pidsadera Reputație: 41577 Postat Decembrie 15, 2018 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Decembrie 15, 2018 " Descriere anunt Pentru domni maturi. Universitate, RomanaBuna. Hai la un masaj de relaxare. Te astept in locatia mea. Zona centrala. Sec 1. Doar domni maturi 30+. Detalii suplimentare Bruneta slim" Anunt: https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-pentru-domni-maturi-x6Nbe9#r6 3
codered Reputație: 3190 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 7, 2019 Locatie : Strada Biserica Enei (Universitate). Camera acceptabila, mai putin faptul ca este doar o canapea, nu si un patAspect fizic : are maxim 1.50m, cu toate astea corpul este extrem de armonios, la fata chiar foarte frumoasa. Piele intinsa, @caramelizata -cum spun ele-, cu ce o fi ramas de la popcornul movieplex.. Sani maricei naturali, epilata corespunzator. Dantura foarte ingrijita. Aspect pentru o miniona 8, pentru cine le agreeaza. Pozele sunt reale. Varsta in jur de 20ani.Servicii : 100/200, cu foarte multe extra-uri. Totul e extra, french kiss sau alte fantezii. Oral doar protejat.. FK nu face, chiar daca ia banii pentru el . GFE 6. Normal 7.Curatenie ei si a apartamentului : foarte bune. Nu are totusi o atitudine rea, poate dupa mai multe vizite sa fie mai deschisa... Recomand doar pentru varianta 100lei si celor care adora minionele cu o fata frumoasa. Per total este un fast fuck 9
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2019 Postat Ianuarie 7, 2019 FK nu face, chiar daca ia banii pentru el . pai si ce a zis? am luat banul, dar muie nu fac fk, doar ma pup sau cum?
codered Reputație: 3190 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 7, 2019 S-a eschivat la fk,n-am stat sa ma mai cert cu ea ca stricam momentul...gipsy barbie e chiar frumusica.
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2019 Postat Ianuarie 7, 2019 S-a eschivat la fk,n-am stat sa ma mai cert cu ea ca stricam momentul...gipsy barbie e chiar frumusica. daca e asta din poze, ma duc.dar pe bune daca nu-i dau dreptate lui xoxo, ai o predilectie pentru ciori. 2
xoxoninja Reputație: -151 Postat Ianuarie 8, 2019 Postat Ianuarie 8, 2019 de mic ai place ciorile, ce sa mai, il mai schimbi la varsta asta ?macar asta e mai ok dintre ultimele =))
xoxoninja Reputație: -151 Postat Ianuarie 8, 2019 Postat Ianuarie 8, 2019 vad ca e 30+.. la 24 ai mei nu pot sa ma duc
codered Reputație: 3190 Postat Ianuarie 8, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 8, 2019 de mic ai place ciorile, ce sa mai, il mai schimbi la varsta asta ?macar asta e mai ok dintre ultimele =)) Da,asa e. O fost o poveste lunga,amoruri, furatul fetei de la bulibasa,mai incolo povestea-i trista si nu face subiectul acestor discutii. 2
xoxoninja Reputație: -151 Postat Ianuarie 8, 2019 Postat Ianuarie 8, 2019 prima cioara buna pe care o gasesc o trimit la tine 1
legionarul Reputație: 534 Postat Ianuarie 8, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 8, 2019 Ce e ala pe piciorul drept? Tatuaj?
sangre Reputație: -988 Postat Ianuarie 8, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Ianuarie 8, 2019 Mă duc acu la ia că.mi place ciorile si mie:))
sangre Reputație: -988 Postat Ianuarie 28, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Ianuarie 28, 2019 Am fost când am fost, n.ai ce sa faci cu ea. Zici că e pakistaneză, mica, sfrijită, nu zâmbește, totul protejat, m.am enervat și am plecat. Pierdere de timp. 2
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Ianuarie 28, 2019 Postat Ianuarie 28, 2019 pai iti plac si tie ciorile dar nu aceleasi cioritie nu iti place baieteii =))
crescini Reputație: 84 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Ianuarie 28, 2019 Am fost la sf lui 2018.E fastfuck, dar frumușică și cu forme apetisante, dantura impecabila, 100 RON tragerea. Nu știu dacă revin 1
Vizitator adidelavalcea Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2019 Postat Februarie 14, 2019 Am fost la sf lui 2018.E fastfuck, dar frumușică și cu forme apetisante, dantura impecabila, 100 RON tragerea.Nu știu dacă revinCrescini, poti lasa datele ei de contact, daca le mai ai? Pare interesanta oferta. Multumesc.
coledoc Reputație: 85 Postat Februarie 19, 2019 Oras:România Oras:România Postat Februarie 19, 2019 Crescini, poti lasa datele ei de contact, daca le mai ai? Pare interesanta oferta. Multumesc. Uite aici boss , a reaparut https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-pentru-domni-maturi-x6Nbe9#Qb6Wy
crescini Reputație: 84 Postat Februarie 19, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Februarie 19, 2019 Crescini, poti lasa datele ei de contact, daca le mai ai? Pare interesanta oferta. Multumesc.Am sunat la nr din anunț . Nu am alt nr
keomarrr Reputație: 84 Postat Februarie 21, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 21, 2019 Pentru domni maturi...adică sa nu dai prea tare în ea ?
robertart Reputație: 46 Postat Februarie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 21, 2019 Interesanta caprioara. Poate ne ofera cineva mai multe detalii.
sangre Reputație: -988 Postat Februarie 21, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Februarie 21, 2019 Fi.v.ar cioara a draq:))
celibi Reputație: 764 Postat Februarie 21, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 21, 2019 WOW ce privighecioara!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum