Sari la conținut

Bianca_blue 0738056658

Postări Recomandate

• Oras:The city we all love to hate
  • Oras:The city we all love to hate

Salutare,

Am fost la Bianca in weekend. O bila alba pt ca am gasit-o disponibila de dimineata; pt. mine conteaza cum incepe ziua.

O sa dau cateva note, dupa cum e datina:

Aspect:9. Frumusica si la fata si la corp, sigur as intoarce capul dupa ea pe strada sau prin parc.

Atitudine:10 M-a asteptat in costumatie cu dres, aranjata, dupa cum am lasat sa se inteleaga ca mi-ar place. Dau un plus si ptr atitudinea din timpul actiunii: priviri, gemete, participativa

Actiune:9.5 Dupa cum ziceam si mai sus, te priveste in ochi, incearca sa te faca sa te simti bine si sa para ca ii face placere, poate nu doar sa para.

Igiena10, locatie9, am scazut ptr ca nu are tv de 140cm si incalzire prin parchet😋

GFE 9 direct de la prima intalnire

De revenit: eu zic ca da, raport calitate pret bun.

• Like 1
Link spre comentariu

Salutare,

Am fost la Bianca in weekend. O bila alba pt ca am gasit-o disponibila de dimineata; pt. mine conteaza cum incepe ziua.

O sa dau cateva note, dupa cum e datina:

Aspect:9. Frumusica si la fata si la corp, sigur as intoarce capul dupa ea pe strada sau prin parc.

Atitudine:10 M-a asteptat in costumatie cu dres, aranjata, dupa cum am lasat sa se inteleaga ca mi-ar place. Dau un plus si ptr atitudinea din timpul actiunii: priviri, gemete, participativa

Actiune:9.5 Dupa cum ziceam si mai sus, te priveste in ochi, incearca sa te faca sa te simti bine si sa para ca ii face placere, poate nu doar sa para.

Igiena10, locatie9, am scazut ptr ca nu are tv de 140cm si incalzire prin parchet

GFE 9 direct de la prima intalnire

De revenit: eu zic ca da, raport calitate pret bun.

Mulțumesc frumos, te pup! :*
Link spre comentariu

Intr-o zi destul de naspa cu frig si ploaie am ajuns si eu la usa domnisoarei noastre. Incerc sa fiu obiectiv, dar cred ca am pierdut notiunea timpului pe care l-am petrecut cu dansa. Fratilor, are un tonus si un chef de viata fata asta ca te face sa-ti pierzi mintile si sa-ti doresti sa tot stai cu ea chiar daca nu mai e rost de cotcaiala.

Actiunea a fost scurta, spre foarte scurta pentru ca efectiv mi-am pierdut capul…p..ulii Il pierdusem prin baie cand m-am dusat inainte de actiune. Da’ domnisoara noastra l-a luat si l-a insurubat la loc cu buzele ei moi si catifelate.

Ca sa fie si ceva interesant in postarea mea, programarea am facut-o acum vreo 4 ore, am ajuns la Naturalia pe la 3 dupa amiaza, astazi, si acum bat campii pe net la birou.

Ce note sa dau ca sa nu par un zecist batran si libidinous. Fatuca are un noua plus pentru look, apartamentul un noua, oral 10 (nu dati in mine fratilor), normal 10, GFE 10, per total e premianta, cemai.

Mie mi-a placut, duceti-va cu incredere dar cu bani ficsi ca la ce-ti face dupa ce termini numarul iti vine sa dai si haina de pe tine sa mai ramai.

Trebuie sa inchei ca mi-a crescut caltabosu si daca ma cheama seful acum in biroul lui crede ca-m pus ochii pe vreo colega. 

• Like 2
  • Haha 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...