Sari la conținut

Anabella/Patricia/‭0790384337!! Blonde Girl ♥️

Postări Recomandate

Vizitator Dragomir2
Reputație: 0
Postat

Salutare  

Am vizitat-o și eu în noua locatie , nu știu ce face cum face , dar arată din ce în ce mai bine. Am fost în vacanță in Mamaia,  de ce vă spun asta,  pentru că  nu îmi aduc aminte să  fii vazut  vreo fată care să  arate mai bine la corp decât Anabela, pe plajă pe toată durata vacanței.   A doua chestie tare drăguță este că  , în camera de lucru  are  un scaun  fotoliu în formă  de S culcat  ,   dacă îl mai are , nu ratați ocazia să  îl folosiți 🤭 în rest , aceiași fată primitoare , frumoasă , foarte curată și cu mult bun simț.  

Anabela, te rog frumos să  nu scoți fotoliu din cameră,  sau dacă te muți ia-l după  tine.😇🙊

❤

• Oras:Bucuresti
Postat
1 oră în urmă, Dragomir2 a spus:

Salutare  

Am vizitat-o și eu în noua locatie , nu știu ce face cum face , dar arată din ce în ce mai bine. Am fost în vacanță in Mamaia,  de ce vă spun asta,  pentru că  nu îmi aduc aminte să  fii vazut  vreo fată care să  arate mai bine la corp decât Anabela, pe plajă pe toată durata vacanței.   A doua chestie tare drăguță este că  , în camera de lucru  are  un scaun  fotoliu în formă  de S culcat  ,   dacă îl mai are , nu ratați ocazia să  îl folosiți 🤭 în rest , aceiași fată primitoare , frumoasă , foarte curată și cu mult bun simț.  

Anabela, te rog frumos să  nu scoți scaunul din cameră,  sau dacă te muți ia-l după  tine.😇🙊

❤

Hei!! Și mie îmi place fotoliul. E foarte bun pentru o partida mișto de sex 😁🤦🏼‍♀️😘 

• Like 3
Postat
Chiar acum, anabella96 a spus:

Hei!! Și mie îmi place fotoliul. E foarte bun pentru o partida mișto de sex 😁😘 

• Like 1
Vizitator Dragomir2
Postat
Acum 4 minute, anabella96 a spus:

Hei!! Și mie îmi place fotoliul. E foarte bun pentru o partida mișto de sex 😁🤦🏼‍♀️😘 

Am simțit  asta  🤫si iti multumesc tare mult!! ❤

Postat
9 hours ago, anabella96 said:

Daca-mi arati fotoliul si imi place, promit sa vin. :)

• Haha 1
Postat
1 oră în urmă, birkenfeld a spus:

Daca-mi arati fotoliul si imi place, promit sa vin. :)

O sa ti-l arat live dacă vrei 😏😘

Postat

Hello! 😁

Sunt disponibilă pentru programări pana pe 15 August seara 😇

Metoda de contact pentru programări : Whatsapp,Viber,Apel,Sms la numărul de telefon 0⃣7⃣9⃣0⃣3⃣8⃣4⃣3⃣3⃣7⃣

Rog sa mi-se specifice prin mesaj clar ora pana la care va pot contacta înapoi in cazul in care nu voi putea sa răspund 😉

Locația mea este ca zona pe bld Barbu Văcărescu (Floreasca) 😌

Cadou:400 lei/ și 250 lei/30 min 😊

CADOUL rog sa fie înmânat discret la începutul întâlnirii . 

Va pupacesc și va aștept cu drag 🤗😘

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Telefon: 0790411295
Postat

Va salut !  

" Fotoliul din odaie " este o piesa care ar trebui sa fie denumita dupa cea care i-a inventat cea mai tare utilitate: " Anabella" , super pozitii, de mare efect!!!

Acum am plecat de la frumoasa d-ra si nu imi pot gasi masina. Da-o-'ncolo de masina, ca si-asa mergea ca dracu' ! 

Dar aceasta magnifica fata nu trebuie pierduta !

Revin cu recenzia, ca m-a gasit masina pe mine !!!

Te pup, Annaebelea ! 🤪🥳🥰

Nici nu va salut! La revedere !😎🤸‍♂️

• Like 1
  • Inimioara 2
Postat
1 oră în urmă, Dantelarul a spus:

Va salut !  

" Fotoliul din odaie " este o piesa care ar trebui sa fie denumita dupa cea care i-a inventat cea mai tare utilitate: " Anabella" , super pozitii, de mare efect!!!

Acum am plecat de la frumoasa d-ra si nu imi pot gasi masina. Da-o-'ncolo de masina, ca si-asa mergea ca dracu' ! 

Dar aceasta magnifica fata nu trebuie pierduta !

Revin cu recenzia, ca m-a gasit masina pe mine !!!

Te pup, Annaebelea ! 🤪🥳🥰

Nici nu va salut! La revedere !😎🤸‍♂️

Te puuuup! Ești tare haios 😁😏 😘🤗

• Like 1
Vizitator razielduke
Postat
Acum 20 ore, bikerboy777 a spus:

Se poate finalizare orala? Multumesc !

Nu face 😭

Postat

@gladiatoprobabil nu ai fost la ea, crede-ma , este in top 5 la mine si am ceva experienta,  am avut alt cont activ din 2011, cu  vreo 1600 puncte reputatie, dar s-a intamplat ceva in sistem si e blocat. Anyway, daca nu ai fost la ea, o recomand , nu ai cum sa pleci dezamagit, e frumoasa, dezinvolta, pozele o dezavantajeaza...

• Inimioara 1
Postat

Va salut !

Am avut asa o inspiratie intr-o zi fierbinte, ca imi vine sa ma cinstesc singur... Citind recenziile bune (felicitari , colegi), zic s-o sun pe frumoasa , si daca am vazut ca nu raspunde, i-am trimis mesaj ,apoi am uitat... imi raspunsese pe Whatsapp , dar eu am vazut tarziu si mi-a trecut randul...insist si reusesc sa obtin o programare mai tarziu, dar...era ora de varf si am fugit disperat sa nu pierd randul. Nu stiu cum dreaq, dar nu ies in arsita la munca, nu ies la sprit ca e prea cald, dar dupa vreo pasarica fug ca Usain Bolt... ce disperat...

Ajung pe Barbu Vacarescu 169, retinusem gresit nr., dar eram aproape. Ajung la usa la demisol si imi deschide nene o frumusete de fata , satena cu ochii verzi, slim, inalta, zambitoare, e tzipla, bronzata, nici nu am vazut ca era sa calc pe catelusul Dixie, un bichon (cred ) cu chef de joaca...

Nu imi mai luam ochii de la Anabella, ma tot gandeam ca tre' sa aiba ea o hiba, prea era buna....

Am mers la dush, prosop mare, geluri, curat, revenit, dushat si ea si apoi m-a imbratisat , fiind pe tocurile alea de 15 aproape cat mine. Bai nene, e atat de buna incat nu e de recomandat cardiacilor, cum plm am ratat-o pana acum???

S-a asezat pe pat si a inceput un oral umed, soft, ma mangaia pe oua, aproape deep, nu am rezistat mult si am luat-o si eu sa o dezmierd, apoi 69 de ma durea limba...

M-a tras spre celebrul fotoliu si a trecut in Reverse cow girl, se vede super misto, apoi caprita ea sprijinita de fotoliu, marfa...🥰

Am trecut pe pat ca ma lasau genunchii si am mers pe misionar, e buna si stramta, geme usor cum plm sa rezisti...Wow...🥳

Am mai vorbit dupa dusurile amandurora, e super misto fata, nu stiu cand a trecut mai mult de o ora, am plecat fericit, zambind tamp...

Note: Locatia 9+ , in ore de varf e mai greut de ajuns, curat, ac, modern .

Anabella- 10 e in top 5 ever pt mine, frumoasa, inalta, slim, energica, e cu tine..

Oral 9.5 neprotejat, umed, deep

Normal-10 propune pozitii, traieste momentul, vai plm...

Gfe 10 saruturi usoare, nu FK, nu am incercat, dar iti inspira ca e a ta ora aia...

Lasat 400 , luasem 30 min dar neavand alta programare am prelungit, ce sa faci in 30 min cu ea?

De revenit, de recomandat, de rapit !!!😛🥰🥳🤪

• Like 3
  • Inimioara 2

Postat
Acum 2 ore, Dantelarul a spus:

Va salut !

Am avut asa o inspiratie intr-o zi fierbinte, ca imi vine sa ma cinstesc singur... Citind recenziile bune (felicitari , colegi), zic s-o sun pe frumoasa , si daca am vazut ca nu raspunde, i-am trimis mesaj ,apoi am uitat... imi raspunsese pe Whatsapp , dar eu am vazut tarziu si mi-a trecut randul...insist si reusesc sa obtin o programare mai tarziu, dar...era ora de varf si am fugit disperat sa nu pierd randul. Nu stiu cum dreaq, dar nu ies in arsita la munca, nu ies la sprit ca e prea cald, dar dupa vreo pasarica fug ca Usain Bolt... ce disperat...

Ajung pe Barbu Vacarescu 169, retinusem gresit nr., dar eram aproape. Ajung la usa la demisol si imi deschide nene o frumusete de fata , satena cu ochii verzi, slim, inalta, zambitoare, e tzipla, bronzata, nici nu am vazut ca era sa calc pe catelusul Dixie, un bichon (cred ) cu chef de joaca...

Nu imi mai luam ochii de la Anabella, ma tot gandeam ca tre' sa aiba ea o hiba, prea era buna....

Am mers la dush, prosop mare, geluri, curat, revenit, dushat si ea si apoi m-a imbratisat , fiind pe tocurile alea de 15 aproape cat mine. Bai nene, e atat de buna incat nu e de recomandat cardiacilor, cum plm am ratat-o pana acum???

S-a asezat pe pat si a inceput un oral umed, soft, ma mangaia pe oua, aproape deep, nu am rezistat mult si am luat-o si eu sa o dezmierd, apoi 69 de ma durea limba...

M-a tras spre celebrul fotoliu si a trecut in Reverse cow girl, se vede super misto, apoi caprita ea sprijinita de fotoliu, marfa...🥰

Am trecut pe pat ca ma lasau genunchii si am mers pe misionar, e buna si stramta, geme usor cum plm sa rezisti...Wow...🥳

Am mai vorbit dupa dusurile amandurora, e super misto fata, nu stiu cand a trecut mai mult de o ora, am plecat fericit, zambind tamp...

Note: Locatia 9+ , in ore de varf e mai greut de ajuns, curat, ac, modern .

Anabella- 10 e in top 5 ever pt mine, frumoasa, inalta, slim, energica, e cu tine..

Oral 9.5 neprotejat, umed, deep

Normal-10 propune pozitii, traieste momentul, vai plm...

Gfe 10 saruturi usoare, nu FK, nu am incercat, dar iti inspira ca e a ta ora aia...

Lasat 400 , luasem 30 min dar neavand alta programare am prelungit, ce sa faci in 30 min cu ea?

De revenit, de recomandat, de rapit !!!😛🥰🥳🤪

Ce recenzie drăgălașă! Îți mulțumesc mult pentru vizita,pentru recenzie si pentru prezenta ta super super! Te pupi 😘😘😘

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...