Membru Premium baron58 Reputație: 26735 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Iunie 16, 2019 . 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26735 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Iunie 16, 2019 . 1 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26735 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Iunie 16, 2019 . 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26735 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Iunie 16, 2019 . 1 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26735 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Iunie 16, 2019 .. 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26735 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Iunie 16, 2019 . 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26735 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Iunie 16, 2019 . 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26735 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Iunie 17, 2019 Bula si 1234 Era o data bula,si avea 12 ani.Intr-o seara tacsu ci masa faceau sex,si tacsu numara intr-una 1..2..3..4.Bula auzind zgomote in camera lor se scoala din pat si il aude pe tacsu numarand 1..2...3...4...1...2...3...4..Se scoala bula de dimineata si-l intreaba pe taicasu ce inseamna 1..2...3...4.Taicasu rusinat ii spune:-Bula,cand vei creste mare si-ti vei lua nevasta atunci o sati spun.Trec anii,creste bula,isi ia nevasta si vrea sa faca si el sex dar nu inainte de a-l intreba pe taicasu:-Tata,ti-i minte ca mi-ai promis,ca atunci cand voi creste imi vei spune c inseamna 1..2..3...4?Taicasu raspunde:-Da,n-am uitat,fii atent:1.o bagi in baie,2.o dezbraci,3.o bagi,4.o scotiFericit de raspunsul primit se duce bula la nevasta si incepe:1..2...3...4;...1...2...3...4;...3...4...3...4..3..4 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26735 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Iunie 17, 2019 Iepurașul avea boală pe vulpe, într-o zi o vede și-i spune :- Vulpeo! mama ce fese ai , ti-as pune-o o data- Nu pot iepurasule ca sunt virgina si asa vreau sa raman pana ma marit- Lasa vulpito, cunosc eu pe un doctor bun, pe ariciu care te coase cu tepii lui si esti fata mare la loc- Gata! si-o pun ei, iepurasul a doua zi se lauda la lup, lupul face exact ca iepurasul si o duce si el la doctorul arici pe vulpe, a doua zi lupul se lauda la urs care face la fel ca iepurasul si lupu, dar cand o duce la arici, acesta-i spune ursului- Mai Ursule, daca stiam ca este asa de curva vulpea , ii puneam un fermoar la p***a. 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26735 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Iunie 17, 2019 Ion il intreaba pe Vasile: - Bai Vasile ai facut vreodata sex in trei?- Nu ma Ioane zice Vasile...- Bai du-te repede acasa poate mai apuci.... Doi prieteni la wc: -mircica de ce trag vanturi , fetele dupa ce fac treaba mica.?... -auzi mai, tudorele , da ce crezi ca ele o pot scutura , ca noi.. ele o usuca ., 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26735 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Iunie 17, 2019 Un orb la plajă. Un orb vine la plaja si incepe sa umfle un obiect. Dupa cateva minute, oamenii din jurul lui incep sa se agite. In cele din urma, cineva isi ia inima in dinti si se duce la el: - Domnule, nu va suparati! Dv. stiti ca aceasta este o femeie gonflabila?- Vai de mine! Inseamna ca toata iarna am f***t la salteaua pneumatica... Un tip agata o femeie. Un tip agăţă o femeie extrem de grasă şi o duce acasă; ajung ei în pat şi tipul se suie pe ea… După câteva momente o întreabă: - Auzi dragă, ai ceva împotrivă să stingem becul din tavan?- Nu, de ce, eşti pudic?- A, nu, dar mă arde la buci! 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26735 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Iunie 17, 2019 Intr-o puscarie se imparteau celulele. La o puscarie unde se facea o selectie si pe afectiuni medicale gardianul sef impartea noilor puscariasi celulele : - Cei care au SIDA sa treaca in celulele din partea dreapta , iar cei care au TBC in celulele din partea stanga...Unul dintre cei mai vechi puscariasi care era si un pic surd..- Cum ati spus Sefule , cum i-ati impartit...??Gardianul Sef..: - Pe cei care tusesc puteti sa ii f****i fara probleme... 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26735 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Iunie 17, 2019 O blonda frumoasa foc care isi parcase masina pe langa Mall. O blonda frumoasa foc care isi parcase masina pe langa Mall constata cand vroia sa plece ca are o pana... cum nu stia ce sa faca apeleaza la un tip ce se invartea prin parcare sa o ajute..- Eu te ajut dar vreau sa iti pun o conditie...- Care , intreaba tipa..- Iti schimb roata dar in schimb trebuie sa stai odata...- Nu iti e rusine....Tipul ii spune sa nu se enerveze si sa astepte sa ii explice totul , tipa accepta si tipul continua;- Uite cum facem , eu arunc 100 de euro jos si cat timp te apleci sa ii ridici, eu actionez , daca reusesc sa fac ceva bine, daca nu cei 100 de euro sunt ai tai..Blonda da sa accepte dar vrea mai intai sa isi sune iubitul , dupa ce cad de acord il suna si ii spune despre ce e vorba si ii cere parerea.- Ce spui draga, lasa-l sa iti repare roata si dupa aia sa arunce suta de euro jos, ca tu la cat de rapid te misti nici macar culoarea la bikini nu o sa apuce sa o vada.... si apropo scumpo , sa vii repede ca vreau sa mancam ceva si imi e tare dor de tine....Obtinand acordul prietenului , blonda cade la intelegere cu tanarul care se apuca sa ii schimbe roata..Iubitul fetei o astepta disperat acasa, trece o jumatate de ora, trece o ora .... cam dupa o ora si jumatate apare si blonda , cu hainele de-a valma pe ea, fara bikini , cu parul desfacut...- Ce-ai patit draga , ce naiba cat a durat sa ridici 100 de euro de jos...- Pai sa incerci si tu sa vezi , ca suta era in monezi de 10 centi.... 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26735 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Iunie 17, 2019 Un tip agata o tipa intr-un bar si o duce acasa pentru o noapte de pomina. Tipul merge in baie sa faca un dus, dupa care intra si tipa. Din pacate, ea observa ca tocmai a inceput perioada nefasta a lunii.? Ce-i de facut? isi zice. Nimic, o sa-mi petrec noaptea cu el, si-asa nu ne cunoastem, nu stie cine sunt, n-o sa ne mai vedem, va fi lumina stinsa etc. O sa plec inainte sa se trezeasca si n-o sa mai poata face nimic.. A doua zi dimineata, tipul se trezeste si vede ca tipa nu mai este langa el, in schimb patul este plin de sange.- Dumnezeule, am omorat-o! Am impuscat-o! se repede la sertarul in care-si tinea pistolul, dar acesta este neatins!- La naiba, am taiat-o! Se repede in bucatarie, dar cutitele sunt intacte!- Am taiat-o cu lama, sa stii.. se repede in baie, dar lama este la locul ei, neatinsa. Ridica capul si se priveste in oglinda:- Dumnezeule, am mancat-o!! 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26735 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Iunie 17, 2019 Ce înseamnă o femeie în vie?O coardă în plus. De ce prezervativul e transparent?R: Pentru că spermatozoizii măcar să se bucure de priveliște, dacă oricum nu pot intra. 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26735 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Iunie 17, 2019 O tipă tatuata din cap până în picioare făcea plajă la nudisti. Un tip vine lângă ea, o studiaza din cap până în picioare și o întreabă: - Nu vă supărați, aveți cumva pe pulpă stângă un tatuaj cu zâmbetul lui Iliescu?- DA!- Doamnă, cât îl admir pe acest om... îmi dați voie să-l pup?- Pupă-l domnule, dar pleci apoi?- Mulțumesc. Pupă omul pulpa stângă, iar apoi întreabă: - dar pe pulpa dreaptă este tatuat domnul Vadim?- DA.- Îmi dați voie să-l pup?- Pupă-l, dar te rog să pleci apoi! Îl pupă și pe Vadim, iar apoi întreabă din nou:- Doamnă, cumva între picioare, mai tras la față și cu cioc este domnul Constantinescu?- DA!- Doamna lăsați-mă să-i dau 3 pule în gură că m-a enervat îngrozitor în mandatul trecut! 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26735 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Iunie 17, 2019 Sexul e ca matematica: se adun paturile, se scad hainele, se împart picioarele și se înmulțește; De ce nu are p**a carte de muncă?Deoarece nu poate să muncească non-stop 8 ore. 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26735 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Iunie 17, 2019 O tinerica muncea intr-un bordel fara ca cineva din familia ei sa stie de acest lucru. Totul in regula, nimeni nu aflase nimic timp de un an despre activitatea fetei, pana intr-o zi in care politia facuse o razie. Toate prostituatele din bordel au fost scoase in strada si puse in rand pentru a fi verificate. Bunica tinerei trecea chiar atunci prin zona si imediat ce si-a vazut nepotica se duse tinta spre ea: - Ce faci nepotica draga? De ce stai la coada?- Pai, bunicuto, stii, am auzit ca se dau portocale proaspete!- Serios draga? Pai hai ca sta si bunicuta cu tine, ca as manca si eu!Ajung politistii si la babuta. Se mira unu: - Doamna, am trait s-o vad si pe asta? La varsta dv. mai puteti?Babuta raspunse mandra: - Imi dau jos proteza si le sug 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26735 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Iunie 17, 2019 . 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26735 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Iunie 17, 2019 . 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum