sxs Reputație: 180 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 9, 2019 Am auzit ca e de la Ceatalchioi.Asta unde e? unde-i peste mult,e-nvatata! 2 1
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2019 Postat Aprilie 9, 2019 unde-i peste mult,e-nvatata! sa mor de nu am ridicat-o la fileu sa vad daca o loveste careva, bravo cumetre! 1
terror? Reputație: 49 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2019 Confirm cu ce a mentionat Pidsadera, locatie, pret, servicii. Din pacate totul este mecanic , pe repede inainte, s-a luat d mine de exemplu k nu am fost sigur daca stau 1 finalizare sau 2. I-am zis k nu am cum sa stiu inainte, om sunt si daca nu pot 2 atunci asta e stau 1. S-a cam atacat ca cica a pierdut 3/4 clienti pe care ii facea in juma de ora. In fine, e o experienta ok dar cum a mai zis cineva mai sus. de mers in principiu o data. Ca si oras de bastina cica vine din Galati pt curiosul de mai sus.. Am avut noroc cu cainele ca dormea dus..oricum e urat cu spume , rasa este cred bull terrier, in fine arata ca un supozitor :-) , nu stiu daca musca sau nu, eu unul am scapat :D. Stiu ca recenzia nu e cea mai buna dar din nou sunt cam 85% de acord cu ce a zis Pidsadera deci mergeti pe recenzia lui... 4
magiun Reputație: 455 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:🖕 Oras:🖕 Postat Aprilie 9, 2019 Schimbă poza pănă nu te banează
terror? Reputație: 49 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2019 Au dreptul? Pe ce baza?
terror? Reputație: 49 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2019 Schimbă poza pănă nu te baneazăAu dreptul sa ma baneze pt asta? Pe ce baza?Secera si ciocanul daca lu pui nu patesti nimic....
magiun Reputație: 455 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:🖕 Oras:🖕 Postat Aprilie 9, 2019 Au dreptul sa ma baneze pt asta? Pe ce baza?Secera si ciocanul daca lu pui nu patesti nimic.... poza cu svastica nu merge Secera și ciocanul e altceva
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 9, 2019 Postat Aprilie 9, 2019 lol eu cand am fost am dat in ea ca in bonus si l-a sfarsit m-a intrebat daca numarul de pe care am sunat-o e numarul meu personal.. am zis da si i-am facut cu ochiu imaginati-va ce a urmat in zilele de dupa...
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 9, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Aprilie 9, 2019 sa mor de nu am ridicat-o la fileu sa vad daca o loveste careva, bravo cumetre!Arrrșșșș =))
lucicaman Reputație: 167 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2019 Vizitat domnisoara.Aspect:8.5 (sani frumosi naturali, talie de viespe, fund frumos). Am scazut din nota deoarece nu era aranjata/machiata (doar halat pufos) Oral neprotejat: 6 (doua degetele si miscare sacadata) Normal protejat: 8 (sta cum o pui si geme natural) Apartament: 8 Merita mers pt o descarcare rapida. Fata arata bine, dar ar fi si mai bine daca s-ar aranja. Pielea tanara conform varstei. Depunctez totusi pt graba ei si pt lipsa de discretie. Nu m-a lasat sa fac dus, apeland la servetel. La fel si la plecare. In timp ce ma imbracam vorbea deja cu altcineva care era jos: "esti in negru si ai o masina cu numar de inmatriculare..." Nu o sa mentionez aici numarul, dar am vazut pana si masina jos. El era la scara, astepta sa ii deschida la interfon. Maine urmeaza sa plece acasa si nu stie daca mai revine. Eu unul o sa mai revin doar pt a mai ma distra cu pielea ei tanara si fundul ala bombat. Merita pt o aventura cu o fata de 18-19 ani. 3
lucicaman Reputație: 167 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2019 100 ron / 1 finalizare
Vizitator menache Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 A ajuns ca ora sa fie de 40 min....pai peste vreo 2 luni când sunam la ea 1 ora o sa fie de 30 min 1
dutzulescu Reputație: 163 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2019 PROGRAMAT DE DOUA ORI. CÂND AM AJUNS ÎN FATA LOCAȚIEI NU A MAI RĂSPUNS LA TEFON. NESERIOASAAzi i-am tras-o și eu de 2 ori și la propriu și la figurat am făcut o programare și nu m-am dus dar am fost totuși la o programare făcută de pe alt telefon.Tipa arata bine la corp. Cele mai tari tate pe care le-am pipăit în viata asta... Și pana aici cu aspectele pozitive. E pusa pe făcut bani, baga doar capu în gura, nu a făcut dus inainte, era oprita la pizda... De revenit doar pt toate. 3
dutzulescu Reputație: 163 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2019 Tate
dutzulescu Reputație: 163 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2019 Tate
magiun Reputație: 455 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:🖕 Oras:🖕 Postat Aprilie 10, 2019 Azi i-am tras-o și eu de 2 ori și la propriu și la figurat am făcut o programare și nu m-am dus dar am fost totuși la o programare făcută de pe alt telefon.Tipa arata bine la corp. Cele mai tari tate pe care le-am pipăit în viata asta... Și pana aici cu aspectele pozitive. E pusa pe făcut bani, baga doar capu în gura, nu a făcut dus inainte, era oprita la pizda... oprită la pizda????
johnybegood Reputație: 831 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2019 Opărită
Vizitator alex_xx Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 OpărităOparita adica avea ciuperci la pizda sau a primit tratamentul clasic cu palnia si apa fiarta ca nu a dat partea la peste?
keomarrr Reputație: 84 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 10, 2019 Oparita adica avea ciuperci la pizda sau a primit tratamentul clasic cu palnia si apa fiarta ca nu a dat partea la peste?Oparita dupa ce au ars-o toti. 1
laury Reputație: 24072 Postat Aprilie 11, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 11, 2019 Deci nu mai e la Spectrum?
barroso Reputație: 1372 Postat Aprilie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 11, 2019 La asta daca mergi si nu te grabesti, risti sa te trezesti cu o alta pula in cur in timp ce tu dai la buci....
sangre Reputație: -988 Postat Aprilie 11, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Aprilie 11, 2019 Zicea cineva că pleacă azi.
lucicaman Reputație: 167 Postat Aprilie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 11, 2019 Da. Mie mi-a spus ieri ca astazi pleaca acasa, la Galati.Acum, nu stiu daca mai si lucreaza azi pana pleaca.
keomarrr Reputație: 84 Postat Aprilie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 11, 2019 Deci nu mai e la Spectrum?S-a mutat de luni pe Dinicu Golescu. Au dat futacii navala. Canci mija, canci locuri de parcare.
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 11, 2019 Postat Aprilie 11, 2019 ma vad cu ia azi in galati ca la braila nu e nimic de futut
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum