Sari la conținut

0739485550 Tatiana

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Am auzit ca e de la Ceatalchioi.Asta unde e?

unde-i peste mult,e-nvatata!

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator batranul george
Reputație: 0
Postat

unde-i peste mult,e-nvatata!

sa mor de nu am ridicat-o la fileu sa vad daca o loveste careva, bravo cumetre!

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Confirm cu ce a mentionat Pidsadera, locatie, pret, servicii. Din pacate totul este mecanic , pe repede inainte, s-a luat d mine de exemplu k nu am fost sigur daca stau 1 finalizare sau 2. I-am zis k nu am cum sa stiu inainte, om sunt si daca nu pot 2 atunci asta e stau 1. S-a cam atacat ca cica a pierdut 3/4 clienti pe care ii facea in juma de ora. In fine, e o experienta ok dar cum a mai zis cineva mai sus. de mers in principiu o data. Ca si oras de bastina cica vine din Galati pt curiosul de mai sus.. Am avut noroc cu cainele ca dormea dus..oricum e urat cu spume , rasa este cred bull terrier, in fine arata ca un supozitor :-) , nu stiu daca musca sau nu, eu unul am scapat :D. Stiu ca recenzia nu e cea mai buna dar din nou sunt cam 85% de acord cu ce a zis Pidsadera deci mergeti pe recenzia lui...

• Like 4
Postat

Schimbă poza pănă nu te banează

Au dreptul sa ma baneze pt asta? Pe ce baza?

Secera si ciocanul daca lu pui nu patesti nimic....

• Oras:🖕
Postat

Au dreptul sa ma baneze pt asta? Pe ce baza?

Secera si ciocanul daca lu pui nu patesti nimic....

poza cu svastica nu merge

Secera și ciocanul e altceva

Postat

lol eu cand am fost am dat in ea ca in bonus si l-a sfarsit m-a intrebat daca numarul de pe care am sunat-o e numarul meu personal.. am zis da si i-am facut cu ochiu

imaginati-va ce a urmat in zilele de dupa...

Postat

Vizitat domnisoara.

Aspect:8.5 (sani frumosi naturali, talie de viespe, fund frumos). Am scazut din nota deoarece nu era aranjata/machiata (doar halat pufos)

Oral neprotejat: 6 (doua degetele si miscare sacadata)

Normal protejat: 8 (sta cum o pui si geme natural)

Apartament: 8

Merita mers pt o descarcare rapida. Fata arata bine, dar ar fi si mai bine daca s-ar aranja. Pielea tanara conform varstei.

Depunctez totusi pt graba ei si pt lipsa de discretie. Nu m-a lasat sa fac dus, apeland la servetel. La fel si la plecare. In timp ce ma imbracam vorbea deja cu altcineva care era jos: "esti in negru si ai o masina cu numar de inmatriculare..." Nu o sa mentionez aici numarul, dar am vazut pana si masina jos. El era la scara, astepta sa ii deschida la interfon.

Maine urmeaza sa plece acasa si nu stie daca mai revine.

Eu unul o sa mai revin doar pt a mai ma distra cu pielea ei tanara si fundul ala bombat.

Merita pt o aventura cu o fata de 18-19 ani.

• Like 3
Vizitator menache
Postat

A ajuns ca ora sa fie de 40 min....pai peste vreo 2 luni când sunam la ea 1 ora o sa fie de 30 min

• Like 1
Postat

PROGRAMAT DE DOUA ORI. CÂND AM AJUNS ÎN FATA LOCAȚIEI NU A MAI RĂSPUNS LA TEFON. NESERIOASA

Azi i-am tras-o și eu de 2 ori și la propriu și la figurat am făcut o programare și nu m-am dus dar am fost totuși la o programare făcută de pe alt telefon.

Tipa arata bine la corp. Cele mai tari tate pe care le-am pipăit în viata asta.

.. Și pana aici cu aspectele pozitive. E pusa pe făcut bani, baga doar capu în gura, nu a făcut dus inainte, era oprita la pizda...

De revenit doar pt toate.

• Like 3
Postat

Azi i-am tras-o și eu de 2 ori și la propriu și la figurat am făcut o programare și nu m-am dus dar am fost totuși la o programare făcută de pe alt telefon.

Tipa arata bine la corp. Cele mai tari tate pe care le-am pipăit în viata asta.

.. Și pana aici cu aspectele pozitive. E pusa pe făcut bani, baga doar capu în gura, nu a făcut dus inainte, era oprita la pizda...

oprită la pizda????
Vizitator alex_xx
Postat

Opărită

Oparita adica avea ciuperci la pizda sau a primit tratamentul clasic cu palnia si apa fiarta ca nu a dat partea la peste?

Postat

Oparita adica avea ciuperci la pizda sau a primit tratamentul clasic cu palnia si apa fiarta ca nu a dat partea la peste?

Oparita dupa ce au ars-o toti.

• Like 1
Postat

La asta daca mergi si nu te grabesti, risti sa te trezesti cu o alta pula in cur in timp ce tu dai la buci....

Postat

Da. Mie mi-a spus ieri ca astazi pleaca acasa, la Galati.

Acum, nu stiu daca mai si lucreaza azi pana pleaca.

Postat

Deci nu mai e la Spectrum?

S-a mutat de luni pe Dinicu Golescu. Au dat futacii navala. Canci mija, canci locuri de parcare.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...