scor mare la impresia artistica.Stie sa fie languroasa, lasciva, sa isi linga sanii, sa isi bage degete in gura, sa se masturbeze toate astea intr-un mic show incurajat de mine care nu ma mai saturam sa o privesc.Inclin sa cred ca a fost videochatista, ea neaga si totusi are un halat sexy rosu pe care scrie Jasmin, hmmmm, cica de la o colega.

I-am facut oral si eu, din nou si ea.Ce se poate imbunatati la oral, este ritmul, nu presiunea cu care o suge, care mai mare decat imi doresc in anumite momente.

Am terminat cu ea lady on top.In spatele ei era o oglinda in care se vedea un spectacol perfect, demn de filme pormo.La un moment dat a inceput sa se uite si ea, vazand cu cata aviditate cautam eu oglinda.

 

Am stat 55 de minute dtd, ne-am pupat si a ramas sa ne revedem in niste conditii anume, stabilite de pe acum

 

Locatie 9, poate ziua se mai scade un punct din cauza dificultatilor de parcare

 

Aspect 9, un machiaj, o tinuta eleganta si poate si niste mici interventii ar creste punctajul, recomand o interventie asupra buzelor in sensul de definire, nu de marire

 

oral 8,5 este loc de imbunatatiri, chiar ea spunea cu o anumita candoare "sunt mediocra la oral, atat la femei cat si la barbati"...wow

 

normal 9

 

gfe 9, vorbareata, simpla, vesela, dansa la final, fk

 

erotism 10...bai stiti ce limba are Bianca? zici ca e un sarpe.:)

 

igiena 10

 

O recomand celor care agreaza fete tinere cu un corp perfect echilibrat si capabile de flirt, erotism, dans, miscari languroase.Eu personal voi reveni.

Simt ca e totusi o escorta de dispozitie.Am citit recenzia lui ionelsimanco in care am mare incredere si ne potrivim si la gusturi,Uneori, desi fata este aceeasi nu toti traim aceeasi experienta.Eu m-am simtit foarte bine cu Bianca.

  • Like 11
Link spre comentariu

Bună seara ,

Actualizare servicii si tarife:

 

Începând de astăzi am inclus în serviciile mele si sexul Anal pe care îl practic in functie de dimensiune si de persoana, care este 100 lei extra.

 

 

100 Ron 30 de minute

Sau

200 Ron 60 de minute(1-2 fin).

Tariful include~

●sex oral protejat (sau neprotejat dacă igiena permite)

●sex normal PROTEJAT (fără excepții)

 

●în funcție de chimia dintre noi si igiena FK extra 50 ron

●masaj de relaxare (dacă sunt in toane bune)

●GFE dacă facem click

~Fantezii~

● Foot-job, cunn,anni(eu fiind partea pasiva),69,diferite poziții

●dominare soft extra 50ron

 

 

 

 

●Programul meu este de luni pana duminică de la 12 până la 00.

 

Pentru programări sunați cu cel putin 30de minute înainte.

 

Pupici :-*

  • Like 16
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...