kasparian Reputație: 6196 Postat Octombrie 24, 2019 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Partajează Postat Octombrie 24, 2019 te bagi la un black friday pe noiembrie ?Adica zici sa reduca din adaosul comercial? :D 2 Link spre comentariu
witcher Reputație: 16277 Postat Octombrie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 24, 2019 te bagi la un black friday pe noiembrie ? Pai la cum e de Black Friday pe la noi, ar trebui sa creasca preturile cu vreo saptamana, doua inainte, ca sa aiba de unde sa faca 'reducere' :D 6 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Octombrie 24, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2019 Bună, disponibila pana la ora 00:00! :*Va pupacesc ,sa aveti o zi frumuoasa ! :* :* 5 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Octombrie 24, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2019 :* 5 Link spre comentariu
strong Reputație: 1138 Postat Octombrie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 24, 2019 Clar, trebuie penalizata! Grav! Ma ocup eu maine ;) Pai zi ce ai facut ? ;) 2 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Octombrie 24, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2019 E ia zii kaspi ce facus ??? 2 Link spre comentariu
strong Reputație: 1138 Postat Octombrie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 24, 2019 E ia zii kaspi ce facus ??? Lasa baiatu in pace oatzo :laugh2 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Octombrie 24, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2019 Noapte bună dragilor! :* 1 Link spre comentariu
kasparian Reputație: 6196 Postat Octombrie 24, 2019 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Partajează Postat Octombrie 24, 2019 Clar, trebuie penalizata! Grav! Ma ocup eu maine ;) Sa vedem care pe care !!!Salutare!Asa cum v-am promis, azi am "penalizat-o" pe Bianca de nu s-a vazut! ;)Numai ca nici ea nu s-a lasat mai prejos si, conform declaratiilor razboinice de mai sus, s-a luptat parte in parte cu mine de... nu m-am mai vazut nici eu :)Cu alte cuvinte, vorba zicalei (daca imi permiteti pleonasmul) ne-am... "penalizat" ca chiorii :laugh2 .Asa, cu "furie", timp de vreo ora si jumatate, pana am cazut lati amandoi si am declarat remiza, convenind ca nu mai avem nimic sa ne reprosam unul altuia. Sau, in orice caz, ca suntem prea obositi ca s-o mai facem :crazyloveAltceva, ce sa va mai zic? Bianca este exact asa cum se caracterizeaza in semnatura: "o fire deschisa, prietenoasa si jucausa", dar sa va fereasca Dumnezeu sa-i descoperiti latura nebunatica, ca ati pus-o! :DFata asta, asa "rece" cum pare celor care de-abia o cunosc, in realitate este o combinatie rara de tandrete si temperament vulcanic! Trebuie doar sa ai rabdare sa te cunoasca putin si sa prinda incredere ca esti un Om, ca dupa aceea totul decurge de la sine si intotdeauna reuseste sa gaseasca, instinctiv, dozajul potrivit pentru a te face sa te simti bine cu ea. Ba consolandu-te si incurajandu-te pana iti schimba starea in bine, cand vii incarcat cu probleme si ganduri negative, ba fiind ghidusa si provocandu-te pana dai tot ce-i mai bun din tine, cand vii vesel si bine dispus. Acum, probabil ca o sa va intrebati de ce mai scriu eu toate chestiile astea dupa ce, in trei recenzii, am scris tot ce s-a putut despre Bianca.Pai, in primul rand pentru ca, in sfarsit, am reusit sa-i fac "inaugurarea" in noua locatie (cu oarecare intarziere, pentru ca inainte mi-am facut "datoria" de a ma ocupa de dulcica ei coleguta, Ioana ;)).In al doilea rand... pentru ca a fost a 13-a intalnire a noastra :P (lucru pe care am "omis" sa i-l spun Biancai, cand am vazut ca si asa era putin anxioasa la inceput, inainte s-o "calmez" eu ;)) si, evident, evenimentul "fatidic" nu putea ramane nementionat :)Si, nu in ultimul rand, pentru ca azi m-am simtit minunat cu ea (ca de fiecare data, dealtfel) mai ales ca, asa cum nimeni nu mai stie sa o faca, m-a ajutat intr-un mod extraordinar de delicat sa-mi recapat increderea in mine (care era putin "subrezita" in urma unor intamplari mai putin placute din ultimele zile...). Ei, dar sa nu cadem in melancolie! Concluzia este ca... deocamdata te pup, Bianca, dar stai sa ma refac putin si-ti arat eu data viitoare cine e seful :D Iar voi, fratilor, mergeti si simtiti-va bine cu ea, ca aveti toate motivele! ;) 10 Link spre comentariu
kasparian Reputație: 6196 Postat Octombrie 24, 2019 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Partajează Postat Octombrie 24, 2019 Pai zi ce ai facut ? ;) E ia zii kaspi ce facus ???Na, ca v-am raspuns inainte sa intrebati voi :D (ca nu va vazusem postarile cand am inceput sa scriu) 3 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Octombrie 25, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Bună dimineața, disponibilă până la ora 23:00! :*Vă pupăcesc, weekend placut! :* 9 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Octombrie 25, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Salutare!Asa cum v-am promis, azi am "penalizat-o" pe Bianca de nu s-a vazut! ;)Numai ca nici ea nu s-a lasat mai prejos si, conform declaratiilor razboinice de mai sus, s-a luptat parte in parte cu mine de... nu m-am mai vazut nici eu :)Cu alte cuvinte, vorba zicalei (daca imi permiteti pleonasmul) ne-am... "penalizat" ca chiorii :laugh2 .Asa, cu "furie", timp de vreo ora si jumatate, pana am cazut lati amandoi si am declarat remiza, convenind ca nu mai avem nimic sa ne reprosam unul altuia. Sau, in orice caz, ca suntem prea obositi ca s-o mai facem :crazyloveAltceva, ce sa va mai zic? Bianca este exact asa cum se caracterizeaza in semnatura: "o fire deschisa, prietenoasa si jucausa", dar sa va fereasca Dumnezeu sa-i descoperiti latura nebunatica, ca ati pus-o! :DFata asta, asa "rece" cum pare celor care de-abia o cunosc, in realitate este o combinatie rara de tandrete si temperament vulcanic! Trebuie doar sa ai rabdare sa te cunoasca putin si sa prinda incredere ca esti un Om, ca dupa aceea totul decurge de la sine si intotdeauna reuseste sa gaseasca, instinctiv, dozajul potrivit pentru a te face sa te simti bine cu ea. Ba consolandu-te si incurajandu-te pana iti schimba starea in bine, cand vii incarcat cu probleme si ganduri negative, ba fiind ghidusa si provocandu-te pana dai tot ce-i mai bun din tine, cand vii vesel si bine dispus. Acum, probabil ca o sa va intrebati de ce mai scriu eu toate chestiile astea dupa ce, in trei recenzii, am scris tot ce s-a putut despre Bianca.Pai, in primul rand pentru ca, in sfarsit, am reusit sa-i fac "inaugurarea" in noua locatie (cu oarecare intarziere, pentru ca inainte mi-am facut "datoria" de a ma ocupa de dulcica ei coleguta, Ioana ;)).In al doilea rand... pentru ca a fost a 13-a intalnire a noastra :P (lucru pe care am "omis" sa i-l spun Biancai, cand am vazut ca si asa era putin anxioasa la inceput, inainte s-o "calmez" eu ;)) si, evident, evenimentul "fatidic" nu putea ramane nementionat :)Si, nu in ultimul rand, pentru ca azi m-am simtit minunat cu ea (ca de fiecare data, dealtfel) mai ales ca, asa cum nimeni nu mai stie sa o faca, m-a ajutat intr-un mod extraordinar de delicat sa-mi recapat increderea in mine (care era putin "subrezita" in urma unor intamplari mai putin placute din ultimele zile...). Ei, dar sa nu cadem in melancolie! Concluzia este ca... deocamdata te pup, Bianca, dar stai sa ma refac putin si-ti arat eu data viitoare cine e seful :D Iar voi, fratilor, mergeti si simtiti-va bine cu ea, ca aveti toate motivele! ;)Mulțumesc! :* 1 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Octombrie 25, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Disponibilă! :* :* 7 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Octombrie 25, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2019 :* 6 Link spre comentariu
strong Reputație: 1138 Postat Octombrie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Na, ca v-am raspuns inainte sa intrebati voi :D (ca nu va vazusem postarile cand am inceput sa scriu) Iti cam place fata si ti-a cam luat ochii pe sus pe la concurs de nu mai vezi postarile ;) 1 Link spre comentariu
kasparian Reputație: 6196 Postat Octombrie 25, 2019 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Iti cam place fata si ti-a cam luat ochii pe sus pe la concurs de nu mai vezi postarile ;)Nu, mie mi-a cam luat ochii (si nu numai ;)) direct, în cărniță și osicioare :P 2 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Octombrie 25, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Ori vati bagat nasul pela bucatarie ca lipseste niste ciocanele ??? 2 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Octombrie 25, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Nu este problema va las sava infructati cat vreti atat timp cat santeti draguti :) 1 Link spre comentariu
strong Reputație: 1138 Postat Octombrie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Nu, mie mi-a cam luat ochii (si nu numai ;)) direct, în cărniță și osicioare :P Ochii vad inima cere @kasparian :) Pozele ne fura vederea, dar o recenzie ca a ta face cat 100 de poze :slap2 2 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Octombrie 25, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Aha deci asa aaaaa 2 Link spre comentariu
strong Reputație: 1138 Postat Octombrie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Aha deci asa aaaaa Ihi... jucauso :yl2jump :kiss2 1 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Octombrie 25, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Ihi... jucauso :yl2jumpEu nu faca io nica sant miminte miminte Parinte 2 Link spre comentariu
strong Reputație: 1138 Postat Octombrie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Eu nu faca io nica sant miminte miminte Parinte :laugh2 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Octombrie 25, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Hai va pup ne auzim maine, noapte bună!:* 8 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Octombrie 26, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2019 Bună dragilor, disponibilă pana mai târziu va pup! Weekend frumos! :* :* 9 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum