Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2019 Postat Iunie 12, 2019 Ba! V-ați țăcănit?😂🤣😅
Vizitator alexlakers0 Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2019 Postat Iunie 12, 2019 Ba! V-ați țăcănit?Cand am spus chestia aia m-am referit mai mult la ce fel de persoana ii ea,la caracteru ei.La un moment dat evident ca o sa se lase de meseria asta si o sa-si gaseasca pe cineva.
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2019 Postat Iunie 12, 2019 Cand am spus chestia aia m-am referit mai mult la ce fel de persoana ii ea,la caracteru ei.La un moment dat evident ca o sa se lase de meseria asta si o sa-si gaseasca pe cineva.It's ok!Dar nu crezi că poate sunt persoane care nu doresc a se casatori.? :)
Vizitator alexlakers0 Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2019 Postat Iunie 12, 2019 It's ok!Dar nu crezi că poate sunt persoane care nu doresc a se casatori.? :)Si asta ii adevarat
evaevelina10 Reputație: 1210 Postat Iunie 12, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 12, 2019 It's ok!Dar nu crezi că poate sunt persoane care nu doresc a se casatori.? :)Exact! Eu fac parte din aceasta categorie :))) P.S: Va salut pe toți baieti și va doresc o noapte linistita! 🤗🤗
evaevelina10 Reputație: 1210 Postat Iunie 12, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 12, 2019 O poza cu pasarica se poate ?Dragule,vei găsi pe paginile anterioare astfel de poze! Noapte linistita!
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2019 Postat Iunie 12, 2019 Exact! Eu fac parte din aceasta categorie :)))P.S: Va salut pe toți baieti și va doresc o noapte linistita! Ne potrivim perfect, nici eu nu mai vreau să mă mai căsătoresc :laugh2 Stai liniștită, nu spun asta în speranța unui sărut :DVise frumoase :)
tomson Reputație: 5778 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 13, 2019 Exact! Eu fac parte din aceasta categorie :)))P.S: Va salut pe toți baieti și va doresc o noapte linistita!decat sa te saruti mai bine nu te mai mariti :-) Pe mine m-a lecuit una azi , daca o mai lasam sa ma sarute de cateva ori ramaneam fara buze si limba 1
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2019 Postat Iunie 13, 2019 Tomson tot azi am nimerit și eu la ea...într-adevăr e "nebuna" dar că și finețea Evei, nu vei găsi niciunde.Eu am greșit cu ceva fata de ea și nu știu, dc mă mai primește.. Sincer? ÃŽmi e rușine. Am fost un idiot.ðŸ˜
evaevelina10 Reputație: 1210 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 13, 2019 Tomson tot azi am nimerit și eu la ea...într-adevăr e "nebuna" dar că și finețea Evei, nu vei găsi niciunde.Eu am greșit cu ceva fata de ea și nu știu, dc mă mai primește.. Sincer? ÃŽmi e rușine. Am fost un idiot.ðŸ˜Stai linistit! Scuzele ti au fost acceptate! Mai greșim,ca na...suntem oameni!
toporr Reputație: 760 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 13, 2019 Daca aveti pohta de pupat, pupati-o voi pina nu mai puteti, ca-i toata de pupat; pute-ti sa o intreba-ti cit e o portie de pupat doar.
evaevelina10 Reputație: 1210 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 13, 2019 Dragii mei,va doresc o dup’amiaza linistita!Disponibilă pana la ora 02:00🤗🤗😘 6
somebody_tm Reputație: 972 Postat Iunie 13, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iunie 13, 2019 La fel si tie! 1
evaevelina10 Reputație: 1210 Postat Iunie 14, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 14, 2019 Salutare!Astăzi,disponibilă pana la ora 02:30Va pup și va imbratisez!Zi frumoasa sa aveți! 🤗🤗🌈
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2019 Postat Iunie 14, 2019 ÃŽmi e prea draga fata asta că sa nu o vizitez din când în când...😊Mă duc și eu tonight la ea, după niște partide șah cu un domn și niste oameni.Mă și după niste beri, ne apuca pariurile. Pa 200 o partida de chess. Adică Io singur și cei 3. Adică Io singur puneam 200 și ei împreună. A dreaq afacere, nu? E a dreaq...Un fleac! I-am ciuruit...+ revanșa. Mi-o părut rău la final că 200 erau banii pt Cozo la o finalizare...Inesuka darling. M-a futut o ora la cap că d'asta nu o ajuns el la Inesuka...😂🤣😅 Ok. ;)No, tati acasă.Canci...Io mi-am amintit de Eve...prietena mea cea bună.:)Așa că mă îndrept spre MGM...mă apucă niște gânduri și le dau drumul pa SMS.Poate i-au plăcut, poate mi-a zis doar așa...ideea e că na, Io uneori sunt romantic.:) Ar trebui sa deranjeze? Pa un om care apreciază în nici un caz...Adică eu chiar cred că Eve a apreciat, fiindcă au fost spontane.In fine...urc. Preludiu da preludiu, deși muzica s-a cam oprit...asta e.Oricum cred că i-a plăcut modul cum i-am sărutat...până și părul...😊😉Cam ce să-i mai fi oferit eu drăguței de Eve? Un orgasm! :)Deși...a zis că nu credea că azi...Apoi...cică nu degeaba îmi zic ăștia maestru pe forum....M-am roșit tot că na io am 18 ani...😂🤣😅A fost super fain sa te revăd. Mersi Eve for everything.Ești un om și o femeie specială pt mine.Te tuc...scumpete! :)PS: nu le-am luat banii la băieți...😊
evaevelina10 Reputație: 1210 Postat Iunie 14, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 14, 2019 ÃŽmi e prea draga fata asta că sa nu o vizitez din când în când...😊Mă duc și eu tonight la ea, după niște partide șah cu un domn și niste oameni.Mă și după niste beri, ne apuca pariurile. Pa 200 o partida de chess. Adică Io singur și cei 3. Adică Io singur puneam 200 și ei împreună. A dreaq afacere, nu? E a dreaq...Un fleac! I-am ciuruit...+ revanșa. Mi-o părut rău la final că 200 erau banii pt Cozo la o finalizare...Inesuka darling. M-a futut o ora la cap că d'asta nu o ajuns el la Inesuka...😂🤣😅 Ok. ;)No, tati acasă.Canci...Io mi-am amintit de Eve...prietena mea cea bună.:)Așa că mă îndrept spre MGM...mă apucă niște gânduri și le dau drumul pa SMS.Poate i-au plăcut, poate mi-a zis doar așa...ideea e că na, Io uneori sunt romantic.:) Ar trebui sa deranjeze? Pa un om care apreciază în nici un caz...Adică eu chiar cred că Eve a apreciat, fiindcă au fost spontane.In fine...urc. Preludiu da preludiu, deși muzica s-a cam oprit...asta e.Oricum cred că i-a plăcut modul cum i-am sărutat...până și părul...😊😉Cam ce să-i mai fi oferit eu drăguței de Eve? Un orgasm! :)Deși...a zis că nu credea că azi...Apoi...cică nu degeaba îmi zic ăștia maestru pe forum....M-am roșit tot că na io am 18 ani...😂🤣😅A fost super fain sa te revăd. Mersi Eve for everything.Ești un om și o femeie specială pt mine.Te tuc...scumpete! :)PS: nu le-am luat banii la băieți...😊Te pup dragul meu! Noapte linistita sa ai!P.S: ma bucur ca nu le ai luat banii băieților :))) te imbratisez! 1
evaevelina10 Reputație: 1210 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 15, 2019 Salutare!Astăzi,disponibilă pana la ora 03:00Pupici! 🤗🤗😘
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 16, 2019 stii cati timisoreni s-au mutat la Buc si cand se intorc in vizita acasa dau in tine?ar trebuie sa iti fie putina jena sa injuri pe unii aici si sa le scrii PM-uri dincolo
evaevelina10 Reputație: 1210 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 17, 2019 Astăzi,disponibilă pana la ora 02:00Va doresc un început de săptămâna,minunat!🌈🤗🤗 6
brett04 Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2019 Postat Iunie 18, 2019 Astăzi,disponibilă pana la ora 02:00Va doresc un început de săptămâna,minunat! 16C6D265-3220-4AE2-BD72-09628CE7F1A9.jpeg Ce mai face draguta mea din Tm?
evaevelina10 Reputație: 1210 Postat Iunie 20, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 20, 2019 Buna dimineața dragilor!Astăzi ,disponibilă între orele 11:30-02:00O zi superba va doresc! 🤗🤗 1
brett 21 Reputație: 3 Postat Iunie 20, 2019 Postat Iunie 20, 2019 am depus o petitie sa vina evelina la Buc! semnati si voi
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2019 Postat Iunie 20, 2019 Te-ai prostit de tot, cum dracu' să semneze un timișorean/bănățean așa o aberație :slap2 :slap2
manutm Reputație: 3089 Postat Iunie 20, 2019 Oras:Tm Oras:Tm Postat Iunie 20, 2019 Unde semnez? :laugh2 1
brett 21 Reputație: 3 Postat Iunie 20, 2019 Postat Iunie 20, 2019 mai stai si tu cu smecherii, poate mai inveti cate cevate fac pizdele cum vor ele
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum