Sari la conținut

Analiza!!!

Vizitator cavadoro

Postări Recomandate

Vizitator cavadoro
Reputație: 0
Postat

Acuma dio fi di pisti Prut doar no fi bai !!! Tat om ie...moi mic ciei driept..da om !!!

:))))))))).

In Romania sa fie ! Poate sa vina si din Somalia! :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

"Bossule" imi pare rau sa te anunt dar a avea palmares la femei difera de a platii prostituate pentru servicii sexuale!! fara suparare.. de fapt poti sa te superi, nu-ti mai da valoare de parca zici ca esti vreun crai de dorobanti si ai tras tu in toate corporatistele pastilate si nimfomane de pe la Chaboo! 

Vizitator cavadoro
Postat

"Bossule" imi pare rau sa te anunt dar a avea palmares la femei difera de a platii prostituate pentru servicii sexuale!! fara suparare.. de fapt poti sa te superi, nu-ti mai da valoare de parca zici ca esti vreun crai de dorobanti si ai tras tu in toate corporatistele pastilate si nimfomane de pe la Chaboo! 

Chiar ma intebam cum de nu ai aparut inca!? :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Vizitator cavadoro
Postat

E doar parerea mea tomberonule, nu trebuie sa te superi! :)

Nu am crezut nici macar o clipa ca mai poate exista cineva, in afara de tine, care sa poata emite asemenea pareri! :no2

:laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Nu am crezut nici macar o clipa ca mai poate exista cineva, in afara de tine, care sa poata emite asemenea pareri! :no2

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Pai eu sunt original ma! am personalitate si emit pareri!! in schimb tu ai cel putin 50 de postari pe topicul unei curve daramate care are o tactica diferita de majoritatea leprelor care se prostitueaza pe aici! de ce nu ii faci tu o statuie? daca cumva esti insurat, spune-i lu nevasta-ta ca ai futut cateva bagaje cred ca pana la urma de iarta ca na esti barbat si ai vicii dar in schimb tu o ridici pe balena aia esuata in slavi si ii faci poeme.. cred ca pt asta nu te-ai ierta (asta doar daca esti insurat) ba muie in cur ce esti!!!! toti futem si toti dam la muie la coarde dar nu le ridicam in slavi si nici nu le facem statui, asta e diferenta dintre unii dintre noi si unii dintre voi! degeaba va suparati pe v ships ala le da pe bune dar e in eroare ca are impresia ca unii sunt pesti si saracii oameni sunt doar investitori in planul de pensie al prostituatelor amarate din constanta!

Vizitator cavadoro
Postat

Pai eu sunt original ma! am personalitate si emit pareri!! in schimb tu ai cel putin 50 de postari pe topicul unei curve daramate care are o tactica diferita de majoritatea leprelor care se prostitueaza pe aici! de ce nu ii faci tu o statuie? daca cumva esti insurat, spune-i lu nevasta-ta ca ai futut cateva bagaje cred ca pana la urma de iarta ca na esti barbat si ai vicii dar in schimb tu o ridici pe balena aia esuata in slavi si ii faci poeme.. cred ca pt asta nu te-ai ierta (asta doar daca esti insurat) ba muie in cur ce esti!!!! toti futem si toti dam la muie la coarde dar nu le ridicam in slavi si nici nu le facem statui, asta e diferenta dintre unii dintre noi si unii dintre voi! degeaba va suparati pe v ships ala le da pe bune dar e in eroare ca are impresia ca unii sunt pesti si saracii oameni sunt doar investitori in planul de pensie al prostituatelor amarate din constanta!

Tin minte ca ti-am mai spus ca orice propozitie incepe obligatoriu cu litera mare! Si te rog verifica textul! Sunt locuri in care trebuia pusa virgula (nu asa mare ca tine, ci una micuta)!

Postat

Tin minte ca ti-am mai spus ca orice propozitie incepe obligatoriu cu litera mare! Si te rog verifica textul! Sunt locuri in care trebuia pusa virgula (nu asa mare ca tine, ci una micuta)!

Pai eu sunt agramat ma! dar ideea ai prins-o? stii ca mi-a zis alina ca ai lins-o in pizda? e ca si cum ai supt pula unui forum intreg!

Vizitator cavadoro
Postat

Pai eu sunt agramat ma! dar ideea ai prins-o? stii ca mi-a zis alina ca ai lins-o in pizda? e ca si cum ai supt pula unui forum intreg!

Si din cauza asta nu poti tu sa dormi!?

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Nipoateeee...mise pari mii sau revenirea ta ie o leaca moi inversunata ca di obiciei ??? Dice iejti asa stresată nepoate draga ???

:))))))))

• Like 1
Postat

Cu ceva timp in urma, in timpul unor discutii amicale cu unele fete de pe aici (si nu numai), cand le spuneam ca ma bate gandul sa ma potolesc (adica sa ma fac "baiat de casa") multe imi spuneau ca asa ceva nu este posibil la mine, ca asa sunt construit eu.... De curand mi-am facut o analiza si am descoperit ca in domeniul asta am experimentat si facut aproape tot ce se poate face impreuna cu o femeie. Asa cum am mai spus si cu alte ocazii, de palmares nu mai am nevoie nici macar ptr. mine , gen uite cat si ce pot eu. Va anunt pe aceasta cale ca am hotarat sa ma retrag din aceasta activitate! Am avut experiente si placute si mai putin placute, deh, asa-i in tenis! Celor pe care ii cunosc personal cat si celor pe care nu ii cunosc le cer scuze si pe acesta cale daca i-am suparat cu ceva! SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU MAI BUN!!!! Aveti grija de voi ca viata ne fute( intr-un fel sau altul) pe toti! Si are asta (viata) o pula.... mama,mama!!! :hihat

P.S.- Sunt in depline facultati mintale(zic eu), si nu mi sa intamplat nimic!. Specific asta ptr. cei care vor crede ca am patit oaresce!

te-ai retras?  =)))

• Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia
Postat

socrii mei au un caine si el este castrat dar tot isi fute zilnic jucaria (o oaie pufoasa) si au consultat un veterinar sa afle ce pot face sa termine, asa cred ca asta este raspunsul pentru toti barbatii; deci domnul doctor le a zis: "nu i luatii singura bucurie in viata!"

• Like 4
Vizitator freeway1
Postat

te-ai retras?  =)))

Deocamdată, da! Nu stiu cat ma tine ptr.ca am probleme cu nevasta-mea. Imi spune mereu ca sunt nebun si ca sa ma duc unde vreau, pe ea sa o las în pace.

• Like 2
Vizitator freeway1
Postat

Poate se tine Amelia de promisiune! Se aude fa!

• Like 2
Postat

Deocamdată, da! Nu stiu cat ma tine ptr.ca am probleme cu nevasta-mea. Imi spune mereu ca sunt nebun si ca sa ma duc unde vreau, pe ea sa o las în pace.

Si tu baiat cuminte si ascultator... faci ce zice nevasta  .... bravo! felicitari!

Poate se tine Amelia de promisiune! Se aude fa!

poftesti la lindicul Ameliei bag de seama :)

• Like 1
Vizitator freeway1
Postat

Si tu baiat cuminte si ascultator... faci ce zice nevasta  .... bravo! felicitari!

poftesti la lindicul Ameliei bag de seama :)

Deocamdată fac contra ei,sa vada si ea ce înseamnă să ai un bărbat neascultator.

Nu poftesc la lindicul Amelia ci doar sa ne satisfacem o curiozitate pe care o avem amândoi,nu împreună.

• Like 3
Postat

Mah...ci tat comientati voi di lindicu mieu ??? Cie...alta triaba navieti ??? :)))))))))

• Like 3
Postat

Maaaah...lasati vrajiala asta cu gramezile...ca lindicu mieu nui bun public...nui avuțiie nationala..ie lindicu mieu si doar al mieu...nul dau io asaaaa...vrac...en gros...la gramada !!!

:laugh2

• Like 2
Postat

Maaaah...lasati vrajiala asta cu gramezile...ca lindicu mieu nui bun public...nui avuțiie nationala..ie lindicu mieu si doar al mieu...nul dau io asaaaa...vrac...en gros...la gramada !!!

:laugh2

=))) =))) =)))

esti nebuna de legat =))) =))) =)))

il ai si nu-l dai ... o sa se ofileasca ca trandafirul din glastra =)))

• Like 1
Vizitator freeway1
Postat

=))) =))) =)))

esti nebuna de legat =))) =))) =)))

il ai si nu-l dai ... o sa se ofileasca ca trandafirul din glastra =)))

Ce te roade grija de lindicul Ameliei!!! Ii dai cadou o glastra ca sa nu se ofileasca!?
  • Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...