Sari la conținut

Noemi 18 ani - bruneta slim - 0733812018

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

Vizitator KimInLove
Reputație: 0
On 7/31/2022 at 12:26 AM, pisicuts said:

am numarat recenziile, felicitari Noemi

^_^

On 7/31/2022 at 8:12 AM, noemi1234 said:

Mulțumesc frumos tuturor! ❣️🍭🥳🍾🎂

@nicieu mi- a trimis PM sa stii:) ca esti eligibila pt Top. Felicitari 🤍🔝

Link spre comentariu
  • Oras:Constanța

Așadar cum multi dintre voi ma știți deja eu sunt Noemi o brunetă slim ,bronzată, deschisa la fantezii și provocări noi !
Vă aștept în locația mea intimă ,dotată cu lenjerii si prosoape curate !
Imi rezerv dreptul de a selecta alături de cine imi petrec timpul 
👉Serviciile :

🥀sex normal doar protejat in diferite pozitii

🥀sex anal doar protejat in diferite pozitii

🥀sex oral cu sau fara prezervativ in functie de igiena corporala

🥀finalizare orala, faciala

🥀masaj de relaxare (doar la ora)

🥀sarutari pe corp, mangaieri(preludiu);

🥀GirlFriend Experience

🥀deplasari la tine sau la hotel(doar daca  ne cunoastem deja)

🥀intru cu 2 persone (selectiv)

🥀 Cadou:

🥀Oral si normal 150/300

🥀Oral cu finalizare orala sau faciala +50

🥀👉Anal +100
🥀🥀🥀La tine sau la hotel  450 ora(doar daca ne cunoaștem deja)
Toată noaptea 500 €

Prefer sa ne stabilim întâlnirea pe whatsapp,specificați timpul în care pot răspunde inapoi !
Vă pup și vă aștept cu provocări noi 🥰😋
                  Program 10:00 -20:00

Point Blur_Aug112022_113647.jpg

• Inimioara 5
Link spre comentariu
Vizitator spicegold

Buna ziua cititori :)

Astazi a fost prima vizita la domnisoara Noemi , stabilit intalnirea pe whatsapp, am intarziat 10-15 min...trafic infernal in minunatul nostru oras. Ajuns la locatie sunt intampinat de domnisoara Noemi intr o tinuta foarte sexy cu acele sfarcuri micute si tari care ieseau prin gaurelele ”uniformei”, forme foarte apetisante, prezenta placuta atat vizual cat si in comunicare, jucausa si plina de energie. Locatie super ok. Am luat loc in bucatarie la o conversatie , un pahar cu apa si o tigara dar nu ai cum sa nu vrei mai mult in prezenta ei:)

Ne am mutat usor spre dormitor dar nu inainte de un refresh rapid. Inceput cu un 69 cateva minute pana s a incins putin atmosfera dupa care am rugat o sa se urce deasupra si asa a si facut doar ca nu cum ma asteptam eu cu fata spre mine ci cu spatele.  Pot spune ca am ramas surprins de priveliste , de modul cum se misca si de modul cum se simte. Nu am fost mare fan al acestei pozitii..poate datorita pozitionarii domnisoarei de deasupra dar acum mi am schimbat parerea si da..mai vreau:))

Continuat cu ea pe burta unde la fel..ai ce sa simti si ce sa vezi, urmat de ceva gen caprita pe la spate ea stand pe un scaun care nu stiu cum a aparut prin zona..sau poate nu l am observat eu fiind cu gandul la tot ce se intampla acolo, din nou cu ea deasupra dar de data aceasta cu fata spre mine si un misionar ca pozitie de sfarsit...toate astea combinate cu modul ei de a se satisface cu manuta , cateva vorbe frumoase gen ”fute ma” si modul cum se exteriorizeaza pot spune ca am fost foarte incantat de tot ceea ce are de oferit. Am uitat sa precizez ca , curgeau apele de pe mine ca niciodata si cel mic inca voia scandal !

Nu am terminat..nici eu si nici povestea sau cel putin nu inca=))

Deja trecuse ceva timp de cand a inceput toata nebunia si la fel ca si in alte situatii nu mi place sa chinui pe nimeni daca nu termin dar i am propus sa continue cu un oral 2-3 minute si daca nu si nu aia e. Zis si facut ..priveliste nota 10..buze, manuta,scuipat si prins ritmul care imi placea moment in care am deschis si eu gura si am spus sa nu se opreasca si si si finalizat :)

Facut un dus rapid ..pentru ca eram ca dupa 2 ore de sala... a urmat si randul ei la dus , eu schimbat si comunicat intre timp. Ne am mutat la bucatarie pentru o ultima tigara si o gura de apa ..si din pacate am plecat. Zic din pacate pentru ca..si o sa ma repet , dar asta e cuvantul zilei, mai vreau !

De mentionat ca m am simtit foarte comod si chiar daca am ajuns mai tarziu si din punctul meu de vedere ..ne am lungit mai mult decat numarul pentru care am venit ..nu am fost grabit nici macar o secunda. De apreciat si respectat modul de abordare , atitudinea si firea ei jucausa.

Spor la toate !

Link spre comentariu
27 minutes ago, spicegold said:

Astazi a fost prima vizita la domnisoara Noemi , stabilit intalnirea pe whatsapp, am intarziat 10-15 min...trafic infernal in minunatul nostru oras. Ajuns la locatie sunt intampinat de domnisoara Noemi intr o tinuta foarte sexy cu acele sfarcuri micute si tari care ieseau prin gaurelele ”uniformei”, forme foarte apetisante, prezenta placuta atat vizual cat si in comunicare, jucausa si plina de energie. Locatie super ok. Am luat loc in bucatarie la o conversatie , un pahar cu apa si o tigara dar nu ai cum sa nu vrei mai mult in prezenta ei:)

Ne am mutat usor spre dormitor dar nu inainte de un refresh rapid. Inceput cu un 69 cateva minute pana s a incins putin atmosfera dupa care am rugat o sa se urce deasupra si asa a si facut doar ca nu cum ma asteptam eu cu fata spre mine ci cu spatele.  Pot spune ca am ramas surprins de priveliste , de modul cum se misca si de modul cum se simte. Nu am fost mare fan al acestei pozitii..poate datorita pozitionarii domnisoarei de deasupra dar acum mi am schimbat parerea si da..mai vreau:))

Continuat cu ea pe burta unde la fel..ai ce sa simti si ce sa vezi, urmat de ceva gen caprita pe la spate ea stand pe un scaun care nu stiu cum a aparut prin zona..sau poate nu l am observat eu fiind cu gandul la tot ce se intampla acolo, din nou cu ea deasupra dar de data aceasta cu fata spre mine si un misionar ca pozitie de sfarsit...toate astea combinate cu modul ei de a se satisface cu manuta , cateva vorbe frumoase gen ”fute ma” si modul cum se exteriorizeaza pot spune ca am fost foarte incantat de tot ceea ce are de oferit. Am uitat sa precizez ca , curgeau apele de pe mine ca niciodata si cel mic inca voia scandal !

Deja trecuse ceva timp de cand a inceput toata nebunia si la fel ca si in alte situatii nu mi place sa chinui pe nimeni daca nu termin dar i am propus sa continue cu un oral 2-3 minute si daca nu si nu aia e. Zis si facut ..priveliste nota 10..buze, manuta,scuipat si prins ritmul care imi placea moment in care am deschis si eu gura si am spus sa nu se opreasca si si si finalizat :)

Facut un dus rapid ..pentru ca eram ca dupa 2 ore de sala... a urmat si randul ei la dus , eu schimbat si comunicat intre timp. Ne am mutat la bucatarie pentru o ultima tigara si o gura de apa ..si din pacate am plecat. Zic din pacate pentru ca..si o sa ma repet , dar asta e cuvantul zilei, mai vreau !

De mentionat ca m am simtit foarte comod si chiar daca am ajuns mai tarziu si din punctul meu de vedere ..ne am lungit mai mult decat numarul pentru care am venit ..nu am fost grabit nici macar o secunda. De apreciat si respectat modul de abordare , atitudinea si firea ei jucausa.

Spor la toate !

Avea prosop sau Prosopel ? Întreb pentru un prieten. 😂😂😂

• Haha 3
Link spre comentariu
Acum 21 ore, spicegold a spus:

Spor la toate !

Mulțumesc frumos pentru vizită și recenzie ,te aștept cu mare drag și alta dată, pupici! ❣️

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
Acum 43 minute, noemi1234 a spus:

Bună seara dragilor! ❣️😘

De mâine dimineață revin la birou începând cu ora 10:00 !Vă pup și vă îmbrățișez cu drag pe toți! ❣️💋🍭🤗

Pune-ma și pe mine te rog la 17.30 mâine,îți scriu mâine un mesaj sau te sun.Seqra bună.

• Haha 2
Link spre comentariu

Hello dragilor :

Imi rezerv dreptul de a selecta alături de cine imi petrec timpul‼️‼️‼️

️Prefer calitate nu cantitate

👉Serviciile :

🥀finalizare orala, faciala,corporala 

🥀GirlFriend Experience

🥀Cupluri  

🥀 Cadou: ‼️‼️‼️ NEW 

🥀Oral si normal 200/400

🥀👉Anal +100

🥀🥀🥀La tine sau la hotel  500 ora(minim 3 ore )

Toată noaptea 500 €

Prefer sa ne stabilim întâlnirea pe whatsapp,specificați timpul în care pot răspunde inapoi !

Program Flexibil 

• Confuz 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
La 20.09.2022 la 21:48, noemi1234 a spus:

Hello dragilor :

Imi rezerv dreptul de a selecta alături de cine imi petrec timpul‼️‼️‼️

️Prefer calitate nu cantitate

👉Serviciile :

🥀finalizare orala, faciala,corporala 

🥀GirlFriend Experience

🥀Cupluri  

🥀 Cadou: ‼️‼️‼️ NEW 

🥀Oral si normal 200/400

🥀👉Anal +100

🥀🥀🥀La tine sau la hotel  500 ora(minim 3 ore )

Toată noaptea 500 €

Program Flexibil 

Și tu ai.marit?Ma dar ce aveți frate de va place numărul 200?Și 150 suna bine,gata ma las...🤣🤣🤣

• Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acum 39 minute, Acadika a spus:

Și tu ai.marit?Ma dar ce aveți frate de va place numărul 200?Și 150 suna bine,gata ma las...🤣🤣🤣

Asta e la fel ca la țigări, când au ajuns la 10 ron am zis ca ma las. Plm de pizda nu ne lasam

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...