anabella96 Reputație: 1395 Postat Iunie 23, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 23, 2020 Salut,Notele mele ar fi:aspect 10,gfe 10,oral normal 10, locatie 9, sper sa fi rezolvat problema cu o perdea pe post de cuvertura. Este o tipa super fresh. Pacat ca nu mai are analul in meniu,sper sa revina.Îți mulțumesc pentru recenzie și te mai aștept cu drag :* Link spre comentariu
witcher Reputație: 16272 Postat Iunie 23, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 23, 2020 Nu m-am retras definitiv, mâine îmi reiau activitatea in București :DExcelenta alegere ;) 1 Link spre comentariu
liviu16cm Reputație: 368 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 24, 2020 Merita fiecare leuț! :)Abia aștept sa te revăd simpatic! 😠Link spre comentariu
liviu16cm Reputație: 368 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 24, 2020 *simpatico Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 24, 2020 Excelenta alegere ;)Te pup :* 1 Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 24, 2020 Merita fiecare leuț! :)Abia aștept sa te revăd simpatic! Te aștept cu drag :* Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 24, 2020 Buna dragilor! Sunt disponibilă pentru programări. Primesc doar clienții care vor sa stea minimum o ora 400 lei. Va pupacesc :* Link spre comentariu
nid 35 Reputație: 637 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 24, 2020 Buna. Mâine o sa îmi reîncep activitatea in București. O sa anunț aici la ce ora încep :DPS: Pentru ca sa evit spaima de coronavirus m-am hotărât sa lucrez numai la minimum 400 lei/h. Nu vreau sa iau clienții pe banda, așa ca sper sa îmi respectați decizia. O sa postez mâine și poze recente din locație. Va pupacesc :*Te rugam si lista cu servicii pt 400 lei...ca pretul l-ai pus..Ca sa stim o treaba..ori e alba ori e neagra!! :) Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 24, 2020 Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat) •oral protejat(neprotejat in functie de igiena personală) :iagree •masaj(erotic/relaxare) •footfetish •footjob •GFE :* •FK(in funcție de igiena și compatibilitate) ;) •dominare soft ( tu pasiv) :sado •facesitting :P •handjob :girly •69 ;) •cunilligus, anilligus ( tu activ) :iagree •Uro(extracost 50 lei/tu pasiv) ;) Prețuri INCALL:400 lei/h Contact:•PM :callyou•+40790384337•SMS,apel,Whatsapp,Viber :callyou•SNAPCHAT:anabella_bella9 :* 1 Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 24, 2020 Și am uitat sa Menționez ca fac COB :D Link spre comentariu
Membru Premium curios11 Reputație: 864 Postat Iunie 25, 2020 Membru Premium Partajează Postat Iunie 25, 2020 Din pacate, obiectiv vorbind, statistic, suntem tare departe de a fi intr-o situatie mai buna decat in martie, cand ai luat pauza. Doar atitudinea publica fata de subiect s-a schimbat, din "aoleu" in "imi bag picioarele in el de Covid". Nu pot posta imagini sau link-uri externe, dar se poate vedea pe graphs punct ro, in meniul din stanga "Cazuri noi pe zile", interval "Toate zilele". O comparatie intre martie si acum e dus rece. Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 25, 2020 Din pacate, obiectiv vorbind, statistic, suntem tare departe de a fi intr-o situatie mai buna decat in martie, cand ai luat pauza. Doar atitudinea publica fata de subiect s-a schimbat, din "aoleu" in "imi bag picioarele in el de Covid". Nu pot posta imagini sau link-uri externe, dar se poate vedea pe graphs punct ro, in meniul din stanga "Cazuri noi pe zile", interval "Toate zilele". O comparatie intre martie si acum e dus rece.Da, nu te contrazic. Acum este mult mai grav cu virusul asta :((( Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 25, 2020 Buna!!! Sunt disponibilă pentru programări :* Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 25, 2020 Dragilor, mâine o sa îmi fac poze noi și o sa le atașez aici :* 1 Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 25, 2020 Zona mea este la MALL VITAN :D Link spre comentariu
maa5fu1 Reputație: 480 Postat Iunie 25, 2020 Partajează Postat Iunie 25, 2020 E mult mai grav zici tu, dar nu mai puteai si mai mult te-ai gandit sa bagi direct 400 cand multi stau cu venituri reduse in somaj tehnic si sefii lor se gandesc cat le mai pot rezista afacerile. Probabil traiesti in paralelistan Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2020 Partajează Postat Iunie 25, 2020 E mult mai grav zici tu, dar nu mai puteai si mai mult te-ai gandit sa bagi direct 400 cand multi stau cu venituri reduse in somaj tehnic si sefii lor se gandesc cat le mai pot rezista afacerile. Probabil traiesti in paralelistan Ai bani futi , nu ai bani te freci de covor, sexul pe bani este un moft nu o necesitate . Asta e viata altii mor de foame , cine a zis ca trebuie sa fie corecta viata? daca vrea se fute si pe 4000 de euro , nu te obliga nimeni. Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 25, 2020 E mult mai grav zici tu, dar nu mai puteai si mai mult te-ai gandit sa bagi direct 400 cand multi stau cu venituri reduse in somaj tehnic si sefii lor se gandesc cat le mai pot rezista afacerile. Probabil traiesti in paralelistanCa sa pot trai și eu decent și sa nu risc mult in acest domeniu, am zis sa las 400 lei/h și sa iau 2 clienți pe zi. Și înainte de pandemie aveam același preț. Dacă nu ești interesat sa vii la acest preț, sunt și alte fete care iau clienți pe bani mai putini. 2 Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 25, 2020 Ai bani futi , nu ai bani te freci de covor, sexul pe bani este un moft nu o necesitate . Asta e viata altii mor de foame , cine a zis ca trebuie sa fie corecta viata? daca vrea se fute si pe 4000 de euro , nu te obliga nimeni. ðŸ‘ðŸ‘👠Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 25, 2020 E mult mai grav zici tu, dar nu mai puteai si mai mult te-ai gandit sa bagi direct 400 cand multi stau cu venituri reduse in somaj tehnic si sefii lor se gandesc cat le mai pot rezista afacerile. Probabil traiesti in paralelistanȘi eu am stat foarte prost cu banii timp de 3 luni in care nu am muncit și nimeni nu sa gândit la mine.. despre ce vorbim =)) 1 Link spre comentariu
maa5fu1 Reputație: 480 Postat Iunie 25, 2020 Partajează Postat Iunie 25, 2020 Pai e vina noastra ca cheltui la blana si nu ai avut rezerve pt 3 luni? Daca din meseria asta pe care o faci de ani tu nu ai strans macar cateva zeci de mii de euro sunt doar 3 explicatii 1)mana larga deci vina ta 2) peste fomist 3)1 plus 2 2 Link spre comentariu
witcher Reputație: 16272 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 25, 2020 Am cunoscut-o azi pe Anabella. Programarea a fost facuta dimineata pe Whatsapp, confirmata cu o ora inainte si respectata intocmai. Nota maxima la seriozitate.Dupa cateva minute in care am incercat sa ne cunoastem mai bine, am mers eu la dus, apoi ea. Am inceput actiunea cu imbratisari si sarutari corporale, care au dus spre o repriza de cunni. A fost placut, dar nu am ajuns la rezultatul pe care mi-l doream :rax2 . Am continuat cu oralul ei, neprotejat, destul de soft, nu foarte variat. Normalul protejat l-am inceput in LOT, am schimbat apoi in doggy si, simtind ca nu mai rezist mult, am revenit in LOT pentru finalizarea in balonas. Am mai stat un pic la povesti, inainte de a pleca foarte relaxat si bine dispus. Locatie: 9 (usor accesibila, zona Mall Vitan, locuri de parcare disponibile, etaj superior, apa calda ajunge mai greu, garsoniera spatioasa)Aspect: 9 (draguta, ochi superbi, slim, corp natural foarte bine proportionat, bronzata uniform la solar, sani mici dar placuti, forme armonioase, fund foarte frumos; zice ca vrea sa mai dea cateva kg jos, desi nu e nevoie, dupa parerea mea)Oral: 8 (neprotejat, soft, fara CIM)Normal: 9 (placut, se misca bine, geme frumos, e implicata, saruta in timpul actiunii, dar nu FK)GFE: 9 (prietenoasa, vorbareata, simpatica, stie sa intretina o conversatie dar stie si sa te asculte, dezinvolta, FK poate data viitoare :) - de-asta nu pot da 10 acum)Igiena: 10 (curata, ingrijita, parfumata, a facut dus dupa mine, nimic de reprosat)Taxa: 400 lei pentru 1 ora si un pic, fara nici un fel de graba M-am simtit foarte bine cu Ana. O recomand si voi reveni cu siguranta. 5 Link spre comentariu
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Iunie 25, 2020 Partajează Postat Iunie 25, 2020 niste poze recente vedem si noi ? Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 26, 2020 Pai e vina noastra ca cheltui la blana si nu ai avut rezerve pt 3 luni? Daca din meseria asta pe care o faci de ani tu nu ai strans macar cateva zeci de mii de euro sunt doar 3 explicatii 1)mana larga deci vina ta 2) peste fomist 3)1 plus 2Adevarul este ca sunt mâna larga și ca nu m-am gândit ca se va întâmpla chestia asta cu Covid =)) Link spre comentariu
juniior Reputație: 243 Postat Iunie 26, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 26, 2020 Azi asteptam pozele? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum