Sari la conținut

Bianca_blue 0738056658

Postări Recomandate

Vizitator mc hammer
Reputație: 0

incalta-te cu astia sa te recunoastem

http://www.justitiarul.ro/wp-content/uploads/2016/04/slapi.jpg

Glume de vestiar de gym, danele :)

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Guys va rog sa va intoarceti la subiectul topicului.

Bitchy

Atat timp cat tu nu iei atitudine si nu imparti warninguri la adevaratii instigatori pe topice nu se va schimba nimic. Chiar nu e limpede care sunt ei? bebe, hammer, picon, haide sa fim corecti pana la capat. Bebe a continuat in repetate randuri, hammer la fel chiar daca tu le-ai atras atentia de 2 ori.

Justitiarul

• Like 2
Link spre comentariu

Daca ma uit bine pe topicul Laurei de la LUX pe Bucuresti, ai dat warning pentru subtilitati cuiva, dar aici nu o faci, desi este aceasi situatie ! Cu ce e diferita acolo situatia de cea de aici ? mai ales ca aici este foarte clar care sunt instigatorii chiar cu 2,3 mesaje bine puse la punct de la care s-a rastologolit buturuca mica. Ti-am aratat care sunt aceia, dar continui sa te faci ca ploua, ii aperi pe acestia si dai warninguri aiurea celor care semnaleaza problemele. Ai putea da dovada ca ai coloana vertebrala si sa intelegi clar ca nu este ok cum procedezi !
Justitiarul

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side

Daca ma uit bine pe topicul Laurei de la LUX pe Bucuresti, ai dat warning pentru subtilitati cuiva, dar aici nu o faci, desi este aceasi situatie ! Cu ce e diferita acolo situatia de cea de aici ? mai ales ca aici este foarte clar care sunt instigatorii chiar cu 2,3 mesaje bine puse la punct de la care s-a rastologolit buturuca mica. Ti-am aratat care sunt aceia, dar continui sa te faci ca ploua, ii aperi pe acestia si dai warninguri aiurea celor care semnaleaza problemele. Ai putea da dovada ca ai coloana vertebrala si sa intelegi clar ca nu este ok cum procedezi !

Justitiarul

Eu sunt de parere ca da prea putine warning-uri dar presupun ca nu sta chiar non stop sa urmareasca, nu stiu. Eu daca as fi moderator ar fi forumul curat curat :)))

Inteleg si eu ca asta aduce trafic dar nu ar trebui sa exageram, sa ne amenintam sau injuram. Ma gandesc ca nu e cazul.

In plus Bianca e o fata mult prea draguta si nu merita nebunia asta.

Apropo, nu inteleg de ce nu i-a corectat nimeni numele in titlul topicului :))

• Like 2
Link spre comentariu

Eu sunt de parere ca da prea putine warning-uri dar presupun ca nu sta chiar non stop sa urmareasca, nu stiu. Eu daca as fi moderator ar fi forumul curat curat :)))

Inteleg si eu ca asta aduce trafic dar nu ar trebui sa exageram, sa ne amenintam sau injuram. Ma gandesc ca nu e cazul.

In plus Bianca e o fata mult prea draguta si nu merita nebunia asta.

Apropo, nu inteleg de ce nu i-a corectat nimeni numele in titlul topicului :))

e marca inregistrata. Bianca este o fata dulce si nu merita circul asta din cauza unora care nu sunt primiti de ea din motive personale
  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Error 404: Not found.
  • Oras:Error 404: Not found.

Eu încă am speranța că se poate cu vorba bună.

Revenim la topicul Biancăi, off topicurile la discuții generale va rog.

Zi senina!

Bitchy

Readuc eu discuția pe un făgaș normal.

Am fost recent pe la Bianca și (re)confirm că este foarte simpatică (dacă socializezi cu ea) și face un oral Dumnezeiesc (inside joke). La minusuri lipsa FK si faptul ca la început e mai reticentă. Adică exact ce am și remarcat prim data. La această vizită a fost fără anal așa că a fost mai destinsă. Cred că se confirma observația din prima vizită legată de anal.

Per total o prezență plăcută ce merită revizitată.

Taxa de intrare: 200r/h

• Like 6
Link spre comentariu

Readuc eu discuția pe un făgaș normal.

Am fost recent pe la Bianca și (re)confirm că este foarte simpatică (dacă socializezi cu ea) și face un oral Dumnezeiesc (inside joke). La minusuri lipsa FK si faptul ca la început e mai reticentă. Adică exact ce am și remarcat prim data. La această vizită a fost fără anal așa că a fost mai destinsă. Cred că se confirma observația din prima vizită legată de anal.

Per total o prezență plăcută ce merită revizitată.

Taxa de intrare: 200r/h

Mulțumesc, te pup! :*

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...