bebe2014 Reputație: 3472 Postat Februarie 19, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 19, 2019 Exista poze cu mine suficiente:m.ai mult nu e cazul!Sunt multi care vor masaj cu finalizare sau nu.Fiecare ce.i place.Nu intru in polemica cu nimeni.Sunt destui care apreciază ceea ce fac!DDiana,Vasilică si Buni ca cum zice Gheorghe care E Flory obor amantul,pestele sau visul ei,exista!Repet ,citiți ce scrie si o sa va dă.ti seama ca va va folosi nr de tel daca o apuca.Il i.a si pe Gheorghe ca BubicoEu nu înțeleg nimic din pozele de la început... nu am reușit să îmi formez o idee. ... Nu știu cine ar putea înțelege ceva.... mă rog, rămân sa vizitez unde treaba e clară
noua flory Reputație: 27 Postat Februarie 19, 2019 Oras:agricultori Oras:agricultori Postat Februarie 19, 2019 Nu oblig pe nimeni sa vina.Cine vrea masaj cu finalizare si se multumeste cu pozele care sunt aici si in anunt...Il astept cu drag.In rest,e plin anuntul si sunt maseuze pt fiecare cerere si dorinta.O seara buna.. 1
banita Reputație: 7 Postat Februarie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 20, 2019 Oricum el confunda Masajul cu impachetarile cu nămol si,probabil,il asociază cu o anumita virsta.Nu intelege ca Masajul se face la orice virsta si multi prefera Masajul clasic in locul celui erotic,pt relaxare,M.ai ales daca conduci mult sau stai la birou,practici un sport ,etc si după o astfel de sedinta e binevenită si o finalizare.Ei prefer genul asta clasic decit sa ma încă una cu ulei si sa se fresce de mine.Si nu scanez maseuza din poze,sa lucreze bine,sa ma simt bine si sa fie placuta.Cum ai zis si tu,asa zise maseuze sunt pe cm pătrat,au aparut ca ciupercile.Cele care sunt stai de frumoase si tinere de ce ar mai munci la un masaj o ora cind iti maseaza sexul si au scăpat de tinrtine Fiecare se duce unde.l reprezintă si ii place dar nu cred ca e cazul sa te iei de cineva si sa.l apostrofezi ca nu.ti ofera ce vrei tu.Cîte bordeie atîtea cereri!
banita Reputație: 7 Postat Februarie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 20, 2019 S.au strecurat greseli dar se intelege.
banita Reputație: 7 Postat Februarie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 20, 2019 Eu o recomand pe doamna pt masaj finalizat.E fain.Nu e slim,după cum se vede si in poze.Pt iubitorii de doaMne mature plinute o recomand:masaj bun,surprize nedeclarat.Un Gheorghe o sa se supere pe mine...
banita Reputație: 7 Postat Februarie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 20, 2019 surprize nedeclarate
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 28, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Februarie 28, 2019 Vizitat de curand titulara topicului.Locatie in apropiere de rondul sexului, curata, parfumata, aerisista.Pe scurt, nu e pentru toata lumea, e pentru cei care au rabdare si stiu sa o faca sa se deschida ca o floare.Masajul e profesionist, se vede ca il face de ceva vreme si ca e studiata treaba, un bonus ca uleiul de masaj nu era parfumat si nici din cel care se curata greu.Iar dupa relaxare daca ai dat dovada de bun simt si de persuasiune se dezlantuie erotismul in toata esenta lui. De aici incolo povestea e tabu caci trairile acelea nu pot fii povestite.Prin urmare cei care accepta o femeie voluptoasa, vorbareata si pasionala e o recomandare calduroasa.Pentru ceilalti cautati alte variante fara a o jigni pe Flory. PSIn respectul intalnirii pe care am avut-o nu voi da note si alte descrieri, a fost mult prea frumos si intens. 4 6
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 28, 2019 Vizitat de curand titulara topicului.Locatie in apropiere de rondul sexului, curata, parfumata, aerisista.Pe scurt, nu e pentru toata lumea, e pentru cei care au rabdare si stiu sa o faca sa se deschida ca o floare.Masajul e profesionist, se vede ca il face de ceva vreme si ca e studiata treaba, un bonus ca uleiul de masaj nu era parfumat si nici din cel care se curata greu.Iar dupa relaxare daca ai dat dovada de bun simt si de persuasiune se dezlantuie erotismul in toata esenta lui. De aici incolo povestea e tabu caci trairile acelea nu pot fii povestite.Prin urmare cei care accepta o femeie voluptoasa, vorbareata si pasionala e o recomandare calduroasa.Pentru ceilalti cautati alte variante fara a o jigni pe Flory. PSIn respectul intalnirii pe care am avut-o nu voi da note si alte descrieri, a fost mult prea frumos si intens.In PM dai detalii?
gheorgheorghe Reputație: -3 Postat Februarie 28, 2019 Oras:toplita Oras:toplita Postat Februarie 28, 2019 valuare topic: * * * * * 5 VoturiFLORY masaj 0764152740 ( sex total doar daca are chef ) cititi singuri cu ce zdreanta aveti de a face si vedeti cine minte si de ce...si aveti grija la fomista asta care e in stare de orice ptr banii....Succes Flory de la Burebista, Cristina, Diana, terapeuta de la Chisinau...si cine dracu mai vrei tu sa fii, succes in toate gaurile, dupa cum meriti. Aveti grija la Flory de a Obor.Sub numele de GheorgheGheorghe ma hartuieste pt ca un client a scrîs de ea si nu i.am dat nr lui de telefon.Eu nici nu stiam si nici nu i l.as fi dat.aveti grija ca daca se supăra va hartuieste sunîndu.va.
gheorgheorghe Reputație: -3 Postat Februarie 28, 2019 Oras:toplita Oras:toplita Postat Februarie 28, 2019 valuare topic: * * * * * 5 VoturiFLORY masaj 0764152740 ( sex total doar daca are chef ) cititi singuri cu ce zdreanta aveti de a face si vedeti cine minte si de ce...si aveti grija la fomista asta care e in stare de orice ptr banii....Succes Flory de la Burebista, Cristina, Diana, terapeuta de la Chisinau...si cine dracu mai vrei tu sa fii, succes in toate gaurile, dupa cum meriti.
gheorgheorghe Reputație: -3 Postat Februarie 28, 2019 Oras:toplita Oras:toplita Postat Februarie 28, 2019 In PM dai detalii?...si daca ai platit cat a cerut, ti a traso in toate gaurile pe care le are, ca doar asta face, contra cost...dar se da maseuza cu atestat, vai mama ei de curva batrana care nu stie ce sa mai faca sa si creasca pretul si sa faca banii...
noua flory Reputație: 27 Postat Martie 1, 2019 Oras:agricultori Oras:agricultori Postat Martie 1, 2019 De ce sunt in stare Gheorghe pt bani? 1
noua flory Reputație: 27 Postat Martie 1, 2019 Oras:agricultori Oras:agricultori Postat Martie 1, 2019 Am facut ceva ce nu e voie pe forumul asta si nu stiu? 1
noua flory Reputație: 27 Postat Martie 1, 2019 Oras:agricultori Oras:agricultori Postat Martie 1, 2019 Ma cunosti?ai fost vreodată la mine? 1
noua flory Reputație: 27 Postat Martie 1, 2019 Oras:agricultori Oras:agricultori Postat Martie 1, 2019 Cine are răbdare sa citească ce scrie Gheorghe stie ca E Flori de la Obor sau Pestele ei!De ce s.a supărat Flory de la Obor pe mine?ca nu i.am dat nr de tel al unui client .Eu ,Flory de la Obor,poate fac ceea ce scrie aici ,dar tu esti pericol pt clientii care te suna cu nr lor personal si cine stie ce nu ti.a placut tie la ei! 1
noua flory Reputație: 27 Postat Martie 1, 2019 Oras:agricultori Oras:agricultori Postat Martie 1, 2019 Da,ala e unul din nr mele blocate de romtelecom.
noua flory Reputație: 27 Postat Martie 1, 2019 Oras:agricultori Oras:agricultori Postat Martie 1, 2019 Da,Diana,Cristina ,Flory si alte fete au colaborat sau mai colaborează cu mine.
noua flory Reputație: 27 Postat Martie 1, 2019 Oras:agricultori Oras:agricultori Postat Martie 1, 2019 A face masaj cu finalizare sau sex in toate găurile e interzis aici?
noua flory Reputație: 27 Postat Martie 1, 2019 Oras:agricultori Oras:agricultori Postat Martie 1, 2019 E plin site.ul de fi niste ca mine..ca e site.ul fomistelor!
noua flory Reputație: 27 Postat Martie 1, 2019 Oras:agricultori Oras:agricultori Postat Martie 1, 2019 Si tu Flori de la Obor esti una din Fomiste
noua flory Reputație: 27 Postat Martie 1, 2019 Oras:agricultori Oras:agricultori Postat Martie 1, 2019 De ce?pt ca nu faci un simplu masaj cum ai invatat pt a lua diploma.Ci te joci cu politica făcînd fericiti clientii!
noua flory Reputație: 27 Postat Martie 1, 2019 Oras:agricultori Oras:agricultori Postat Martie 1, 2019 As putea sa spun si eu multe despre tine,din ce am auzit de la clientii mei dar nu.mi permit pt ca nu te cunosc iar povestile sunt,totusi,povesti! 1
noua flory Reputație: 27 Postat Martie 1, 2019 Oras:agricultori Oras:agricultori Postat Martie 1, 2019 Fiecare cu povestea lui cu ce a trăit el cu ce a simtit,cu ce ingrediente si condimente a creat povestea. 1
noua flory Reputație: 27 Postat Martie 1, 2019 Oras:agricultori Oras:agricultori Postat Martie 1, 2019 ce se intimpla daca ai pus nr ala de telefon acolo?
noua flory Reputație: 27 Postat Martie 1, 2019 Oras:agricultori Oras:agricultori Postat Martie 1, 2019 Care e problema mea ca tu la 150 de roni faci masaj si freci ciucurelul pînă il termini?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum