anabella_blondegirl Reputație: 545 Postat Ianuarie 5, 2019 Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2019 Ziua buna tuturor! Azi am reîntâlnit privirea care m-a subjugat. Aceeași ochi frumoși si verzi, impreuna cu o stare de spirit debordând de energie. Este vorba despre Prințesa Anapatriciana. Este deasupra notelor! Mulțumesc draga Ana! :hug1Ești un dulce, te pup! :* 1 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2019 Partajează Postat Ianuarie 5, 2019 Ești un dulce, te pup! :*Ești dulcica suprema :kiss2 2 Link spre comentariu
kydoooo Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 Anal mai faci? Link spre comentariu
anabella_blondegirl Reputație: 545 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 Buna dragilor! Sunt disponibilă pentru programări pana la ora 21:00 :callyouMa puteți contacta la numărul de telefon:0⃣7⃣3⃣0⃣7⃣6⃣2⃣4⃣4⃣4⃣ sau îmi puteți lasă un mesaj scurt pe PM❗Ma puteți găsi in zona magazinului cocor, detaliile vi le pot oferi doar telefonic :* 2 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2019 Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 Mulțumesc, si sper ca nu doar eu, domnului "bețivanul" pentru aprecieri :) 1 Link spre comentariu
anabella_blondegirl Reputație: 545 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 Nerespectarea programări=blocarea numărului. Va rog mult de tot, numai faceți programări sau anuntati-ma din timp dacă nu puteți sa ajungeți.Asa cum eu respect toate programările, as dori și din partea voastră unpic de respect pentru programare. Goodnight :* :feet 2 Link spre comentariu
romulusromulus Reputație: 73 Postat Ianuarie 6, 2019 Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 Haide, nu fi suparata ca iti afecteaza frumusetea. 😊...vin eu daca vrei ca sa compensam lipsa celui care te-a incurcat!😊 Nerespectarea programări=blocarea numărului. Va rog mult de tot, numai faceți programări sau anuntati-ma din timp dacă nu puteți sa ajungeți.Asa cum eu respect toate programările, as dori și din partea voastră unpic de respect pentru programare. Goodnight :* :feet Link spre comentariu
secretpenis Reputație: 177 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 Buna, footjob faci? As dori si eu o programare Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2019 Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 De ce ma gândesc doar la tine? :kiss2 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2019 Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 De ce ma gândesc doar la tine? :kiss2 Link spre comentariu
man@work Reputație: -2101 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:. Oras:. Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 De ce ma gândesc doar la tine? :kiss2 parnasusule devii penibil pe langa faptul ca esti deja.. LIBIDINOS !parca ti-a mai spus cineva asta in urma cu un an.nu o ajuti cu nimic pe patricianaiar tie iti aduce doar compasiunea celorlalti :( in cel mai bun caz :( bleah ! 6 3 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2019 Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 parnasusule devii penibil pe langa faptul ca esti deja.. LIBIDINOS !parca ti-a mai spus cineva asta in urma cu un an.nu o ajuti cu nimic pe patricianaiar tie iti aduce doar compasiunea celorlalti :( in cel mai bun caz :(bleah ! mdea, v-ar place unora Link spre comentariu
man@work Reputație: -2101 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:. Oras:. Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 mdea, v-ar place unora cine ? patriciana ? mdea.. poate placea unora, ca e fata frumoasa, dar atat tu in schimb, produci greata, ca esti.. (nu-ti mai spun inca o data) 6 3 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2019 Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 cine ? patriciana ? mdea.. poate placea unora, ca e fata frumoasa, dar atat tu in schimb, produci greata, ca esti.. (nu-ti mai spun inca o data) Mărturisește ce ai pe suflet. Te vei simți mai bine, relativ ușurat. Link spre comentariu
xoxoninja Reputație: -151 Postat Ianuarie 6, 2019 Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 lol 1 Link spre comentariu
newxxx Reputație: -35 Postat Ianuarie 7, 2019 Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 Aseara am facut programare, am confirmat o in momentul in care am iesit pe usa, respectiv ca ajung in max.30 min. Am primit prin sms adresa, iar in momentul in care am parcat in zona Hanului Manuc, am sunat o pentru mici amanunte vis a vis de locatie, desi aveam adresa. Cand, surprize, surprize ! M am trezit cu numarul blocat ! Prin intermediul acestui forum, raspunde daca se poate face o reprogramare. Multumesc Link spre comentariu
only-me Reputație: 17084 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 parnasusule devii penibil pe langa faptul ca esti deja.. LIBIDINOS !parca ti-a mai spus cineva asta in urma cu un an.nu o ajuti cu nimic pe patricianaiar tie iti aduce doar compasiunea celorlalti :( in cel mai bun caz :( bleah !Lasa-l man,mie imi este mila de el,saracul om,printesa lui il descria ca fiind un mos libidinos si cu parkinson.Ce face pizda din om!!!! Link spre comentariu
only-me Reputație: 17084 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 parnasusule devii penibil pe langa faptul ca esti deja.. LIBIDINOS !parca ti-a mai spus cineva asta in urma cu un an.nu o ajuti cu nimic pe patricianaiar tie iti aduce doar compasiunea celorlalti :( in cel mai bun caz :( bleah !Lasa-l man,mie imi este mila de el,saracul om,printesa lui il descria ca fiind un mos libidinos si cu parkinson.Ce face pizda din om!!!! 3 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17084 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 parnasusule devii penibil pe langa faptul ca esti deja.. LIBIDINOS !parca ti-a mai spus cineva asta in urma cu un an.nu o ajuti cu nimic pe patricianaiar tie iti aduce doar compasiunea celorlalti :( in cel mai bun caz :( bleah !Lasa-l man,mie imi este mila de el,saracul om,printesa lui il descria ca fiind un mos libidinos si cu parkinson.Ce face pizda din om!!!! 1 1 Link spre comentariu
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 De ce ma gândesc doar la tine? :kiss2Iti raspund eu, prea putina pizda prosteste.... Ma fute si altceva si o sa-ti treaca repede. 2 Link spre comentariu
anabella_blondegirl Reputație: 545 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 Aseara am facut programare, am confirmat o in momentul in care am iesit pe usa, respectiv ca ajung in max.30 min. Am primit prin sms adresa, iar in momentul in care am parcat in zona Hanului Manuc, am sunat o pentru mici amanunte vis a vis de locatie, desi aveam adresa. Cand, surprize, surprize ! M am trezit cu numarul blocat ! Prin intermediul acestui forum, raspunde daca se poate face o reprogramare. MultumescAi făcut 2 zile la rând programare și nu te-ai ținut de cuvânt, de aceea te-am blocat ;) 2 Link spre comentariu
anabella_blondegirl Reputație: 545 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 Buna dragilor! ðŸ˜Sunt disponibilă pentru programări pana la ora 21:00 :callyouMa puteți contacta la numărul de telefon:0ï¸âƒ£7ï¸âƒ£3ï¸âƒ£0ï¸âƒ£7ï¸âƒ£6ï¸âƒ£2ï¸âƒ£4ï¸âƒ£4ï¸âƒ£4ï¸âƒ£ sau îmi puteți lasă un mesaj scurt pe PMâ—ï¸Ma puteți găsi in zona pietei Kogălniceanu,detaliile vi le pot oferi doar telefonic :* 10 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2019 Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 Lasa-l man,mie imi este mila de el,saracul om,printesa lui il descria ca fiind un mos libidinos si cu parkinson.Ce face pizda din om!!!!Se pare ca-ti flutura tasta "enter". Ti-a ieșit de trei ori balbaiala. :slap2 Link spre comentariu
anabella_blondegirl Reputație: 545 Postat Ianuarie 8, 2019 Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2019 Buna dragilor! ðŸ˜Sunt disponibilă pentru programări pana la ora 21:00 :callyouMa puteți contacta la numărul de telefon:0ï¸âƒ£7ï¸âƒ£3ï¸âƒ£0ï¸âƒ£7ï¸âƒ£6ï¸âƒ£2ï¸âƒ£4ï¸âƒ£4ï¸âƒ£4ï¸âƒ£ sau îmi puteți lasă un mesaj scurt pe PMâ—ï¸Ma puteți găsi in zona pietei Kogălniceanu,detaliile vi le pot oferi doar telefonic :* 8 Link spre comentariu
newxxx Reputație: -35 Postat Ianuarie 8, 2019 Partajează Postat Ianuarie 8, 2019 Ai făcut 2 zile la rând programare și nu te-ai ținut de cuvânt, de aceea te-am blocat ;)Nu ti am confirmat nimic, iar cand ti am confirmat, m am trezit cu telefonul blocat. Daca esti draguta, deblocheaza ma. Vreau sa ti fac o vizita , zilele care urmeaza. Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum