Sari la conținut

Oamenii dezamagesc

Postări Recomandate

• Oras:Èšara lui Moș Crăciun
Postat

Nu stiu cine esti, dar am auzit din ce am prins pe aici ca iti cam place starea de ebrietate

Bravo, varule, ar trebui pusa la maxima lunii... acolo sub UL.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Romania mi-a dat interzis sa ies din tara 4 ani, desi am si alta cetatenie... Ai dreptate cu prima propozitie. ;)

youtu.be/vNfPv1kXc7s"]
Vizitator
Postat

Ce-o mai face Carina?

Tu nu ai dezamagit-o bai monospranceana cu pula aia dah 10 cm si un milimetru de stalker retardat

La ce badigard masiv şi moldovean sub altă clonă am mai citit eu expresiunile aistea? 24+ , stalker, retardat...naratiunea ta astăzi si mâine nu te linişteşti,ai?
  • Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ce-o mai face Carina?

Tu nu ai dezamagit-o bai monospranceana cu pula aia dah 10 cm si un milimetru de stalker retardat

In primul rand nu am fost eu la Carina,retardel,Dar daca vrei sa discuti cu cel de care pomenesti "se face".

• Oras:F
  • Oras:F
Postat

Cred ca cel mai important e sa nu ai asteptari de la nimeni.Oamenii fac lucruri ilogice mai ales cand si-au format niste valori proaste iar mediul nu le permite sa se dezvolte

Romania este spatiul ratarii. 

Oamenii saraci si fara perspective nu sunt oameni. 

Vizitator
Postat

Romania este spatiul ratarii. 

Oamenii saraci si fara perspective nu sunt oameni.

Auzi?da' sincer, tu unde stai?
  • Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Prahova.

Să nu-mi spui coaie, că în Băicoi!
  • Like 3
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Prahova.

Acum m-am prins, Prahova face parte din...Catalonia😄
Vizitator
Postat

Să nu-mi spui coaie, că în Băicoi!

Ce-ți mai place!

Postat

Ce-ți mai place!

Nu vorbeam cu tine.

O zi bună!

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Prahova e voevodatul lu' Cosma! Se stie!

Tradița populară romanească spune că,în noaptea Sfantului Andrei,daca visezi faina,ulei si orez,sigur ai votat cu ... PSD

• Like 1
Vizitator dr parnassus
Postat

Mai du-te fa janghina muista in totzi mortzii si rasa ma-tii de foca cu mustatzi esuata in alcool si droguri, cu rusii mortzilor ma-tii cu tot, emigreaza in pula mea in belarus de unde ai fost avortata, daca nu-ti convine aici, manca-ti-ar vodca tot ficatul si goldu toti creierii(de parca ai mai avea ceva), ca  nici nu mai conteaza ca esti o dementa evidenta, care ar trebui sa putrezesti pa viatza in balamuc sau puscarie pana nu omori pe cineva cu adevarat, imbecili curisti gen picon, gaywalker, klm si restul ruptilor in cur excluzandu-se, si ei la randul lor fiind grav bolnavi si cautandu-si-o cu lumanarea/straponu-n cur de la demente ca tine, da sa-ti iau in pula si tie toata natia ta de rusi fututi in cur-si derivatzii viermilor astora, pe care panarama aia de putin si inca vreo 50 de oligarhi, fute in cur la ei ca la fasole de vreo 20 de ani, vreo 150 de milioane de bosketari alcolistiti, nascutzi deprimatzi, mai da-ti-va in mortzii vostri de panarame sinistre, care v-ati batut joc si ati distrus juma de europa, doar pentru ca suntetzi multzi imbecili ca numar, si la fel de handicapatzi ca arabii, noroc ca v-atzi nascut pe o groaza de bogatzii subterane, pe care habar nu avetzi cum sa le folositzi pentru a va dezvolta, exemplul pulii mele, cat de distrusa poate sa fie cea mai mare tara si mai bogata natzie dpdv al zacamintelor, iar ca la tehnologie, inginerie si creiere, pula mea, 0000-pe linie, in afara de spionaj industrial si furaciuni-la fel ca romano-graurii, nu au fost in stare sa faca vreun vapor care sa nu ia foc, sau vreo volga sa mearga mai mult de 500 de km, care la fel sa nu ia foc si aia, fute-v-ar cainii, cu mig-urile voastre care au cazut mai rau ca mustele, frigiderele voastre zil de pula mai dormea in casa cand pleca compresorul ori mobrele alea de cacat IJ, ca zice-ai ca s-a inventat bugatti si trotinetele cu reactie inca din anii 80', de trezeau din mortzi cartiere intregi, cand ele maxim cu evacuarile la rosu duceau la 70 de km/h, si asta pe 4-500cm3, ca pula lu hector mai stia si cati cp aveau, la cate minciuni vindeau rusii la vremea aia. 
  Natia asta, buna-rea, si de cacao cum o fi fost ea, ar fi avut o sansa la muuult mai bine acum 60-70 de ani, daca nu veneau muistii de rusi peste ea, manca-v-ar toate bolile pamantului ra rasa/natia voastra de cacat, muuuulti si prosti, da prooosti rau de tot, de fapt un sat cu vreo150 de milioane de secaturi depresive si sociopate, si nu stat.
..noroc cu Boney M, si cu tampitul ala de hitler, ca s-a futut in cur cu frantza si anglia, cand voi ar fi trebuit sa fitzi prima rasa starpita de pamant, chiar si inaintea tiganilor, ca si din astia cu kiu cu vai mai poti scoate oameni, dar din rusi-pula, mai multe animale sociopate la un loc pe care le are natia asta nu exista pe planeta.

Total "patriotic", cu tenta hitleroida. 

Dar este la moda pentru multi. 

:no2

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

Total "patriotic", cu tenta hitleroida. 

Dar este la moda pentru multi.  :no2

Este la moda pe futu-ti rasa ma-tii de hemoroid limbisto-vorbitor, de paduke stalinist, de ultima panarama in viatza, bosketarul ala distrus si curist de klm-parand ditamai zeu' din olimplu' antic in comparatie cu tine, un altfel mai pe(din) dos de mihai viteazu al cuckoldzilor curisti bineinteles, nu calare pe cal cu flacara, buzduganu si sabia in mana, ci in genunchi cu straponu-nfipt in cur violat de o foca sociopat-dementa de femeie-care putin a fost sa nu-l spintece de dauna totala cu cutzitu in propria-i casa, pripasu bosketar de picon scapand usor in propria-i casa(a lu ma-sa de fapt) doar futut in cur si cu o statueta in cap... baaa vierme intestinal graitor, ti-au murit toate printzele inecante in pula si sloboz, si nu stii cum sa-ti iei si tu una cu cacat pe ea printre amigdale ???

Buni-rai cum sunt, ca romani puturosi, ca tigani salbatici, ca unguri lovitzi de streke, ca moldoveni bosketari, ca lipoveni betivi, ca turco-tatari maglitori, ca panarame de olteni, ca melci molcomi ardeleni, sunt toti de-ai mei nascuti aici, sunt roman, si am dreptul sa ii iau la pula asa cum doresc, atunci cand merita, dar sa nu vina mizerii ca tine care te futzi in cur si sociopat-psihopata aia bipolara, nascuta in curul/goaza rusiei, care nu are niciun drept in tara asta, si mai ales sa manance cacat despre ei, noi si tara, manca-v-ar cainii-n balamuc, sa se duca in mortzii ma-sii la munca de lepra ordinara- butoi de cacat vorbitor, nu sa piarda 6-10 ani de zile pe net nefacand nimic, cu ratu ala de scroafa in droguri si capu ala de foca esuata in damigeana cu vodca, sa zica ca romanii is de cacat dar cersindu-le mila si pomana, ca apoi, sa-i injunghie efectiv-la propriu pe cei care i-au intins o mana de ajutor...conspiratia pulii mele, toata planeta fiind impotriva voastra, scuza clasica a oricarui bosketar ratat/terminat pe viatza.
   Daca asta ti-e comportamentul real, si nu esti doar un sclav nenorocit -vierme de net pus de gabori, paltici si obletzi sa le promoveze joarsele de taraba/centura/cashcarabete, inseamna ca esti mai nenorocit/nociv chiar si de cat un amarat/lichea d-aia de iuby garide fiert care-si da femeia la pula, ca sa nu-si ia el aceiasi pula-n cur la paranaie.
  Futu-va toti mortzii probolsevici si rasa voastra de cacatzi bolnavi comuistoizi, uitati-va ce au putut sa faca 40-50 de ani de comunism(si in special de rusi muisti-cea mai mare natie de animale psihopat-sociopate) in juma de europa, in ce hal suntem si cat de dificil este sa ne mai reparam mental, moral si spiritual. 
  Manca-v-ar canceru si ciuma rosie pe totzi, vretzi comunism si sa va futa un singur tzar si 100 de oligarhi in cur, sa traiti toata viatza in genunchi cu pula varata pe gat, duceti-va in mortzii vostri in rusia, sa nu uitzi sa-i iei si pe panaramele alea de cuckodzi curisti de lopxi-romuzic, aristide-abomination-deceiver si pe kaizer parizer-x2.
  Zidi-v-ar preafericitu **spam editat** muist cu barba si dooj da kile de gold pa el, ca manole pa ana, la catedrala mintuirii/muirii/mintirii si indobitocirii pe deplin a neamului.. prost, de viermi infectzi si paduki bolnavi care suntetzi, fara pic de caracter, onoare, demnitate, prestanta, mandrie si barbatie in voi.
...pentru vitejii/futaricii neamului, care lupta eroic cu limbile prin pizdele/gaoazele infecte ale tuturor nespalatelor, pirandelor si petardelor slobozite de slobozul si malahia societatii, cu mana pe lumanare si cu straponu-nfipt in  cur...

• Like 2
Vizitator dr parnassus
Postat

Este la moda pe futu-ti rasa ma-tii de hemoroid limbisto-vorbitor, de paduke stalinist, de ultima panarama in viatza, bosketarul ala distrus si curist de klm-parand ditamai zeu' din olimplu' antic in comparatie cu tine, un altfel mai pe(din) dos de mihai viteazu al cuckoldzilor curisti bineinteles, nu calare pe cal cu flacara, buzduganu si sabia in mana, ci in genunchi cu straponu-nfipt in cur violat de o foca sociopat-dementa de femeie-care putin a fost sa nu-l spintece de dauna totala cu cutzitu in propria-i casa, pripasu bosketar de picon scapand usor in propria-i casa(a lu ma-sa de fapt) doar futut in cur si cu o statueta in cap... baaa vierme intestinal graitor, ti-au murit toate printzele inecante in pula si sloboz, si nu stii cum sa-ti iei si tu una cu cacat pe ea printre amigdale ???

Buni-rai cum sunt, ca romani puturosi, ca tigani salbatici, ca unguri lovitzi de streke, ca moldoveni bosketari, ca lipoveni betivi, ca turco-tatari maglitori, ca panarame de olteni, ca melci molcomi ardeleni, sunt toti de-ai mei nascuti aici, sunt roman, si am dreptul sa ii iau la pula asa cum doresc, atunci cand merita, dar sa nu vina mizerii ca tine care te futzi in cur si sociopat-psihopata aia bipolara, nascuta in curul/goaza rusiei, care nu are niciun drept in tara asta, si mai ales sa manance cacat despre ei, noi si tara, manca-v-ar cainii-n balamuc, sa se duca in mortzii ma-sii la munca de lepra ordinara- butoi de cacat vorbitor, nu sa piarda 6-10 ani de zile pe net nefacand nimic, cu ratu ala de scroafa in droguri si capu ala de foca esuata in damigeana cu vodca, sa zica ca romanii is de cacat dar cersindu-le mila si pomana, ca apoi, sa-i injunghie efectiv-la propriu pe cei care i-au intins o mana de ajutor...conspiratia pulii mele, toata planeta fiind impotriva voastra, scuza clasica a oricarui bosketar ratat/terminat pe viatza.
   Daca asta ti-e comportamentul real, si nu esti doar un sclav nenorocit -vierme de net pus de gabori, paltici si obletzi sa le promoveze joarsele de taraba/centura/cashcarabete, inseamna ca esti mai nenorocit/nociv chiar si de cat un amarat/lichea d-aia de iuby garide fiert care-si da femeia la pula, ca sa nu-si ia el aceiasi pula-n cur la paranaie.
  Futu-va toti mortzii probolsevici si rasa voastra de cacatzi bolnavi comuistoizi, uitati-va ce au putut sa faca 40-50 de ani de comunism(si in special de rusi muisti-cea mai mare natie de animale psihopat-sociopate) in juma de europa, in ce hal suntem si cat de dificil este sa ne mai reparam mental, moral si spiritual. 
  Manca-v-ar canceru si ciuma rosie pe totzi, vretzi comunism si sa va futa un singur tzar si 100 de oligarhi in cur, sa traiti toata viatza in genunchi cu pula varata pe gat, duceti-va in mortzii vostri in rusia, sa nu uitzi sa-i iei si pe panaramele alea de cuckodzi curisti de lopxi-romuzic, aristide-abomination-deceiver si pe kaizer parizer-x2.
  Zidi-v-ar preafericitu **spam editat** muist cu barba si dooj da kile de gold pa el, ca manole pa ana, la catedrala mintuirii/muirii/mintirii si indobitocirii pe deplin a neamului.. prost, de viermi infectzi si paduki bolnavi care suntetzi, fara pic de caracter, onoare, demnitate, prestanta, mandrie si barbatie in voi.
...pentru vitejii/futaricii neamului, care lupta eroic cu limbile prin pizdele/gaoazele infecte ale tuturor nespalatelor, pirandelor si petardelor slobozite de slobozul si malahia societatii, cu mana pe lumanare si cu straponu-nfipt in  cur...

Misto! 

Când uita sa ma atace domnii avpop si picon va gasiti dumneavoastră disponibilitatea. 

Postat

hahahaahahahah =)))) parrnaie vorbeste la persoana a 2-a plural =)))))

loamear ce am mai scump in gura si mie si lu mie =))))

• Like 1
  • Minus 4
Postat

hahahaahahahah =)))) parrnaie vorbeste la persoana a 2-a plural =)))))

loamear ce am mai scump in gura si mie si lu mie =))))

Ești egoist.

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Romania mi-a dat interzis sa ies din tara 4 ani, desi am si alta cetatenie... Ai dreptate cu prima propozitie. ;)

Nu Romania ti-a dat, asta-i o masura preventiva prevazuta de Codul de procedura penala si se dispune. in cursul urmaririi penale sau al judecatii.

In orice ţară din lume se procedeaza asa, in anumite situatii si cu anumite conditii. 

O dam intr-una că Romania a facut, că ţară de căcat, aceleaşi clişee. In Vest şi în SUA se petrec abuzuri şi mai grave da' n-ai sa vezi pe vreunul sa strige "ţară de căcatŢ.

• Like 2
Vizitator the abomination
Postat

https://www.youtube.com/watch?v=yUgIyYlMqII

https://www.youtube.com/watch?v=PqLYGCa4-1A

marine, iar ești, ma, singur, de sărbători? :))))

Da, mă, Dumă în Rusia, tu du-te în Panam(e)a :))))

• Like 2

Vizitator
Postat

Nu Romania ti-a dat, asta-i o masura preventiva prevazuta de Codul de procedura penala si se dispune. in cursul urmaririi penale sau al judecatii.

In orice ţară din lume se procedeaza asa, in anumite situatii si cu anumite conditii. 

O dam intr-una că Romania a facut, că ţară de căcat, aceleaşi clişee. In Vest şi în SUA se petrec abuzuri şi mai grave da' n-ai sa vezi pe vreunul sa strige "ţară de căcatŢ.

Ti-am cerut eu opinia?

Tara de cacat!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...