amun ra Reputație: 1447 Postat Decembrie 26, 2018 Postat Decembrie 26, 2018 da cu o tipa din acelasi magazin, a fost ceva spontan 3 1
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Decembrie 26, 2018 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Decembrie 26, 2018 Eram odată într-un sex shop :))) și eram împreuna cu un tip destul de sexy ...am intrat sa probez o rochița și l-am rugat sa intre puțin in cabina de proba ca sa îl întreb dacă îmi sta bine cu rochița...de la întrebare sa ajuns la acțiune :))).. bine era vorba de mall, dar cred ca merge și in sex shop :))) :P :D Fara prezervativ?? Mno bun asa! 2
anabella_blondegirl Reputație: 545 Postat Decembrie 26, 2018 Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Postat Decembrie 26, 2018 Te felicit pentru ca esti prima fata care a avut curajul de a povesti o astfel de intamplare. Daca tot ai intrat in joc, da-ne mai multe detalii. :DTipul iti ea iubit, prieten sau client?In ce a constat "actiunea"? Sarutari patimase, sex oral, sex normal, sau toate? :PNu v-a vazut nimeni sau nu v-au auzit gemetele?Nu am făcut sex fără prezervativ niciodată.. și povestea era doar o ficțiune, vroiam doar sa rad de “cu†voi 😂😂😂 3 1
anabella_blondegirl Reputație: 545 Postat Decembrie 26, 2018 Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Postat Decembrie 26, 2018 PLM, sex shop exista prin lumea civilizata, pe unde nu-ti vand vibratoare folosite si prezervative vulcanizate, io cred ca faci confuzie cu cashcarabetele folosite si cu care sunt obisnuite centuristele ca tine, alea de la bariera, bostana, shantiere si pe unde pula mea mai stau paznicii, nu dau nume, dar 1/2 din casanovele si miliardarii prezenti aici astia sunt si asta fac, de va dau la muie pe doo tigari si o eugenia, cand printetzi vreun tir turcesc cu muie, cur si amcik, pa 50 de coco, deja va pregatizi sa facetzi botez/nunta, la o suta de coco, va luatzi si masina/roaba/carutza pa bulgaria. :D Io am futut-o pa una cand proba rochia de mireasa, numa ca nu era mireasa mea, ca sa nu mai zic ca am prostul obicei, nu doar sa fur mireasa, ci s-o si fut, pai care pula mea mai crede ca panica si paranoia de cel putin o luna, a lu ginerica dupa panarama si stresul nuntzii, constientizarii faptului ca si-a futut viatza complet, mai face bine cu erectia si producerea de copkii verzi. :D ...care, cum, cati au incercat si au maisi reusit sa futa nevasta/mireasa, da altuia, la maxim 2-3 de la nunta/neferictul eveniment/parastas, dupa ce-i pleaca toti bosketarii, babele si prostu de pe cap ? :D https://www.youtube.com/watch?v=M4lsB-B1O7U...acu' nu pa bune si fara misto, 99% dintre panaramele-pocnitorile si bivolii castratzi d-acilea, fac sex in mall, exclusiv la kfc si Mc.plm, visu lor in viatza, dupa tone da mamaliga, parizer, apa de la robinet, semintze si floricele mancate da foame. :D In mod normal nu ți-aș fi răspuns..dar pentru ca m-ai provocat.. as vrea sa îți spun ca tot ceea ce am povestit era doar o ficțiune pentru cel care a deschis topicul, ca sa se simtă și el mai bine.. Dacă înțelegi ce vreau sa zic ;) 4
just for sale Reputație: 4 Postat Decembrie 26, 2018 Postat Decembrie 26, 2018 Nu am făcut sex fără prezervativ niciodată.. și povestea era doar o ficțiune, vroiam doar sa rad de “cu” voi Pacat ca e doar fictiune....M-as fi bagat sa merg cu tine la un shopping :laugh2 Oricum, ai imaginatie bogata nu gluma .. 1
tmcostin Reputație: 7173 Postat Decembrie 27, 2018 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Decembrie 27, 2018 Eram odată într-un sex shop :))) și eram împreuna cu un tip destul de sexy ...am intrat sa probez o rochița și l-am rugat sa intre puțin in cabina de proba ca sa îl întreb dacă îmi sta bine cu rochița...de la întrebare sa ajuns la acțiune :))).. bine era vorba de mall, dar cred ca merge și in sex shop :))) :P :DFrumos visul tău te pup ❤ ;) 1
anabella_blondegirl Reputație: 545 Postat Decembrie 27, 2018 Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Postat Decembrie 27, 2018 Pacat ca e doar fictiune....M-as fi bagat sa merg cu tine la un shopping :laugh2 Oricum, ai imaginatie bogata nu gluma ..Mulțumesc! Chiar am o imaginație bogata! Acum o săptămâna m-am apucat de primul meu roman ;)..Dar nu are nicio legătura cu ce este aici :D 2
tmcostin Reputație: 7173 Postat Decembrie 27, 2018 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Decembrie 27, 2018 Mulțumesc! Chiar am o imaginație bogata! Acum o săptămâna m-am apucat de primul meu roman ;)..Dar nu are nicio legătura cu ce este aici :DDaca mai ai povesti care crezi tu ca merită scrise aici esti invitata mea :) ❤ 1
anabella_blondegirl Reputație: 545 Postat Decembrie 27, 2018 Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Postat Decembrie 27, 2018 Daca mai ai povesti care crezi tu ca merită scrise aici esti invitata mea :) ❤Ești foarte dragut. Dar povestea pe care o scriu este despre o adolescenta ce trece printr-o trauma. Chiar nu are legătura cu viața sexuală sau nimfomane forum :)))))) :x 4
pidsadera Reputație: 41577 Postat Decembrie 27, 2018 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Decembrie 27, 2018 Nu am făcut sex fără prezervativ niciodată.. și povestea era doar o ficțiune, vroiam doar sa rad de “cu” voi povestea ta a atras atentia :)) 6 1
tmcostin Reputație: 7173 Postat Decembrie 27, 2018 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Decembrie 27, 2018 Ești foarte dragut. Dar povestea pe care o scriu este despre o adolescenta ce trece printr-o trauma. Chiar nu are legătura cu viața sexuală sau nimfomane forum :)))))) :xTu ești fata mosului te a trimis să ai grijă de o surioară de a ta dacă intel ce vreu să zic femeie cu parfum erotic ❤❤ 2
anabella_blondegirl Reputație: 545 Postat Decembrie 28, 2018 Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Postat Decembrie 28, 2018 povestea ta a atras atentia :))Am observat.. promit ca atunci când voi avea timp o sa va mai scriu câte o povestea erotica :D :* 2
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2018 Postat Decembrie 28, 2018 doamne ce distrusi =)) Eu am o popunere la tine.Taci. 1
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2018 Postat Decembrie 28, 2018 Iti spun de ce, dava vrei sa intelegi, dar nu azi.;)
gsp Reputație: 134 Postat Decembrie 28, 2018 Postat Decembrie 28, 2018 Mulțumesc! Chiar am o imaginație bogata! Acum o săptămâna m-am apucat de primul meu roman ;)..Dar nu are nicio legătura cu ce este aici :DSA ne dai editura cand iese de la tipar ca sa ne cultivam si noi .Si personal o sa il vreau cu autograf 1
anabella_blondegirl Reputație: 545 Postat Decembrie 28, 2018 Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Postat Decembrie 28, 2018 SA ne dai editura cand iese de la tipar ca sa ne cultivam si noi .Si personal o sa il vreau cu autografNu o sa apăra, cred.. o scriu ca sa o citesc doar eu :))))))))) ;) 3
gsp Reputație: 134 Postat Decembrie 28, 2018 Postat Decembrie 28, 2018 Nu o sa apăra, cred.. o scriu ca sa o citesc doar eu :))))))))) ;)pacat.Sa stii ca nu era misto eram interesat cum scrie cineva la primul volum
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2018 Postat Decembrie 29, 2018 Nu o sa apăra, cred.. o scriu ca sa o citesc doar eu :))))))))) ;)N-o vom citi impreuna? :flowers2 3
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 29, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 29, 2018 N-o vom citi impreuna? :flowers2Ai mai găsit o prințesă? 2 5
nicalai_xln Reputație: 16 Postat Decembrie 29, 2018 Postat Decembrie 29, 2018 Nu am facut dar ar fi interesant. Ma gandeam ca ar merge in cabina de proba a unui magazin de haine gen c&a, ei au o cabina mai mare. 2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2018 Postat Decembrie 29, 2018 Dar nu e dus acolo! :no2 1
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 29, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 29, 2018 PLM, sex shop exista prin lumea civilizata, pe unde nu-ti vand vibratoare folosite si prezervative vulcanizate, io cred ca faci confuzie cu cashcarabetele folosite si cu care sunt obisnuite centuristele ca tine, alea de la bariera, bostana, shantiere si pe unde pula mea mai stau paznicii, nu dau nume, dar 1/2 din casanovele si miliardarii prezenti aici astia sunt si asta fac, de va dau la muie pe doo tigari si o eugenia, cand printetzi vreun tir turcesc cu muie, cur si amcik, pa 50 de coco, deja va pregatizi sa facetzi botez/nunta, la o suta de coco, va luatzi si masina/roaba/carutza pa bulgaria. :D Io am futut-o pa una cand proba rochia de mireasa, numa ca nu era mireasa mea, ca sa nu mai zic ca am prostul obicei, nu doar sa fur mireasa, ci s-o si fut, pai care pula mea mai crede ca panica si paranoia de cel putin o luna, a lu ginerica dupa panarama si stresul nuntzii, constientizarii faptului ca si-a futut viatza complet, mai face bine cu erectia si producerea de copkii verzi. :D ...care, cum, cati au incercat si au maisi reusit sa futa nevasta/mireasa, da altuia, la maxim 2-3 de la nunta/neferictul eveniment/parastas, dupa ce-i pleaca toti bosketarii, babele si prostu de pe cap ? :D https://www.youtube.com/watch?v=M4lsB-B1O7U...acu' nu pa bune si fara misto, 99% dintre panaramele-pocnitorile si bivolii castratzi d-acilea, fac sex in mall, exclusiv la kfc si Mc.plm, visu lor in viatza, dupa tone da mamaliga, parizer, apa de la robinet, semintze si floricele mancate da foame. :D continua cu @xoxo 2 1
yonix Reputație: 349 Postat Decembrie 29, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 29, 2018 da
xoxoninja Reputație: -151 Postat Decembrie 29, 2018 Postat Decembrie 29, 2018 continua cu @xoxo sa continue cu ma-ta moldovene baga-mi-as pula in ficatii ei daca te mai bagi cu mine in seama
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum