anabella96 Reputație: 1395 Postat August 12, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 12, 2020 ..trebuia sa mi spui si ti inchiriam eu camper ul..cu toate dotarile mai ieftin ( ca si o paranteza , in urma cu aprox 18 ani in zona Rimini, Riccione, pe strazile paralele cu faleza, fetele isi desfasurau ""activitatea"" in rulote :slap2)Am căutat cazare și la 300 lei/zi dar din păcate ori era apartamentul băgat printre blocuri și eu nu știam cum sa le explic sa vina ori nu era ce trebuie. Am căutat 10h de nebuna și am vizionat 15 apartamente.. despre ce vorbim =))... sunt foarte urate apartamentele in Constanța, nu merita banii. La 300 lei/zi in București, stai in lux ;). Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat August 12, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 12, 2020 Dacă eram cu încă o fata, închiriam la 500-600 lei/zi și stăteam ca reginele .. :))))) Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat August 12, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 12, 2020 ..trebuia sa mi spui si ti inchiriam eu camper ul..cu toate dotarile mai ieftin ( ca si o paranteza , in urma cu aprox 18 ani in zona Rimini, Riccione, pe strazile paralele cu faleza, fetele isi desfasurau ""activitatea"" in rulote :slap2)Rulota?? Hmmm, mai bine direct in cort =)) Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4035 Postat August 12, 2020 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat August 12, 2020 ...stiu draguto si apreciez sinceritatea ta, nu te ascunzi sa ti accepti infrangerea si pe deasupra sa o si recunosti!!! viata merge inainte, pe valuri, pe vant, sau pe canicula, oriunde te ai afla.bafta,catelusul tau este bn?? Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat August 12, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 12, 2020 ...stiu draguto si apreciez sinceritatea ta, nu te ascunzi sa ti accepti infrangerea si pe deasupra sa o si recunosti!!! viata merge inainte, pe valuri, pe vant, sau pe canicula, oriunde te ai afla.bafta,catelusul tau este bn??Așa este, viața merge înainte! Da, este foarte bine, l-am tuns pe pufosenia mică =)).. mulțumesc de întrebare, te pupic :* Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat August 12, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 12, 2020 Buna dragii mei ! :* Sunt disponibilă pentru programări :DMetoda de contact pentru programări : Whatsapp,Viber,Apel,Sms la numărul de telefon 0⃣7⃣9⃣0⃣3⃣8⃣4⃣3⃣3⃣7⃣Rog sa mi-se specifice prin mesaj clar ora pana la care va pot contacta înapoi in cazul in care nu voi putea sa răspund :DLocația mea este la MALL VITAN :)Cadou:400 lei/ și 250 lei/30 min :)CADOUL rog sa fie înmânat discret la începutul întâlnirii . Va pupacesc și va aștept cu drag ;) Link spre comentariu
Vizitator andrei cel bunnnn Reputație: 0 Postat August 12, 2020 Partajează Postat August 12, 2020 Bine ai revenit Anabella, esti o super drăguță din toate punctele de vedere , toate întâlnirile cu tine au fost superbe si cat de curând ne revedem , mmmmmmmm Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat August 12, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 12, 2020 Bine ai revenit Anabella, esti o super drăguță din toate punctele de vedere , toate întâlnirile cu tine au fost superbe si cat de curând ne revedem , mmmmmmmmCe drăguț ești, îți mulțumesc pentru compliment!! Te aștept cu drag :* Link spre comentariu
hedonis91 Reputație: -77 Postat August 12, 2020 Partajează Postat August 12, 2020 Nu a fost ce trebuie in Constanța.. m-am chinuit sa îmi găsesc cazare și fără succes.. așa ca am stat mai puțin ca sa ma pot bronza și vorba lui @maa5fu1 este foamete acolo, nu merge treaba.. tot Bucureștiul este baza =))Mdah... mereu la noi trebuie să te aștepți ca socoteala de acasă să nu fie aceeași cu cea din târg. Am pățit să vreau să merg în altă țară, și nu m-a lăsat să trec la vamă, și ca să trecem trebuiu multe hârțoage, declarații și alte explicații +8 ore de aștept + între 500 și 800 de lei de persoană... Așa că după 15-16 ore de pierdut pe drum de la 5-6 dimineața până la 9 seara pe drum, ne-am cazat la primul om ce ne-a ieșit în cale. Ce-i drept.. condțilie nu erau cine știe ce, era undeva mai retras de distracții și alte chesti, mai liniște, dar măcar ne-am cazat undeva, că exista riscul să dormim în mașină. Și „foamete” în ce sens ? Faci tu foamea ca turist ? Sau ei ? Sau e bătaie pe tot ? 1 1 Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat August 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 13, 2020 Mdah... mereu la noi trebuie să te aștepți ca socoteala de acasă să nu fie aceeași cu cea din târg. Am pățit să vreau să merg în altă țară, și nu m-a lăsat să trec la vamă, și ca să trecem trebuiu multe hârțoage, declarații și alte explicații +8 ore de aștept + între 500 și 800 de lei de persoană... Așa că după 15-16 ore de pierdut pe drum de la 5-6 dimineața până la 9 seara pe drum, ne-am cazat la primul om ce ne-a ieșit în cale. Ce-i drept.. condțilie nu erau cine știe ce, era undeva mai retras de distracții și alte chesti, mai liniște, dar măcar ne-am cazat undeva, că exista riscul să dormim în mașină. Și „foamete†în ce sens ? Faci tu foamea ca turist ? Sau ei ? Sau e bătaie pe tot ?Te cred.. îmi pare rău pentru tine 🥺.. Când am spus “foameteâ€, ma refeream ca oamenii sunt săraci acolo. Bine, acum nu toți sunt săraci, ma sunt și mici excepții. Link spre comentariu
maa5fu1 Reputație: 480 Postat August 13, 2020 Partajează Postat August 13, 2020 Mdah Și „foamete” în ce sens ? Faci tu foamea ca turist ? Sau ei ? Sau e bătaie pe tot ?Foamete in sensu ca nu sunt destui care sa dea 250 cu 400. M-am uitat la sectiunea pt orasul constanta si la top pretul maxim e 150 cu 250 din ce am vazut. Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat August 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 13, 2020 Foamete in sensu ca nu sunt destui care sa dea 250 cu 400. M-am uitat la sectiunea pt orasul constanta si la top pretul maxim e 150 cu 250 din ce am vazut.Da, așa este. Dacă, așa este acolo.. asta este, sa lucreze fetele care au tariful mai mic =)) Link spre comentariu
hedonis91 Reputație: -77 Postat August 13, 2020 Partajează Postat August 13, 2020 Este și foarte dificil pentru mine pentru ca sunt singura și nu puteam sa plătesc 4 milioane pe noapte cum îmi cereau unii .. dacă eram cu încă o fata, nu ar fi fost vreo problema ;) Au unii niște prețuri, de te întrebi dacă te iau la mișto și te apucă râsul când nu vezi nimic special+distanță de plajă și altele, să mergi 30 de km cu mașina ca să ajungi la plajă, nu e okAm căutat cazare și la 300 lei/zi dar din păcate ori era apartamentul băgat printre blocuri și eu nu știam cum sa le explic sa vina ori nu era ce trebuie. Am căutat 10h de nebuna și am vizionat 15 apartamente.. despre ce vorbim =))... sunt foarte urate apartamentele in Constanța, nu merita banii. La 300 lei/zi in București, stai in lux ;).Da, exact ceva de genul am găsit de am stat și eu la mare. Ultimul etaj, fără lift, blocul mai avea puțin și cădea.., gunoaie pe scară, lângă bloc, miros, etc. mă simțeam că-n Ferentari-ul nostru Rulota?? Hmmm, mai bine direct in cort =)) Nu e chiar așa rău în cort, numai că nu întotdeauna ai suprafața plană perfect sau moaleTe cred.. îmi pare rău pentru tine .. Când am spus “foamete”, ma refeream ca oamenii sunt săraci acolo. Bine, acum nu toți sunt săraci, ma sunt și mici excepții.Ahh, da. Aici îți dau perfectă dreptate. Am fost și pe jos până la gară și am văzut.. cred că aproape toată Constanța. În ansamblu e un oraș sărac.. dar la cei tineri, n-ai zice asta. Da, așa este. Dacă, așa este acolo.. asta este, sa lucreze fetele care au tariful mai mic =))Îți dai seama ca și turist ești mâncat și nu știi toate „locurile/magazinele” ieftine, cum și la noi dacă vine un străin în gară, taxemetristu îl întreabă dacă „50 de lei e bine” 1 1 Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat August 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 13, 2020 Au unii niște prețuri, de te întrebi dacă te iau la mișto și te apucă râsul când nu vezi nimic special+distanță de plajă și altele, să mergi 30 de km cu mașina ca să ajungi la plajă, nu e ok Da, exact ceva de genul am găsit de am stat și eu la mare. Ultimul etaj, fără lift, blocul mai avea puțin și cădea.., gunoaie pe scară, lângă bloc, miros, etc. mă simțeam că-n Ferentari-ul nostru Nu e chiar așa rău în cort, numai că nu întotdeauna ai suprafața plană perfect sau moale Ahh, da. Aici îți dau perfectă dreptate. Am fost și pe jos până la gară și am văzut.. cred că aproape toată Constanța. ÃŽn ansamblu e un oraș sărac.. dar la cei tineri, n-ai zice asta. ÃŽți dai seama ca și turist ești mâncat și nu știi toate „locurile/magazinele†ieftine, cum și la noi dacă vine un străin în gară, taxemetristu îl întreabă dacă „50 de lei e bineâ€Așa este!! Ai mare dreptate ðŸ‘ðŸ‘🤣🤣🤣 Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat August 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 13, 2020 Au unii niște prețuri, de te întrebi dacă te iau la mișto și te apucă râsul când nu vezi nimic special+distanță de plajă și altele, să mergi 30 de km cu mașina ca să ajungi la plajă, nu e ok Da, exact ceva de genul am găsit de am stat și eu la mare. Ultimul etaj, fără lift, blocul mai avea puțin și cădea.., gunoaie pe scară, lângă bloc, miros, etc. mă simțeam că-n Ferentari-ul nostru Nu e chiar așa rău în cort, numai că nu întotdeauna ai suprafața plană perfect sau moale Ahh, da. Aici îți dau perfectă dreptate. Am fost și pe jos până la gară și am văzut.. cred că aproape toată Constanța. În ansamblu e un oraș sărac.. dar la cei tineri, n-ai zice asta. Îți dai seama ca și turist ești mâncat și nu știi toate „locurile/magazinele” ieftine, cum și la noi dacă vine un străin în gară, taxemetristu îl întreabă dacă „50 de lei e bine”Vezi ca am găsit un hotel de lux și ca idee am căutat pe booking pentru 4 zile și știi cât cerea ? 1000€/noapte =))... sunt bolnava la cap ca sa dau 1000€/noaptea? Moooor =)) Link spre comentariu
hedonis91 Reputație: -77 Postat August 13, 2020 Partajează Postat August 13, 2020 Vezi ca am găsit un hotel de lux și ca idee am căutat pe booking pentru 4 zile și știi cât cerea ? 1000€/noapte =))... sunt bolnava la cap ca sa dau 1000€/noaptea? Moooor =))Dacă e în Dubai, merită. Iar dacă e în Mamaia, la ultimul etaj și poți atinge norii cu degetul + piscină, ceva priveliște, jacuzzi cu masaj, mâncare cât cuprinde și 2 doamne care să-ți facă masaj..mneahh.. să caut condiții și nu găsesc să ajung la prețul ăla 1 1 Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat August 14, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 14, 2020 Dacă e în Dubai, merită. Iar dacă e în Mamaia, la ultimul etaj și poți atinge norii cu degetul + piscină, ceva priveliște, jacuzzi cu masaj, mâncare cât cuprinde și 2 doamne care să-ți facă masaj..mneahh.. să caut condiții și nu găsesc să ajung la prețul ălaAșa este =)) Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat August 14, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 14, 2020 Buna dragii mei ! :* Sunt disponibilă pentru programări :DMetoda de contact pentru programări : Whatsapp,Viber,Apel,Sms la numărul de telefon 0⃣7⃣9⃣0⃣3⃣8⃣4⃣3⃣3⃣7⃣Rog sa mi-se specifice prin mesaj clar ora pana la care va pot contacta înapoi in cazul in care nu voi putea sa răspund :DLocația mea este la MALL VITAN :)Cadou:400 lei/ și 250 lei/30 min :)CADOUL rog sa fie înmânat discret la începutul întâlnirii . Va pupacesc și va aștept cu drag ;) Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat August 15, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 15, 2020 Buna dragii mei ! :* Sunt disponibilă pentru programări :DMetoda de contact pentru programări : Whatsapp,Viber,Apel,Sms la numărul de telefon 0⃣7⃣9⃣0⃣3⃣8⃣4⃣3⃣3⃣7⃣Rog sa mi-se specifice prin mesaj clar ora pana la care va pot contacta înapoi in cazul in care nu voi putea sa răspund :DLocația mea este la MALL VITAN :)Cadou:400 lei/ și 250 lei/30 min :)CADOUL rog sa fie înmânat discret la începutul întâlnirii . Va pupacesc și va aștept cu drag ;) Link spre comentariu
marcujan Reputație: 347 Postat August 15, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Partajează Postat August 15, 2020 Vezi ca am găsit un hotel de lux și ca idee am căutat pe booking pentru 4 zile și știi cât cerea ? 1000€/noapte =))... sunt bolnava la cap ca sa dau 1000€/noaptea? Moooor =))N-ai murit ca și tu cereai 600 pe ora😂😀 Link spre comentariu
marcujan Reputație: 347 Postat August 15, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Partajează Postat August 15, 2020 Este și foarte dificil pentru mine pentru ca sunt singura și nu puteam sa plătesc 4 milioane pe noapte cum îmi cereau unii .. dacă eram cu încă o fata, nu ar fi fost vreo problema ;)Daca mergeai la un preț decent, dar plăteai cazarea și mai făceai și tu ceva bani. Adică 1 client era cazarea și restul câștig, dar tu vroiai preț de litoral👋👋 Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat August 15, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 15, 2020 Daca mergeai la un preț decent, dar plăteai cazarea și mai făceai și tu ceva bani. Adică 1 client era cazarea și restul câștig, dar tu vroiai preț de litoralPai sa știi ca nu ma plâng pentru ca mi-am scos cheltuielile cu câteva ieșiri, adică au fost și mici excepții de bărbați care au vrut sa dea 600 lei/h pentru a ma deplasa la hotel. Dar oricum dacă stai sa cauti pe publi24,sa știi ca sunt foarte multe dame care au costul de 500 lei,600 lei/h pentru deplasare ca sa poată sa își plătească sejurul. :D 1 Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat August 16, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 16, 2020 Buna dragii mei ! :* Sunt disponibilă pentru programări :DMetoda de contact pentru programări : Whatsapp,Viber,Apel,Sms la numărul de telefon 0⃣7⃣9⃣0⃣3⃣8⃣4⃣3⃣3⃣7⃣Rog sa mi-se specifice prin mesaj clar ora pana la care va pot contacta înapoi in cazul in care nu voi putea sa răspund :DLocația mea este la MALL VITAN :)Cadou:400 lei/ și 250 lei/30 min :)CADOUL rog sa fie înmânat discret la începutul întâlnirii . Va pupacesc și va aștept cu drag ;) Link spre comentariu
boboc00 Reputație: 473 Postat August 16, 2020 Telefon: 0742146905 Oras:Bucuresti Telefon: 0742146905 Oras:Bucuresti Partajează Postat August 16, 2020 2 poze in 14 pagini cu pret 250/400, interesant? Deloc!! Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat August 16, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 16, 2020 2 poze in 14 pagini cu pret 250/400, interesant? Deloc!!2 poze sunt de ajuns pentru cei care ma cunosc =)).. glumesc.. o sa postez poze noi când o sa ma mut intr-o locatie noua. :* Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum