Sari la conținut

0731093214 Evaevelina

Postări Recomandate

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Brett 407 , te rog lasa fata in pace, acolo sunt multe fete, multi badarani, noi o iubim si avem grija de ea.Nu am spus ca am plecat de la ea golit si satisfacut.Are o voce f. placuta, cristalina si desi are vreo 25 ani ,arata de 19.In concluzie are media 9,81 si o propun la top.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara

Cand vii si la Buc?

Dupa Karinaa e randul tau sa faci furori pe aici

“brett407”, după cum am mai spus,nu am luat încă in calcul aceasta opțiune ,dar nu se știe,poate vreodată voi face o scurta vizita sa văd cum ma acomodez,voi anunța oricum!

O zi frumoasa sa ai! ☺️

Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig
Reputație: 0

Da da top am propus de mult asta .. 😘

Dacă mai e regula cu 10 recenzii de la 10 membrii colorați, diferiți...atunci îi mai trebuie 3 recenzii. 😉
Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig

A-ti citit membrilor colorati..😜😜

Trebuie să vrb cu bulangiu asta de cozonacq...

Scuze, cu tiru...că să-i ducă un cozonac dar să și parcheze, unul după altul...prin complex.

Zic.😉

Link spre comentariu

Baieti sunteți niște drăguți,dar nu vreau sa vina cineva la mine doar ca trebuie sa mai fac eu câteva recenzii,eu vreau sa ma vizitați din placere și din dorința de a ma cunoaște și de a petrece impreuna momente plăcute și relaxante! Va pup!🤗🤗😘

Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig

Eu tocmai d'aia evit să vin.

Sunt prea drăguț :d

Și tu ai note prea mari :)

Ba? Io înțeleg că te-ai obișnuit cu capitala...eftin, ai de unde alege, 100/200 etc.

Aici ești în west.😉ðŸ˜

Link spre comentariu
Vizitator alexlakers0

Dupa cum o cunosc eu,nu stiu daca conteaza atat de mult sa ajunga la top. Dar cine stie poate ma insel......

Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan

După cum am mai spus și cu alte ocazii, băieții se agită mult mai tare decât fetele pentru promovarea acestora la top  :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator alexlakers0

După cum am mai spus și cu alte ocazii, băieții se agită mult mai tare decât fetele pentru promovarea acestora la top  :laugh2

Ai dreptate

Link spre comentariu

“brett407”, după cum am mai spus,nu am luat încă in calcul aceasta opțiune ,dar nu se știe,poate vreodată voi face o scurta vizita sa văd cum ma acomodez,voi anunța oricum!

O zi frumoasa sa ai! ☺️

o sa te acomodezi, o sa faci si ON :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...