bebe2014 Reputație: 3436 Postat August 28, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 28, 2019 Are respiratie urat mirositoare 😂. Nu glumesc. Si eu am simtit dar nu am punctat. Asta nu inseamna neaparat boala sexuala ci poate sa indice si o problema la stomac. In orice caz, ar trebui sa resolve asta. Nu e ceva grav dar e neplacut. Respirație urât mirositoare avem toți, de la natură, by default. Se trezește cineva dimineața cu gura mirosind a tradafir sau levanțică ?Toți ne trezim cu gura mirosind urât. Dispare totul când ne spălăm pe dinti folosim apă de gură, luăm bomboane mentolate, mestecăm gumă, etc. Același lucru e valabil Și după ce mâncăm, bem cafea, sau fumăm. Gura va mirosi urât. E firesc, e valabil pentru toată lumea.Așa funcționează organismul. Tocmai de aceea, e bine să avem tot timpu cu noi, un pachet de gumă, de pastile, de orice, să dispară mirosul. Probabil că a uitat fata să ia o bomboană mentolata după ce a mâncat/fumat/băut cafea. Eu personal, nu cred că trebuie să fie mare caz pe tema asta ... 4 Link spre comentariu
calin04 Reputație: 807 Postat August 28, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat August 28, 2019 Are respiratie urat mirositoare . Nu glumesc. Si eu am simtit dar nu am punctat. Asta nu inseamna neaparat boala sexuala ci poate sa indice si o problema la stomac. In orice caz, ar trebui sa resolve asta. Nu e ceva grav dar e neplacut.Daca ia o gums in gura s-a rezolvat Link spre comentariu
iamdolores Reputație: 4 Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 Io i.am spus să te blocheze, du-te draq de obsedat.ce mai face bunica ? mai rezisti ? Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat August 29, 2019 Autor Partajează Postat August 29, 2019 Bună! :* :* 7 Link spre comentariu
liviu95 Reputație: 2258 Postat August 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 29, 2019 Respirație urât mirositoare avem toți, de la natură, by default. Se trezește cineva dimineața cu gura mirosind a tradafir sau levanțică ?Toți ne trezim cu gura mirosind urât. Dispare totul când ne spălăm pe dinti folosim apă de gură, luăm bomboane mentolate, mestecăm gumă, etc. Același lucru e valabil Și după ce mâncăm, bem cafea, sau fumăm. Gura va mirosi urât. E firesc, e valabil pentru toată lumea.Așa funcționează organismul. Tocmai de aceea, e bine să avem tot timpu cu noi, un pachet de gumă, de pastile, de orice, să dispară mirosul. Probabil că a uitat fata să ia o bomboană mentolata după ce a mâncat/fumat/băut cafea. Eu personal, nu cred că trebuie să fie mare caz pe tema asta ... Daca faci fk, conteaza. Si mie mi s a intamplat chestia asta cu femeile, sa le miroasa gura urat dar am trecut peste. La majoritatea miroase. Pt ca sunt fumatoare iar aici mirosul vine de la stomac. Poti sa iei tu 3 pachete de guma, cand expiri imediat se simte mirosul urat. Poate tu ca fumator nu simti dar un nefumator imediat va simtii acel miros infect. Dar cine suntem noi sa educam....pardon judecam. Link spre comentariu
bloody-mary Reputație: 51 Postat August 29, 2019 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat August 29, 2019 Nu mai fiti labari si lasati fata in pace. Nu va plac fumatoarele cautati-va altele care nu fumeaza.Rezumati-va la recenzii nu la jocuri de copii de gradinita 4 Link spre comentariu
witcher Reputație: 16277 Postat August 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 29, 2019 Nu mai fiti labari si lasati fata in pace. Nu va plac fumatoarele cautati-va altele care nu fumeaza.Rezumati-va la recenzii nu la jocuri de copii de gradinita Care nu fumeaza ? Pe bune, chiar as fi interesat sa stiu. 2 Link spre comentariu
bloody-mary Reputație: 51 Postat August 29, 2019 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat August 29, 2019 Care nu fumeaza ? Pe bune, chiar as fi interesat sa stiu.90% din populatie fumeaza. Dar mereu trebuie sa se gaseasca unu de clasa 0 sa comenteze orice rahat doar de troleala ca altfel ne plictisim nu de alta dar li s-au terminat plastilina 1 Link spre comentariu
justitiaru Reputație: 1361 Postat August 29, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat August 29, 2019 90% din populatie fumeaza. Dar mereu trebuie sa se gaseasca unu de clasa 0 sa comenteze orice rahat doar de troleala ca altfel ne plictisim nu de alta dar li s-au terminat plastilinaEsti cam rea Inesuka 2 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat August 30, 2019 Autor Partajează Postat August 30, 2019 Bună dragilor, :* disponibilă pana 00:00!Va pup! :* Zi faină! :* 11 Link spre comentariu
dau cu sabia in balta Reputație: 374 Postat August 30, 2019 Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Partajează Postat August 30, 2019 😘😘😘frumoasa poza Link spre comentariu
liviu95 Reputație: 2258 Postat August 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 31, 2019 90% din populatie fumeaza. Dar mereu trebuie sa se gaseasca unu de clasa 0 sa comenteze orice rahat doar de troleala ca altfel ne plictisim nu de alta dar li s-au terminat plastilina Cred ca am dreptul la o parere atunci cand platesc. Nu a spus nimeni ca nu meege la una pt ca e fumatoare. Suntem constienti ca 90% din populatia lumii e sclava celui mai tampit viciu inventat de om. Dar chiar si asa, tot pot sa imi exprim parerea legat de mirosul neplacut de care a spus un user mai sus. Daca nu ma crezi, e strict treaba ta. S Stai linistita in banca ta...nu stiu ce esti tu pe aici dar eu in timpul liber dintre jucat cu plastilina si cursurile de la clasa 0 mai bag si cate o recenzie nu stau pe forum sa ma cert cu oamenii cum fac...altele. 1 1 Link spre comentariu
coco dick Reputație: 224 Postat August 31, 2019 Partajează Postat August 31, 2019 Bianca isi vrea topicul inapoi 3 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat August 31, 2019 Autor Partajează Postat August 31, 2019 :* 13 Link spre comentariu
witcher Reputație: 16277 Postat August 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 31, 2019 Bianca isi vrea topicul inapoi :* Cu poze din astea si-l recupereaza rapid ;) 1 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat August 31, 2019 Autor Partajează Postat August 31, 2019 Disponibilă până la ora 00:00! :* 8 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat August 31, 2019 Autor Partajează Postat August 31, 2019 😋😋😋 8 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat August 31, 2019 Autor Partajează Postat August 31, 2019 😘😘😋â¤ðŸ¥° 8 Link spre comentariu
kasparian Reputație: 6196 Postat August 31, 2019 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Partajează Postat August 31, 2019 Wow, noutăți! :D Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 31, 2019 Partajează Postat August 31, 2019 ❤Superba :) Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat August 31, 2019 Autor Partajează Postat August 31, 2019 Wow, noutăți! :DUrmeaza sa pun poze ca mai imi fac dar ma chinui ca le fac singurica 2 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat August 31, 2019 Autor Partajează Postat August 31, 2019 :* 9 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat August 31, 2019 Autor Partajează Postat August 31, 2019 :* :* :* 8 Link spre comentariu
kasparian Reputație: 6196 Postat August 31, 2019 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Partajează Postat August 31, 2019 Urmeaza sa pun poze ca mai imi fac dar ma chinui ca le fac singuricaHai că vin să te ajut :) Link spre comentariu
calin04 Reputație: 807 Postat August 31, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat August 31, 2019 Eu m-as duce sa o fut nu sa-i fac poze Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum