juniormorais Reputație: 94625 Postat Iunie 30, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 30, 2020 8
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iunie 30, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 30, 2020 8
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 1, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 1, 2020 Moare un video-gamer (pasionat de jocuri) şi, după moarte, ajunge în Iad.După o săptămână, sună Satana la Dumnezeu:– Doamne, ce nebun mi-ai trimis, a distrus toate cazanele, a ucis toţi dracii, aleargă prin tot Iadul şi strigă în gura mare “Unde-i ieşirea spre nivelul 2? 6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 1, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 1, 2020 Cica merge o data un moldovean sa se spovedeasca. Popa il intreba cu ce ai pacatuit.Moldoveanul ii raspunde:– Parinte, am f**ut pisica.Parintele ii spune uimit:– Nu-i nimic fiule, Dumnezeu iarta, dar ia spune-mi si mie cum a fost?– Minunat, parinte!A doua zi se intalneste moldoveanul cu popa care era tot zgariat pe fata. Intreaba moldoveanul:– Ce ati patit, parinte?Popa, rusinat, raspunde:– Am incercat si io cu pisica sa vad cum e?..La care moldoveanul uimit ii zice:– Parinte, da? io n-am zis ca am f**ut matza, ci pi Sica, vecina-mea! 6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 1, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 1, 2020 Ion si Mărie pleacă la târg si merg ei pe calea ferată….La un moment data, Măria ii zice lu‘ Ion:– Ioane, dacă vrei amu‘i momentu‘ !Si Ion dă-i si dă-i…Din depărtare vine trenul.Mecanicul vede ceva pe sine si dă-i cu sirena de mai multe ori. Când ajunge lângă ei, opreste trenul si le zice:– Păi bine, măi, oameni buni, tre‘ să opresc trenu‘ pentru voi ? Aici v-ati găsit ?Ion:– Apăi domnule, să opreste cine poate ! 6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 1, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 1, 2020 Soţia : Ei, cum te simţi ?Soţul : Mulţumesc, bine, n-am decât un picior rupt, în ghips.Soţia : Aşa-ţi trebuie, altă dată când mai vreau să plec în oras, să nu mai repari pe sub maşină :laugh2 6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 1, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 1, 2020 – Te-ai culcat cu nevasta-mea! Vei plati pentru asta!– O p**a, eu de doua ori nu platesc! 6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 1, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 1, 2020 Mihaita merge cu tatal sau la magazin cand vede niste prostituate si il intreaba ce sunt alea. Tatal:– Fiule, astea sunt femeile care ne aduc fericire!Baiatul nu zice nimic si merge acasa, iar pe furis ia niste bani din pusculita si pleaca la doamnele cu fericirea, si le spune sa-i dea si lui niste fericire. Femeile uimite si incurcate iau banii si-i ung baiatului 3 felii de paine cu nutela.Mai tarziu baiatul vine acasa. Parintii il intreaba:– Unde ai fost?– Am fost sa iau fericire de la doamnele acelea de langa magazin!Tatal, alb la fata ca varul, il intreaba cum a fost.Copilul spune:– Pe primele 2 le-am terminat… iar pe a 3-a am mai lins-o un pic si gata! 6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 4, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 4, 2020 Presedintii Rusiei si Americii hotaresc sa faca schimb de secretare in cadrul unui schimb de experienta cultural. Peste o saptamana il suna Lou Anne pe presedintele american:– Mmr president, sir… am ceva probleme aici… stiti fustita mea cea scurta. Aici ma obliga sa port una pana la glezne.Presedintele ii raspunde:– Rabdare, fata mea, mai sunt cinci zile si te intorci acasa.Suna si Natasha:– Tovarase presedinte, totul e bine, dar am o problema. Stiti fusta mea e lunga pana la glezne. Aici ma obliga sa port una foarte scurta.Presedintele ii zice:– Rabdare, draga, mai sunt cinci zile si te intorci acasa.Natasha protesteaza:– Tovarase, dar fusta e mult prea scurta!Presedintele spune:– Draga, daca tii la poporul tau, mai poti suporta!Natasha zice:– Bine domnu’ presedinte, dar mi se vad si coai*le si pistolul! 5
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 4, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 4, 2020 Ion se duce la popa satului.-Stii parinte, uite , ne-am luat io cu Marie.-Ooo, felicitari, zice popa. Pot sa va ajut cu ceva?-Apai stii parinte, io nu prea stiu ce sa fac…Popa incurcat se uita afara si-i vine ideea:-Uite Ioane cainii aia in drum, faci ce fac si ei!Se uita Ion si pleaca multumit. Peste cateva zile se intilneste popa cu Ion.-No, Ioane, cum o fost, bine?-Bine o fost parinte, zice Ion multumit, mai greu o fost pana am scos-o pe Marie in drum :rax2 5
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 4, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 4, 2020 Soacra, pe patul de moarte catre ginere:– Sa repari pendula aia de pe perete…– O repar mama soacara, dumneata concentreaza-te acolo… 5
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 4, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 4, 2020 -Iubitule, unde iesim in seara asta?-Iubito, in seara asta mergem la curve. Eu merg la o tipa beton, iar tu la ma-ta :laugh2 5
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Iulie 5, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Iulie 5, 2020 Şeful cheamă la interviu patru fete pentru postul de secretară.Acesta le pune o singură întrebare:– În mod normal, o femeie are buze în două locuri diferite. Care este diferenţa dintre cele două locuri?Prima răspunde:– Într-o parte e păroasă, iar în cealaltă nu e!– Destul de bun răspunsul…A doua răspunde:– Una poate vorbi, dar cealaltă nu poate.– Foarte bun răspuns!A treia fată răspunde:– Una e verticală, iar cealaltă e orizontală!– Un răspuns inteligent!A patra fată răspunde:– Una o folosesc eu, iar pe cealaltă o foloseşte şeful meu!– Eşti angajată! 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Iulie 5, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Iulie 5, 2020 . 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 5, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 5, 2020 Ion si Gheorghe merg la vanat de pasari. Ion vede o rata. Trage in ea. Gheorghe vede si el o rata. Trage in ea. Apoi, peste ei trece un deltaplan. Ion:– Gheo, stii ce pasare ii aia?– Nu, da eu o impusc!… Pac!– Si eu!… Pac!– Ei, Gheorghe, stii ce-a fost aia?– Nu stiu, da’ macar bine ca i-a dat drumul bietului om! 7
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 5, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 5, 2020 Soția găsește un bilețel cu numele unei femei în buzunarul soțului seara când intră soțul în casă îi dă cu tigaia în cap.El: – Ei femeie ce ai ? Ai inebunit?Ea: – A, eu sunt nebună!?! Am găsit un bilețel în geaca ta!Bărbatul gândind repede, spune:– Nuu, femeie, la ce te gândești! Este numele calului de curse pe care am pariat aseară,…ce crezi că te înșel?!Soției începe să-i pară rău că i-a dat cu tigaia în cap și îi spune:– Scuză- mă bărbate ..știi cum e cu gelozia!A doua zi intră în casă soțul poc o altă tigaie în cap.– Dar ce te- a apucat femeie, iar ești geloasă?!Acum ce s-a mai întâmplat?Ea supărată: – De data asta te-a sunat calul! 7
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 5, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 5, 2020 La un bar din Bucuresti, trei rusi se asezara la baute. Comandara trei sute de vodka si le rasera cat ai clipi. Mai comandara un rand si-l baura si pe acesta. Apoi inca unul si inca unul, pana cand, la al zecelea rand, unul dintre ei zise catre barman:– Toliko dva! [Numai DOUA]– Dar ce s-a intamplat cu prietenul dumneavoastra, s-a imbatat?– Nuu, el………sofer :laugh2 7
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 5, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 5, 2020 Un oltean într-un compartiment, vede un negru.– Tu nu eşti de pe aici bag seamă ….– Ba da … sunt oltean …– Fugi bă de-aicea… cum ai să fii tu oltean ?– Păi tata era din America şi-n timpul războiului s-a prăbuşit cu avionul în lanul unde culegea mama porumb …– Aşa, şi?– Păi mama s-a speriat când l-a văzut pe tata aşa negru şi-a fugit .– Aşa, şi?– Şi tata nu s-a lăsat, a fugit după ea. Vreo oră a tot fugărit-o prin porumb …Se anunţă staţia Roşiori şi negru coboară….. Rămas singur, olteanu :– Al naibii negru ăsta, coborâ dar nu-mi spuse, o prinse oare ? 7
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 5, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 5, 2020 La un apartament din centru se aude soneria.Proprietarul deschide si il vede pe instalator.-Buna ziua! am auzit ca ma cautati,zise instalatoru.-Da acum o luna,spuse acesta nervos.-Atunci ma scuzati trebuie sa ajung la cel care m-a cautat acum 2 luni ! 7
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 5, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 5, 2020 Pe o alee intre blocuri, intr-un cartier, o doamna striga:– Madam Popescuuu!!!!La un geam isi face aparitia o doamna.– Da draga, ce vrei?– Madam Popescu, sotul meu este cumva la dumneata?– Nu, draga!– Madam Ionescuuu!!!, striga atunci tipa.Isi face aparitia o alta doamna.– Ce-i, draga?– Sotul meu este cumva la dumneata?– Nu, draga! Dar ce s-a intamplat?– Pai, ne-am certat un pic, si a plecat furios. Am fugit dupa el si cand l-am intrebat unde se duce, a raspuns: “La curve!” 7
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum