Sari la conținut

Lory reala 100% 0745294272

Postări Recomandate

• Oras:Acasa
  • Oras:Acasa

Buna,

Voi fetelor faceti si threesome? Detalii?

De ce nu suni sa le intrebi? Pe bune, nu e la misto intrebarea, dar este cea mai la indemna si directa metoda de a afla daca fetele ofera ceea ce iti doresti tu.

• Like 4
  • Minus 5
Link spre comentariu
Vizitator vali2cta
Reputație: 0

Chiar e vesnic ocupata Lory, mi-a raspuns la telefon de 2-3 ori dar avea programari si nu m-a primit.....

Mi-am propus de ceva timp sa merg la ea, eu o stiu, am vazut-o cand mergeam la Andreea, sper sa am noroc intr-un final.

Link spre comentariu
  • Oras:True Life
  • Oras:True Life

Note : Chiar nu m-am putut abtine sa fac reviewul asta la o ora asa tarzie pentru cei care dorm as putea spune ca Lory "poate scula si mortii din somn"!

Intru in apartament, foarte aproape de punctul de reper dat de ea si sunt poftit sa ma asez. Deja o putem da in caterinca, normal ca dupa ce am facut cunostinta cu ambele fete si m-au poftit sa fumez cu ele o tigare, iar timpul trecea si aveam tot felul de discutii cu amandoua.

Din vazutele mele va pot spune ca Andreea este putin mai aprinsa (si asta intrun fel bun) iar Lory te aduce la stadiul in care, scuzati expresia (ne rupem in futut) si asta dupa aprox. 20 - 30 min de discutii.

M-a intrebat frumos daca vreau sa vin cu ea in camera, nici decum sa grabeasca ceva si apoi o vedeam cum face dusulet in baie.

Am ajuns in camera si am inceput prin a fi sarutat peste tot cu niste buze calde si umezi (pana una alta cred ca si Lory poate spune ca eram dusat si cremuit cu tot feluri de parfumuri de acasa), apoi a continuar de pe gat sa coboare pe abdomen, picior, sa urce pe oute (pe care le simteam ca fierb din cauza limbi si buzelor), apoi incet s-a plimbat cu limba pe ea, pana cand (cam intra in ochi) si a inceput pe cap sa o umezeasca si in aceelasi timp sa se uite in ochii mei, continuu cu ea intre buze deep si fara maini. Spre curiozitatea mea (nu am simtit nimic la sexul oral, decat limbi, buze, corzi vocale si multa umezeala care se producea si o facea pe a mea mai buna ca nici odata pentru pasarica Loredanei si ea umeda de altfel).

Cel mai bun la sexul oral a fost ca nu s-au folosit mainiile, a fost deep pana la corzi, umed rau si privirea din ochi.

Apoi a urmat Lory on top si urma sa zic ca prezervativul a fost pus cu buzele alea in timp ce avea grija de cocoselul meu cu oralul. A coborat pe ea, se izbea ma atingea pe oute cu degetele (genul de masaj care iti face si mai bine), apoi a urmat doggy perfect apasat si adang, in tolerantele iei pentru mine, sa o pot baga mai adang.

Cred ca au fost vreo cinci poziti si ca bonus pe langa deepul la oral si cel normal, am primit o pozitie extra de gimnasta!

Btw, am primit prosop curat si frumos mirositor cand am intrat la baie in caz de aveam nevoie pentru sters.

In camera mirosea excelent de frumos si nu am de reprosat in schimb nu prea cred ca imi pasa de mobila vintage pentru ca ma uit la fete in 99% din timpul petrecut cu ele.

Dupa toate si frumoase am mai stat vreo jumate de ora in camera si am fumat in timp ce vorbeam relaxati despre sport la alegerea Loredanei, subiect pe care eu il ador la fel de mult ca si pasarica.

Venind vorba de igiena ei era perfect curat si frumos mirositor toata pielea, inclusiv miss Pasa' si la dorinta mea sper ca next time sa gasesc un mic smoke care personal imi place foarte tare.

Am mai stat la 2 - 3 tigari in living si amandoua fete erau preocupate de ce discutam threesome si apoi Lory a insistat sa imi cheme taxi. Foarte dragut!

:)

Igiena : 10

Oral : 10

Normal : 9 (nota asta pentru ca a lasat loc si de mai multe lucruri pe care a vrut sa le experimenteze cu mine si a tasnit dupa vreo 40 min)

Anal : nu cred ca era cazul sa fiu nesimtit!

Halat : 150 Lei

Concluzie : Revin cu siguranta pentru Lory, cat si pentru Andreea!

• Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:contanta
  • Oras:contanta

Postat 12 December 2014 - 11:11 PM

buna numele meu este loredana , am 19 ani sunt roscata am 1,68 ...50 kg ....ochii verzi, sani nr 2  fund bombat  ....   ... ma puteti gasi in tomis nord viz a vi de hotel "nevada " 

serviciile mele sunt : 

oral cum il doresti    :felatie             1 finalizare =   =  20 min : 100 lei 

normal obligatoriu protejat   :tittyfuck              1 ora =  maxim 2 finalizari =  150 lei 

masaj de relaxare    :masaje           

1 ora = 1 finalizare + un masaj de relaxare = 150 lei 

ma puteti gasi intre orele 16:00 si 03:00

daca vad vreo iritatie sau scurgeri oralul va fi obligatoriu cu prezervativ si nu ma voi saruta  ...!!!!

rog programare neaparat cu o ora inainte ( daca nu puteti ajunge trimiteti sms sau sunati si anuntati )       ....... pentru toti cei care nu inteleg o finalizare nu inseamna o ora sau cat doriti o finalizare este maxim 20 de minute 

Link spre comentariu
  • Oras:sectoru trei

Don'soara arata ca in poza de mai sus,are cca 165 inaltime ,este draguta la fata,slabuta,aproape slim ,sani micuti,o tipa ok placuta la aspect si conversatie.Nu se grabeste e foarte vorbareata si deschisa,curata si epilata.Cand am ajuns pielea ii mirosea frumos a crema.
Apartament cu trei camere la parter,curatel,nu e lux dar bun pentru activitatile pe care le gazduieste,baie ok,gel de dus,sampon,sapun lichid,prosop curat,patul nu eate zgomotos,lenjerie curata,doua fete in apartament.
Locatia este pe aleea Hortensiei(parca asa-i spune),se poate intra dinspre Ciresica sau hotel Nevada.
Am primit un oral neprotejat,deep cu cim,mangaiat si lins de oua,nu accepta fk ,am constatat ca-i place cunni la nebunie,a acceptat 69 si toate pozitiile care le-am propus.
Se incinge repede ,ii place sa fie calarita dar si sa calareasca,nu face anal.Eu eram dusat de acasa ,ea s-a dusat inainte sa ne apucam de treaba.Ajunsi in pat,i-am spus sa se intinda si m-am ocupat putin de ea .M-am plimbat cu limba pe tot corpul ei ,am pus gura pe sani si am coborat usor spre pussy unde am bagat cunny la greu.Pasa curata si gustoasa ,fata sa excitat tare de tot si daca am vazut ca-i place si se simte bine,m-am ocupat de ea pana la orgasm.Dupa cateva momente de reveneala a inceput cu un oral de nota 10,un fel de joc uite pula nu e pula care cand aparea,cand disparea toata in gura ei,iar un joc cu limba pe cap,in sus si in jos si mult rasfat la oua.
Sexul normal a fost si el bun,a pus prezervativul cu gura si am inceput cu misionar si umeri craci.Am vazut si aici ca-i place,nu e lenesa,se implica,au fost gemete ,contre si mangaieri,nu a dat semne de graba sau plictiseala.A urmat o caprita,mai departe a trecut si ea peste mine pana la final.Au fost doua numere in mare cam aceiasi desfasurare.Prima finalizare cim iar pentru  a doua care intarzia a trecut la manual si a fost jumate cim jumate pe corp.  
Note:apartament-8,atitudine-10,aspect-8,oral-10,normal-10,GFE-9(fara fk)

• Like 9
Link spre comentariu

Postat 12 December 2014 - 11:11 PM

buna numele meu este loredana , am 19 ani sunt roscata am 1,68 ...50 kg ....ochii verzi, sani nr 2  fund bombat  ....   ... ma puteti gasi in tomis nord viz a vi de hotel "nevada " 

serviciile mele sunt : 

oral cum il doresti    :felatie             1 finalizare =   =  20 min : 100 lei 

normal obligatoriu protejat   :tittyfuck              1 ora =  maxim 2 finalizari =  150 lei 

masaj de relaxare    :masaje           

1 ora = 1 finalizare + un masaj de relaxare = 150 lei 

ma puteti gasi intre orele 16:00 si 03:00

daca vad vreo iritatie sau scurgeri oralul va fi obligatoriu cu prezervativ si nu ma voi saruta  ...!!!!

rog programare neaparat cu o ora inainte ( daca nu puteti ajunge trimiteti sms sau sunati si anuntati )       ....... pentru toti cei care nu inteleg o finalizare nu inseamna o ora sau cat doriti o finalizare este maxim 20 de minute 

update :)

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...