Sari la conținut

Bianca_blue 0738056658

Postări Recomandate

Deci..buna din nou...revin cu recenzia promisă.

Nici nu stiu cu ce sa încep.

Am fost primiti de o super mega drăguță tipa. BIANCA BLUE ..o locație foarte accesibila..in fine detalii nesemnificative. Desi a fost prima dată ne.a depasit cu foarte mult așteptările. Foarte implicată, foarte atentă foarte foarte lipicioasa. Ne.a citit gandurile cu fiecare mișcare fiecare gest in parte.

.. Vom reveni cu siguranță a fost ceva de vis...

• Like 2
Link spre comentariu

Am fost primiti de o super mega drăguță tipa. BIANCA BLUE ..o locație foarte accesibila..in fine detalii nesemnificative. Desi a fost prima dată ne.a depasit cu foarte mult așteptările. Foarte implicată, foarte atentă foarte foarte lipicioasa. Ne.a citit gandurile cu fiecare mișcare fiecare gest in parte.

Mulțumesc, va mai astept cu drag! :*

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side

Putin mai detaliat, macar interactiunea dintre voi fetele ma asteptam :)

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Micul Paris

Ma bucur ca v-ati simtit bine si ca v-am fost si eu putin de folos :)

• Like 1
Link spre comentariu

Ar fi o varianta, doar ca va trebui sa le platesti pe amandoua ... :-/

Asta ar fi o problema.

A doua este ca risti sa ramai simplu spectator, daca fetele se... hmm... plac prea mult una pe alta  :P

Dar, pe de alta parte, ce poate fi mai inaltator decat satisfactia spirituala ca ai ajutat doua fiinte sa se simta bine? :D

• Like 2
Link spre comentariu

Asta ar fi o problema.

A doua este ca risti sa ramai simplu spectator, daca fetele se... hmm... plac prea mult una pe alta  :P

Dar, pe de alta parte, ce poate fi mai inaltator decat satisfactia spirituala ca ai ajutat doua fiinte sa se simta bine? :D

Sa stii ca s.ar putea sa ai dreptate ,mie oricum imi place mai mult o femeie cand vine vorba de asa ceva ... :)
  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Dupa o vara agitata m-am decis sa merg pe vechile cunostinte placute. Am revazut-o pe Bianca si nu-mi pare rau. Locatia langa sectia 11. Bianca a ridicat putin tariful fata de primavara. Nu este rau, fata arata bine de 9 , era spre slim, dar a mai pus cred 2 kg, locatia ok curata 9, serviciile prestate pentru mine 9,3. Bianca este o fire vesela, pusa pe sotii, ii place sa sa detina controlul, curata. Ora 300 lei, AP nu s-a putut. Eu revin.

• Like 1
Link spre comentariu

Dupa o vara agitata m-am decis sa merg pe vechile cunostinte placute. Am revazut-o pe Bianca si nu-mi pare rau. Locatia langa sectia 11. Bianca a ridicat putin tariful fata de primavara. Nu este rau, fata arata bine de 9 , era spre slim, dar a mai pus cred 2 kg, locatia ok curata 9, serviciile prestate pentru mine 9,3. Bianca este o fire vesela, pusa pe sotii, ii place sa sa detina controlul, curata. Ora 300 lei, AP nu s-a putut. Eu revin.

Mulțumesc, te pup! :*

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...