Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Sugi coaie la bosorogi =)) Ghici ciuperca cei =)) Hai sa-ti explic, energia consumata puteai folosi la ceva util... E problema ta daca vrei sa fii parazit, este alegerea ta.Nu ma impresionezi, eu sunt impresionata de cei care fac ceva pentru mine, nu de cei care ma ataca.Mi se rupe de rasa voastra, frustrarea se poate tine sub control, daca ai cu ce... Iti explic cum daca nu mai aberezi. ;) 2 Link spre comentariu
tuicarul Reputație: -222 Postat Decembrie 26, 2018 Oras:Peste tot in UE Oras:Peste tot in UE Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Hai sa-ti explic, energia consumata puteai folosi la ceva util... E problema ta daca vrei sa fii parazit, este alegerea ta.Nu ma impresionezi, eu sunt impresionata de cei care fac ceva pentru mine, nu de cei care ma ataca.Mi se rupe de rasa voastra, frustrarea se poate tine sub control, daca ai cu ce... Iti explic cum daca nu mai aberezi. ;) Nu esti genul meu baleno =)) PS : "Amada mia amore mio" spunea Picon candva Link spre comentariu
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Nu esti genul meu baleno =))Unde ai vazut invitatie? Bolnavi ca tine rareori reusesc sa-mi treaca pragul, de obicei il cauta in fuga...Primul lucru la frustrare: Uita ce ti-ai propus, viata nu-ti da ce vrei, dar ia cand ai ocazia...Asta pentru ca erai curios... 2 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Nu am disparut, in perioada asta ma gandeam ca ai "politia" pe langa tine... :)Lasa mesaj daca vezi ca suna si nu raspund. ;)Trolii sa latre ca altceva nu pot face. :hug1Ok. 1 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Ghici ciuperca cei =))* ce-i ... agramatule! 1 3 Link spre comentariu
tuicarul Reputație: -222 Postat Decembrie 26, 2018 Oras:Peste tot in UE Oras:Peste tot in UE Partajează Postat Decembrie 26, 2018 * ce-i ... agramatule! Q.E.D. Link spre comentariu
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Ok.Scot cartela de la internet? Nu aveam ceva nou sa-ti spun, dar poate ai tu... :) Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Q.E.D. Corect: ești prost! 1 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Scot cartela de la internet? Nu aveam ceva nou sa-ti spun, dar poate ai tu... :)Mâine. Acum ... milițiiaaaaa... 1 3 Link spre comentariu
tuicarul Reputație: -222 Postat Decembrie 26, 2018 Oras:Peste tot in UE Oras:Peste tot in UE Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Mâine. Acum ... milițiiaaaaa... Sa vina xtreme clona ta =)) Link spre comentariu
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Mâine. Acum ... milițiiaaaaa...Am accesat mesageria vocala... Nu ma pun cu militia locala....Vorbim. ;) 1 Link spre comentariu
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Sa vina xtreme clona ta =))Boala grea duci, mai poti? :) 1 Link spre comentariu
xoxoninja Reputație: -151 Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 ma uit la taxi driver Link spre comentariu
tuicarul Reputație: -222 Postat Decembrie 26, 2018 Oras:Peste tot in UE Oras:Peste tot in UE Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Boala grea duci, mai poti? :) S Boala grea duci, mai poti? :) Du-te la sala umflato ca ai curu plat si vezi sa nu rupi patu cu nespalatu de bosorog, sti ce zic =)) Link spre comentariu
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 S Du-te la sala umflato ca ai curu plat si vezi sa nu rupi patu cu nespalatu de bosorog, sti ce zic =)) Crezi ca eu sunt problema ta?Vezi in jur, nu sunt eu acolo... Cauta ajutor, singur e clar ca nu poti. Link spre comentariu
minesota Reputație: 150 Postat Decembrie 26, 2018 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Tuicarule esti un ratat Link spre comentariu
minesota Reputație: 150 Postat Decembrie 26, 2018 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Partajează Postat Decembrie 26, 2018 O sa explic maine povestea cu papuselul asta care a avut o copilarie ff trista si a ajuns un narcisist, boala psihica binenteles. Link spre comentariu
tuicarul Reputație: -222 Postat Decembrie 26, 2018 Oras:Peste tot in UE Oras:Peste tot in UE Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Crezi ca eu sunt problema ta?Vezi in jur, nu sunt eu acolo... Cauta ajutor, singur e clar ca nu poti. Culca-te amada si ia o votca maine dimineata cu la muie ca taie greata . Link spre comentariu
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 :hug1 Pot sa dau unde doare... Pricepe, a inteles partial ce am spus... Nu dam in cei la pamant.;) Link spre comentariu
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Culca-te amada si ia o votca maine dimineata cu la muie ca taie greata . Am dormit ziua pentru ca asera am ciupit doar cateva ore de somn...Fii mai explicit in supararea ta, nu e cea cu bautura. :) Link spre comentariu
tuicarul Reputație: -222 Postat Decembrie 26, 2018 Oras:Peste tot in UE Oras:Peste tot in UE Partajează Postat Decembrie 26, 2018 :hug1 Pot sa dau unde doare... Pricepe, a inteles partial ce am spus... Nu dam in cei la pamant. ;) Fey tu chiar esti chiar proasta raaau =)) Link spre comentariu
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Fey tu chiar esti chiar proasta raaau =))Tu sa crezi asta. Impresia ta este avantajul meu... :) Link spre comentariu
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Cauta de teapa ta. La modul serios, cand ma mai iriti... eu am tendinta sa ies din monitorul care crezi ca-ti da protectie...Rezuma-te la scuzele adresarte mie ca e mai bine. ;) Link spre comentariu
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2018 Partajează Postat Decembrie 27, 2018 Se poate mult mai rau, nu-mi doresc sa mori, doar sa te chinui... Nu ai suficient? Se poate mai mult. ;)Eu platesc, cu varf, dar nu o sa platesc pentru ce nu am cerut! Ai grija ce-ti doresti... :) Link spre comentariu
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2018 Partajează Postat Decembrie 27, 2018 :laugh2 Pisi, ma bucur, sincer. :)Baga cateva dungi cand ai chef... :hug1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum