evaevelina Reputație: 725 Postat Februarie 11, 2021 Telefon: 0731093214 Oras:Timisoara Telefon: 0731093214 Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 11, 2021 Domnilor,după cum spune și domnul “povestitorul”, sa dormiți cât mai liniștiti și o noapte buna sa aveți! Pupici 5 1 Link spre comentariu
evaevelina Reputație: 725 Postat Februarie 13, 2021 Telefon: 0731093214 Oras:Timisoara Telefon: 0731093214 Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 13, 2021 Salutare domnilor! Va doresc o zi minunata! 1 5 Link spre comentariu
shoby233 Reputație: 403 Postat Februarie 13, 2021 Partajează Postat Februarie 13, 2021 Acum 3 ore, evaevelina a spus: Salutare domnilor! Va doresc o zi minunata! Ohhh ohhh 😎 Link spre comentariu
evaevelina Reputație: 725 Postat Februarie 16, 2021 Telefon: 0731093214 Oras:Timisoara Telefon: 0731093214 Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 16, 2021 Buna dimineața! O zi superba va doresc!🌸🌸😘 2 1 6 Link spre comentariu
shoby233 Reputație: 403 Postat Februarie 16, 2021 Partajează Postat Februarie 16, 2021 Acum 1 oră, evaevelina a spus: Buna dimineața! O zi superba va doresc!🌸🌸😘 Acu chiar avem o zi superbă 🥰 2 Link spre comentariu
zoro905 Reputație: 827 Postat Februarie 16, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 16, 2021 On 2/13/2021 at 10:39 AM, evaevelina said: Salutare domnilor! Va doresc o zi minunata! Esti fantastica. 1 1 Link spre comentariu
evaevelina Reputație: 725 Postat Februarie 16, 2021 Telefon: 0731093214 Oras:Timisoara Telefon: 0731093214 Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 16, 2021 Acum 2 ore, zoro905 a spus: Esti fantastica. Te pup Zoro! 🙏🏻Multumesc!😘 Link spre comentariu
evaevelina Reputație: 725 Postat Februarie 19, 2021 Telefon: 0731093214 Oras:Timisoara Telefon: 0731093214 Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 19, 2021 Buna dimineața domnilor! O zi frumoasa va doresc! Astazi,disponibilă pana la 23:00! pupici😘🤗 Link spre comentariu
Naituutreaba Reputație: -14 Postat Februarie 19, 2021 Partajează Postat Februarie 19, 2021 La Cluj cand o sa faci o vizita? Link spre comentariu
evaevelina Reputație: 725 Postat Februarie 19, 2021 Telefon: 0731093214 Oras:Timisoara Telefon: 0731093214 Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 19, 2021 1 oră în urmă, Naituutreaba a spus: La Cluj cand o sa faci o vizita? Buna.Inca,nu ma gândesc la o posibila vizita la Cluj. Seara faina! Link spre comentariu
evaevelina Reputație: 725 Postat Februarie 21, 2021 Telefon: 0731093214 Oras:Timisoara Telefon: 0731093214 Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 21, 2021 Salutare domnilor ! Sa aveți o duminica placuta și relaxanta ! pupici!😘😘🌞 Disponibila pana la ora 23:00 Link spre comentariu
evaevelina Reputație: 725 Postat Februarie 24, 2021 Telefon: 0731093214 Oras:Timisoara Telefon: 0731093214 Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 24, 2021 Buna dimineața ,domnilor ! Va doresc o zi superba! Pupici😘😘🌸 1 6 Link spre comentariu
badboyy1 Reputație: 94 Postat Februarie 24, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 24, 2021 Acum 16 minute, evaevelina a spus: Buna dimineața ,domnilor ! Va doresc o zi superba! Pupici😘😘🌸 Ce femeie...😍 1 Link spre comentariu
Mitica79 Reputație: -6 Postat Februarie 24, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Februarie 24, 2021 Daca făcea și oralul neprotejat îmi făceam abonament 1 Link spre comentariu
Andre2021 Reputație: -4 Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 Pe la Oradea nu faci o vizita?;* 1 Link spre comentariu
evaevelina Reputație: 725 Postat Februarie 25, 2021 Telefon: 0731093214 Oras:Timisoara Telefon: 0731093214 Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 25, 2021 Acum 17 ore, Andre2021 a spus: Pe la Oradea nu faci o vizita?;* Buna,posibil sa fac o mica vizita ,prin vara poate...Îmi doresc oricum de ceva vreme sa vizitez orașul in sine☺️ Zi placuta sa ai! Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4349 Postat Februarie 25, 2021 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Februarie 25, 2021 Ieri a fost o zi mai speciala in care cu siguranta s au aplicat mai multe "stropiri" pe metru patrat decat de obicei, lucru care nu mi a dat liniste si singura alternativa a fost sa ma apuc de trimis mesaje.😊 Eva a fost singura domnisoara la care am apelat si care s a si aratat disponibila. Ii multumesc (si) public, a fost o curiozitate pe care o aveam de o buna bucata de vreme. Mi a placut mult cum se prezinta in poze, mi a placut si in direct. Programat rapid prin mesaje si m am deplasat urgent in Torontalului, complexul Toronto. Am parcat, am apelat o cum mi a cerut pentru detaliile de finete si am urcat rapid un etaj. Arata exact ca in poze, formele foarte bine definite (as fi scris durdulie dar exista riscul sa se inteleaga gresit) sunt pe placul meu. Sus pe tocuri cu intim dintr o bucata, par blond (probabil) platinat prins in coada. Nu spun si ca prezinta un piept tare generos, dar este natural si placut la atingere. Ne am cunoscut, mi a prezentat camera de joaca, am fost invitat sa achit pretul biletului dupa care s a dus la baie pt un dus scurt. Am inceput sa mi scot din haine, am dat o tura si eu sa mi spal mainile si sa verific daca are apa de gura. Venisem pregatit de acasa dar nu am rezistat fara sa bag cateva tigari si nu voiam sa acuze vreun iz neplacut, desi eram pregatit sufleteste ca nu o sa stam bot in bot.😁 M am intins usor pe spate cu Eva in stanga mea, am cuprins o usor dupa care a inceput sa ma dezmierde usor cu saruturi CORPORALE pana ce mr pink a inceput sa prinda o oarecare forma, dupa care i a tras gluga folosinduse de gurita. A fost un prezervativ d'ala periculos de trainic, colorat frumos in vernil (unul care elimina orice urma de sensibilitate, cred ca'i fabricat la rusi😆). Au urmat 3 pozitii sfinte in care Eva a participat activ, nu foloseste lubrifiant ceea ce pt mine ii important. Foloseste putina saliva, ii ok. Nici pe toata durata distractiei, mr pink nu s a prezentat intr o forma care sa mi umple sufletul de bucurie, am reusit sa finalizez in cateva min cu Eva caprita. M a despachetat, am vb doua min si i am facut prezent faptul ca mi au disparut hainele iar eu cu balosu atarnand nu plec niciunde😆🤣 Eva este o fata finuta, respectuoasa, ii cunosteam bine meniul si nu am avut asteptari care sa ma faca sa fiu dezamagit. Isi da interesul sa se faca placuta, nu i pusa pe talharoaica, nu am dubii ca exista colegi care se simt exceptional in compania ei. M am si emotionat, cand ne am despartit i am urat o seara placuta...desi era trecut de mijlocul noptii😊 Am cheltuit 200 si am petrecut 25 de min in compania fetei. 9 dag dal gas! Link spre comentariu
Mitica79 Reputație: -6 Postat Februarie 25, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Februarie 25, 2021 Acum 18 minute, farafiltre a spus: Ieri a fost o zi mai speciala in care cu siguranta s au aplicat mai multe "stropiri" pe metru patrat decat de obicei, lucru care nu mi a dat liniste si singura alternativa a fost sa ma apuc de trimis mesaje.😊 Eva a fost singura domnisoara la care am apelat si care s a si aratat disponibila. Ii multumesc (si) public, a fost o curiozitate pe care o aveam de o buna bucata de vreme. Mi a placut mult cum se prezinta in poze, mi a placut si in direct. Programat rapid prin mesaje si m am deplasat urgent in Torontalului, complexul Toronto. Am parcat, am apelat o cum mi a cerut pentru detaliile de finete si am urcat rapid un etaj. Arata exact ca in poze, formele foarte bine definite (as fi scris durdulie dar exista riscul sa se inteleaga gresit) sunt pe placul meu. Sus pe tocuri cu intim dintr o bucata, par blond (probabil) platinat prins in coada. Nu spun si ca prezinta un piept tare generos, dar este natural si placut la atingere. Ne am cunoscut, mi a prezentat camera de joaca, am fost invitat sa achit pretul biletului dupa care s a dus la baie pt un dus scurt. Am inceput sa mi scot din haine, am dat o tura si eu sa mi spal mainile si sa verific daca are apa de gura. Venisem pregatit de acasa dar nu am rezistat fara sa bag cateva tigari si nu voiam sa acuze vreun iz neplacut, desi eram pregatit sufleteste ca nu o sa stam bot in bot.😁 M am intins usor pe spate cu Eva in stanga mea, am cuprins o usor dupa care a inceput sa ma dezmierde usor cu saruturi CORPORALE pana ce mr pink a inceput sa prinda o oarecare forma, dupa care i a tras gluga folosinduse de gurita. A fost un prezervativ d'ala periculos de trainic, colorat frumos in vernil (unul care elimina orice urma de sensibilitate, cred ca'i fabricat la rusi😆). Au urmat 3 pozitii sfinte in care Eva a participat activ, nu foloseste lubrifiant ceea ce pt mine ii important. Foloseste putina saliva, ii ok. Nici pe toata durata distractiei, mr pink nu s a prezentat intr o forma care sa mi umple sufletul de bucurie, am reusit sa finalizez in cateva min cu Eva caprita. M a despachetat, am vb doua min si i am facut prezent faptul ca mi au disparut hainele iar eu cu balosu atarnand nu plec niciunde😆🤣 Eva este o fata finuta, respectuoasa, ii cunosteam bine meniul si nu am avut asteptari care sa ma faca sa fiu dezamagit. Isi da interesul sa se faca placuta, nu i pusa pe talharoaica, nu am dubii ca exista colegi care se simt exceptional in compania ei. M am si emotionat, cand ne am despartit i am urat o seara placuta...desi era trecut de mijlocul noptii😊 Am cheltuit 200 si am petrecut 25 de min in compania fetei. Tare recenzia colegu ai bine ca ai răbdare sa scri atâta. 1 Link spre comentariu
evaevelina Reputație: 725 Postat Februarie 25, 2021 Telefon: 0731093214 Oras:Timisoara Telefon: 0731093214 Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 25, 2021 Acum 5 ore, farafiltre a spus: Ieri a fost o zi mai speciala in care cu siguranta s au aplicat mai multe "stropiri" pe metru patrat decat de obicei, lucru care nu mi a dat liniste si singura alternativa a fost sa ma apuc de trimis mesaje.😊 Eva a fost singura domnisoara la care am apelat si care s a si aratat disponibila. Ii multumesc (si) public, a fost o curiozitate pe care o aveam de o buna bucata de vreme. Mi a placut mult cum se prezinta in poze, mi a placut si in direct. Programat rapid prin mesaje si m am deplasat urgent in Torontalului, complexul Toronto. Am parcat, am apelat o cum mi a cerut pentru detaliile de finete si am urcat rapid un etaj. Arata exact ca in poze, formele foarte bine definite (as fi scris durdulie dar exista riscul sa se inteleaga gresit) sunt pe placul meu. Sus pe tocuri cu intim dintr o bucata, par blond (probabil) platinat prins in coada. Nu spun si ca prezinta un piept tare generos, dar este natural si placut la atingere. Ne am cunoscut, mi a prezentat camera de joaca, am fost invitat sa achit pretul biletului dupa care s a dus la baie pt un dus scurt. Am inceput sa mi scot din haine, am dat o tura si eu sa mi spal mainile si sa verific daca are apa de gura. Venisem pregatit de acasa dar nu am rezistat fara sa bag cateva tigari si nu voiam sa acuze vreun iz neplacut, desi eram pregatit sufleteste ca nu o sa stam bot in bot.😁 M am intins usor pe spate cu Eva in stanga mea, am cuprins o usor dupa care a inceput sa ma dezmierde usor cu saruturi CORPORALE pana ce mr pink a inceput sa prinda o oarecare forma, dupa care i a tras gluga folosinduse de gurita. A fost un prezervativ d'ala periculos de trainic, colorat frumos in vernil (unul care elimina orice urma de sensibilitate, cred ca'i fabricat la rusi😆). Au urmat 3 pozitii sfinte in care Eva a participat activ, nu foloseste lubrifiant ceea ce pt mine ii important. Foloseste putina saliva, ii ok. Nici pe toata durata distractiei, mr pink nu s a prezentat intr o forma care sa mi umple sufletul de bucurie, am reusit sa finalizez in cateva min cu Eva caprita. M a despachetat, am vb doua min si i am facut prezent faptul ca mi au disparut hainele iar eu cu balosu atarnand nu plec niciunde😆🤣 Eva este o fata finuta, respectuoasa, ii cunosteam bine meniul si nu am avut asteptari care sa ma faca sa fiu dezamagit. Isi da interesul sa se faca placuta, nu i pusa pe talharoaica, nu am dubii ca exista colegi care se simt exceptional in compania ei. M am si emotionat, cand ne am despartit i am urat o seara placuta...desi era trecut de mijlocul noptii😊 Am cheltuit 200 si am petrecut 25 de min in compania fetei. 😂😂 tare faza cu prezervativul ,asta i semn ca trebuie sa le schimb,am zis sa mai schimb gustul,sa probez ceva arome😂 Domnule,ma bucur tare mult,ca totuși fiind o ora destul de târzie(când oboseala se face simțită),am reușit sa te fac sa te simti plăcut in compania mea! Iti doresc o seara linistita și relaxanta! 😘 🙏🏻 2 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4349 Postat Februarie 25, 2021 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Februarie 25, 2021 1 oră în urmă, evaevelina a spus: 😂😂 tare faza cu prezervativul ,asta i semn ca trebuie sa le schimb,am zis sa mai schimb gustul,sa probez ceva arome😂 Domnule,ma bucur tare mult,ca totuși fiind o ora destul de târzie(când oboseala se face simțită),am reușit sa te fac sa te simti plăcut in compania mea! Iti doresc o seara linistita și relaxanta! 😘 🙏🏻 auchhh...l ai rasucit de cateva ori, printr o simpla fraza😝 PS/NB: confesez ca si eu mi am zis sa schimb gustul😊, te as fi savurat (farafiltre) precum doua cupe de inghetata (productie artizanala), cocos si nutella. Saru'mana domnisoara, noapte linistita si tie! 1 dag dal gas! Link spre comentariu
evaevelina Reputație: 725 Postat Februarie 26, 2021 Telefon: 0731093214 Oras:Timisoara Telefon: 0731093214 Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 26, 2021 Sa aveți o seara frumoasa ,domnilor! pupici😘 2 7 Link spre comentariu
Vizitator alexlakers0 Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 3 minutes ago, evaevelina said: Sa aveți o seara frumoasa ,domnilor! pupici😘 Cu pozele astea mi ai dat niste idei..... Au au.... Link spre comentariu
evaevelina Reputație: 725 Postat Februarie 26, 2021 Telefon: 0731093214 Oras:Timisoara Telefon: 0731093214 Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 26, 2021 Acum 31 minute, alexlakers0 a spus: Cu pozele astea mi ai dat niste idei..... Au au.... Te pup Le putem pune și in practica ,atunci când ma vei vizita,sa nu rămână doar la nivel imaginar. 1 Link spre comentariu
Vizitator alexlakers0 Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 3 minutes ago, evaevelina said: Te pup Le putem pune și in practica ,atunci când ma vei vizita,sa nu rămână doar la nivel imaginar. Ne auzim cat de curand! O seara frumoasa asa cum esti tu! Link spre comentariu
evaevelina Reputație: 725 Postat Februarie 27, 2021 Telefon: 0731093214 Oras:Timisoara Telefon: 0731093214 Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 27, 2021 Disponibilă pana la 00:00! Va pup și va doresc wekeend plăcut! 😘☀️☀️ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum