Sari la conținut

Castigatoarele O$scarului 2018

Postări Recomandate

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

iti mai aduci aminte ce spume a facut cand i-au fost banate peste 300 de clone facute la fazan ? 300 conturi x 200 postari x 2 minute (era limita atunci per postari) = 80.000 minute pierdute din viata :pope :pope :pope

Tu vorbești de clone și timp pierdut pe forum, gaoaza? 'ți-ai dracu dă ipocriți!

• Like 1
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

iti mai aduci aminte ce spume a facut cand i-au fost banate peste 300 de clone facute la fazan ? 300 conturi x 200 postari x 2 minute (era limita atunci per postari) = 80.000 minute pierdute din viata :pope :pope :pope

Retardatul a crezut ca se inchide votul pe 15 decembrie :laugh2

• Like 1
Postat

wow, mai nou se ameninta cu arme de jucarie pe topicul ralucai......bai...proxenetii n-au minte!  

Doar pentru un concurs de cacat se ajunge la asa ceva!   

Postat

Andrei 40 e contul lui principal, va chinuiti de mult sa va pisati pe el. Are la avatar personajul din Deadpool si e un gamer distrus, de aici si poze si nume de conturi din jocul Hitman 2.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

SA MI-O VEZI IN CIORBA !

Deja devii obraznic și cred că o să te chiș în freză
  • Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Arkham
Postat

Tu vorbești de clone și timp pierdut pe forum, gaoaza? 'ți-ai dracu dă ipocriți!

mosule, iar te bagi aiurea in seama ? :slap2

Retardatul a crezut ca se inchide votul pe 15 decembrie :laugh2

da,de asta a intrat in crize de epilipsie acum

Postat

mosule, iar te bagi aiurea in seama ? :slap2

da,de asta a intrat in crize de epilipsie acum

iepure, unde esti am stat in rond in frig pana acuma sa iti caut poze cu tine dar vad ca tu ai pus poze numa cu pula pe net. atat de ratat si lipsa de incredere de sine ai de trebuie sa te automotivezi cu poze cu pula pe forumuri de exercisii pentru marirea penisului? HAHAHAA

Postat

trimite varule la mine 100 da euro an bitcoin sau paysafe si iti confirm eu =)) iti dau ce vrei despre el

sa vorbesc cu ascotiatii mei ca eu nu le am cu astea, vad ca tu esti barosanul de pe forum si putem colabora,

daca il prindem pe moldoveanu asta ii rupem picioarele pana ii scoatem obsesia de propria pula din cap si apoi i-o taiem, o impanam si il futem in cur cu ea ca pe un dildo, stiu niste baieti care fac taxidermie, pentru niste bani in plus pot face un dildo realistic dintr-o pula de om proaspat taiata

• Like 1
Postat

iepure, unde esti am stat in rond in frig pana acuma sa iti caut poze cu tine dar vad ca tu ai pus poze numa cu pula pe net. atat de ratat si lipsa de incredere de sine ai de trebuie sa te automotivezi cu poze cu pula pe forumuri de exercisii pentru marirea penisului? HAHAHAA

Esti prost ?? Intreaba-l pe ala nu pe mine :laugh2

• Like 1
Postat

Andrei 40 e contul lui principal, va chinuiti de mult sa va pisati pe el. Are la avatar personajul din Deadpool si e un gamer distrus, de aici si poze si nume de conturi din jocul Hitman 2.

Deci asta e fazanistul maestru de pe forum ? Nu e de mirare de ce joaca fazan toata noaptea, era obisnuit sa isi coloreze clonele sa le foloseasca la vot. Acum si-a luat de la motan deep cu cim.

• Like 1

• Oras:undeva
  • Oras:undeva
Postat

https://i.imgur.com/LoFhrPR.jpg

DANIELE, TU ESTI? faceai laba la web in tinerete???

Este Miky77! 

• Like 2
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...