Sari la conținut

0764206453 Universitate

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
Postat

Locatie : Strada Biserica Enei (Universitate). Camera acceptabila, mai putin faptul ca este doar o canapea, nu si un pat

Aspect fizic : are maxim 1.50m, cu toate astea corpul este extrem de armonios, la fata chiar foarte frumoasa. Piele intinsa, @caramelizata -cum spun ele-, cu ce o fi ramas de la popcornul movieplex.. Sani maricei naturali, epilata corespunzator. Dantura foarte ingrijita. Aspect pentru o miniona 8, pentru cine le agreeaza. Pozele sunt reale. Varsta in jur de 20ani.

Servicii : 100/200, cu foarte multe extra-uri. Totul e extra, french kiss sau alte fantezii. Oral doar protejat.. FK nu face, chiar daca ia banii pentru el . GFE 6. Normal 7.

Curatenie ei si a apartamentului : foarte bune.

Nu are totusi o atitudine rea, poate dupa mai multe vizite sa fie mai deschisa...

Recomand doar pentru varianta 100lei si celor care adora minionele cu o fata frumoasa. Per total este un fast fuck

• Like 9
Vizitator batranul george
Reputație: 0
Postat

FK nu face, chiar daca ia banii pentru el . 

pai si ce a zis? am luat banul, dar muie nu fac fk, doar ma pup sau cum?

Postat

S-a eschivat la fk,n-am stat sa ma mai cert cu ea ca stricam momentul...gipsy barbie e chiar frumusica.

Vizitator batranul george
Postat

S-a eschivat la fk,n-am stat sa ma mai cert cu ea ca stricam momentul...gipsy barbie e chiar frumusica.

daca  e asta din poze, ma duc.

dar pe bune daca nu-i dau dreptate lui xoxo, ai o predilectie pentru ciori.

• Like 2
Postat

de mic ai place ciorile, ce sa mai, il mai schimbi la varsta asta ?

macar asta e mai ok dintre ultimele =))

Da,asa e. O fost o poveste lunga,amoruri, furatul fetei de la bulibasa,mai incolo povestea-i trista si nu face subiectul acestor discutii.

• Like 2
  • Oras:bucharest
Postat

Am fost la sf lui 2018.

E fastfuck, dar frumușică și cu forme apetisante, dantura impecabila, 100 RON tragerea.

Nu știu dacă revin

• Like 1
Vizitator adidelavalcea
Postat

Am fost la sf lui 2018.

E fastfuck, dar frumușică și cu forme apetisante, dantura impecabila, 100 RON tragerea.

Nu știu dacă revin

Crescini, poti lasa datele ei de contact, daca le mai ai? Pare interesanta oferta. Multumesc. 

Postat

Crescini, poti lasa datele ei de contact, daca le mai ai? Pare interesanta oferta. Multumesc.

Am sunat la nr din anunț . Nu am alt nr

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...