fuckenshtein Reputație: 23 Postat Iunie 26, 2020 Partajează Postat Iunie 26, 2020 Intreaba pe Roxy...ea ma stie bine.O sa iti infirme aburelile fantasmagorice... Ps. Cine e Dumas?...ca vad ca se dezbate tema. Ala era metis , eu sunt alb.Se cam inseala forumistii si tare am.impresia ca sunt manipulati . sa inteleg ca fuckenshtein=Alexandre Dumas?sa inteleg ca se ducea la usa/interfon la roxy foxy centru civic și suna nechemat/neinvitat?sa inteleg ca a pus și pe alții sa facă la fel?sa inteleg ca el a gonit-o pe roxy foxy? n-am reușit sa stau de vorba cu roxy despre treaba asta... 1 Link spre comentariu
fuckenshtein Reputație: 23 Postat Iunie 26, 2020 Partajează Postat Iunie 26, 2020 Bugetar sarac man....la Roma e sarakie...Ce sa fac boss...buget restrans, mers cu 50 lei in buzunar, e vremuri grele . Fetele e skumpe tare. Ghinion de nesansa. Pai tu asta faci,bati la usa si pleci acasa repede sa faci laba. Nu ai bani de fete,marele afacerist venit din Italia 1 Link spre comentariu
messinna Reputație: 7 Postat Iunie 28, 2020 Oras:CITY Oras:CITY Partajează Postat Iunie 28, 2020 bai la obiect .cearta voastra facetiva grup si certativa acolo. stie cineva actual . adica preturi . locatie . atitudine ? parca as merge si eu .si tot nu mi am facut o parere din basmele voastre Link spre comentariu
toni14 Reputație: 9 Postat Iunie 28, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iunie 28, 2020 Ai fost la ea?Are parcă vreo zece recenzii. Și bune și foarte proaste făcute în cunoștință de cauză, nu doar pe baza unor fotografii.Da, Baron. Nu ma apucam sa scriu, daca nu as fi mers. Si am ales-o, tot pe baza recenziilor de aici, in cea mai mare proportie. Nu tin sa fiu crezut de nimeni si nici nu fac publicitate. Ce am scris in recenzie,e strict dupa gustu meu si placerea mea. Nu te poti.... in gustul omului, nu? Pentru mine sunt importante prezenta,interactiunea, curatenia, empatia. Daca a avut putina celulita sau nu, cum zicea un coleg, eu chiar n-am vazut-o. sau nu m-a interesat. 1 Link spre comentariu
toni14 Reputație: 9 Postat Iunie 28, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iunie 28, 2020 bai la obiect .cearta voastra facetiva grup si certativa acolo. stie cineva actual . adica preturi . locatie . atitudine ? parca as merge si eu .si tot nu mi am facut o parere din basmele voastre 0750745974 Zona e Kaufland Tudor. Cel putin, astea erau ultimele date, acum vreo 3 saptamani... 1 Link spre comentariu
fuckenshtein Reputație: 23 Postat Iulie 2, 2020 Partajează Postat Iulie 2, 2020 Sometime yes sometimes niet....depends on who's asking gogule. Se dezbate. Plm.... Is the same person ? dupa scris cumva 1 Link spre comentariu
perversu87 Reputație: 41 Postat Iulie 2, 2020 Partajează Postat Iulie 2, 2020 Salut toti futaciosii, am fost acum ceva timp la aceasta turcoaica car nu e turcoaica e de etnie, cand intru imi spune esti de al meu, eu fiind un pic mai bronzat, vorbeste frumos, teface sa te simti bine, achitat 200 o ora, vorbedte mult si in timp ce iti face oral, oralul lent, fara atentie la alte zone, nimic special, nu comenteaza nimic cand o bagi mai adanc, o pun doghi, dau vreo 20 min in ea, finalizat in balonas, locatia conest, de revenit in lipsa de altceva Link spre comentariu
surfing Reputație: 15 Postat August 2, 2020 Partajează Postat August 2, 2020 După mult timp am ajuns la Hanan. O femeie mai frumoasă și mai plăcută decât în poze. M-a asteptat într-un chimono negru de mătasă pe tocuri. Am zis wow... parcă ne cunoșteam de nu stiu cat timp.Mi-a bucurat privirea. Un fund fain. Am optat pt o ora. A început cu un oral, adânc, lent, cu atenție și la zonele adiacente. Nu m-am putut abține și am trecut la 69! Am trecut la normal... geme frumos, e lipicioasă, e frumoasă la față. Am terminat cu ea deasupra apoi o țigară, stat la vorbă, ffără grabă, sociabilă... cu bun simț. Note Locație: 10 zona în spate la Hote Zimbru, foarte curat, prosop nou, gel de dus, etc.Aspect: 9Oral: 9 (pe placul meu, lent cu Deep, atenție și la zonele adiacente)Normal:10 (se implică, geme, se mișcă)Anal: nu am probatHalatul: 100 nr cu 200 ora Cu siguranța voi reveni, ceea ce vă recomand și vouă. Toate cele bune! 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum