bianca_blue Reputație: 22942 Postat August 4, 2019 Autor Partajează Postat August 4, 2019 Bună ziua :) ,dunt disponibilă până la ora 23:00!!;)Zi frumoasă sa aveți!:* :* :* :* :* 7 Link spre comentariu
unumicsidragut Reputație: 10 Postat August 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 4, 2019 Hey hey buna seara.... O experienta si o persoana foarte placuta mi a placut tare mult ora petrecuta alaturi de bianca nu imi mai venea sa plec...o seara placuta... Te pup bianca... Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat August 4, 2019 Autor Partajează Postat August 4, 2019 Hey hey buna seara.... O experienta si o persoana foarte placuta mi a placut tare mult ora petrecuta alaturi de bianca nu imi mai venea sa plec...o seara placuta... Te pup bianca...Si eu te pup, te mai aștept cu drag!:* Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat August 4, 2019 Autor Partajează Postat August 4, 2019 Va pup pe toți, o seara frumoasa! :* :* Si vă doresc un început de săptămână minunat! :* :* 7 Link spre comentariu
johny854 Reputație: 11 Postat August 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 5, 2019 Salut, Ieri, fiind in cautare de ceva nou am dat peste topicul domnisoarei . Am intrat aici am vazut recenzii ok...zic hai sa incercam ! Sunat,programat ... ajuns usor ,locatie noua ,curata ...domnisoara ma astepta imbracata in lenjerie intima.M-a poftit la o tigara si un suc,am stat putin de vorba (este foarte vorbareata) . Intradevar domnisoara are corpul teen fresh apetisant ! Dupa vorba multa am trecut la treaba...un oral destul de bun . Dupa cateva minute de supt pula am pus prezervativul si am trecut la normal .Am lasat-o pe ea deasupra prima data ,apoi am schimbat in misionar si doggy style ... privelistea funduletului este minunata (poate data viitoare incerc si anal.) . Per total o experienta ok , am stat fix o ora,nu suna telefoane in timpul petrecut acolo,amabila etc Locatie: 9 Fizic: 8 Oral: 8 Normal: 9 Anal: nu am incercat GFE: sociabila,deschisa s-a implicat cu sarutari,mangaieri . De incercat cel putin o data ,eu unul as mai trece. 2 Link spre comentariu
jhin - Reputație: 63 Postat August 5, 2019 Oras:intr-un beci Oras:intr-un beci Partajează Postat August 5, 2019 Faci şi ON? Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat August 5, 2019 Autor Partajează Postat August 5, 2019 Salut, Ieri, fiind in cautare de ceva nou am dat peste topicul domnisoarei . Am intrat aici am vazut recenzii ok...zic hai sa incercam ! Sunat,programat ... ajuns usor ,locatie noua ,curata ...domnisoara ma astepta imbracata in lenjerie intima.M-a poftit la o tigara si un suc,am stat putin de vorba (este foarte vorbareata) . Intradevar domnisoara are corpul teen fresh apetisant ! Dupa vorba multa am trecut la treaba...un oral destul de bun . Dupa cateva minute de supt pula am pus prezervativul si am trecut la normal .Am lasat-o pe ea deasupra prima data ,apoi am schimbat in misionar si doggy style ... privelistea funduletului este minunata (poate data viitoare incerc si anal.) . Per total o experienta ok , am stat fix o ora,nu suna telefoane in timpul petrecut acolo,amabila etc Locatie: 9Fizic: 8Oral: 8Normal: 9Anal: nu am incercatGFE: sociabila,deschisa s-a implicat cu sarutari,mangaieri . De incercat cel putin o data ,eu unul as mai trece. Mulțumesc, te pup!!!❤ Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat August 5, 2019 Autor Partajează Postat August 5, 2019 Bună !!!Disponibilă!!ðŸ˜ðŸ˜Va pup! :* :* :* 7 Link spre comentariu
costel4321 Reputație: 788 Postat August 5, 2019 Oras:Pă zonă Oras:Pă zonă Partajează Postat August 5, 2019 Faci şi ON?Face Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat August 6, 2019 Autor Partajează Postat August 6, 2019 Bună dragilor,:* astăzi ma gasiti pana la ora 23:00!!:* Va pupăcesc!! :* :* 7 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat August 6, 2019 Autor Partajează Postat August 6, 2019 💋💋ðŸ˜ðŸ˜ :* 6 Link spre comentariu
costel4321 Reputație: 788 Postat August 6, 2019 Oras:Pă zonă Oras:Pă zonă Partajează Postat August 6, 2019 Doar ce m-am intors de la Bianca de la a nu stiu a cata vizita. Probabil a8a sau a9a. Toate au fost la finalizare, niciodata grabit, ea mereu bine dispusa. Nu o fi perfecta, dar clar are cel mai bun raport calitate/pret, iar atitudinea ei a fost mereu foarte misto in cazul meu.Nu are rost sa mai dezvolt ca i-am facut vreo 2 recenzii. Eu o sa revin de fiecare data cand am ocazia! 1 Link spre comentariu
shark Reputație: 353 Postat August 6, 2019 Oras:intr-un ocean de pizde Oras:intr-un ocean de pizde Partajează Postat August 6, 2019 Mai esti nervoasa? Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat August 6, 2019 Autor Partajează Postat August 6, 2019 Doar ce m-am intors de la Bianca de la a nu stiu a cata vizita. Probabil a8a sau a9a. Toate au fost la finalizare, niciodata grabit, ea mereu bine dispusa. Nu o fi perfecta, dar clar are cel mai bun raport calitate/pret, iar atitudinea ei a fost mereu foarte misto in cazul meu.Nu are rost sa mai dezvolt ca i-am facut vreo 2 recenzii. Eu o sa revin de fiecare data cand am ocazia!Mulțumesc,te mai aștept cu drag!Pupici! :* 1 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat August 6, 2019 Autor Partajează Postat August 6, 2019 Mai esti nervoasa? Da mai sunt incă, si te astept cu următoarea ocazie ! Te pup ! :* :* Seara frumoasă tuturor!! Pupici! :* :* Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat August 7, 2019 Autor Partajează Postat August 7, 2019 Bună dragilor, disponibilă pana la ora 00:00!:* ;)Va pupăcesc! :* :* 13 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat August 7, 2019 Autor Partajează Postat August 7, 2019 💋✌✌💋💋 12 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat August 7, 2019 Autor Partajează Postat August 7, 2019 Inca 7 puncte si apoi sa stati cuminti 24 h cu punctele.....sa ma bucur si eu de numarul meu favorit !!!!!! :69 :69 :69 :69 :69 1 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat August 7, 2019 Autor Partajează Postat August 7, 2019 Inca 7 puncte si apoi sa stati cuminti 24 h cu punctele.....sa ma bucur si eu de numarul meu favorit !!!!!! :69 :69 :69 :69 :69 1 Link spre comentariu
kasparian Reputație: 6196 Postat August 7, 2019 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Partajează Postat August 7, 2019 :DFoarte complicat, trebuie sa ne adunam toti baietii si sa tinem o sedinta organizatorica, sa vedem cine da cele 7 puncte si cine sta de sase sa nu apara vreunul nou, care nu stie de schema :)Plus ca, pentru a evita posibilele erori din entuziasm, tu ar trebui sa nu mai pui nicio poza cu tine timp de 24 de ore!!! Pai iti dai seama ca ne-ai baga in sevraj, daca ai face asta? :D Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat August 7, 2019 Autor Partajează Postat August 7, 2019 :DFoarte complicat, trebuie sa ne adunam toti baietii si sa tinem o sedinta organizatorica, sa vedem cine da cele 7 puncte si cine sta de sase sa nu apara vreunul nou, care nu stie de schema :)Plus ca, pentru a evita posibilele erori din entuziasm, tu ar trebui sa nu mai pui nicio poza cu tine timp de 24 de ore!!! Pai iti dai seama ca ne-ai baga in sevraj, daca ai face asta? :DSunt foarte( suparata) :rax2 nu am apucat sa ma bucur nici macar 2min de numarul meu favorit :69 :69 :blushing2 :boob :boob 1 Link spre comentariu
fakeaccount Reputație: 2168 Postat August 7, 2019 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Partajează Postat August 7, 2019 Sunt foarte( suparata) :rax2 nu am apucat sa ma bucur nici macar 2min de numarul meu favorit :69 :69 :blushing2 :boob :boob Sa-i dea cineva 2 puncte negative! 1 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat August 7, 2019 Autor Partajează Postat August 7, 2019 Acum puneți mână de la mână si faceți.mi urgent numărul inapoi!! ;) 12 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat August 7, 2019 Autor Partajează Postat August 7, 2019 Hai faceți cheta!! :* 1 Link spre comentariu
kasparian Reputație: 6196 Postat August 7, 2019 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Partajează Postat August 7, 2019 Sa-i dea cineva 2 puncte negative!Chiar merge? Hai sa incerc... ;) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum