Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2018 Postat Noiembrie 28, 2018 Ieși mă in plm de copil trist..@biblos, stai jos!patru!
siana Reputație: -1369 Postat Noiembrie 28, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 28, 2018 Aici pe forum...toți ne iubim Si ne futem in gura! Pai de asta se fut romanii in gura si in cur unul pe altul, ca se iubesc mult.
siana Reputație: -1369 Postat Noiembrie 28, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 28, 2018 wow!!!Io n-am zis căs pacifistPoate sunt un pic mai tristCa afară e urâtMai urât ca în pământ.Unde o să ajungem toțiŞi libmişti şi ... doctoranzi https://imagecdn.clips4sale.com/accounts99/107054/clip_images/theashtrayexperiencehover.gif
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2018 Postat Noiembrie 28, 2018 .Da? Atunci facem aşa: te resetez de vreo cinspe-doujde ori pă horă şi aşa cu patos până ori the enervezi şi răbuhneşti ori thu ai dopuri de ceară şi răguşesc dăgeaba...
lorenzzo Reputație: 977 Postat Noiembrie 28, 2018 Oras:UE Oras:UE Postat Noiembrie 28, 2018 Da? Atunci facem aşa: te resetez de vreo cinspe-doujde ori pă horă şi aşa cu patos până ori the enervezi şi răbuhneşti ori thu ai dopuri de ceară şi răguşesc dăgeaba...Esti cumva liderul Muiahenilor din clanul Ciordalahului din Teleormanistan? Nu ma fa sa te caut. Pot sa fiu si rau. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2018 Postat Noiembrie 28, 2018 Pai de asta se fut romanii in gura si in cur unul pe altul, ca se iubesc mult.https://imagecdn.clips4sale.com/accounts99/107054/clip_images/theashtrayexperiencehover.gifDacă mai insiÅŸti mult îl chem pe...av pop 🤣Şi, 😋 că tot mai făcut...limbist😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2018 Postat Noiembrie 28, 2018 Esti cumva liderul Muiahenilor din clanul Ciordalahului din Teleormanistan? Nu ma fa sa te caut. Pot sa fiu si rau.https://youtu.be/m_tjxz4yS_U"]https://youtu.be/m_tjxz4yS_U Dă doamneee,lanț mare şi gros că mulți ... răi mă înconjoară
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 28, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 28, 2018 Da? Atunci facem aşa: te resetez de vreo cinspe-doujde ori pă horă şi aşa cu patos până ori the enervezi şi răbuhneşti ori thu ai dopuri de ceară şi răguşesc dăgeaba...Ce ai, mă și cu ăsta? Practic, l-ai înjurat fără motiv. 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2018 Postat Noiembrie 29, 2018 Ce ai, mă și cu ăsta? Practic, l-ai înjurat fără motiv. Crezi? Ia fă o analiză aşa la rece înainte să dai plusuri(observ că a devenit un tic) şi după mai vorbim...Şi dacă tot o faci pe arbitru' pe altu' când m-a jignit DIRECT! nu aluzii sau ironii, lu' ăla nu-i mai zici nimic,nu?Tokio,nu?
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 29, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 29, 2018 Crezi? Ia fă o analiză aşa la rece înainte să dai plusuri(observ că a devenit un tic) şi după mai vorbim...Şi dacă tot o faci pe arbitru' pe altu' când m-a jignit DIRECT! nu aluzii sau ironii, lu' ăla nu-i mai zici nimic,nu?Tokio,nu?"Hamlețel", ce plm analiză vrei să fac? Nu e clar? Omul e cu ale lui, cu muzica, un pic de lăbărelă anostă legată de acrst dubiect, cu gifuri, memeuri, dar pașnic și benin. Te-ai luat de el total aiurea, mitocănește și gratuit. Văd însă că te dor punctele, probabil e vreo ofertă la tigăi ori crătiți! Pe de altă parte, nu citesc tot, nu stau să văd toate discuțiile, nu o fac pe arbitrul, asta mi-a picat sub ochi și am intervenit pentru că așa apar scandalurile aiurea, din nimic. De la tine, aveam oarecari pretenții- al doilea motiv pentru care am intervenit. M-am înșelat, se pare. Iar ce ao postat tu, nici aluzie, nici ironie nu e! 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2018 Postat Noiembrie 29, 2018 "Hamlețel", ce plm analiză vrei să fac? Nu e clar? Omul e cu ale lui, cu muzica, un pic de lăbărelă anostă legată de acrst dubiect, cu gifuri, memeuri, dar pașnic și benin. Te-ai luat de el total aiurea, mitocănește și gratuit. Văd însă că te dor punctele, probabil e vreo ofertă la tigăi ori crătiți! Pe de altă parte, nu citesc tot, nu stau să văd toate discuțiile, nu o fac pe arbitrul, asta mi-a picat sub ochi și am intervenit pentru că așa apar scandalurile aiurea, din nimic. De la tine, aveam oarecari pretenții- al doilea motiv pentru care am intervenit. M-am înșelat, se pare. Iar ce ao postat tu, nici aluzie, nici ironie nu e!Metodic:"Hamletel"cine eu? am impresia că mă supraapreciezi, oi fi depresiv dar nici în halu'ăstaChiar dacă meme-ul avea adresa la altcineva, în mare generalizat eram poate acel cineva şi dacă am fost prea acid, asta e nu pot să mulțumesc pe toată lumea!oricum am apeciat răspunsul cu acel clan "musulman" ca atare am răspuns cum am crezut de cuviință ...Mitocan, cocalar, oare ce mai urmează? Am uitat...agramat! Mă tuf în ea de viatză dacă pe un forum de bagabonțeală facem şi meditații de româna atunci diacritice.ro ce draq mai e ?Probabil chiar aşa senil nu sunt da' dacă îmi scurm nițel memoria mă întrebai de ce dau nu ştiu cui puncte, oare de ce? Tefal sau ceramică?Şi ca să inchei(momentan) nu trebuie să mă " ridici"niciunde, îmi cunosc locul...P.S.mai are rostu'să întreb din nou? De unde atâta slin? Al meu ştiu de unde e, după anii de şcoala vieții care o face toți băieții,de aia sunt prost, rău, mitocan, cocalar, figurant, pulufric cu gura spartă, sclav, slugă, frustrat, ... mai sunt? Tot timpul e cineva orgolios aici ba ca are ba ca e mare da' de fapt e un kkt(shitbag să fiu mai temperat) fff ... spice Câți "prieteni" mai ai?
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 29, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 29, 2018 Metodic:"Hamletel"cine eu? am impresia că mă supraapreciezi, oi fi depresiv dar nici în halu'ăstaChiar dacă meme-ul avea adresa la altcineva, în mare generalizat eram poate acel cineva şi dacă am fost prea acid, asta e nu pot să mulțumesc pe toată lumea!oricum am apeciat răspunsul cu acel clan "musulman" ca atare am răspuns cum am crezut de cuviință ...Mitocan, cocalar, oare ce mai urmează? Am uitat...agramat! Mă tuf în ea de viatză dacă pe un forum de bagabonțeală facem şi meditații de româna atunci diacritice.ro ce draq mai e ?Probabil chiar aşa senil nu sunt da' dacă îmi scurm nițel memoria mă întrebai de ce dau nu ştiu cui puncte, oare de ce? Tefal sau ceramică?Şi ca să inchei(momentan) nu trebuie să mă " ridici"niciunde, îmi cunosc locul...P.S.mai are rostu'să întreb din nou? De unde atâta slin? Al meu ştiu de unde e, după anii de şcoala vieții care o face toți băieții,de aia sunt prost, rău, mitocan, cocalar, figurant, pulufric cu gura spartă, sclav, slugă, frustrat, ... mai sunt?Tot timpul e cineva orgolios aici ba ca are ba ca e mare da' de fapt e un kkt(shitbag să fiu mai temperat) fff ... spiceCâți "prieteni" mai ai?Acel "poate" de care zici, nu justifică reacția ta. Chiar nu era adresată nimănui acea postare. Pe de altă parte, chestia aia cu "nu pot mulțumi pe toată lumea" este una din frazele tip pe care le spun fetele astea când au o recenzie negativă sau reclamații. Hahahaha!Nu te-am ridicat niciunde, spuneam doar că aveam oarecari pretenții. Oarecari. Poor Yorick! 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2018 Postat Noiembrie 29, 2018 Acel "poate" de care zici, nu justifică reacția ta. Chiar nu era adresată nimănui acea postare. Pe de altă parte, chestia aia cu "nu pot mulțumi pe toată lumea" este una din frazele tip pe care le spun fetele astea când au o recenzie negativă sau reclamații. Hahahaha!Nu te-am ridicat niciunde, spuneam doar că aveam oarecari pretenții. Oarecari. Poor Yorick!Deci, trebuie să cer mai mult?sau să merg ptr plăcere?vezi pe asta am uitat-o...cocotă masculină, nu?Hai mai zi, spune tot, nu mai ține în tine, varsă toată ura...Pretențiosule!Decide, ori Hamlet, ori Yorick? Nu pot fi două caractere odată! De fapt, greşesc,iar ... sunt ... curvă!!!
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 29, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 29, 2018 Deci, trebuie să cer mai mult?sau să merg ptr plăcere?vezi pe asta am uitat-o...cocotă masculină, nu?Hai mai zi, spune tot, nu mai ține în tine, varsă toată ura...Pretențiosule!Decide, ori Hamlet, ori Yorick? Nu pot fi două caractere odată! De fapt, greşesc,iar ... sunt ... curvă!!!Nu, doar dezorientat. Și după cum vezi, nu sunt singurul care spune, sub o formă sau alta, acest lucru. Ok...eu închei aici o discuție care nu duce niciunde! Rămâne doar să meditezi dacă e ok să înjuri din senin, un user care nu a avut nimic cu tine. O zi bună! 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2018 Postat Noiembrie 29, 2018 Nu, doar dezorientat. Și după cum vezi, nu sunt singurul care spune, sub o formă sau alta, acest lucru. Ok...eu închei aici o discuție care nu duce niciunde! Rămâne doar să meditezi dacă e ok să înjuri din senin, un user care nu a avut nimic cu tine. O zi bună!La fel...
siana Reputație: -1369 Postat Noiembrie 29, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 29, 2018 Dacă mai insişti mult îl chem pe...av pop Şi, că tot mai făcut...limbist Pai, nu este un lucru rau sa fii limbist. Unii sunt chiar meseriasi sau asi. Grav era daca iti ziceam ca nu ai limba de fundul meu, cum i-am zis lui avpop. https://s1.pictoa.com/media/galleries/006/212/00621254b379b5828c9/88483554b379d5d341e.jpg 1
siana Reputație: -1369 Postat Noiembrie 29, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 29, 2018 Ati dat-o din arta-n ceartadar si cearta e o artachiar metodic exersatade cei care des se ceartasi in exprimari bogata. 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2018 Postat Noiembrie 30, 2018 Ati dat-o din arta-n ceartadar si cearta e o artachiar metodic exersatade cei care des se ceartasi in exprimari bogata.Orgoliu_picon vs Orgoliu_musser sau cum se prezinta o discutie intre 2 personaje care au intotdeauna dreptate 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2018 Postat Noiembrie 30, 2018 Orgoliu_picon vs Orgoliu_musser sau cum se prezinta o discutie intre 2 personaje care au intotdeauna dreptateCe-ți mai placeee!Unde am eu, dreptate?Hai să o lăsăm aşa...
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2018 Postat Noiembrie 30, 2018 Ati dat-o din arta-n ceartadar si cearta e o artachiar metodic exersatade cei care des se ceartasi in exprimari bogata.Mi-e ca n-ați intelesCe, de milenii vorbescVa tot văitati că e ceartă Dar, eu am făcut din asta artă ^^:)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum