Sari la conținut

Ați făcut sex in mall? Așa de curiozitate...

Postări Recomandate

• Oras:Pe maidan
  • Oras:Pe maidan
Postat

Eram odată într-un sex shop :))) și eram împreuna cu un tip destul de sexy ...am intrat sa probez o rochița și l-am rugat sa intre puțin in cabina de proba ca sa îl întreb dacă îmi sta bine cu rochița...de la întrebare sa ajuns la acțiune :))).. bine era vorba de mall, dar cred ca merge și in sex shop :))) :P :D

Fara prezervativ?? Mno bun asa!
  • Minus 2
  • Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸�
Postat

Te felicit pentru ca esti prima fata care a avut curajul de a povesti o astfel de intamplare.

Daca tot ai intrat in joc, da-ne mai multe detalii. :D

Tipul iti ea iubit, prieten sau client?

In ce a constat "actiunea"? Sarutari patimase, sex oral, sex normal, sau toate? :P

Nu v-a vazut nimeni sau nu v-au auzit gemetele?

Nu am făcut sex fără prezervativ niciodată.. și povestea era doar o ficțiune, vroiam doar sa rad de “cu†voi 😂😂😂
  • Like 3
  • Minus 1
Postat

PLM, sex shop exista prin lumea civilizata, pe unde nu-ti vand vibratoare folosite si prezervative vulcanizate, io cred ca faci confuzie cu cashcarabetele folosite si cu care sunt obisnuite centuristele ca tine, alea de la bariera, bostana, shantiere si pe unde pula mea mai stau paznicii, nu dau nume, dar 1/2 din casanovele si miliardarii prezenti aici astia sunt si asta fac, de va dau la muie pe doo tigari si o eugenia, cand printetzi vreun tir turcesc cu muie, cur si amcik, pa 50 de coco, deja va pregatizi sa facetzi botez/nunta, la o suta de coco, va luatzi si masina/roaba/carutza pa bulgaria. :D

Io am futut-o pa una cand proba rochia de mireasa, numa ca nu era mireasa mea, ca sa nu mai zic ca am prostul obicei, nu doar sa fur mireasa, ci s-o si fut, pai care pula mea mai crede ca panica si paranoia de cel putin o luna, a lu ginerica dupa panarama si stresul nuntzii, constientizarii faptului ca si-a futut viatza complet, mai face bine cu erectia si producerea de copkii verzi. :D 

...care, cum, cati au incercat si au maisi reusit sa futa nevasta/mireasa, da altuia, la maxim 2-3 de la nunta/neferictul eveniment/parastas, dupa ce-i pleaca toti bosketarii, babele si prostu de pe cap ? :D

https://www.youtube.com/watch?v=M4lsB-B1O7U

...acu' nu pa bune si fara misto, 99% dintre panaramele-pocnitorile si bivolii castratzi d-acilea, fac sex in mall, exclusiv la kfc si Mc.plm, visu lor in viatza, dupa tone da mamaliga, parizer, apa de la robinet, semintze si floricele mancate da foame. :D

In mod normal nu ți-aș fi răspuns..dar pentru ca m-ai provocat.. as vrea sa îți spun ca tot ceea ce am povestit era doar o ficțiune pentru cel care a deschis topicul, ca sa se simtă și el mai bine.. Dacă înțelegi ce vreau sa zic ;)
  • Like 4
Postat

Nu am făcut sex fără prezervativ niciodată.. și povestea era doar o ficțiune, vroiam doar sa rad de “cu” voi

Pacat ca e doar fictiune....

M-as fi bagat sa merg cu tine la un shopping  :laugh2

Oricum, ai imaginatie bogata nu gluma ..

• Like 1
Postat

Eram odată într-un sex shop :))) și eram împreuna cu un tip destul de sexy ...am intrat sa probez o rochița și l-am rugat sa intre puțin in cabina de proba ca sa îl întreb dacă îmi sta bine cu rochița...de la întrebare sa ajuns la acțiune :))).. bine era vorba de mall, dar cred ca merge și in sex shop :))) :P :D

Frumos visul tău te pup ❤ ;)
  • Like 1
Postat

Pacat ca e doar fictiune....

M-as fi bagat sa merg cu tine la un shopping :laugh2

Oricum, ai imaginatie bogata nu gluma ..

Mulțumesc! Chiar am o imaginație bogata! Acum o săptămâna m-am apucat de primul meu roman ;)..Dar nu are nicio legătura cu ce este aici :D
  • Like 2
Postat

Daca mai ai povesti care crezi tu ca merită scrise aici esti invitata mea :) ❤

Ești foarte dragut. Dar povestea pe care o scriu este despre o adolescenta ce trece printr-o trauma. Chiar nu are legătura cu viața sexuală sau nimfomane forum :)))))) :x

• Like 4
  • Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento
Postat

Nu am făcut sex fără prezervativ niciodată.. și povestea era doar o ficțiune, vroiam doar sa rad de “cu” voi

povestea ta a atras atentia :))

• Like 6
  • Minus 1
Postat

Ești foarte dragut. Dar povestea pe care o scriu este despre o adolescenta ce trece printr-o trauma. Chiar nu are legătura cu viața sexuală sau nimfomane forum :)))))) :x

Tu ești fata mosului te a trimis să ai grijă de o surioară de a ta dacă intel ce vreu să zic femeie cu parfum erotic ❤❤
  • Like 2
Postat

povestea ta a atras atentia :))

Am observat.. promit ca atunci când voi avea timp o sa va mai scriu câte o povestea erotica :D :*

• Like 2
Vizitator amada nu amanda
Reputație: 0
Postat

doamne ce distrusi =))

Eu am o popunere la tine.Taci.

• Like 1
Vizitator amada nu amanda
Postat

Iti spun de ce, dava vrei sa intelegi, dar nu azi.;)

Postat

Mulțumesc! Chiar am o imaginație bogata! Acum o săptămâna m-am apucat de primul meu roman ;)..Dar nu are nicio legătura cu ce este aici :D

SA ne dai editura cand iese de la tipar ca sa ne cultivam si noi .Si personal o sa il vreau cu autograf

• Like 1
Postat

SA ne dai editura cand iese de la tipar ca sa ne cultivam si noi .Si personal o sa il vreau cu autograf

Nu o sa apăra, cred.. o scriu ca sa o citesc doar eu :))))))))) ;)

• Like 3
Postat

pacat.Sa stii ca nu era misto eram interesat cum scrie cineva la primul volum 

Vizitator dr parnassus
Postat

N-o vom citi impreuna? 

:flowers2

• Like 3
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

N-o vom citi impreuna? 

:flowers2

Ai mai găsit o prințesă?
  • Like 2
  • Minus 5
Vizitator dr parnassus
Postat

Dar nu e dus acolo! 

:no2

• Like 1
  • Oras:Arkham
  • Oras:Arkham
Postat

PLM, sex shop exista prin lumea civilizata, pe unde nu-ti vand vibratoare folosite si prezervative vulcanizate, io cred ca faci confuzie cu cashcarabetele folosite si cu care sunt obisnuite centuristele ca tine, alea de la bariera, bostana, shantiere si pe unde pula mea mai stau paznicii, nu dau nume, dar 1/2 din casanovele si miliardarii prezenti aici astia sunt si asta fac, de va dau la muie pe doo tigari si o eugenia, cand printetzi vreun tir turcesc cu muie, cur si amcik, pa 50 de coco, deja va pregatizi sa facetzi botez/nunta, la o suta de coco, va luatzi si masina/roaba/carutza pa bulgaria. :D

Io am futut-o pa una cand proba rochia de mireasa, numa ca nu era mireasa mea, ca sa nu mai zic ca am prostul obicei, nu doar sa fur mireasa, ci s-o si fut, pai care pula mea mai crede ca panica si paranoia de cel putin o luna, a lu ginerica dupa panarama si stresul nuntzii, constientizarii faptului ca si-a futut viatza complet, mai face bine cu erectia si producerea de copkii verzi. :D 

...care, cum, cati au incercat si au maisi reusit sa futa nevasta/mireasa, da altuia, la maxim 2-3 de la nunta/neferictul eveniment/parastas, dupa ce-i pleaca toti bosketarii, babele si prostu de pe cap ? :D

https://www.youtube.com/watch?v=M4lsB-B1O7U

...acu' nu pa bune si fara misto, 99% dintre panaramele-pocnitorile si bivolii castratzi d-acilea, fac sex in mall, exclusiv la kfc si Mc.plm, visu lor in viatza, dupa tone da mamaliga, parizer, apa de la robinet, semintze si floricele mancate da foame. :D

continua cu @xoxo
  • Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...