Vizitator freeway1 Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2019 Postat Ianuarie 29, 2019 normal, trebuie sa-mi protejez investitia =)))Te riști tu sa o dai moca? Greu de crezut! 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Ianuarie 29, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 29, 2019 :)))))))) Ci subect interesant...lindicu mieu...cu sau fara glastra !!! :)))))))))) 1
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 29, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 29, 2019 Te riști tu sa o dai moca? Greu de crezut! pe amelica , pardon, lindicul ameliei, moca nu-l dau =))) doar e o investitie si ca sa fie profitabila ... il exploatam ;) 1
Vizitator freeway1 Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2019 Postat Ianuarie 29, 2019 pe amelica , pardon, lindicul ameliei, moca nu-l dau =))) doar e o investitie si ca sa fie profitabila ... il exploatam ;)Asa sa faci, si pana la epuizare,dar trebuie neapărat sa-i ceri si ei voie.Ei sau lindicului! 1
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 29, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 29, 2019 nu e nevoie de aprobare ;) 1
Vizitator freeway1 Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2019 Postat Ianuarie 29, 2019 Bai, o curiozitate, care e idealul lui Cava? La cat m-am preumblat, mare lucru sa nu fi gasit pe undeva ceva care sa i se potriveasca. Si daca nu am fost eu, au fost altii, cum citesc cam tot forumul, poate il indrum... PS: din martie pana in iunie e musai sa ajung la Constanta... dau de stire in sectiunea privata daca e cineva interesat de o cafea sau, daca poposesc o noapte, chiar de ceva cu grade...Doar trei persoane stiu. Una din ele este Amelia! 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Ianuarie 29, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 29, 2019 ...Bai, o curiozitate, care e idealul lui Cava? La cat m-am preumblat, mare lucru sa nu fi gasit pe undeva ceva care sa i se potriveasca. Si daca nu am fost eu, au fost altii, cum citesc cam tot forumul, poate il indrum...Coliega...ti pup pi gurita pientru spiritu tau di intrajutorare !!! :) Is pi telifon acuma...da deseara iti scriu io un PM siti zic cie si cum...ca nu ie pientru toati lumili !!! Ie o chestii intradivar rara...da nisidicum nu inposibila !!! Io una is optimista di fiel !!! :)))))))))))))))) 2
Vizitator freeway1 Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2019 Postat Ianuarie 29, 2019 Amelico, auzi fa!? Lasa optimismul, pune tolu pa chioru si tine-te de promisiune. Cauta! Asa ai promis! Eu am tot cautat, dar, poate tu stii si alte locuri! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum