Sari la conținut

Maia miniona sex total. 0732576803

Postări Recomandate

Bună

Actualizare servicii si tarife

Sex oral: protejat sau(neprotejat daca igiena permite)

Sex normal: PROTEJAT (fara excepții)

Sex anal: PROTEJAT (dacă dimensiunea permite)

TARIFE

100 roni 30 min

200 roni 60 min (1 sau 2 finalizari)

DIVERSE FANTEZII

Diferite poziții

Masaj de relaxare

Poziția 69

Connilingus

Annilingus(Doar primesc)

Sex intre sîni

GFE

Program:

De la 12 pînă la 01

Se fac programari cu 30 sau 1 oră înainte

Pupici

:*)

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Error 404: Not found.
  • Oras:Error 404: Not found.

Bună

Actualizare servicii si tarife

Sex oral: protejat sau(neprotejat daca igiena permite)

Sex normal: PROTEJAT (fara excepții)

Sex anal: PROTEJAT (dacă dimensiunea permite)

TARIFE

100 roni 30 min

200 roni 60 min (1 sau 2 finalizari)

DIVERSE FANTEZII

Diferite poziții

Masaj de relaxare

Poziția 69

Connilingus

Annilingus(Doar primesc)

Sex intre sîni

GFE

Program:

De la 12 pînă la 01

Se fac programari cu 30 sau 1 oră înainte

Pupici

:*)

Şi dpdv geografic unde te găsim, în ce zonă?

Link spre comentariu
  • Oras:UndevaCandva

Am vizitat-o pe Maia. O experienta buna,

Programat prin mesaj telefonic, confirmata programarea cu 30 de minute inainte.

Locuinta: 8, o locuinta normala, aparent ingrijita, ca sa intri in "camera", care-i de fapt living room, trebuie sa tragi 2 draperii, m-am simtit ca-n bordelurile din Asia :)), in rest totul ok, aerisit, curat, baia este relativ spatioasa, dar are o cadita destul de mica si fara perdea, se face aparaie

Atitudine: 10, este prietenoasa, zambareata, sociabila, deschisa, glumeata, prietenoasa, are simtul umorului, de gasca cum s-ar zice, ai ce sa discuti cu ea, in afara programului cred ca ar fi o companie placuta

Aspect: 8, este miniona, cred ca are maxim 1.50, gingasa, naturala, blonduta cu ochii caprui si expresivi, simpatica, buze delicate, sanii apetisanti, pielea fina, insa nu i-ar strica putina tonifiere. Tinuta nu a fost prea sexy in sutien si chiloti, cred ca i-ar sta mai bine in ceva mai provocator, cum are in anumite poze unele cu body.

Igiena: 9, este curata, pielea catifelata, fara mirosuri dubioase, insa nu si-a facut dus in prezenta mea, pentru asta am scazut 1 pct

GFE: 6, te lasa sa o mangai si s-o saruti pe corp, dar este oarecum retinuta la inceput, daca si tu esti mai rezervat sau emotiv cu greu va descurcati, n-a fost prea lipicioasa, probabil si-n functie de compatibilitate sau acomodare, ca sugestie ar putea sa insiste mai mult pe partea de mangaieri si sarutari pe corp, poate pe unii ii excita asta, daca ar fi sarutat pe gat sau piept ar fi fost perfect, in schimb iti suge sfarcurile, probabil daca o ghidezi poate fi receptiva, eu nu i-am dat indicatii, am lasat-o sa se desfasoare natural

OP: 9, a fost protejat, cel mai sigur, bravo ei ca face asa, cu variatii, schimba ritmul, tentative de deep throat reusite, insa fara atentie la vecinatati

NP: 8, am schimbat doar 2 pozitii, fata si-a dat silinta, dar n-am avut nici prea multa energie sexuala, asa ca n-am lungit-o, probabil un inconvenient a fost si prezervativul care mi s-a parut de proasta calitate si nu statea deloc bine

In concluzie:

PLUSURI

- este prietenoasa si pro client

- nu foloseste lubrifiant (cel putin la mine)

- este politicoasa si te intreaba cum te simti

- are rabdare, nu te grabeste deloc

- geme placut si nu pare teatral

- este o fata ingrijita

MINUSURI

- prezervative de proasta calitate

- tinuta nu-i prea sexy sau cel putin n-o avantajeaza

- are tv in camera care-ti distrage atentia

- aparaie in baie, cadita fara perdea

De recomandat: da, este o companie placuta si mai poate invata anumite lucruri, cred ca are potential daca ramane...

Tarife: 100 fin / 200 ora + 100 anal (in functie de dimensiuni), asa mi-a specificat mie

• Like 6
  • Minus 13
Link spre comentariu

Aspect: 8, este miniona, cred ca are maxim 1.55, gingasa, naturala, blonduta cu ochii caprui (cred) si expresivi, parul prins in coc, cateva tatuaje, simpatica, buze delicate, un zambet dragut, sanii apetisanti, posterior atragator, pielea fina, insa nu i-ar strica putina tonifiere. Tinuta nu a fost prea sexy in sutien si chiloti, cred ca i-ar sta mai bine in ceva mai provocator, cum are in anumite poze unele cu body.

• Like 1
  • Minus 13
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...