noemi1234 Reputație: 1849 Postat August 8, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 8, 2022 Disponibilă❣️☕️🍑🍭 1 Link spre comentariu
mita69 Reputație: 94 Postat August 8, 2022 Oras:Constantaa Oras:Constantaa Partajează Postat August 8, 2022 Vin acum. 😂, doar raspunde la tel Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat August 11, 2022 Partajează Postat August 11, 2022 On 7/31/2022 at 12:26 AM, pisicuts said: am numarat recenziile, felicitari Noemi On 7/31/2022 at 8:12 AM, noemi1234 said: Mulțumesc frumos tuturor! ❣️🍭🥳🍾🎂 @nicieu mi- a trimis PM sa stii:) ca esti eligibila pt Top. Felicitari 🤍🔝 Link spre comentariu
noemi1234 Reputație: 1849 Postat August 11, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 11, 2022 Acum 3 ore, KimInLove a spus: @nicieu mi- a trimis PM sa stii:) ca esti eligibila pt Top. Felicitari 🤍🔝 @KimInLove Mi am dat seama 🤣,mulțumesc frumos! ❣️😘 Link spre comentariu
noemi1234 Reputație: 1849 Postat August 11, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 11, 2022 Așadar cum multi dintre voi ma știți deja eu sunt Noemi o brunetă slim ,bronzată, deschisa la fantezii și provocări noi ! Vă aștept în locația mea intimă ,dotată cu lenjerii si prosoape curate ! ❗❗❗Imi rezerv dreptul de a selecta alături de cine imi petrec timpul ❗❗❗ 👉Serviciile : 🥀sex normal doar protejat in diferite pozitii 🥀sex anal doar protejat in diferite pozitii 🥀sex oral cu sau fara prezervativ in functie de igiena corporala 🥀finalizare orala, faciala 🥀masaj de relaxare (doar la ora) 🥀sarutari pe corp, mangaieri(preludiu); 🥀GirlFriend Experience 🥀deplasari la tine sau la hotel(doar daca ne cunoastem deja) 🥀❗❗intru cu 2 persone❗❗ (selectiv) 🥀 Cadou: 🥀Oral si normal 150/300 🥀Oral cu finalizare orala sau faciala +50 🥀👉Anal +100 🥀🥀🥀La tine sau la hotel 450 ora(doar daca ne cunoaștem deja) ❌Toată noaptea 500 € ❌❌❌ Prefer sa ne stabilim întâlnirea pe whatsapp,specificați timpul în care pot răspunde inapoi ! ❌️❌️❌️ Vă pup și vă aștept cu provocări noi 🥰😋 Program 10:00 -20:00 5 Link spre comentariu
Vizitator spicegold Reputație: 0 Postat August 15, 2022 Partajează Postat August 15, 2022 Buna ziua cititori Astazi a fost prima vizita la domnisoara Noemi , stabilit intalnirea pe whatsapp, am intarziat 10-15 min...trafic infernal in minunatul nostru oras. Ajuns la locatie sunt intampinat de domnisoara Noemi intr o tinuta foarte sexy cu acele sfarcuri micute si tari care ieseau prin gaurelele ”uniformei”, forme foarte apetisante, prezenta placuta atat vizual cat si in comunicare, jucausa si plina de energie. Locatie super ok. Am luat loc in bucatarie la o conversatie , un pahar cu apa si o tigara dar nu ai cum sa nu vrei mai mult in prezenta ei:) Ne am mutat usor spre dormitor dar nu inainte de un refresh rapid. Inceput cu un 69 cateva minute pana s a incins putin atmosfera dupa care am rugat o sa se urce deasupra si asa a si facut doar ca nu cum ma asteptam eu cu fata spre mine ci cu spatele. Pot spune ca am ramas surprins de priveliste , de modul cum se misca si de modul cum se simte. Nu am fost mare fan al acestei pozitii..poate datorita pozitionarii domnisoarei de deasupra dar acum mi am schimbat parerea si da..mai vreau:)) Continuat cu ea pe burta unde la fel..ai ce sa simti si ce sa vezi, urmat de ceva gen caprita pe la spate ea stand pe un scaun care nu stiu cum a aparut prin zona..sau poate nu l am observat eu fiind cu gandul la tot ce se intampla acolo, din nou cu ea deasupra dar de data aceasta cu fata spre mine si un misionar ca pozitie de sfarsit...toate astea combinate cu modul ei de a se satisface cu manuta , cateva vorbe frumoase gen ”fute ma” si modul cum se exteriorizeaza pot spune ca am fost foarte incantat de tot ceea ce are de oferit. Am uitat sa precizez ca , curgeau apele de pe mine ca niciodata si cel mic inca voia scandal ! Nu am terminat..nici eu si nici povestea sau cel putin nu inca=)) Deja trecuse ceva timp de cand a inceput toata nebunia si la fel ca si in alte situatii nu mi place sa chinui pe nimeni daca nu termin dar i am propus sa continue cu un oral 2-3 minute si daca nu si nu aia e. Zis si facut ..priveliste nota 10..buze, manuta,scuipat si prins ritmul care imi placea moment in care am deschis si eu gura si am spus sa nu se opreasca si si si finalizat Facut un dus rapid ..pentru ca eram ca dupa 2 ore de sala... a urmat si randul ei la dus , eu schimbat si comunicat intre timp. Ne am mutat la bucatarie pentru o ultima tigara si o gura de apa ..si din pacate am plecat. Zic din pacate pentru ca..si o sa ma repet , dar asta e cuvantul zilei, mai vreau ! De mentionat ca m am simtit foarte comod si chiar daca am ajuns mai tarziu si din punctul meu de vedere ..ne am lungit mai mult decat numarul pentru care am venit ..nu am fost grabit nici macar o secunda. De apreciat si respectat modul de abordare , atitudinea si firea ei jucausa. Spor la toate ! Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 15, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 15, 2022 27 minutes ago, spicegold said: Buna ziua cititori Astazi a fost prima vizita la domnisoara Noemi , stabilit intalnirea pe whatsapp, am intarziat 10-15 min...trafic infernal in minunatul nostru oras. Ajuns la locatie sunt intampinat de domnisoara Noemi intr o tinuta foarte sexy cu acele sfarcuri micute si tari care ieseau prin gaurelele ”uniformei”, forme foarte apetisante, prezenta placuta atat vizual cat si in comunicare, jucausa si plina de energie. Locatie super ok. Am luat loc in bucatarie la o conversatie , un pahar cu apa si o tigara dar nu ai cum sa nu vrei mai mult in prezenta ei:) Ne am mutat usor spre dormitor dar nu inainte de un refresh rapid. Inceput cu un 69 cateva minute pana s a incins putin atmosfera dupa care am rugat o sa se urce deasupra si asa a si facut doar ca nu cum ma asteptam eu cu fata spre mine ci cu spatele. Pot spune ca am ramas surprins de priveliste , de modul cum se misca si de modul cum se simte. Nu am fost mare fan al acestei pozitii..poate datorita pozitionarii domnisoarei de deasupra dar acum mi am schimbat parerea si da..mai vreau:)) Continuat cu ea pe burta unde la fel..ai ce sa simti si ce sa vezi, urmat de ceva gen caprita pe la spate ea stand pe un scaun care nu stiu cum a aparut prin zona..sau poate nu l am observat eu fiind cu gandul la tot ce se intampla acolo, din nou cu ea deasupra dar de data aceasta cu fata spre mine si un misionar ca pozitie de sfarsit...toate astea combinate cu modul ei de a se satisface cu manuta , cateva vorbe frumoase gen ”fute ma” si modul cum se exteriorizeaza pot spune ca am fost foarte incantat de tot ceea ce are de oferit. Am uitat sa precizez ca , curgeau apele de pe mine ca niciodata si cel mic inca voia scandal ! Nu am terminat..nici eu si nici povestea sau cel putin nu inca=)) Deja trecuse ceva timp de cand a inceput toata nebunia si la fel ca si in alte situatii nu mi place sa chinui pe nimeni daca nu termin dar i am propus sa continue cu un oral 2-3 minute si daca nu si nu aia e. Zis si facut ..priveliste nota 10..buze, manuta,scuipat si prins ritmul care imi placea moment in care am deschis si eu gura si am spus sa nu se opreasca si si si finalizat Facut un dus rapid ..pentru ca eram ca dupa 2 ore de sala... a urmat si randul ei la dus , eu schimbat si comunicat intre timp. Ne am mutat la bucatarie pentru o ultima tigara si o gura de apa ..si din pacate am plecat. Zic din pacate pentru ca..si o sa ma repet , dar asta e cuvantul zilei, mai vreau ! De mentionat ca m am simtit foarte comod si chiar daca am ajuns mai tarziu si din punctul meu de vedere ..ne am lungit mai mult decat numarul pentru care am venit ..nu am fost grabit nici macar o secunda. De apreciat si respectat modul de abordare , atitudinea si firea ei jucausa. Spor la toate ! Avea prosop sau Prosopel ? Întreb pentru un prieten. 😂😂😂 3 Link spre comentariu
Vizitator spicegold Reputație: 0 Postat August 15, 2022 Partajează Postat August 15, 2022 Avea tot ce trebuie:)) Link spre comentariu
noemi1234 Reputație: 1849 Postat August 16, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 16, 2022 Acum 21 ore, spicegold a spus: Buna ziua cititori Astazi a fost prima vizita la domnisoara Noemi , stabilit intalnirea pe whatsapp, am intarziat 10-15 min...trafic infernal in minunatul nostru oras. Ajuns la locatie sunt intampinat de domnisoara Noemi intr o tinuta foarte sexy cu acele sfarcuri micute si tari care ieseau prin gaurelele ”uniformei”, forme foarte apetisante, prezenta placuta atat vizual cat si in comunicare, jucausa si plina de energie. Locatie super ok. Am luat loc in bucatarie la o conversatie , un pahar cu apa si o tigara dar nu ai cum sa nu vrei mai mult in prezenta ei:) Ne am mutat usor spre dormitor dar nu inainte de un refresh rapid. Inceput cu un 69 cateva minute pana s a incins putin atmosfera dupa care am rugat o sa se urce deasupra si asa a si facut doar ca nu cum ma asteptam eu cu fata spre mine ci cu spatele. Pot spune ca am ramas surprins de priveliste , de modul cum se misca si de modul cum se simte. Nu am fost mare fan al acestei pozitii..poate datorita pozitionarii domnisoarei de deasupra dar acum mi am schimbat parerea si da..mai vreau:)) Continuat cu ea pe burta unde la fel..ai ce sa simti si ce sa vezi, urmat de ceva gen caprita pe la spate ea stand pe un scaun care nu stiu cum a aparut prin zona..sau poate nu l am observat eu fiind cu gandul la tot ce se intampla acolo, din nou cu ea deasupra dar de data aceasta cu fata spre mine si un misionar ca pozitie de sfarsit...toate astea combinate cu modul ei de a se satisface cu manuta , cateva vorbe frumoase gen ”fute ma” si modul cum se exteriorizeaza pot spune ca am fost foarte incantat de tot ceea ce are de oferit. Am uitat sa precizez ca , curgeau apele de pe mine ca niciodata si cel mic inca voia scandal ! Nu am terminat..nici eu si nici povestea sau cel putin nu inca=)) Deja trecuse ceva timp de cand a inceput toata nebunia si la fel ca si in alte situatii nu mi place sa chinui pe nimeni daca nu termin dar i am propus sa continue cu un oral 2-3 minute si daca nu si nu aia e. Zis si facut ..priveliste nota 10..buze, manuta,scuipat si prins ritmul care imi placea moment in care am deschis si eu gura si am spus sa nu se opreasca si si si finalizat Facut un dus rapid ..pentru ca eram ca dupa 2 ore de sala... a urmat si randul ei la dus , eu schimbat si comunicat intre timp. Ne am mutat la bucatarie pentru o ultima tigara si o gura de apa ..si din pacate am plecat. Zic din pacate pentru ca..si o sa ma repet , dar asta e cuvantul zilei, mai vreau ! De mentionat ca m am simtit foarte comod si chiar daca am ajuns mai tarziu si din punctul meu de vedere ..ne am lungit mai mult decat numarul pentru care am venit ..nu am fost grabit nici macar o secunda. De apreciat si respectat modul de abordare , atitudinea si firea ei jucausa. Spor la toate ! Mulțumesc frumos pentru vizită și recenzie ,te aștept cu mare drag și alta dată, pupici! ❣️ Link spre comentariu
noemi1234 Reputație: 1849 Postat August 17, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 17, 2022 Bună dimineața! ☕️🍭 Disponibilă de la 11:00!❣️ Programari pe whatsapp, va rog sa specificați timpul în care pot răspunde Link spre comentariu
noemi1234 Reputație: 1849 Postat August 19, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 19, 2022 Bună dimineața! 🍭☕️🍑 2 7 Link spre comentariu
henry jullien Reputație: 983 Postat August 19, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 19, 2022 Acum 1 oră, noemi1234 a spus: Bună dimineața! 🍭☕️🍑 Wow... Link spre comentariu
noemi1234 Reputație: 1849 Postat August 20, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 20, 2022 ❌️Indisponibilă ❌️ Anunț când revin ! ❣️💋 Link spre comentariu
zeul internetului Reputație: -541 Postat August 21, 2022 Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Partajează Postat August 21, 2022 Fir-ar a dracu, cum ne ispitește. Link spre comentariu
noemi1234 Reputație: 1849 Postat August 31, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 31, 2022 Bună seara dragilor! ❣️😘 De mâine dimineață revin la birou începând cu ora 10:00 !Vă pup și vă îmbrățișez cu drag pe toți! ❣️💋🍭🤗 Link spre comentariu
gigi brecu Reputație: 1233 Postat August 31, 2022 Partajează Postat August 31, 2022 8 minutes ago, noemi1234 said: Bună seara dragilor! ❣️😘 De mâine dimineață revin la birou începând cu ora 10:00 !Vă pup și vă îmbrățișez cu drag pe toți! ❣️💋🍭🤗 Fugi si te culca,repede! Link spre comentariu
BlavkEyess Reputație: 203 Postat August 31, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 31, 2022 Acum 43 minute, noemi1234 a spus: Bună seara dragilor! ❣️😘 De mâine dimineață revin la birou începând cu ora 10:00 !Vă pup și vă îmbrățișez cu drag pe toți! ❣️💋🍭🤗 Pune-ma și pe mine te rog la 17.30 mâine,îți scriu mâine un mesaj sau te sun.Seqra bună. 2 Link spre comentariu
Machedonul12 Reputație: 137 Postat Septembrie 9, 2022 Oras:Tomis Nord - Constanta Oras:Tomis Nord - Constanta Partajează Postat Septembrie 9, 2022 Pe unde umbli? Te mai intorci? Link spre comentariu
noemi1234 Reputație: 1849 Postat Septembrie 13, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Septembrie 13, 2022 Bună dimineața ❣️ Disponibilă de la 10:00! ☕️😘 Link spre comentariu
Machedonul12 Reputație: 137 Postat Septembrie 15, 2022 Oras:Tomis Nord - Constanta Oras:Tomis Nord - Constanta Partajează Postat Septembrie 15, 2022 Cand te mai gasim? Link spre comentariu
noemi1234 Reputație: 1849 Postat Septembrie 20, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Septembrie 20, 2022 Hello dragilor : ❗❗❗Imi rezerv dreptul de a selecta alături de cine imi petrec timpul‼️‼️‼️ ❌️❌️Prefer calitate nu cantitate❌️❌️ 👉Serviciile : 🥀sex normal doar protejat in diferite pozitii 🥀sex anal doar protejat in diferite pozitii 🥀sex oral cu sau fara prezervativ in functie de igiena corporala 🥀finalizare orala, faciala,corporala 🥀masaj de relaxare (doar la ora) 🥀sarutari pe corp, mangaieri(preludiu); 🥀GirlFriend Experience 🥀deplasari la tine sau la hotel(doar daca ne cunoastem deja) 🥀❗❗intru cu 2 persone❗❗ (selectiv) 🥀Cupluri 🥀 Cadou: ‼️‼️‼️ NEW 🥀Oral si normal 200/400 🥀👉Anal +100 🥀🥀🥀La tine sau la hotel 500 ora(minim 3 ore ) ❌Toată noaptea 500 € ❌❌❌ Prefer sa ne stabilim întâlnirea pe whatsapp,specificați timpul în care pot răspunde inapoi ! ❌️❌️❌️ Vă pup și vă aștept cu provocări noi 🥰😋 Program Flexibil 1 1 Link spre comentariu
Acadika Reputație: 94 Postat Septembrie 22, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 22, 2022 La 20.09.2022 la 21:48, noemi1234 a spus: Hello dragilor : ❗❗❗Imi rezerv dreptul de a selecta alături de cine imi petrec timpul‼️‼️‼️ ❌️❌️Prefer calitate nu cantitate❌️❌️ 👉Serviciile : 🥀sex normal doar protejat in diferite pozitii 🥀sex anal doar protejat in diferite pozitii 🥀sex oral cu sau fara prezervativ in functie de igiena corporala 🥀finalizare orala, faciala,corporala 🥀masaj de relaxare (doar la ora) 🥀sarutari pe corp, mangaieri(preludiu); 🥀GirlFriend Experience 🥀deplasari la tine sau la hotel(doar daca ne cunoastem deja) 🥀❗❗intru cu 2 persone❗❗ (selectiv) 🥀Cupluri 🥀 Cadou: ‼️‼️‼️ NEW 🥀Oral si normal 200/400 🥀👉Anal +100 🥀🥀🥀La tine sau la hotel 500 ora(minim 3 ore ) ❌Toată noaptea 500 € ❌❌❌ Prefer sa ne stabilim întâlnirea pe whatsapp,specificați timpul în care pot răspunde inapoi ! ❌️❌️❌️ Vă pup și vă aștept cu provocări noi 🥰😋 Program Flexibil Și tu ai.marit?Ma dar ce aveți frate de va place numărul 200?Și 150 suna bine,gata ma las...🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2022 Partajează Postat Septembrie 22, 2022 Acum 39 minute, Acadika a spus: Și tu ai.marit?Ma dar ce aveți frate de va place numărul 200?Și 150 suna bine,gata ma las...🤣🤣🤣 Asta e la fel ca la țigări, când au ajuns la 10 ron am zis ca ma las. Plm de pizda nu ne lasam Link spre comentariu
Acadika Reputație: 94 Postat Septembrie 22, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 22, 2022 Acum 59 minute, euvictor a spus: Asta e la fel ca la țigări, când au ajuns la 10 ron am zis ca ma las. Plm de pizda nu ne lasam Ai dreptate frate dar...caut la 150,aia 50 parca te mai relaxează un pic 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
noemi1234 Reputație: 1849 Postat Septembrie 27, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Septembrie 27, 2022 ❌️Indisponibilă ❌️ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum