Sari la conținut

Bianca_blue 0738056658

Postări Recomandate

• Oras:Oslo
  • Oras:Oslo

Va salut cu drag,

Am fost si eu saptamana asta la Bianca. Am facut o programare pe wapp si am primit acolo toate detaliile. Am ajuns in locatie si am facut cunostiinta. Apoi am stat un pic de vorba si eu am fumat un glo. Mi-a placut mult aspectul ei, dar mai ales culoarea de la par.

Am mers sa fac un dus si apoi am revenit in camera. Am primit prosop curat si papuci, iar la baie era ok, curat si erau niste geluri de dus. Am avut parte de un mic preludiu, apoi de sarutari pe corp. Dupa a urmat un oral destul de ok, apoi m-am jucat si eu un pic cu sanii ei si dupa am trecut la normal. Am remarcat ca este destul de stramta, ceea ce un lucru bun.

Mi-a placut de Bianca, este o companie placuta.

Note: ON - 9

NP - 9

GFE - 9

Aspect - 10

Igiena - 10

Locatie - 8

Cadou: 300 lei pt 1 ora

• Like 2
  • Mersi 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0738056658
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0738056658
  • Oras:Bucuresti
Acum 3 ore, SinnerOslo a spus:

Va salut cu drag,

Am fost si eu saptamana asta la Bianca. Am facut o programare pe wapp si am primit acolo toate detaliile. Am ajuns in locatie si am facut cunostiinta. Apoi am stat un pic de vorba si eu am fumat un glo. Mi-a placut mult aspectul ei, dar mai ales culoarea de la par.

Am mers sa fac un dus si apoi am revenit in camera. Am primit prosop curat si papuci, iar la baie era ok, curat si erau niste geluri de dus. Am avut parte de un mic preludiu, apoi de sarutari pe corp. Dupa a urmat un oral destul de ok, apoi m-am jucat si eu un pic cu sanii ei si dupa am trecut la normal. Am remarcat ca este destul de stramta, ceea ce un lucru bun.

Mi-a placut de Bianca, este o companie placuta.

Note: ON - 9

NP - 9

GFE - 9

Aspect - 10

Igiena - 10

Locatie - 8

Cadou: 300 lei pt 1 ora

Mulțumesc, pupici! :*

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...