lora30 Reputație: 538 Postat Martie 6, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Autor Postat Martie 6, 2019 Sa curga ca timpul trece si ramaneti iar fara ea o perioada. :DȘtii tu ceva... ;) 1
imiplace_ Reputație: 291 Postat Martie 6, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Martie 6, 2019 Știi tu ceva... ;) :waytogo
nairpic7 Reputație: 764 Postat Martie 6, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Martie 6, 2019 Știi tu ceva... ;). Sa nu de a păcatul sa pleci, pana nu rezolvam ce a rămas nerezolvat. Azi sunt a 4-a zi de luat antibiotic și ma simt muuult mai bine. Ma primesti mâine??? 🙄🙄🙄 2
lora30 Reputație: 538 Postat Martie 6, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Autor Postat Martie 6, 2019 . Sa nu de a păcatul sa pleci, pana nu rezolvam ce a rămas nerezolvat. Azi sunt a 4-a zi de luat antibiotic și ma simt muuult mai bine. Ma primesti mâine???
lora30 Reputație: 538 Postat Martie 6, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Autor Postat Martie 6, 2019 Vino la mine, lasă antibioticul :)))PS vineri este ultima zi in Cluj 3
jrs Reputație: 452 Postat Martie 7, 2019 Oras:cj Oras:cj Postat Martie 7, 2019 Sunat si facut programare desi era sambata seata; am ajuns la ea in 20 min; Mi-a explicat foarte clar cum ajung la ea.Ma astepta in ceva body negru; facut dus – obligatoriu; geluri, papuci, prosop;A inchis lumina ca se vedea de afara;Ma pune pe burta si ma tachineaza incet; sarutari pe spate, atingeri cu sanii – foarte senzual.Incepe cu un oral; multa atentie la oute; poate prea multa; Dupa un timp o trag peste mine si ma joc si eu cu pusilica epilata; apoi punem prezervativ si incepem cu ea deasupra; pot sa o vad mai in voie; sanii lasati si moi dar pe mine nu m-a deranjat; De remarcat ca la intrare m-a intrebat daca vreau sa raman, daca imi convine de ea. NoteLocatie: 9 locuri de parcare; usor de ajuns, apartament frumos; dau 9 ca se uita vecinii si as vrea sa o vad doar euOral: 10 - atentie la zone adiacente, ruperi de ritm, diverse pozitiiNormal: 10 -pentru mine a fost foarte bine. Tarif 200/ora 6
ipod Reputație: 146 Postat Martie 7, 2019 Oras:CJ Oras:CJ Postat Martie 7, 2019 Salut, am fost si eu astazi la Lora pe la ora 17. Baieti tot ce pot sa spun ii ca este un milf superb. M-a primit intr-o lenjerie neagra sexy, am stat la o tigara, i-am povestit in acest timp despre serviciul meu, ea mi-a povestit despre calatoriile ei, dupa 10 minute petrecute cu ea la povesti aveam impresia ca stau de vorba cu o prietena cu care am pierdut legatura dar ne-am regasit recent si povestim despre ce s-a intamplat in viata noastra intre timp. Lora ii o persoana care ii place sa te faca sa razi si ii place si ei sa rada, priveste doar partea buna/amuzanta a persoanelor (aceasta a fost impresia care mi-a lasat-o mie). Dupa tigara si poveste am fost poftit la dus in care mi-a explicat foarte bine sa ma spal de la gat in jos(ceea ce am apreciat). Ajuns in camera mi-a spus sa ma intind in pat, pe burta si a inceput sa se frece de mine, la un moment dat si-a dat jos sutienul si l-a aruncat pe capul meu, i-am spus ca sutienul ei miroase foarte bine, dupa 2 minute si-a aruncat chiloteii tot pe capul meu si m-a intrebat daca miros la fel de bine (bineinteles ca miroseau la fel de bine) odata ce a facut chestia asta eram foarte excitat. A inceput sa se frece cu corpul de mine, sa ma linga pe spate, picioare, sa isi frece sanii de mine. Dupa un timp m-a rugat sa ma intorc pe spate si a inceput sa ma linga pe la oo. A fost superb, mi-a placut enorm, aveam o erectie atata de tare incat puteam sa tin o gantera de 2-3 kg pe penis :)). A inceput incet incet sa imi faca un oral nepretejat iar dupa un pic de timp am intrebat-o daca putem sa terecem la un 69. (are niste buze foarte moi, aici vorbind de cavitatea bucala) am intrebat-o daca si celelalte buze sunt la fel de moi si de placute la atingere, moment in care ea s-a ras si a spus sa ii zic eu. Ajuns in 69 mi-a facut un DP foarte tare, fara ajutor de mana, pur si simplu il lua pe tot in gura si tot repeta chestia asta odata la 20-30 de secunde. Intre timp in partea cealalta eu ma ocupam de pasarica ei. Are o pasarica foarte curata cu labii medii. Am inceput sa ma joc cu clitoris-ul si sa pun accent doar pe el moment in care a inceput sa geama din ce in ce mai puternic pana cand la un moment dat mi-a spus " Pai ce facem aici, ma termin eu inainte ta?" moment in care am ras amandoi ca 2 adolescenti :)). Pentru ca ma termin mai greu am zis sa trecem la un normal, dupa un LOT si un doggy, a zis sa trecem la un misionar/umeri craci. Cu putin ajutor a ajuns sa aiba si ea orgasm si m-am terminat si eu. A fost o priveliste superba sa ii vad expresia fetei cand a avut orgasm iar dupa aceea sa ma stranga in brate. Practic m-am simtit in bratele unei iubite desi o cunosteam doar de o ora. Nu imi place sa dau note pentru sigurul fapt ca la toti ne place altceva intr-o femeie dar pentru mine Lora a fost femeia matura pe care mi-am dorit sa o am in pat si in acelasi timp adolescenta obraznica care mi-a adus aminte de liceu. Multumesc frumos Lora pentru o ora superba si sper sa ne intalnim din nou in Aprilie cand ai zis ca s-ar putea sa revii in Cluj. Te pup :* 6
nairpic7 Reputație: 764 Postat Martie 8, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Martie 8, 2019 O noua intalnire fructuoasa cu minunata Lora. Sper ca m-am ridicat si eu putin la nivelul tau :) .Nu mai detaliez actiunea, 10 pe linie. Pt mine e de facut abonament.Te pup si La Multi Ani, inca odata pt aceasta zi speciala, dedicata voua femeilor. 2
Membru Premium x the impaler Reputație: 9927 Postat Martie 8, 2019 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Postat Martie 8, 2019 La Multi Ani! 3
lora30 Reputație: 538 Postat Martie 30, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Autor Postat Martie 30, 2019 o scurta interveniemotiv: vad doar recenzii absolut laudative (de 10 curat), dar dintr-un anumit unghi nu e de 10 De ce? Pozele o avantajeaza; personal din pozele vehiculate am dedus ca vorbim de o bunaciune de 30 si un pic de ani, cu o prestatie (cel putin oral+CIM) de exceptie. Ei bine din asteptarile de mai sus, se confirma doar partea a doua, respectiv da, avem de a face cu o prestatie de exceptie la proba orala (10 clar), dar ambalajul l-as clasifica substandard. Substandard nu inseamna disgratios, inseamna corpul unei femei de 30++ cu defectele si minusurile aferente. Din poze, reiesea totusi ca avem de-a face cu un MILF interesant. Scriu asta, intrucat intre o tipa cu aspect de 7- si prestatie de 10 (aparent media 8,5-), si o alta tipa cu aspect si prestatie de 9, o prefer pe cea din urma. In afara de aspect, in rest totul e impecabil: programare respectata, locatie curata, primitoare, fara graba, fara peste, o tipa isteata, o femeie normala, cu toate tiglele pe casa, conversatie ok - nimic de reprosat. Inclusiv un raport calitate/pret corect. Spor,Carpe diem 1
dorian3 Reputație: 174 Postat Martie 30, 2019 Oras:CLUJ Oras:CLUJ Postat Martie 30, 2019 Carpe diemDa, in Cluj este o firma de pompe funerare cu acest nume:)
nairpic7 Reputație: 764 Postat Martie 31, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Martie 31, 2019 Pe când întoarcerea la Cluj, Lora? 1
imiplace_ Reputație: 291 Postat Martie 31, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Martie 31, 2019 Azi se intoare la Cluj impreuna cu Kim. :) 3 1
lora30 Reputație: 538 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Autor Postat Aprilie 1, 2019 Pe când întoarcerea la Cluj, Lora?Lora este aici, două săptămâni începând de astăzi și are si colegă 4
Vizitator anymu_ Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2019 Postat Aprilie 1, 2019 Lora este aici, două săptămâni începând de astăzi și are si colegăA treia oară trebuie să dau o cafea :))) 3
lora30 Reputație: 538 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Autor Postat Aprilie 2, 2019 Salut, am fost si eu astazi la Lora pe la ora 17. Baieti tot ce pot sa spun ii ca este un milf superb. M-a primit intr-o lenjerie neagra sexy, am stat la o tigara, i-am povestit in acest timp despre serviciul meu, ea mi-a povestit despre calatoriile ei, dupa 10 minute petrecute cu ea la povesti aveam impresia ca stau de vorba cu o prietena cu care am pierdut legatura dar ne-am regasit recent si povestim despre ce s-a intamplat in viata noastra intre timp. Lora ii o persoana care ii place sa te faca sa razi si ii place si ei sa rada, priveste doar partea buna/amuzanta a persoanelor (aceasta a fost impresia care mi-a lasat-o mie). Dupa tigara si poveste am fost poftit la dus in care mi-a explicat foarte bine sa ma spal de la gat in jos(ceea ce am apreciat). Ajuns in camera mi-a spus sa ma intind in pat, pe burta si a inceput sa se frece de mine, la un moment dat si-a dat jos sutienul si l-a aruncat pe capul meu, i-am spus ca sutienul ei miroase foarte bine, dupa 2 minute si-a aruncat chiloteii tot pe capul meu si m-a intrebat daca miros la fel de bine (bineinteles ca miroseau la fel de bine) odata ce a facut chestia asta eram foarte excitat. A inceput sa se frece cu corpul de mine, sa ma linga pe spate, picioare, sa isi frece sanii de mine. Dupa un timp m-a rugat sa ma intorc pe spate si a inceput sa ma linga pe la oo. A fost superb, mi-a placut enorm, aveam o erectie atata de tare incat puteam sa tin o gantera de 2-3 kg pe penis :)). A inceput incet incet sa imi faca un oral nepretejat iar dupa un pic de timp am intrebat-o daca putem sa terecem la un 69. (are niste buze foarte moi, aici vorbind de cavitatea bucala) am intrebat-o daca si celelalte buze sunt la fel de moi si de placute la atingere, moment in care ea s-a ras si a spus sa ii zic eu. Ajuns in 69 mi-a facut un DP foarte tare, fara ajutor de mana, pur si simplu il lua pe tot in gura si tot repeta chestia asta odata la 20-30 de secunde. Intre timp in partea cealalta eu ma ocupam de pasarica ei. Are o pasarica foarte curata cu labii medii. Am inceput sa ma joc cu clitoris-ul si sa pun accent doar pe el moment in care a inceput sa geama din ce in ce mai puternic pana cand la un moment dat mi-a spus " Pai ce facem aici, ma termin eu inainte ta?" moment in care am ras amandoi ca 2 adolescenti :)). Pentru ca ma termin mai greu am zis sa trecem la un normal, dupa un LOT si un doggy, a zis sa trecem la un misionar/umeri craci. Cu putin ajutor a ajuns sa aiba si ea orgasm si m-am terminat si eu. A fost o priveliste superba sa ii vad expresia fetei cand a avut orgasm iar dupa aceea sa ma stranga in brate. Practic m-am simtit in bratele unei iubite desi o cunosteam doar de o ora. Nu imi place sa dau note pentru sigurul fapt ca la toti ne place altceva intr-o femeie dar pentru mine Lora a fost femeia matura pe care mi-am dorit sa o am in pat si in acelasi timp adolescenta obraznica care mi-a adus aminte de liceu. Multumesc frumos Lora pentru o ora superba si sper sa ne intalnim din nou in Aprilie cand ai zis ca s-ar putea sa revii in Cluj. Te pup :*Fiecare emoție pe care o simți este răspunsul direct al unui gând 😘PS este aprilie 4
lumpy2010 Reputație: 90 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Aprilie 2, 2019 Salut Lora, Poti te rog sa ne spui locatia si daca faci duo cu Kim ( si ce pret ).
pif2017 Reputație: 4802 Postat Aprilie 3, 2019 Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Postat Aprilie 3, 2019 Lora ...Da! Astazi este despre .... Lora. V-am povestit vreodata cum e sa-ti incepi ziua mai optimist si cu chef de viata ??Ei bine Lora te bine dispune , oricum ai fi . Cand ajungi la ea starea ta se va schimba cu siguranta. Nu degeaba se spune : gaina "matura" face zamă bună . Apoi si zamă si varză a' la Cluj, sarmale tot ce vrei !!! Ei bine, Lora te impacheteaza ca pe sarmale sau te poate ravasi sa te faca varza .Una peste alta nu scapi nemultumit de la ea. Primeste note maxime la atitudine, prezenta de spirit, ON (10+++), OP, chiar şi la tandreţe...(oare asa-i spune??)Cei care nu i-aţi trecut pragul încă, merită să încercaţi, cei care aţi facut-o stiti ce vorbesc.Amenda nu o mentionez, DtD apr 40 min. Happy Hunting !! 9
lora30 Reputație: 538 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Autor Postat Aprilie 3, 2019 A treia oară trebuie să dau o cafea :)))Cu drag să fie, nu cu trebuie 😂
Membru Premium x the impaler Reputație: 9927 Postat Aprilie 3, 2019 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Postat Aprilie 3, 2019 . Una peste alta nu scapi nemultumit de la ea. , chiar şi la tandreţe...(oare asa-i spune??)Cei care nu i-aţi trecut pragul încă, merită să încercaţi, cei care aţi facut-o stiti ce vorbesc.! Tandretea... :slap2 :laugh2 asa m-a facut si pe mine abonat fidel de cursa lunga... Superba recenzie, foarte explicita din putine cuvinte Bravo !!! :clapp 3
lora30 Reputație: 538 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Autor Postat Aprilie 5, 2019 Lora ...Da! Astazi este despre .... Lora. V-am povestit vreodata cum e sa-ti incepi ziua mai optimist si cu chef de viata ??Ei bine Lora te bine dispune , oricum ai fi . Cand ajungi la ea starea ta se va schimba cu siguranta. Nu degeaba se spune : gaina "matura" face zamă bună . Apoi si zamă si varză a' la Cluj, sarmale tot ce vrei !!! Ei bine, Lora te impacheteaza ca pe sarmale sau te poate ravasi sa te faca varza .Una peste alta nu scapi nemultumit de la ea. Primeste note maxime la atitudine, prezenta de spirit, ON (10+++), OP, chiar ÅŸi la tandreÅ£e...(oare asa-i spune??)Cei care nu i-aÅ£i trecut pragul încă, merită să încercaÅ£i, cei care aÅ£i facut-o stiti ce vorbesc.Amenda nu o mentionez, DtD apr 40 min. Happy Hunting !!Uneori, cu un zâmbet poți săruta un suflet 💗 4
lora30 Reputație: 538 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Autor Postat Aprilie 7, 2019 Din motive personale am lipsit două zile, îmi cer scuze celor care m-ați sunat și mi-ați dat mesaje, telefonul l-am uitat deschis la locație. M-am întors și mai sunt disponibilă până sâmbătă inclusiv. Mulțumesc pentru înțelegere 1
olymp Reputație: 396 Postat Aprilie 9, 2019 Telefon: 0000000000 Oras:timisoara Telefon: 0000000000 Oras:timisoara Postat Aprilie 9, 2019 Revizitat-o pe Lora in locatia din Zorilor. Mai greu cu parcarea daca e plin la Lidl...Aceleasi servicii de calitate. Notele sunt in recenzia precedenta.Clar de Recomandat. 4
lora30 Reputație: 538 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Autor Postat Aprilie 10, 2019 Sunat si facut programare desi era sambata seata; am ajuns la ea in 20 min; Mi-a explicat foarte clar cum ajung la ea.Ma astepta in ceva body negru; facut dus – obligatoriu; geluri, papuci, prosop;A inchis lumina ca se vedea de afara;Ma pune pe burta si ma tachineaza incet; sarutari pe spate, atingeri cu sanii – foarte senzual.Incepe cu un oral; multa atentie la oute; poate prea multa; Dupa un timp o trag peste mine si ma joc si eu cu pusilica epilata; apoi punem prezervativ si incepem cu ea deasupra; pot sa o vad mai in voie; sanii lasati si moi dar pe mine nu m-a deranjat; De remarcat ca la intrare m-a intrebat daca vreau sa raman, daca imi convine de ea. NoteLocatie: 9 locuri de parcare; usor de ajuns, apartament frumos; dau 9 ca se uita vecinii si as vrea sa o vad doar euOral: 10 - atentie la zone adiacente, ruperi de ritm, diverse pozitiiNormal: 10 -pentru mine a fost foarte bine. Tarif 200/oraSunt păcate pe care e păcat să nu le faci 😉 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum