marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 26, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 26, 2020 Soțul se întoarce din deplasare cu două zile mai devreme. Nici nu reușește să deschidă ușa, că deja primește două palme de la soție:- Nesimțitule, tu crezi că eu sunt o curvă? 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 26, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 26, 2020 Ion şi Gheorghe se duceau la cosit pe câmp. După ceva timp, coasa lui Gheorghe se rupse.- Bă, Ioane, mă duc în sat să-mi schimb coasa şi vin înapoi!- Bine, Gheorghe, zise Ion.Pe drumul spre sat, Gheorghe vede casa lui Ion şi pe Maria dezbrăcată, gata suită pe masă. Gheorghe îşi ia inima-n dinţi, intră în casă, preia iniţiativa şi are parte de o partidă de sex scurtă, dar intensă. După ceva timp, Gheorghe se întoarce cu o coasă nouă la câmp şi-i spune lui Ion:- Băi, Ioane, ştiai că ai o nevastă ţapănă de tot?- Da, păi dacă-i moartă de trei zile :slap2 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 26, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 26, 2020 O tipă suferea de nevroză şi tot timpul îşi rodea unghiile, făcându-le să arate complet inestetic. Văzând acest lucru, prietena ei cea mai bună îi spune:- Trebuie să te apuci de yoga. Este eficientă şi ajută la ameliorarea stresului.Două luni mai târziu, se întâlnesc şi, văzând că tipa are unghiile lungi şi îngrijite, îi spune:- Judecând după unghiile tale superbe, yoga te-a ajutat.- Bineînţeles, acum îmi rod unghiile de la picioare! 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 26, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 26, 2020 La un raliu moto, un ardelean cu o Mobră, un japonez cu Honda şi un american cu Harley Davidson. Nu mult după start, se petrece un accident şi sunt toţi internaţi în spital. Americanul este întrebat:- Bine mă, tu cu motocicleta ta, cu stabilitate şi putere, ai făcut accident?- Păi, să vedeţi, la 160 km/h, când am ajuns în curbă, mi-a ieşit ceva în faţă, am încercat să evit, nu am putut să redresez şi uite-mă acum, aici, cu picioarele rupte.Şi japonezul este întrebat:- Tu ce-ai păţit, că şi motocicleta ta este dintre cele mai bune?- Păi, mergeam cu 180 km/h, la curbă mi-a ieşit ceva în cale, am încercat să evit, nu am reuşit să redresez şi uite-mă acum, aici, cu gâtul rupt.În fine, îi vine rândul şi ardeleanului să-şi spună povestea.- Dar tu ce-ai mai păţit cu motocicleta aceasta de nu aleargă nici măcar 60 km/h?- Eu mergeam cu 50 km/h şi când ceilalţi doi au trecut pe lângă mine, am crezut că stau pe loc şi am vrut să cobor ! 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 26, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 26, 2020 O femeie avea o papagalita (papagal femela) care tot timpu injura. Asta satula de injuraturile ei chiama un preot sa vada daca poate sa ii faca ceva.Vine preotul respectiv o aude injurand si ii spune femei ca are el 2 papagali care tot timpu se roaga si ca intr-o saptamana o da pe brazda.Zis si facut ii da papagalita o duce acasa o baga in cusca cu cei 2 papagali dupa care preotul pleaca, la care unu din papagali:-Vezi ma animalule ca nu neam rugat degeaba :laugh2 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 26, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 26, 2020 – De-atâta timp îți spune doctorul să te laşi de fumat şi vei mai putea trăi încă mulţi ani.– Asta a spus-o acum zece ani, acum e prea târziu.– Niciodată nu e prea târziu!– A, da? Atunci înseamnă că mai pot fuma! 3
juniormorais Reputație: 94625 Postat August 26, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 26, 2020 O blondă trece prin faţa unui magazin de animale. Un papagal care stătea la fereastră îi zice:– Urâto!Blonda îl ignoră. A doua zi, la fel. Blonda se duce la proprietarul magazinului şi îi spune că-l dă în judecată dacă o mai face urâtă.A treia zi, blonda trece intenţionat prin faţa magazinului, iar papagalul spune:-Nu te-ai schimbat deloc de ieri până azi! 6
juniormorais Reputație: 94625 Postat August 26, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 26, 2020 Doi amici într-un bar:– Scuze, dar trebuie să-ţi spun: ieri ţi-am văzut soţia ieşind dintr-un hotel, însoţită de un tânăr macho!– Şi la ce hotel era?– Marriot.– Ah, da, îl ştiu. Nu ai de ce să-ţi faci griji, e un hotel foarte bun :laugh2 5
juniormorais Reputație: 94625 Postat August 26, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 26, 2020 Doctorul:– Nu-mi place deloc cum arătaţi.Pacienta:– Ei, doctore, nici dumneata nu eşti vreo frumuseţe! 5
juniormorais Reputație: 94625 Postat August 26, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 26, 2020 – Dorele! Cam cât ai da pentru soţia mea?– Pentru Maria?– Da!– Păi… nimic.– Ne-am înţeles! Ia-o! 5
juniormorais Reputație: 94625 Postat August 26, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 26, 2020 La 50 de ani de la căsătorie:– Nevastă, dacă mă superi, îţi spun adevărul.– Spune, Dorele!– Să ştii că acum 50 de ani, când te-am cunoscut, eu am fluierat de fapt după un taxi ! 4
juniormorais Reputație: 94625 Postat August 26, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 26, 2020 La o şcoală din SUA, învăţătoarea le cere elevilor să povestească un film ce tratează o temă de dragoste.– Dintre un bărbat şi-un bărbat? întreabă un elev.– Nuuu!, răspunde grăbită învăţătoarea.– Dintre o femeie şi-o femeie? întreabă o elevă.– Nuuu!, răspunde îngrijorată învăţătoarea.– Dar atunci între cine? întreabă nedumeriţi elevii.– Între un bărbat şi o femeie, răspunde învăţătoarea.– Aaa, am înţeles!, zise un elev mai dezgheţat. Dumneavoastră vreţi să tratăm subiectul unui film istoric :laugh2 5
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat August 27, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat August 27, 2020 "Așează-te și ai răbdare ... Lucrurile bune întotdeauna vor ajunge la cei care știu să le aștepte-n liniște" .. :) 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 27, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 27, 2020 La psihiatru.– Domnule doctor, ce sa fac? Sotia mea se crede automobil.– Si cati ani are?– 54.– Foarte simplu: o schimbati la programul Rabla! 5
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 27, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 27, 2020 Un cuplu in varsta se uita la unul dintre acele programe TV cu predicatori religiosi. La un momennt dat, predicatorul spune:-Prieteni, vreau sa impartsesc cu voi puterea credintei mele. oricine a fost bolnav si va pune o mana pe ecranul televizorului si cealalta pe locul cu problema, va fi vindecat.Batranelul se ridica, pune o mana pe ecran iar pe cealalta o baga in pantaloni.Batranica:-Nu te obosi dragule, a zis ca vindeca bolnavii, nu ca invie mortii! 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 27, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 27, 2020 Aseara m-am certat cu nevasta-mea, pe motivul ca eu nu-i acord nici o atentie.– Iti petreci tot timpul pe Facebook, flirtand cu alte femei…se planse ea, insa mie nu mi-ai dat nici macar o data like la statusul meu!– Dar nu-i adevarat, ti-am dat! i-am raspuns. Ia adu-ti tu aminte anul trecut…cand a mierlit maica-ta… 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 27, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 27, 2020 Ion e la bar după câteva “păhărele”, La un moment dat , intră precipitat prietenul său, George:-Ioane, fugirepede acasă că e grav.– Ce s-a întâmplat?– Soţia ta a căzut pe scări si si-a spart rău de tot capul.Ion o ia la fugă, ajunge acasă, intră pe uşă iese apoi afară, se întoarce la bar şi zice– De fapt casa mea nu are scări şi nici însurat nu sunt :slap2 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 27, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 27, 2020 O blondă hotărăşte să se cuminţească, aşa că se cuplează cu un băiat cuminte. Când, în sfârşit, ajung în pat, tipul îi şopteşte blondei:– Pot să-ţi zic ghiocel?– Da, dar de ce?– Păi eşti prima..– Atunci eu pot să-ţi zic Boeing?– Da, dar de ce?– Păi eşti al 747-lea… 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 27, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 27, 2020 La camera de urgenţă un medic, iese de la un pacient si se spune sotiei acestuia:– Curaj, doamnă, nu-i nimic grav. De mâine va putea merge la muncă!La care femeia spune :– Doctore sunteti un fenomen! Nu numai ca la-ti vindecat pe soţul meu, dar i-atigăsit si de munca! 3
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat August 28, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat August 28, 2020 Nu am timp.... 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Vizitator costy96 Reputație: 0 Postat August 28, 2020 Postat August 28, 2020 https://i.ibb.co/qCpq2q0/Whats-App-Image-2020-08-28-at-20-10-20.jpg
Vizitator costy96 Reputație: 0 Postat August 28, 2020 Postat August 28, 2020 https://i.ibb.co/rkfj64k/Whats-App-Image-2020-08-28-at-16-35-26.jpg
emi_pian Reputație: 6 Postat August 28, 2020 Postat August 28, 2020 Pe o alee intre blocuri, intr-un cartier, o doamna striga:– Madam Popescuuu!!!!La un geam isi face aparitia o doamna.– Da draga, ce vrei?– Madam Popescu, sotul meu este cumva la dumneata?– Nu, draga!– Madam Ionescuuu!!!, striga atunci tipa.Isi face aparitia o alta doamna.– Ce-i, draga?– Sotul meu este cumva la dumneata?– Nu, draga! Dar ce s-a intamplat?– Pai, ne-am certat un pic, si a plecat furios. Am fugit dupa el si cand l-am intrebat unde se duce, a raspuns: “La curve”
Vizitator costy96 Reputație: 0 Postat August 28, 2020 Postat August 28, 2020 https://i.ibb.co/hX7v1Zs/Whats-App-Image-2020-08-28-at-20-24-33.jpg
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum