barosanu1 Reputație: 537 Postat Mai 22, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 22, 2014 da , john , ai dreptate aici , din punctul de vedere pe care l-ai expus aceasta "afisare" a zonelor intime nu poate fi ceva negativ ... multumesc pentru clafiricare ... si n-a fost in intentia mea sa tai elanul fetelor dornice de afirmare si prin astfel de metode si ca sa-mi repar greseala promit cu prima ocazie sa o vizitez din nou pe lory special pentru "curajul" ei ... 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 22, 2014 e doar distractie, glumite, lejeritate si placere! este formarea unei atmosfere destinse si relaxante si doar atat! e usor sa strici ceva, este mult mai greu sa construiesti! nu face rau nimanui aceasta expunere, ca doar suntem cu totii adulti, sau cel putin asa sper, iar unora dintre noi chiar ne place acest mod in care comunicam cu fetele noastre, ptr ca impartim timp, bani si efort cu ele, asa ca le face ale noastre! iar ca ultim argument, "curajul" loredanei, din punctul meu de vedere si evaluare, este chiar un exemplu foarte frumos, ca sa nu ma mai repet si sa spun ca si foarte gustos!!!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 22, 2014 Nu se sperie Lory asa usor. Iar daca s-a speriat ii spun eu ca, Barosanul e baiat valabil .
barosanu1 Reputație: 537 Postat Mai 22, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 22, 2014 ... de ce am intervenit initial a fost pentru ca ceea ce ma excita pe mine la o tipa de exemplu n-are nici o legatura ( deocamdata ) cu detalii din zonele intime ... un alt look , o noua costumatie , tunsoare , machiaj - desi nu prea prefer la tipele tinerele machiajul , sunt ceea ce-mi atrag atentia ... dar , asa cum am mai spus , n-am sesizat sensul in care tu vedeai lucrurile cu expunerea ... in plus , creearea unei atmosfere amicale , degajate e iarasi un aspect important care trebuie mentinut ... revin si spun acum ca merg cu mare incredere la tipele la care ai mai fost tu , si obi de ce nu , si de la care , chiar si la pretul "modic" de 50ron sunt sanse bune sa ma simt ok ... 2
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 22, 2014 atunci spune-i specific si cu lux de detaliu lui lory ce iti doresti de la ea! eu am convingrea ca ea poate sa iti creeze prin imaginatie, prezenta si conduita o atmosfera de extrema placere senzuala. iti pot spune ca eu le-am vizitat pe fete in locatia lor si ca initial am stat mult la taclale si tigari. ele isi ocupau timpul cu placa care increteste parul, cu machiaj, cu sucuri si altele intr-o atmosfera degajata si in pijamale. atunci insa cand am fost condus in dormitor, ele mi-au spus sa raman putin singur acolo, iar cand si-a facut aparitia in usa dormitorului, cu toate ca clinchetul tocurilor pe pardoseala a cam tradat ce era sa se produca, a aparut in cadrul usii o aparitie divina, imbracata in cea mai provocatoare tinuta pe care un barbat o poate solicita unei femei! crede-ma cand iti spun, ca sunt si eu curva batrana, dar nicidecum nu am ramas neimpresionat!!! ideea prietene, pe care eu o tot argumentez, este pur si simplu placerea vietii!!! sunt simple elementele care o compun, dar le poti complica, daca asa doresti, pana la elimarea cu totul a placerii. 1
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 22, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 22, 2014 mare dreptate ai JH! si sa nu uitam ca Lory face din sexul oral o Arta!!Felicitari Ei pe aceasta cale!! 1
muccelmare Reputație: 56 Postat Mai 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 22, 2014 Dragi confutaciosi,Cu cateva zile in urma am viziat-o si eu pe domnisoara Lory.Programarea am facut-o cu 2 ore inainte si am sunat pentru confirmare cu jumatate de ora inainte. Locatia se afla peste drum de Nevada la parter. In apartament sunt Lory si Andreea ... si ea la randul ei o caprioara sexy .Fetele sunt foarte prietenoas. Lory este foarte frumoasa, cu niste ochi superbi, genul slim. Am optat pentru o finalizare in total cred ca au fost vre-o 30 mi, nu prea ai cum sa ii rezisti Lory are cea mai buna atitudine pro client. Ne-am sarutat si pupacit pe tot corpul cu atentie din partea ei si la zonele invecinate domnului levier si cateva incercari reusite de DT. Am incercat doar cateva pozitii la normal, o sa va povestesc mai multe data viitoare, sigur o sa revin. PS: Andreea este si ea foarte foarte frumoasa Note:Aspect : fata- corp ( 10 / 9 ) are sanii micuti dar apetisanti, ca sa nu mai vorbim de pasarica sa gustoasaLocatie : 7.5 - apartament curat dar cam batraiorGFE: 10Oral : 10 - atentie la OO si cu incercari de DT si niste priviri de te baga in boala)Normal: 9Igiena: 10Halat 150, doar o finalizare ca nu am mai putut imi tremurau picioareleIn concluzie - De revenit. 6
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 22, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Mai 22, 2014 bai baieti , faceti voi ce faceti si tot la zoom-uri de pizde ajungeti ... care-s obsedatii care se excita cand vad o gaura si labii in poza XXL ???!!! era un meserias pe aici cu ceva timp in urma zicea ca e arta care numai cei "cu scoala" o inteleg , invata-ti-ma bre si pe mine sa ma excit la asa ceva !!! ca n-am nici o reactie la zoom-urile de genul asta !!!no,no ,uite ce avem pt matale 3
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 22, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Mai 22, 2014 iti place? 3
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 22, 2014 bai obi, de unde puii mei gasesti tu toate pozele astea??? ma rog, presupun ca de pe net, dar sunt foarte curios cum dai tu comenzile pe motoarele de cautare ale netului? adica pentru poza de mai sus cum ai bagat; photographic art, depicting extremely wet female reproductive organ with large labia, touched (spanked,?) by male's hand, slow motion time lapse photo shoot!!!????
barosanu1 Reputație: 537 Postat Mai 22, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 22, 2014 ce motoare de cautare ... a dat o limba la tastatura si-a iesit automat 2
barosanu1 Reputație: 537 Postat Mai 22, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 22, 2014 no,no ,uite ce avem pt matale... si eu cand ti-am spus sa nu iei asa de multe ... ai ramas pe stoc acum si vrei sa scapi de ele ?
barosanu1 Reputație: 537 Postat Mai 22, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 22, 2014 Dragi confutaciosi,Cu cateva zile in urma am viziat-o si eu pe domnisoara Lory.Programarea am facut-o cu 2 ore inainte si am sunat pentru confirmare cu jumatate de ora inainte. Locatia se afla peste drum de Nevada la parter. In apartament sunt Lory si Andreea ... si ea la randul ei o caprioara sexy .Fetele sunt foarte prietenoas. Lory este foarte frumoasa, cu niste ochi superbi, genul slim. Am optat pentru o finalizare in total cred ca au fost vre-o 30 mi, nu prea ai cum sa ii rezisti Lory are cea mai buna atitudine pro client. Ne-am sarutat si pupacit pe tot corpul cu atentie din partea ei si la zonele invecinate domnului levier si cateva incercari reusite de DT. Am incercat doar cateva pozitii la normal, o sa va povestesc mai multe data viitoare, sigur o sa revin. PS: Andreea este si ea foarte foarte frumoasa Note:Aspect : fata- corp ( 10 / 9 ) are sanii micuti dar apetisanti, ca sa nu mai vorbim de pasarica sa gustoasaLocatie : 7.5 - apartament curat dar cam batraiorGFE: 10Oral : 10 - atentie la OO si cu incercari de DT si niste priviri de te baga in boala)Normal: 9Igiena: 10Halat 150, doar o finalizare ca nu am mai putut imi tremurau picioareleIn concluzie - De revenit.nu-i mai dati puncte lu' prostu' asta ca a copiat din comentariul meu anterior ... ori e redus la minte si nu stie sa compuna cateva propozitii pentru o recenzie ori e spam ...
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 22, 2014 Stimati curvari ! Cu putin timp in urma am viziat-o si eu pe d-soara Lory. Am facut programare , ok , cu vreo 3 ore inainte , am sunat pentru confirmare cu jumatate de ora inainte totul ok fara probleme si fara "surprize". Locatia : " Peste drum de Nevada la parter" , mai multe detalii veti afla la telefon... Putin surprinzatoare modalitatea de intrare in apt. , unde trebuie sa o astepti pe zana sa te conduca de la intrarea in bloc , ma rog , n-am avut surpriza sa dau nas in nas cu nici un vecin ! In apt. sunt Lory si Andreea ( pe care promit sa o vizitez ) , foarte amabile si prietenoase ... Apt. din pacate , desi e in general ok , e genul vechi , batranesc . Lori e o tipa simpatica , cu niste ochi deosebiti care mi-a spus ca-si schimba si culoarea , subtirica , 1.65 / 48-50 kg . M-a asteptat machiata , desi nu am cerut asa ceva ba dimpotriva as prefera , cel putin tipele mai tinerele sa nu se macheze ( asta daca nu vor sa ascunda ceva ) . La fel Andreea se machia de zor , mi-a spus ca asa vor unii clienti ?!!? Dupa ce am terminat actiunea cu Lory si ma pregateam de plecare imi spune ca a terminat si ea cu machiajul . Am optat pentru o finalizare intainsa pe o ora dar in total cred ca au fost vre-o 40 min. ( ca n-am rezistat mai mult ). La prima impresie pot spune ca din toate tipele pe care le-am vizitat Lory are cea mai buna atitudine pro client pe care am intalnit-o si sper sa nu fie doar de inceput ( de cariera ) ci si pe viitor . Ne-am sarutat si pupacit pe tot corpul cu atentie din partea ei la oo si cateva incercari reusite de DT. Nu am variat prea multe pozitii la normal ( poate data viitoare ) . Lory se implica si nu cred ca ar refuza nici o pozitie . In concluzie chiar m-am simtit bine si ma bucur ca si in Constanta putem in ultima vreme gasi tipe care nu fac "cu ura" ceea ce fac ...Note:Aspect : fata / corp ( 9 / 9 ) as fi preferat nemachiata si sanii sunt cam micuti in rest totul okLocatie : 8 ( apt curatel dar stil vechi si nu sta singura )GFE: 10 ( cu felicitari )Oral : 10 ( atentie la zone , incercari ok de DT , priviri )Normal: 10Igiena: 10 ( dusul de rigoare , prosop curat )Halat 150/h , doar o fin. am putut eu , normal douaConcluzie : Categoric de revenit stai sa facem un mic studiu comparativ ca sa ne lamurim, dar sa stii ca s-a mai intamplat, chiar recent, plagiatul recenziilor!!!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 22, 2014
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 22, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Mai 22, 2014 bai obi, de unde puii mei gasesti tu toate pozele astea??? ma rog, presupun ca de pe net, dar sunt foarte curios cum dai tu comenzile pe motoarele de cautare ale netului? adica pentru poza de mai sus cum ai bagat; photographic art, depicting extremely wet female reproductive organ with large labia, touched (spanked,?) by male's hand, slow motion time lapse photo shoot!!!???? hai ca iti spun. nu le caut, le am deja in colectie .pozele care imi plac sau ma inspira, le selectez .da tu de unde puii mei gasesti pe toate fetitele incepatoare?
barosanu1 Reputație: 537 Postat Mai 22, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 22, 2014 indivizii care practica obiceiul asta ( plagierea - probabil e sport national de cand cu ponta ) ar trebui imediat votati ( pardon BANATI ) ...
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 22, 2014 hai ca iti spun. nu le caut, le am deja in colectie .pozele care imi plac sau ma inspira, le selectez .da tu de unde puii mei gasesti pe toate fetitele incepatoare? Le are si el tot in colectie 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 22, 2014 indivizii care practica obiceiul asta ( plagierea - probabil e sport national de cand cu ponta ) ar trebui imediat votati ( pardon BANATI ) ... Asa ca, la iarna, propun sa il banam pe Ponta ( pardon sa il votam ) 1
barosanu1 Reputație: 537 Postat Mai 22, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 22, 2014 gabriele , se vede ca ne intelegem bine ....
sorinu Reputație: 3230 Postat Mai 22, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Mai 22, 2014 Gabriel e un golan si jumatate...
muccelmare Reputație: 56 Postat Mai 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2014 indivizii care practica obiceiul asta ( plagierea - probabil e sport national de cand cu ponta ) ar trebui imediat votati ( pardon BANATI ) ... Da-ma in judecata si vezi pe cine faci tu redus ... ti se pare ca recenzia ta e la fel ca a mea ? Ma indoiesc ... Ma scuzi domnule Eminescu. Poate asa m-am exprimat si eu dupa cate recenzii am citit ... zici ca ai compus vreo opera de arta si ti-au copiat-o altii ... Cand o sa scri o carte atunci sa numesti ca cineva ti-a plagiat-o, pana atunci ciocul mic si joc de glezne.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 23, 2014 Muccelmare, dar tu ai scris vreo carte ? Sau stai si tu in joc de glezne ?
muccelmare Reputație: 56 Postat Mai 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2014 Muccelmare, dar tu ai scris vreo carte ? Sau stai si tu in joc de glezne ? Nu conteaza ce am scris eu ... sau nu am scris ... intr-o recenzie ma exprim cum vreau eu ... si in plus de asta recenzia mea nu este la fel cu a lui dar ma rog sunt multi bagatori de seama pe aici , decat sa stati sa comentati recenziile altora mai bine faceti ceva mai constructiv ... sau voi sunteti politia internetului ? In primul rand nu am vorbit cu tine ci cu cel de mai sus ... nu stiu cu ce te afecteaza pe tine discutia mea cu el ...
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Mai 23, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Mai 23, 2014 Cata ura, cata suparare, cata mânie, cata ciuda. Ce imi place, va rog, continuati aruncati cu muci (cei mari), aruncati cu noroi in muci )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum