laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Februarie 21, 2019 Oras:F Oras:F Postat Februarie 21, 2019 De acord. Ca sa fii bogat poti vinde timpul tau, nu neaparat trupul. Zic aici de prestarea unei muncii care nu implica organele genitale. NU AJUNGI BOGAT VANZANDU-TI TIMPUL. MUNCA E PENTRU TRACTOARE (MASINI). OMUL CREEAZA. HOMO LABORANS ESTE O DECADERE GROAZNICA. "MUNCA" VINE DIN SLAVONA, UNDE INSEAMNA 'CAZNA, TRUDA, CHIN'. POPOARELE DE VANATORI-CULEGATORI NU AU CUVANT PENTRU "MUNCA" (ASA, GENERIC... IMPLICAND RUTINA) CI DENUMIRI SPECIFICE PENTRU FIECARE ACTIVITATE, CARE IN GENERAL LE ADUCE SI O SATISFACTIE IN SINE. DECI, LAS-O BALTA CU "MUNCA"; E CAUZA DECADERII SPECIEI UMANE. Te contrazic , nu poti cuantifica totul! Cum cuantifici iubirea? Cum cuantifici sentimentele in general? S-a ajuns acolo unde fiecare vrea sa ajunga, nu judec pe cele care se vand nici cei care le cumpara, dar si de o parte si de alta sunt povesti triste si gri, nimic fabulos! Actul sexual atunci cand exista sentimente este diferit ce cel care implica doar partea materiala sau/si o nevoie fiziologica. SI SENTIMENTELE ALEA TOT DE MECANISME FIZIOLOGICE SUNT GENERATE. Te contrazic si in ceea ce priveste barbatii adevarati, exista destui. NU AU CUM SA EXISTE, PENTRU SIMPLUL MOTIV CA SOCIETATEA A TRATAT MASCULINITATEA DREPT CEVA TOXIC DE CATEVA GENERATII, DEJA... IAR DE CAND AM RENUNTAT LA MODUL DE VIATA DE VANATORI-CULEGATORI, A FOST UN PRIVILEGIU REZERVAT UNUI NR. FOARTE RESTRANS DE INDIVIZI (NOBILIMEA RAZBOINICA). 1
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 21, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 21, 2019 Jocul de-a amanetul M-a sunat pe inserat,unul cu pula de-un metru,ca asa i s-a sculat,sa ne jucam de-amanetul, in rol de camatareasa,sa ma prind in jocul lui,dupa mine stand sa-i iasasi limbile ceasului. - Dupa divort am ramascu-o suta de ron si-o cusca,c-un prezervativ si-un ceas,c-un breloc si-un tub de frisca. - Soata, casa a pastratsi-a ramas la ea, catelul ?Contul bancar ti-a blocatsi ti-a luat si portofelul ? - Nu, in cusca eu am statsi-am facut pe Labuselul.Poate ca am meritat,ca tac-su era bancherul. - De care ceas ai ? Cu cuc ?A fost al lui tac-tu mare,de pe vremea lui Cosbuc ?Are cat de cat, valoare ? - Face cateva miaresi la mana imi atarna.Dupa cateva paharemi-e prea greu cu el la mana. Am tot incercat sa-l daula casa de amanet,insa, pe el, mult nu iauca sa pot veni la tine ... -Te-ai gandit rolul de smechersa-l incerci putin cu mine ...- Nu-s deloc vreun pisicher.Oferta lor nu-mi convine. Amaneteaza-mi, te rog,cateva zile, tu, ceasuliar daca sunt martalog,n-ai decat sa imi tai nasul ! Vreau sa iti aduc o sutade ron, plus tubul de frisca.Vin tarandu-ma pe burtasa ma pedepsesti si-n cusca, sa ma bagi fortat, sa-ti lingtalpile, pizda, gaozul,doar cu limba sa te-atingsi sa imi mananc slobozul. Vin peste cateva zile,sa-mi dai ceasul inapoisi-ti mai aduc vreo cinci sutesa-l rascumpar. - Nu-i gunoi ? Sigur, nu este stricat,furat de la al tau socru?Daca-n el zici c-am umblat,ca hoata, sa-ti rapesc timpul ? Ora exacta arata ?Spune-mi cat arat-acum !Sa vedem cam ce hram poarta,daca pierde timp pe drum ... - Vad in ceata, nu stiu ce-am,tensiunea mi-a crescut ...Stai asa ! Ah ! Vai ! Pe geam,de la mana, mi-a cazut ! Stai, ca il recuperez !M-am cam emotionat ...Stai, ca acum il fixez !- Ce-a patit ? S-a spart ? S-a rupt bratara ? O glum-ai vrut,sa incerci astazi, cu mine ?Cred ca timpul mi-ai fututaiurea. - Nu ! Vin la tine !- Daca timpu-mi irosesceu ma pedepsesc pe mine.- Eu nu te dezamagesc.hai, primeste-ma la tine ! - Ia, spune, are clapeta,cu oglinda, mon visagesa mi se vada-n ea bine,sa-mi fac retus la machiaj ? Are-oglinda fermecata.In ea, ca o alchimistapoti sa vezi chiar lumea toatacu facebook si a lui lista. Are-n el incorporatetelefon si gps.Cu el ma simt de departeun barbat plin de succes. Ceasul meu are busolasi un cadran cat dovleacul.Ii poti atasa consola,sa te poti juca cu timpul ... - Juri ca ceasu-ti merge bine ?- Si Zeus l-ar vrea la mana !- Sa vina singur la mine,sa nu poti sa-l prinzi din urma, daca e-asa de grozav !- Are cureaua cam lata ...- Asta nu-i un lucru grav.Daca timpul il dilata sau il absoarbe in el ?- Hai, nu ma mai chinui !Clipele se scurg din elpe cale a se sfarsi, ca-s topite dupa tinesi-universul va muridaca nu vei face binela tine, a ma primi. - Ia uite ! Chiar mi-a stat ceasul !- N-a tinut cu timpul, pasul.- Cred ca tu, ai schimbat cursultimpului, marind suspansul ! Si timpul se masturbeazacand te vede .Este vraistesi pe tine te viseazadinainte de-a te naste. Nu stie-n ce sens sa curga.Cand te-aude e-n delir.Daca altii-l pun pe fugasi-l sfarsesc dintr-un respir tu-l domini si-l suspendezica pe-un simplu subaltern,din functie. I-anuleziputerea de decident. Cand vorbesti si te ascultcum vocea-ti frumoasa suna,ramane si timpul mut,clipele nu-si mai aduna, devine imprastiat,nu stie unde i-e capulse-opreste din numaratorele si-ti vrea sarutul facand pasiune puradin a se opri pe locs-admire a ta fapturasi sa il strivesti sub toc. - Pai, la Vocea Romaniei,sa ma duc, de-asa o fi,dar cu bani de meditatii,la canto, sa ma sustii ! Poate vine si Piconcu chitara-i la subsuoara,sa sustina ton cu ton, al meu talent, bunaoara. - Atat de indragostittimpul, de tine, imi pareca parca mi-a-ntepenitsi scula intre picioare Si ma simt ca o statuieintr-o lume-n nemiscare,desprinsa de timp. Se-audeDoar gongul inimii tale dintr-o supralume parca,anuntand eternitateaiubirii ,ce timpu-ncearcapentru tine, zeitatea. Parca peste lumea mea,tu, ai aruncat o vraja;timpul suspendat nu vrea,sa mai stea acum de straja. Nu-mi mai simt inima-mi pieptsi ceasu-mi la mana-i rece.Ca un impaiat astept,peste mine, sa se-aplece zana visurilor mele.Hai, salveaza-ma, zeita !Arunca, tu, praf de stele,dezlegat de suferinta eu, sa fiu ! - Gata vrajeala !Multumesc, de complimente !Dar m-apuca plictiseala ...Imi oferi ca suplimente, cuvinte asa mieroase ?Oare-n loc de vitamine ?Mie a bine nu-mi miroase ...Pana cand leafa iti vine iubeste-ma la distanta !Ai dat limbi la telefonsi o alta interfatatrebuie sa-i iei. Hold on ! Esti in limba dupa mine.Baga-ti limba-n gura, draga !Stiu c-ai vrea sa facem filme,dar in seara asta, rabda ! Chiar si limbile la ceasdupa mine, ti-au iesit.Timp mort, ramas in suspansle-a oprit din ticait.
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 21, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 21, 2019 Pentru asta ar trebui sa aiba BANI. Sa nu fie SARACE. Saracii nu au de ales, cu atat mai mult cand sunt femei si sunt indoctrinate de mici ca scopul vietii lor e sa se vanda, ca "puterea" lor e sa "prosteasca" (viclenia e arma sclavului... iar escrocul, indiferent de sex, e intotdeauna imbecil). Un om viclean iti ia totul si nu iti da nimic in schimb. 1
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 21, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 21, 2019 Exista asa ceva? Nu scriai undeva ca prostituatele nu mai au nimic uman in ele, fara sa mentionezi eventuale exceptii si fara derogari? Nu avpop a postat asa ceva: :350x "Am mai spus-o de sute de ori,majoritatea prostituatelor sunt dezumanizate,animale de prada care nu mai au nimic uman in ele." Daca niciuneia nu i se face mila de el si nu ii suge lui pula din mila ... de asta sunt dezumanizate. Comportamentul sau limbajul lui extrem de agresiv este foarte uman ...Simti ca te inalti spiritual cand il asculti pe Sfantul Pipilica si cand te ameninta ca te ia la pumni.. 2
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2019 Postat Februarie 21, 2019 Te contrazic , nu poti cuantifica totul! Cum cuantifici iubirea? Cum cuantifici sentimentele in general? S-a ajuns acolo unde fiecare vrea sa ajunga, nu judec pe cele care se vand nici cei care le cumpara, dar si de o parte si de alta sunt povesti triste si gri, nimic fabulos! Actul sexual atunci cand exista sentimente este diferit ce cel care implica doar partea materiala sau/si o nevoie fiziologica. Te contrazic si in ceea ce priveste barbatii adevarati, exista destui. Este clar cred, oentru toata lumea, ca nu absolut tot, si absolut pentru toti, unitatea de masura este banul, dar, cum a spus si Napoleon...( sper ca stii ce a spus). Nici nu se poate face comparatie intre actul sexual atunci cand exista sentimente cu un act sexual pe bani sau pe silicoane, sau pe excursii, masini, case...etc. In legatura cu barbatii adevarati...scrie cel putin o litera din numele unuia, nu neaparat prima ( asta ca sa te cred :) ) Ps. Hai ca ai inceput sa scrii. Bine ai venit ! 1 1
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Februarie 21, 2019 Oras:F Oras:F Postat Februarie 21, 2019 Un om viclean iti ia totul si nu iti da nimic in schimb.Da, este esenta tuturor relatiilor in societatea de masa. Cel mai groaznic este ca principala grija a tuturor este sa nu se implice... iar cine are curajul, o face degeaba: pentru ca toti ceilalti sunt complet zombificati. http://mrwgifs.com/wp-content/uploads/2014/03/Give-Them-Nothing-But-Take-From-Them-Everything-300-Spartan-Quote.gif te ia la pumni..Dezavuam asemenea atitudine :refoz si insistam ca atitudinea corecta in situatiile invocate de el ar fi, in principal, ignorarea respectivelor entitati problematice. :dontgetit 3
Vizitator samkara Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2019 Postat Februarie 21, 2019 De acord. Ca sa fii bogat poti vinde timpul tau, nu neaparat trupul. Zic aici de prestarea unei muncii care nu implica organele genitale. NU AJUNGI BOGAT VANZANDU-TI TIMPUL. MUNCA E PENTRU TRACTOARE (MASINI). OMUL CREEAZA. HOMO LABORANS ESTE O DECADERE GROAZNICA. "MUNCA" VINE DIN SLAVONA, UNDE INSEAMNA 'CAZNA, TRUDA, CHIN'. POPOARELE DE VANATORI-CULEGATORI NU AU CUVANT PENTRU "MUNCA" (ASA, GENERIC... IMPLICAND RUTINA) CI DENUMIRI SPECIFICE PENTRU FIECARE ACTIVITATE, CARE IN GENERAL LE ADUCE SI O SATISFACTIE IN SINE. DECI, LAS-O BALTA CU "MUNCA"; E CAUZA DECADERII SPECIEI UMANE. Te contrazic , nu poti cuantifica totul! Cum cuantifici iubirea? Cum cuantifici sentimentele in general? S-a ajuns acolo unde fiecare vrea sa ajunga, nu judec pe cele care se vand nici cei care le cumpara, dar si de o parte si de alta sunt povesti triste si gri, nimic fabulos! Actul sexual atunci cand exista sentimente este diferit ce cel care implica doar partea materiala sau/si o nevoie fiziologica. SI SENTIMENTELE ALEA TOT DE MECANISME FIZIOLOGICE SUNT GENERATE. Te contrazic si in ceea ce priveste barbatii adevarati, exista destui. NU AU CUM SA EXISTE, PENTRU SIMPLUL MOTIV CA SOCIETATEA A TRATAT MASCULINITATEA DREPT CEVA TOXIC DE CATEVA GENERATII, DEJA... IAR DE CAND AM RENUNTAT LA MODUL DE VIATA DE VANATORI-CULEGATORI, A FOST UN PRIVILEGIU REZERVAT UNUI NR. FOARTE RESTRANS DE INDIVIZI (NOBILIMEA RAZBOINICA). Laurentiu, vezi numai aspectele negative ale muncii, e ceva in neregula cu tine. Priveste in jur cu ceva intelegere si mai multa simpatie. Am impresia ca urasti totul in jur si cel mai nasol e ca te urasti si pe tine. 2
iacoiucutava Reputație: 173 Postat Februarie 21, 2019 Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Postat Februarie 21, 2019 Laurentiu, vezi numai aspectele negative ale muncii, e ceva in neregula cu tine. Priveste in jur cu ceva intelegere si mai multa simpatie. Am impresia ca urasti totul in jur si cel mai nasol e ca te urasti si pe tine. Deeana, tu esti?
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2019 Postat Februarie 21, 2019 Daca esti curios urca acolo! Curiozitatea mea nu consta anume în cum este acolo (pe piedestal), ci mai degrabă cum percepe ea ca și femeie treaba asta.
Vizitator samkara Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2019 Postat Februarie 21, 2019 Este clar cred, oentru toata lumea, ca nu absolut tot, si absolut pentru toti, unitatea de masura este banul, dar, cum a spus si Napoleon...( sper ca stii ce a spus). Nici nu se poate face comparatie intre actul sexual atunci cand exista sentimente cu un act sexual pe bani sau pe silicoane, sau pe excursii, masini, case...etc. In legatura cu barbatii adevarati...scrie cel putin o litera din numele unuia, nu neaparat prima ( asta ca sa te cred :) ) Ps. Hai ca ai inceput sa scrii. Bine ai venit ! Litera este V si este prima litera, poate sa fie Vladimir, Vlad, Victor sau mai stiu eu ce nume. Nu conteaza ce a spus unul sau altul. Neinteresant. Alte vremuri, alte timpuri. Eu traiesc acum fara sa stiu sau sa-mi pese ce a spus un pitic cu puta mica.
Vizitator samkara Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2019 Postat Februarie 21, 2019 Deeana, tu esti? Nu sunt Deeana. Curiozitatea mea nu consta anume în cum este acolo (pe piedestal), ci mai degrabă cum percepe ea ca și femeie treaba asta. Orice alaturare este buna fie ca ea coboara sau ca tu urci. Intelege asta in sens spiritual. E posibil ca femeia aia sa fie mai educata, mai frumoasa, mai buna decat esti tu. Urcand acolo evoluezi si esti o varianta mai buna a ta. Eu zic ca trebuie sa fim in preajma unor oameni autentic buni. Mediul este mai puternic decat noi. Daca suntem intr-un mediu ca asta de aici stii singur ce se intampla, daca esti intr-o gradina de trandafiri stii singur cum te simti , daca te duci intr-o bodega plina de fum stii a ce o sa-ti miroasa hainele. Hai ca ai inteles ce zic! Daca te urci langa o femeie pe acel piedestal o sa-ti dea tot ce are ea mai bun Nu sunt in papucii tai sa stiu cum esti de fapt. Presupun ca vrei sa mirosi trandafiri nu fum! 1
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2019 Postat Februarie 21, 2019 Orice alaturare este buna fie ca ea coboara sau ca tu urci. Intelege asta in sens spiritual. E posibil ca femeia aia sa fie mai educata, mai frumoasa, mai buna decat esti tu. Urcand acolo evoluezi si esti o varianta mai buna a ta. Eu zic ca trebuie sa fim in preajma unor oameni autentic buni. Mediul este mai puternic decat noi. Daca suntem intr-un mediu ca asta de aici stii singur ce se intampla, daca esti intr-o gradina de trandafiri stii singur cum te simti , daca te duci intr-o bodega plina de fum stii a ce o sa-ti miroasa hainele. Hai ca ai inteles ce zic! Daca te urci langa o femeie pe acel piedestal o sa-ti dea tot ce are ea mai bun Nu sunt in papucii tai sa stiu cum esti de fapt. Presupun ca vrei sa mirosi trandafiri nu fum!Înțeleg ce zici dar nu prea sunt în totalitate de acord! Mediul o fi mai puternic...trebuie să ai și tu puterea să-ți alegi mediul corespunzător ție. Prefer să miros a fum și să ofer un trandafir decât să miros a trandafiri și să-mi sufle fum în nas/față. :)
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Februarie 21, 2019 Oras:F Oras:F Postat Februarie 21, 2019 Laurentiu, vezi numai aspectele negative ale muncii, e ceva in neregula cu tine. Priveste in jur cu ceva intelegere si mai multa simpatie. Am impresia ca urasti totul in jur si cel mai nasol e ca te urasti si pe tine. Pentru ca "munca" este, prin definitie, dezumanizanta. Sa "intelegi" si sa "simpatizezi" decaderea celei mai elaborate forme de viata generata de Evolutie pe aceasta planeta este in neregula cu adevarat. Nu exista aspecte pozitive ale "muncii" pentru cei ce o presteaza, ci doar pentru cei ce beneficiaza de activitatea decazutului "homo laborans". Pe mine ma respect pentru ca nu am cazut prada acestei modernitati abominabile.
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2019 Postat Februarie 21, 2019 Pentru ca "munca" este, prin definitie, dezumanizanta. Sa "intelegi" si sa "simpatizezi" decaderea celei mai elaborate forme de viata generata de Evolutie pe aceasta planeta este in neregula cu adevarat. Nu exista aspecte pozitive ale "muncii" pentru cei ce o presteaza, ci doar pentru cei ce beneficiaza de activitatea decazutului "homo laborans". Pe mine ma respect pentru ca nu am cazut prada acestei modernitati abominabile. la beci, munca e baza. Numa' 8 ore.Când ieși, intri iar :)))) 1
Vizitator samkara Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2019 Postat Februarie 22, 2019 Înțeleg ce zici dar nu prea sunt în totalitate de acord!Mediul o fi mai puternic...trebuie să ai și tu puterea să-ți alegi mediul corespunzător ție.Prefer să miros a fum și să ofer un trandafir decât să miros a trandafiri și să-mi sufle fum în nas/față. :) Ce spun eu si ce zici tu? Pentru ca "munca" este, prin definitie, dezumanizanta. Sa "intelegi" si sa "simpatizezi" decaderea celei mai elaborate forme de viata generata de Evolutie pe aceasta planeta este in neregula cu adevarat. Nu exista aspecte pozitive ale "muncii" pentru cei ce o presteaza, ci doar pentru cei ce beneficiaza de activitatea decazutului "homo laborans". Pe mine ma respect pentru ca nu am cazut prada acestei modernitati abominabile. Te respecti, tu, pe tine? Laurentiu, cum esti tu ca barbat? Esti ok? Arati rezonabil sau nu da nimeni o ceapa degerata pe tine? Ai grija de tine, de corpul tau, de mintea ta? Cu scuzele de rigoare nu te respecti!Avem perceptii diferite legate de dezumanizare. Dezumanizant pentru mine este tot ce postezi referitor la ce intelegi prin sex. Toate fotografiile, filmuletele, toate fanteziile si dorintele tale nu te aduc intr-o zona in care sa te respecte careva. Stii ce? Respectata-te, daca iti este bine asa si esti intr-o stare de confort, esti in zona in care este orice autist, surd si orb la ceea ce vor cei din jur. 1
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Februarie 22, 2019 Oras:F Oras:F Postat Februarie 22, 2019 Ce spun eu si ce zici tu? Te respecti, tu, pe tine? Laurentiu, cum esti tu ca barbat? Esti ok? Arati rezonabil sau nu da nimeni o ceapa degerata pe tine? Ai grija de tine, de corpul tau, de mintea ta? Cu scuzele de rigoare nu te respecti!Avem perceptii diferite legate de dezumanizare. Dezumanizant pentru mine este tot ce postezi referitor la ce intelegi prin sex. Toate fotografiile, filmuletele, toate fanteziile si dorintele tale nu te aduc intr-o zona in care sa te respecte careva. Stii ce? Respectata-te, daca iti este bine asa si esti intr-o stare de confort, esti in zona in care este orice autist, surd si orb la ceea ce vor cei din jur. Avand in vedere cum arata romanii, eu consider ca arat absolut magnific. In primul rand, am dantura impecabila, nu put si sunt mai puternic si mai rapid ca 90% din populatie. Ma cultiv dpdv stiintific in mod constant, spre deosebire de populatia din jur. Faptul ca tie ti se pare "dezumanizant" sexul intens si dur mi se pare ca provine din lasitatea tipic romaneasca. Ce vrea populatia din jur este clar, avand in vedere decalajul intre spatiul romanesc si cel vest european (a carui prabusire, inevitabila de altfel, este cauzata de permeabilitatea la populatii precum cea romaneasca). Iar sa iei drept reper "ce vor cei din jur" imi arata clar ca ai un caracter atat de slab, incat nici macar nu realizezi cat de josnic(a) esti.
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 22, 2019 Avand in vedere cum arata romanii, eu consider ca arat absolut magnific. In primul rand, am dantura impecabila, nu put si sunt mai puternic si mai rapid ca 90% din populatie. Ma cultiv dpdv stiintific in mod constant, spre deosebire de populatia din jur. Faptul ca tie ti se pare "dezumanizant" sexul intens si dur mi se pare ca provine din lasitatea tipic romaneasca. Ce vrea populatia din jur este clar, avand in vedere decalajul intre spatiul romanesc si cel vest european (a carui prabusire, inevitabila de altfel, este cauzata de permeabilitatea la populatii precum cea romaneasca). Iar sa iei drept reper "ce vor cei din jur" imi arata clar ca ai un caracter atat de slab, incat nici macar nu realizezi cat de josnic(a) esti. La un chintal jumate și 1,80 m? Hai bre, are și narcisismul limitele lui! 4 2
aristidemsc Reputație: -56 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Februarie 22, 2019 La un chintal jumate și 1,80 m? Hai bre, are și narcisismul limitele lui! Dăpinde la care români a facut referire ;) 2 2
dobrin i Reputație: -201 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Peste Tot Oras:Peste Tot Postat Februarie 22, 2019 Avand in vedere cum arata romanii, eu consider ca arat absolut magnific. In primul rand, am dantura impecabila, nu put si sunt mai puternic si mai rapid ca 90% din populatie. Ma cultiv dpdv stiintific in mod constant, spre deosebire de populatia din jur. Faptul ca tie ti se pare "dezumanizant" sexul intens si dur mi se pare ca provine din lasitatea tipic romaneasca. Ce vrea populatia din jur este clar, avand in vedere decalajul intre spatiul romanesc si cel vest european (a carui prabusire, inevitabila de altfel, este cauzata de permeabilitatea la populatii precum cea romaneasca). Iar sa iei drept reper "ce vor cei din jur" imi arata clar ca ai un caracter atat de slab, incat nici macar nu realizezi cat de josnic(a) esti. Daca tu zici ca populatii precum cea romaneasca contribuie la prabusirea civilizatiei vestice ... esti la fel de cult ca Ines. Tu esti bolnav grav. Esti extremaNu poti sa spui ca e placut sa o futi pe una in gura pana pana-i dau lacrimile si vomita. Asta e boala si chiar una grava Si asta cu romanii sunt de cacat, romanii distrug civilizatii iar e urat din partea ta.Nu suntem noi cea mai tare natie da nici asa cum zici tu.Si o spun ca in viata mea am lucrat cu oameni cam din toate colturile lumii, mai putin America de Sud si Centrala.Doar columbieni. 2
sheldoncooper Reputație: 207 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 22, 2019 Avand in vedere cum arata romanii, eu consider ca arat absolut magnific. In primul rand, am dantura impecabila, nu put si sunt mai puternic si mai rapid ca 90% din populatie. Ma cultiv dpdv stiintific in mod constant, spre deosebire de populatia din jur. Faptul ca tie ti se pare "dezumanizant" sexul intens si dur mi se pare ca provine din lasitatea tipic romaneasca. Ce vrea populatia din jur este clar, avand in vedere decalajul intre spatiul romanesc si cel vest european (a carui prabusire, inevitabila de altfel, este cauzata de permeabilitatea la populatii precum cea romaneasca). Iar sa iei drept reper "ce vor cei din jur" imi arata clar ca ai un caracter atat de slab, incat nici macar nu realizezi cat de josnic(a) esti. Taci in plm de trantor las si obosit ca daca iti pun poza aici nu mai intra nimeni pe forum 24 de ore. Nu ti-e rusine ba? 2
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 22, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 22, 2019 Esti baiat citit,dar sa nu exageram,o misiune pe marte inseamna cateva sute de miliarde,SpaceX incearca ceva turism pe orbita si cam atat Se trezeste vorbind si prostul clasei ! Vorbeste votka din capul tau. Habar n-ai pe ce planeta traiesti si de unde ai picat aici.
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 22, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 22, 2019 stii ca doar si-a batut joc de tine si te-a marcat pe viata =)))))))))))) D-AIA AI PUS-O PA CRISTINA BACLEA SA-TI DEA PISATU SA IL BEI ATI FOST LA HERCULANE PE BANII MEI :clapp :clapp :clapp
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 22, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 22, 2019 Daca vrei sa faci pe maica Tereza,incearca cu puștoaicele naive care sunt slugărite de smecheri.Lasa baba asta dementa care înjură pe toată lumea,chiar si pe Casy a facut-o ca la usa cortului doar ca a îndrăznit sa spuna ca are poze furate. Bai, cacatoi infect, nu mai face pe salvatorul planetei, ca nu ai ajutat-o cu un leu, pa fata aia. Nu a murit din cauza ca am avut niste mici neintelegeri, care s-au reglat imediat intre noi. Certurile sunt la ordinea zilei pe forum, dar oamenii normali se mai si impaca. Mintea ta este prea zdruncinata ca sa inteleaga cum este mersul lumii.
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 23, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 23, 2019 Draga mea,eu am alt stil,nu ma duc sa fac gargara pe topicul lui Betty.Cand ma supara ii dau direct lovitura de gratie de face crize de epilepsie 3 zile.Stai calma ca aia are cosmaruri cu mine si acum Cand o sa dai si tu cu pula, lovitura de gratie, ca numai pielea a mai ramas din ea ?! Nu futi decat cu gura.
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 23, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 23, 2019 Subectul este interesant si pe gustul meu,dar nu e locul potrivit'Aselenizarea pe luna a costat 20 miliarde,deci....... Nu esti tu, omul potrivit. De cand ai tu, pasiuni legate de subiecte dintr-astea ? De cand te-au rapit extraterestrii si au facut experiente pe tine, chiuretandu-ti creierul defect ? Ai adus vreodata, in discutie, subiecte de genul asta ? Ce carti si reviste despre acest subiect citesti tu si ce emisiuni urmaresti cu sufletul la gura si mare interes ? Mai ai un pic si ne spui ca esti si astronaut. Uite, unde era Neil Armstrong ! Esti picat din luna in discutie. Sau este dragoste la prima vedere, ca acum 3- 4 zile, cand am avut discutia cu Laur despre asta, spuneai ca sunt nebuna. ? Tu erai in afara spatiului terestru, in afara galaxiei noastre chiar, departe de acest subiect. Nu vezi ca vantul bate din directia din care suflu eu ? Trag o basina si stai s-o mirosi si sa o comentezi aiuristic un an. Basina mea, drogul tau. Taci, dracu, cand vorbesc eu ! Unul dintre baietii astia destepti, care stie ce vorbeste pe aici, este profesor de fizica la Universitate si m-a vizitat si pe mine in mai multe randuri, pe cand tu, esti labagiul repetent, din ultima banca. Tie iti depaseste puterea de intelegere si o discutie despre nimicuri uzuale. Te-au trecut clasa profesorii, doar ca sa inceapa sa iti pice parul de pa fata si sa incepi sa iei chip uman. Se vede ca ai trait numai printre valori ale culturii ... esti, de-o viata, paznic la cimitirul Bellu.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum