juniormorais Reputație: 94625 Postat Septembrie 15, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 15, 2020 Doi ardeleni:– Bă, tu ştii ce am păţit ieri?– Ce ai păţit?– Mergeam prin parc şi văd că se apropie o femeie tânără şi frumuşică pe o bicicletă. Când a ajuns în drept cu mine, a aruncat bicicleta în tufiş şi și-a smuls hainele de pe ea.– Şi?…– Şi mi-a spus: Ia-ţi ce-ţi trebuie!– Şi ce ai făcut?– Am luat bicicleta.– Bine ai făcut, hainele nu s-ar fi potrivit ! 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Septembrie 17, 2020 -Am ajuns în oraș? întreabă soția.-Cred că da, lovim din ce în ce mai mulți oameni! răspunde soțul.-Păi încetinește!-Cum, dacă tu conduci?-Am ajuns în oraș? întreabă soția.-Cred că da, lovim din ce în ce mai mulți oameni! răspunde soțul.-Păi încetinește!-Cum, dacă tu conduci? 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Septembrie 17, 2020 – Nu vă supăraţi, cuie aveţi?– Aici e farmacie!– Nu-i nimic, eu vreau cuie.– Bine, atunci. Aveţi reţetă :350x 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Septembrie 17, 2020 Patru barbati stau de vorba la o sticla de vin.Primul:– Eu o *** pe nevasta-mea o data pe luna.Al doilea:– Eu de doua ori pe luna.Al treilea:– Eu o data pe saptamâna.Al patrulea:– Eu de doua ori pe saptamâna.La care primul:– Da’ tu nici n-ai nevasta!Al patrulea:– Aa, nu despre a ta era vorba? 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Septembrie 17, 2020 Un functionar soseste la birou cu un ochi umflat.– Te-ai lovit undeva? il intraba un coleg.– Nu! Stii…sotia mea…– Bine dar stiam ca sotia ta e plecata la mama ei?– Si eu stiam la fel… 1
juniormorais Reputație: 94625 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 17, 2020 Imediat ce a auzit soneria, bunica lui Bulă s-a dus la ușă și s-a uitat pe vizor:– Fugi și ascunde-te, îi zice lui Bulă, învățătoarea ta e aici, cred că vrea să știe de ce nu te-ai dus azi la școală!Bulă:– Ascunde-te tu, bunico, i-am spus că ai murit! 3
juniormorais Reputație: 94625 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 17, 2020 O tipă intră într-unul dintre cele mai șic magazine de încălțăminte:– Vreau trei perechi de pantofi. Cei mai scumpi. Clasici. Nu mă interesează forma sau culoarea. Să fie cu tocuri foarte joase.– La ce să se asorteze?– La un miliardar gras, chel și scund! 2
juniormorais Reputație: 94625 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 17, 2020 Un motociclist din Brăila, în drum spre Braşov. La Ploieşti îl opreşte poliția.Actele la control, să vedem semnalizarea, faruri, totul OK.– Unde mergeţi?– Cu prietena mea, la Braşov….– Păi sunteţi singur ….Se întoarce speriat motociclistul şi vede că poliţistul are dreptate.– De aia mi-era mie frig la spate de pe la Mizil :slap2 2
juniormorais Reputație: 94625 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 17, 2020 Un bărbat spăla vasele.Fiul său se apropie și-l întreabă:– Tăticule, ce este acela un ‘bigam’?– Păi, dragul meu, este un idiot care spală de două ori mai multe vase decât mine :rax2 2
juniormorais Reputație: 94625 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 17, 2020 O duduie în pat cu amantul, când se aud pașii soțului la intrare.– Apartamentul are o singură ieșire. Trebuie să sari pe fereastră, îl grăbi ea.– Cum?! zice tipul cu vocea sugrumată. Suntem la etajul 13!– Sari, sari!, îl grăbi duduia. Acum nu-i momentul să fii superstițios! 2
juniormorais Reputație: 94625 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 17, 2020 Farmacistul îi spune unui practicant:– Dă-mi, te rog, sticla aceea, pe care scrie diacteilaminopropanolamină!– V-o dau, dar să știți că e goală.– Nenorociții! Iarăși mi-au băut vodca… 2
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Septembrie 18, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Septembrie 18, 2020 Acceleratul de Pașcani 🥴 1 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Septembrie 20, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Septembrie 20, 2020 Poale în brâu.... Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
juniormorais Reputație: 94625 Postat Septembrie 22, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 22, 2020 Sir şi John sunt la vânătoare pe domeniul castelului. John (privind prin binoclu înspre castel):– Sir, cred că ar trebui să vă informez că doamna este în compania unui domn.– Nu se poate, te înşeli. Doamna mi-a spus că primeşte o prietenă în vizită. Dă-mi şi mie binoclul…Se uită spre castel, apoi îi spune lui John:– Acest binoclu nu este suficient de puternic. Dă-mi puşca cu lunetă ! 2
juniormorais Reputație: 94625 Postat Septembrie 22, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 22, 2020 – Cum îți mai merge afacerea? Se vând pistoalele și vuvuzelele în magazinul tău?– Chiar foarte bine! La fiecare vuvuzelă vândută, vecinul respectivului vine să cumpere un pistol ! 2
juniormorais Reputație: 94625 Postat Septembrie 22, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 22, 2020 În timp ce se deplasa la volanul autoturismului său, un tânăr, trecând pe lângă o pădure, a văzut o domniță atrăgătoare, frumoasă, care se străduia să își schimbe roata de rezervă a mașinii.Fascinat de fusta scurtă și goliciunea picioarelor ei admirabile, tânărul s-a oprit și s-a oferit să o ajute.Mulțumită de gestul cavaleresc, femeia spune:– Vă rog, mai încet cu ridicatul mașinii pe cric pentru că pe bancheta din spate doarme soțul meu :slap2 2
juniormorais Reputație: 94625 Postat Septembrie 22, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 22, 2020 Un tânăr stătea sprijinit de un gard, cu o sticlă de vodcă în mână și fuma când îl abordează un preot:– Tinere, știi cumva cum pot să ajung la poștă?– Mergi tot înainte, la a treia faci dreapta și ai să vezi poșta pe stânga.– Mulțumesc! zice părintele. Apoi adaugă: dacă vii duminica la biserică o să-ți spun cum poți să ajungi în rai.– Las-o moartă părinte, tu nici la poștă nu știi să ajungi! 2
juniormorais Reputație: 94625 Postat Septembrie 22, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 22, 2020 – Domnule, nu vă e ruşine? Patruzeci de ani aţi trăit cu soţia, dar acum aţi lăsat-o şi v-aţi căsătorit cu una tânără!– Cu soţia cea bătrână mă oboseam foarte mult: ba dă-i picături, ba dă-i pastile, ba închide fereastra. Groaznic! Dar cu cea tânără e aşa de bine: seara pleacă, dimineaţa vine, toată noaptea dorm în linişte :no2 2
juniormorais Reputație: 94625 Postat Septembrie 22, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 22, 2020 O maimuţă intră într-unbar şi comandă o bere. Ospătarul, foarte mirat, desface o bere şi o serveşte. Maimuţa bea berea, după care cere nota.Ospătarul, şi mai mirat, îi spune:– 100 de euro!Maimuţa scoate 100 de euro, îi pune pe masă şi dă să plece. Ospătarul, de-a dreptul stupefiat, zice:– Nu te supăra, dar e prima oară când văd o maimuţă la noi în bar!Maimuţa răspunde supărată:– La preţurile astea, nici nu-i de mirare! 5
Vizitator costy96 Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2020 Postat Septembrie 23, 2020 https://i.ibb.co/VtzMXkD/Whats-App-Image-2020-09-20-at-11-26-47.jpg
Vizitator costy96 Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2020 Postat Septembrie 23, 2020 https://i.ibb.co/yFXYCrQ/Whats-App-Image-2020-09-20-at-10-20-57.jpg
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Septembrie 24, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Septembrie 24, 2020 Ce ți-e și cu grădinile altora!?..... Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Septembrie 25, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Septembrie 25, 2020 Ce bine se potrivește!?... Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Septembrie 25, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Septembrie 25, 2020 Se mai intampla... Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Septembrie 26, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Septembrie 26, 2020 Se mai intampla... Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum