anabella_blondegirl Reputație: 545 Postat Ianuarie 12, 2019 Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2019 Lasa-l man,mie imi este mila de el,saracul om,printesa lui il descria ca fiind un mos libidinos si cu parkinson.Ce face pizda din om!!!!👎ðŸ»ðŸ˜ 1 Link spre comentariu
blueydmind Reputație: -27 Postat Ianuarie 12, 2019 Oras:Èšara lui Moș Crăciun Oras:Èšara lui Moș Crăciun Partajează Postat Ianuarie 12, 2019 Puteți încerca "Corul sclavilor", Nabucco, Verdi Daca va inspira, sau expira O pot incerca pe ma'ta aia sclava, dar nu-mi trebe. 1 Link spre comentariu
anabella_blondegirl Reputație: 545 Postat Ianuarie 13, 2019 Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2019 Buna dragilor! ðŸ˜Sunt disponibilă pentru programări pana la ora 21:00 :callyouMa puteți contacta la numărul de telefon:0ï¸âƒ£7ï¸âƒ£3ï¸âƒ£0ï¸âƒ£7ï¸âƒ£6ï¸âƒ£2ï¸âƒ£4ï¸âƒ£4ï¸âƒ£4ï¸âƒ£ sau îmi puteți lasă un mesaj scurt pe PMâ—ï¸Ma puteți găsi in zona pietei Kogălniceanu,detaliile vi le pot oferi doar telefonic :* 1 Link spre comentariu
anabella_blondegirl Reputație: 545 Postat Ianuarie 13, 2019 Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2019 Dragilor, sunt la birou pana la 19:00 :* 1 Link spre comentariu
tmcostin Reputație: 7173 Postat Ianuarie 13, 2019 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 13, 2019 :))) Nu prea vine nimeni la tine la așa preturi d-aia anu vine nimeni la tine ca văd că,de 2 zile tot modifici programul iar de primit doar pe cine vrei tu primești te uiți pe geam şi dacă arată bine îl primești dacă nu blochezi nr nu ?? ;) 2 1 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17084 Postat Ianuarie 14, 2019 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Ianuarie 14, 2019 Dragul meu, scumpul meu parnassus. Te pup dragule, atunci când tu îmi pășești pragul, îmi faci ziua și mai buna :*Anabello,jura-te cu mana pe obiectul muncii si spune sincer,"tu crezi in ceea ce ai spus"?Bai frate la ce nivel au putut ajunge libidinoseniile astea!Chiar ca sunteti facuti unu pentru celalalt!Daca chiar sunteti hotarati,va cunun eu!🤣😂 2 1 Link spre comentariu
anabella_blondegirl Reputație: 545 Postat Ianuarie 14, 2019 Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2019 :))) Nu prea vine nimeni la tine la așa preturi d-aia anu vine nimeni la tine ca văd că,de 2 zile tot modifici programul iar de primit doar pe cine vrei tu primești te uiți pe geam şi dacă arată bine îl primești dacă nu blochezi nr nu ?? ;)Din contra, muncesc prea mult, de aceea îmi scurtez programul.. Nu mai fac fata, îmi bubuie telefonul. Și la prețurile astea vin numai oamenii civilizati,nu lepre ;) Link spre comentariu
tmcostin Reputație: 7173 Postat Ianuarie 14, 2019 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 14, 2019 Din contra, muncesc prea mult, de aceea îmi scurtez programul.. Nu mai fac fata, îmi bubuie telefonul. Și la prețurile astea vin numai oamenii civilizati,nu lepre ;) :) ))tu eşti . Link spre comentariu
anabella_blondegirl Reputație: 545 Postat Ianuarie 14, 2019 Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2019 Buna dragilor! ðŸ˜Sunt disponibilă pentru programări :callyouMa puteți contacta la numărul de telefon:0ï¸âƒ£7ï¸âƒ£3ï¸âƒ£0ï¸âƒ£7ï¸âƒ£6ï¸âƒ£2ï¸âƒ£4ï¸âƒ£4ï¸âƒ£4ï¸âƒ£ sau îmi puteți lasă un mesaj scurt pe PMâ—ï¸Ma puteți găsi in zona pietei Kogălniceanu,detaliile vi le pot oferi doar telefonic :* 9 Link spre comentariu
anabella_blondegirl Reputație: 545 Postat Ianuarie 14, 2019 Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2019 ðŸ”ðŸ”›âœ”ï¸ 6 Link spre comentariu
xoxo100 Reputație: 33 Postat Ianuarie 14, 2019 Partajează Postat Ianuarie 14, 2019 Din contra, muncesc prea mult, de aceea îmi scurtez programul.. Nu mai fac fata, îmi bubuie telefonul. Și la prețurile astea vin numai oamenii civilizati,nu lepre ;) da nebuno asa e si sorta ines a trebuit sa se mute la sat in anglia si se plange ca nici suta da euro nu o mai face pe zi si tu ne spui ca iti bubuie telefonul =)) 1 Link spre comentariu
anabella_blondegirl Reputație: 545 Postat Ianuarie 14, 2019 Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2019 da nebuno asa e si sorta ines a trebuit sa se mute la sat in anglia si se plange ca nici suta da euro nu o mai face pe zi si tu ne spui ca iti bubuie telefonul =))Te-am plusat din greșeala!! Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2019 Partajează Postat Ianuarie 14, 2019 da nebuno asa e si sorta ines a trebuit sa se mute la sat in anglia si se plange ca nici suta da euro nu o mai face pe zi si tu ne spui ca iti bubuie telefonul =))De ce te preocupa banii fetelor? 1 1 Link spre comentariu
blueydmind Reputație: -27 Postat Ianuarie 14, 2019 Oras:Èšara lui Moș Crăciun Oras:Èšara lui Moș Crăciun Partajează Postat Ianuarie 14, 2019 Te-am plusat din greșeala!!dupa ce ca esti proasta. mai si semnalizezi in gura mare. :( 1 1 Link spre comentariu
xoxo100 Reputație: 33 Postat Ianuarie 14, 2019 Partajează Postat Ianuarie 14, 2019 =)) Link spre comentariu
geronisis Reputație: 253 Postat Ianuarie 15, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 Buna,vreau sa te intreb ce ai imbunatatit astfel ca in cateva luni sa creasca pretul de la 150 ron la 450 ron? 1 1 Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Ianuarie 15, 2019 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 Buna,vreau sa te intreb ce ai imbunatatit astfel ca in cateva luni sa creasca pretul de la 150 ron la 450 ron?A îmbunătațit muuuulte lucruri......si-a schimbat chiloții,sutienul si așternuturile de patðŸ˜ðŸ˜......in rest e aceeași tărancă coclită😉 1 2 Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Ianuarie 15, 2019 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 Buna,vreau sa te intreb ce ai imbunatatit astfel ca in cateva luni sa creasca pretul de la 150 ron la 450 ron?Dublu post Link spre comentariu
anabella_blondegirl Reputație: 545 Postat Ianuarie 15, 2019 Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 Buna dragilor! ðŸ˜Sunt disponibilă pentru programări :callyouMa puteți contacta la numărul de telefon:0ï¸âƒ£7ï¸âƒ£3ï¸âƒ£0ï¸âƒ£7ï¸âƒ£6ï¸âƒ£2ï¸âƒ£4ï¸âƒ£4ï¸âƒ£4ï¸âƒ£ sau îmi puteți lasă un mesaj scurt pe PMâ—ï¸Ma puteți găsi in zona pietei Kogălniceanu,detaliile vi le pot oferi doar telefonic :* 1 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 dupa ce ca esti proasta. mai si semnalizezi in gura mare. :(Ai revenit la "bunele" obiceiuri, sa ataci fetele.Ce satisfacție garnisesc unii în asa atitudine? :no2 1 Link spre comentariu
blueydmind Reputație: -27 Postat Ianuarie 15, 2019 Oras:Èšara lui Moș Crăciun Oras:Èšara lui Moș Crăciun Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 Ai revenit la "bunele" obiceiuri, sa ataci fetele.Ce satisfacție garnisesc unii în asa atitudine? :no2o atac si pe ma'ta... daca ma enervezi. de'te dreaq de lache flausat cu pedale.vezi ceo face printesa ines, cu ce indieni tigani pakistanezi se mai cordeste. Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 o atac si pe ma'ta... daca ma enervezi. de'te dreaq de lache flausat cu pedale. vezi ceo face printesa ines, cu ce indieni tigani pakistanezi se mai cordeste. Mai intai un pic de politețe. Ne aflam pe topicul Prințesei Anabella! 1 1 Link spre comentariu
blueydmind Reputație: -27 Postat Ianuarie 15, 2019 Oras:Èšara lui Moș Crăciun Oras:Èšara lui Moș Crăciun Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 hahahahahhahahah =))))))) ba, tu reusesti sa ma uimesti cat de lache prost poti sa fii :(am ras cu strochi pa leptop :( linge-l acum, belimeai cariciu de bufon 1 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 hahahahahhahahah =))))))) ba, tu reusesti sa ma uimesti cat de lache prost poti sa fii :( am ras cu strochi pa leptop :( linge-l acum, belimeai cariciu de bufon"ba", sa-i spui fratelui tău clon x0x0. Va pupați la "hahahah..." 1 1 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17084 Postat Ianuarie 16, 2019 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 Mai intai un pic de politețe.Ne aflam pe topicul Prințesei Anabella!Doctore,imi dai voie sa iti f.. si io printesa-n botik!? 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum