Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Buna!                                                                                                                                                                                                                               Pe unde zici ca te putem cauta si pe unde te putem gasi?      :snap   .        :kiss3

Link spre comentariu
Vizitator

Dra. Hot Bianca, multumesc pt. proptitudine si profesionalism !                                                                                                                                       Restul e tacere...       :kiss2   

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Dra. Hot Bianca, multumesc pt. proptitudine si profesionalism !                                                                                                                                       Restul e tacere...       :kiss2   

... promtitudine, scuze, din cauza frigului        :slap2

De fapt e PROMPTITUDINE ...  :slap2

• Like 10
Link spre comentariu
Vizitator

Da si de fapt bustean fara sa faca recenzie e bolovan!

Domnule petre, recenzie... Ma gandesc ca Bianca e prea hot pt. a participa in calitate de martor, pe la unele, posibile, divorturi.                                Daca intelegi ce vreau sa zic!     

Link spre comentariu
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata

Domnule petre, recenzie... Ma gandesc ca Bianca e prea hot pt. a participa in calitate de martor, pe la unele, posibile, divorturi.                                Daca intelegi ce vreau sa zic!     

Nu iti face tu griji si fa recenzia asa cum se cere pe forumul asta.

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator

cat de mult s-a ingrasat?

Dl. Brett, Bianca nu s-a ingrasat, din contra, a slabit!  Dupa cate stiu, si stiu bine. frecventeaza sala, ( sala de fitness, nu sala de mese )   :laugh2                         Nu e skinny, e cu gust,   asa cum imi place mie!        :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator

Ce tare! Imi place ca esti cinefil, bustean :-) :-) da de 69 ( 6.9 ) pe scara richter ai auzit?? :-) :-) :-)

D.nule, Aici nu e vorba de film, probabil ai fost dus in eroare de fapul ca nu a mai raspuns la acest numar... Fiecare poate sa detina cate telefoane doreste si il tine buzunarul, deci nu vorbesc din carti, continuitate pe sistem - sensul giratoriu.   Despre 69, nu ma pronunt public, femeia e o bijuterie, o lucrare de arta,si de aici, automat, actul sexual in sine, musai trebuie ridicat la rangul de arta, ceva sublim, pentru trup si suflet, totul in intimitate!.   OK?    

Link spre comentariu
Vizitator

Buna gluma ...

Fai poze sa vadem

A zis nu cu mult timp (3-4 ) zile in urma ca o sa apara cu poze noi, Nu facute de mine, nu ma ocup cu  asa ceva, si nici nu stiu pe cine are pozar...

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...