Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2019 Postat Ianuarie 9, 2019 Va salut, Multumesc Nataliei, multumesc confratilor ! Am doar o reclamatie: aceasta minune m-a violat ieri, ma va viola azi si cred ca ma va viola si maine....Ajutooor.... P.S. Revin cu recenzia dupa ce voi constata ca nu este numai o himera. stiam ca te duci si azi, a dat la ProTv :) 2
vpop Reputație: 384 Postat Ianuarie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2019 Cum dati voi de fata asta ca eu tot incerc sa o sun si are telefonul oprit.
xoxoninja Reputație: -151 Postat Ianuarie 9, 2019 Postat Ianuarie 9, 2019 stai ca vine pizdadera si iti spune ca are alt numar 1
pidsadera Reputație: 41577 Postat Ianuarie 9, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Ianuarie 9, 2019 Cum dati voi de fata asta ca eu tot incerc sa o sun si are telefonul oprit.verifica PM-ul ;)
radja Reputație: 15 Postat Ianuarie 9, 2019 Oras:BucureÅŸti Oras:BucureÅŸti Postat Ianuarie 9, 2019 Salut Pidsadera, imi poti lasa si mie PM, te rog? Mersi fain! 1
Membru Premium il pupparo Reputație: 22572 Postat Ianuarie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Ianuarie 9, 2019 Nu ai acces la PM ( nu esti colorat in galben ) . 3
Membru Premium il pupparo Reputație: 22572 Postat Ianuarie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Ianuarie 9, 2019 Adica cel puțin culoarea galbena pentru a avea acces la PM. 3
blueydmind Reputație: -27 Postat Ianuarie 9, 2019 Oras:Èšara lui Moș Crăciun Oras:Èšara lui Moș Crăciun Postat Ianuarie 9, 2019 Salut Pidsadera, imi poti lasa si mie PM, te rog? Mersi fain!iti lasa o clona de-a lui si vorbiti acolo. o sa fie fericit ca nu mai vorbeste doar cu el. 1
pidsadera Reputație: 41577 Postat Ianuarie 9, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Ianuarie 9, 2019 Adica cel puțin culoarea galbena pentru a avea acces la PM.asa este, whatsapp ! 5
pidsadera Reputație: 41577 Postat Ianuarie 9, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Ianuarie 9, 2019 iti lasa o clona de-a lui si vorbiti acolo. o sa fie fericit ca nu mai vorbeste doar cu el. Ce mai face Ken? fanu' meu 5
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 9, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Ianuarie 9, 2019 =)))) 2
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2019 Postat Ianuarie 9, 2019 Va salut, Multumesc Nataliei, multumesc confratilor ! Am doar o reclamatie: aceasta minune m-a violat ieri, ma va viola azi si cred ca ma va viola si maine....Ajutooor.... P.S. Revin cu recenzia dupa ce voi constata ca nu este numai o himera. Hai frate cu recenzia aia, ca o asteapta cu voluptate o cunostinta comuna, feminina.
curioss1 Reputație: 125 Postat Ianuarie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2019 chiar asa de bine arata?
top gun Reputație: 1523 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 11, 2019 Dragii mei, Am reusit sa evadez de la cea care m-a sechestrat :cry2 si m-a violat :hump cu o cruzime de nedescris, m-a supus unor atrocitati infioratoare , pe care imi doresc sa le traiesc in fiecare zi. De cateva ori pe zi, pentru ca sunt amnezic si uit prea repede ... :350x. Deunazi, cautandu-mi medicamentul, deschid cutia Pandorei, acest forum care de ani de zile ma rascoleste ,ma aprinde, ma rupe pe genunchi, dar imi da si antidotul, sper sa nu il interzica vreun bulangiu, ca ies in Piata Victoriei... Asadar cautand ceva bun , la recomandarile unui prieten sun la Natalie...telefon inchis ...de 10 ori...pana vad intr-o recenzie ca si-a pierdut telefonul si acum are alt numar : 0726.499.966 , poate il schimba cineva acolo sus... Sun si imi raspunde pisi...uau ce voce incitanta, eram deja cu o mana pe telefon si cu una pe ...manerul de la clanta , sa plec spre ea, si bineinteles astrele s-au aliniat, s-au cacat pe ele de ras si mi-au dat ok-ul , cand m-au vazut asa congestionat...in 3 ore eram programat pentru o incursiune in paradis... :138x M-am plimbat pe la Romana, m-am oprit la KFC ca un imbecil, sa mananc aripioare picante ,apoi mi-am dat seama ca iuteala din gura nu dispare asa usor...am halit o ciocolata, o cutie de Tic-Tac si un pachet de guma ca sa scap de usturime... :drool .Am sunat la ora stabilita si...ioc...Zic sa nu disper, dar frigul incepuse sa-si bata joc de pula mea, mai sun o data....nema...ups, primesc mesaj, sa trimit pe whatsapp....cam ciudat, dar ma conformez, ca de frig, imi cam intrase brebenelul in cur...am zis ca o vrea sa imi vada poza, dar daca o vedea imi mai deschidea doar ala de la zoo, zicea ca au mai primit un hipopotam in custodie.... Revin si ...minune, imi raspunde , ma directioneaza, (2 minute distanta cu tot cu statul la semafor), urc si cand intru vad un apartament super elegant, impecabil, lumina difuza, ce sa o mai lungesc, zic sigur pe mine: il cumpar, hai sa facem actele ,unde esti ? De dupa usa apare o mandra pe tttocuri, cat mine, bruneta,picioare interminabile cu ciorapi negri, capotel desfacut ostentativ, sani de femeie ce adora sexul, buze rosii privire plina de dorinta, am inceput sa ma balbai fara sa vorbesc si mi-a facut ea un semn discret sa imi sterg balonasele de la guritza. Nu stiu ce am vorbit pret de doua tigari fumate de ea, ca eu in tot timpul asta ,in mintea mea am pus-o in toate pozitiile, cand mi-a spus daca vreau la dush, eu voiam sa plec, o rupsesem si eram mandru de mine... Am fugit la dush, apoi si ea, si eu incercand sa scap de tremuriciul ce ma zguduia, m-am prins de ea...ho ho ho , atunci a iesit fiara din mine.... :puppykiss Saruturi , mangaieri, sunete excitante, o exprimare a dorintei pe care rar am mai vazut-o, ma coplesea si voiam sa o cuprind si sa o inghit, dulce, parfumata , tanara, frumoasa....s-a lasat pe vine si m-a alintat cu nesat, dar eu ii sopteam usor:Vai , dar nu e nevoie :laugh2 , si dintr-o figura de judo am intins-o pe pat si da-i si lupta , si lupta si da-i , s-a deschis ca un boboc de trandafir la alintul meu, ca-i place sa fie alintata cum rar vezi, sa ma ierte...ba nu, sa nu ma ierte, dar credeam ca e posedata si voiam sa se lepede de Satana... Asa traire, bucurie , placere, unduiri, gemete, zvacniri, eu rar am mai vazut, acum eram in rai, acum in iad, acum auzeam...: Ce bine e...da, da, daaa, si teatru daca a fost, a fost de cea mai buna calitate... :bow . Am trecut la normal dupa ce mi-a pus sepcuta, si mi-a rupt toate cliseele, s-a pisat pe arhiva mea de filme din cap,ma strangea, se contorsiona, ii simteam sanisorii intarindu-se brusc , cu tot cu sfarcuri, incet, apoi cu patima, iar ea deasupra a fost cireasa de pe tort...mixer, cu opturi, cu grimase, cu icnete, cand am terminat nu mai aveam aer...il consumasem pe tot... :maninlove. Din cele doua intalniri am un singur regret : ca nu am stat mai mult in pat cu ea, mi-a creat o stare cum nu am mai avut de mult timp...Note ?? Pentru mine totul a fost de 10 , locul ei este in TOPUL TOPULUI fara discutii... Locatia 10 . Cu parcarea e mai greu , dar apartamentul e impecabil:curat, modern, apa calda , geluri , apa de gura, cred ca nu am avut papuci, dar nu imi trebuiau..Natalie 10 . Tanara, frumoasa, curata, foarte ingrijita, de unde are arta asta , nu stiu, dar multe ar avea de invatat de la ea...Sex: oral 10 NP, cu priviri , umed, DT, mai mult nu voiam nici eu (poate mai multa atentie la Millidge & Doig) normal 10 , are totusi un minus...este foarte stramta, o simti mulata incontinuu, ce miscari....offf.GFE 10 . Mi-a trezit amintiri cutremuratoare, este o artista desavarsita...DFK,mangaieri, tot ce vrei...Pret : 350 lei ora, eu stand peste ora, am daruit mai mult fara sa imi ceara De revenit ? Eu trebuie sa revin , fara doar si poate...Recomand celor ce doresc calitate :gifs_ojos Sa aveti un an de vis ! :hooray
Postări Recomandate