Sari la conținut

Bancuri si poze hazlii

Postări Recomandate

Vizitator costy96
Reputație: 0
Postat

https://i.ibb.co/CbdN746/Screenshot-20200527-095827-Whats-App.jpg

Le vând, le dau pomană, mă piş pe ele! Mea ajuns!

Boxele are decât un defect: crecă a intrat dracu ân ele! Ân rest, se poate asculta la ele, duduie pereţii!

Problema e că gâjâie când pui manele! La ânceput am crezut că e defecţiune. Dedeam Ţalam blană din rotiţă şi vocea i se ânbolnăvea de tebeceu. Tuşea, numai puteai să zici că cântă! Dar când dedeai pe radio, la Omu cu Şobolani sau alte rocuri sataniste, bă, să fiu al dracu -că asta mie sfânta cruce- sonoru se linpezea ca apa ân fântână, numai se auzea sfornăială deloc!

Zic "Fă, ceaveţi? Ai alergie la clarinet sau ce morţi tei vă ânecaţi aşa la decibeli de lăutari?"

A tăcut!

Leam dat două pălmi şi am âncercat din nou, de data asta cu sidiul lu Guţă. Ânainte să cânte leam mai dat un pumn, leam ânjurat de măsa, apoi am ânceput să caut, din butonu la combină, melodia cu "Am găsit ân geanta ta un bilet de la altcineva", melodia care reflecta cel mai bine realitatea de atunci.

Eream pe cale de divorţ cu nevastămea, după ce o prinsesem cu şefu de scară, dezbrăcaţi amândoi. Erea vară, ţin minte, iar când mam ântors mai devreme dintro cursă pe tir şi iam prins ân baie, scuza lor mi sa părut umpic suspectă.

-E cald, Costele! E 40 de grade! Cum să iau apometrele la locatari? Âmbrăcat ân cojoc? Ai să fim serioşi!

Am trecut cu vederea incidentul, chiar dacă, sincer, intrasem umpic la bănuieli. Iar ân iarna lu 2019, venind, tot aşa, mai devreme din altă cursă -un transport de ciuperci- iam găsit...cum crezi? TOT DEZBRĂCAŢI!

-Valerică, Liliana, acuma am ânţeles totul: voi doi vă fu**ţi!

Valerică făcu ocii mari.

-Nu e ceia ce crezi!

-Cum adică nu e ceia ce cred? Eşti la p**a goală, ân Doamne iartămă, Valeriule! Uiteo...uiteo cum se bălăngăne, eşti nebun? Zici căi pendul! Mie rău, borăsc aicea! Pune...pune naibi un prosop pă tine, că mi se ânoadă maţele! Plus...OMG...plus veveriţa aia dimprejur! Crecă fac hepatită! Deci mie rău!

-Costele, ai totuşi să ne calmăm, interveni Liliana.

-Ssst! Taci! Taci din gură, şerpoaică adulterină! Pe mine mă puneai să dau cu lama când vedeai umpic de răsad! Uite...uite ce blăniţă are Valerică, zici căi smocuri de zinbru!...creţe, ondulate...nu, deci borăsc! Serios? Serios, Lili? Asta vroiai, de fapt? Cârlionţi de zinbru?

Chipul lui Valerică se ânnegri după replica asta.

-Ai grije pe cine faci zinbru, Costele! Nu pot săţi ânghit ofensele astea la nesfârşit. Sa unplut paharul...grije mare la jicnirile ăştea cu zinbri, că nu le ânghit

-Am zis că smocuri de zinbru, nu zinbru!

-Smocuri, da! Ţin doliu după o mătuşă! Care ţie problema? Şi ce zice tradiţia dacă tot te dai aşa inteligent?

-Ce zice?

-Nu te...?

-Nu te bărbiereşti!

-Bingo! Nu se bărbiereşte 40 de zile. Iar azi e ziua 38! Decât două zile mai e şi se dă şi blăniţa jos, stai liniştit! Dacă ai vreo problemă cu pubienii, ai o problemă cu legile Domnului, prietene! Ok? Ai să ne respectăm, totuşi, că crecă ţiam vorbit frumos!

-Pubienii?

-Da! Pubienii! Smocuri de zinbru, cum le zici tu! Ăia e pubienii!

-Bun!...pubienii ca pubienii, am ânţeles: tradiţia. Astă vară erea călduri mari, am ânţeles şi asta! Dar acuma e -28 de grade afară, iar tu tot dezbrăcat unbli să iei apometrele? Bă, mă lăsaţi? Bă! Ce...ceaveţi, mă? Adică chiar mă loaţi de prost?

-E epidemie de febră ân bloc, sa gripat toţi locatarii, Costele! De ce nu mă laşi să esplic? Ascultămă săţi zic! ASCULTĂMĂ!

-Epidemie?

-Deci Gelu...âl ştii pe Gelu!

-Da! Gelu! Âl ştiu pe Gelu! Stă la ultimu etaj! Lucrează la nepalezi pe şantier, cum să nul ştiu? Ce e cu Gelu?

-Deci Gelu a venit zilele astea de la nepalezi, cu ânţepături de musca Ţeţe şi sinptome de tusă chinezească...

-Musca Tăiţei?

-ŢEŢE! Musca ŢEŢE!

-Nam auzit...musca Ţiţei chiar nam auzit.

-E o muscă veninoasă, mare cât un şoarec! A băgat acu ân tine...BOOM...e ca şarpele cu clopoţei, numai ai scăpare!

-Ferească Dumnezeu!

-Mda!

-...şi musca asta la ânţepat pe Gelu, zici?

-Da...

-Şi...cum? A murit Gelu sau cum? Nam văzut doliu la intrarea ân bloc.

-Gelu are imunitate de lopătar, Costele! Are pălmile, zici căi baros de dărâmat hale industriale. Nare ce săi facă muştile lu Gelu. Nici măcar musca Ţeţe!

-Am ânţeles!

-Gelu are anticorpi de şantierist, se pişă pe insecte deastea, mă ânţelegi?

-Deci e teafăr!

-E ok...chiar se ţine binişor, să ştii! Glumeam cu el ieri şi âi ziceam: "Gelule, apropo de muşte...cică o muscă intră ân viteză ântro maşină. Şti cei trece prin cap ân momentul ăla?". La care, Gelu, zâmbind: "Nu!". Şi zic: "Curul! Curul âi trece prin cap!".

-Hahaha...bună asta. Mor

-Mda Sa râs şi el, âţi dai seama! Neam prăpădit de râs cu bancul ăsta.

- Mpişşş

-

Brusc, un gând âmi schimbă starea la 180 de grade.

-Valerică, ia stai, mă, aşa

-Da

-Bă...b b bă, ce plm âmi zici mie bancuri, mă?

-Nu ţia plăcut sau...?

-...ce plm âmi zici mie de Gelu, de muşte, de tăiţei, de de de...de căcaturi deastea?

-

- Valerică, tocmai vam prins! Lucrul ăsta tocmai sa ântânplat! Sânteţi goi, sânteţi la costumu lu Adam
Vizitator costy96
Reputație: 0
Postat
 şi Eva, sânteţi BUSTED, ValericăE clar totul! E evident ce aţi făcut! Nu crezi că aşi merita nişte esplicaţii?

-Costele, interveni Liliana, nu e ceia ce crezi!

-Ia taci, fă! Taci! Just taci!

-Are legătură toate, completă Valerică cu calm. Ascultămă cu atenţie şi o să ânţelegi!

-Are legătură toate? Ce are legătură cu toate?

-Musca Ţeţe...Gelu. Tot ce ţiam povestit se leagă! Ascultămă săţi zic!

-Ok! Bun...hai! Deci te ascult!

-Deci după ce sa ântors Gelu din Nepal, ânţepat de albina asta virusată, ce crezi că sa ântâmplat?

-Parcă erea muscă...

-Muscă, albină, nu contează! Acolo toate seamănă ântre ele, exact ca chinejii! Nai văzut la televizor? E emisiunea pe Animal Planet.

-Nu mă uit, că stau mai mult pe tir! Deci...continuă! Zi cu Gelu!

-Aşa...şi infecţia asta alu Gelu, de la ânţepătură, sa transmis prin stropi de flecmă pe balustrada blocului, cu tot felul de cărăbuşi minusculi şi bacterii nepaleze, de a loat toţi locatarii boala, asta sa ântânplat! A tuşit Gelu ameu pe cutia poştală, pe clanţele la vecini, pe panoul care citeşti restanţele, a mânjit tot blocu cu bacili, cu stafilococi, na mai scăpat nimeni. Zace toată scara cu tenperatură şi hipertermii, sântem ân călduri cu toţii. MURIM! De asta sânt la p**a goală să citesc apometrele. DE ASTA! Numai pot de cald! Âmi vine să urlu de la călduri!

După mangleala asta de poveste, am hotărât să divorţez, nam muşcat balivernele. Adică tu tot tinpul âi iei apometrele lu nevastămea la p**a goală şi eu ar trebui să te cred că ai loat gripă de musca Ţeţe sau că e caligulă şi ţie cald? Nu...nus atât de prost, scuze! De data asta sânt ferm convins: DIVORŢEZ!

După binemeritata bubuială care iam aplicato lui Liliana, cu capu de calorifer, am divorţat ântro săptămână, iar azi sânt un om liber. Singura problemă, totuşi, e cu boxele...alte parşive.

Vă spuneam că simţisem nevoia să ascult ceva lăutărească despre "cheating whores", iar boxele făcea figuri la saund de ţambale. Nu ânţelegeam de ce, dar acuma totul e clar! La lăutari dai bani când vrei o melodie, iar duhul lăutarilor -sau farmecele lu nevastămea, nu pot să ânţeleg- a intrat ân boxe. Fără 50 de lei băgaţi ân membrană nuţi cântă, pişamaşi pă ele! Nuţi cântă, pur şi sinplu! Gâjâie, dă tusea ân ele, sfornăie cu polipi, se âneacă cu diptrot, nai...pur şi sinplu nai! Vrea bani! Asta vrea! Iar eu, banii mei munciţi, mea ajuns cât mi ia mâncat o haimana, nam ajuns săi toc pe nişte difuzoare parşive care ştie să ia pielea după mine!

LE VÂND!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...