Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Dragi mei,astazi sunt pana in jurul orei 18 iar maine nu o sa ajung la birou!Va pup si va astept de miercuri!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

:hug1

Alo...!!!           ...???

Postat

Imi cer scuze celor care au sunat ieri,dar din pacate nu am putut ajunge si nici anunta!O sa revin de marti! Va pupacesc si va doresc un sfarsit de saptamana perfect!!

Vizitator
Postat

A zis fata ca revine de marti...           :laugh2

Postat

Dragii mei,eu pana saptamana viitoare nu o sa mai fiu disponibila(o sa va anunt exact ziua).Va pupacesc dulce si va urez un Craciun fericit!!

• Like 2
Postat

Eu nu o sa mai ajung la birou anul acesta.Va urez un an nou fericit si tot ce va doriti!pupici!

• Like 2
  • Oras:...
  • Oras:...
Postat

Eu nu o sa mai ajung la birou anul acesta.Va urez un an nou fericit si tot ce va doriti!pupici!

Un an nou, cu dorinte implinite, frumoaso! Te pupa Roameru' :)

• Like 1
  • Minus 6
Vizitator
Postat

Multumesc pentru informare program, pt. urari & pupici!

Iti doresc un an nou cu sanatate, bucurii si zambet pe chipul tau frumos!

Sa revii cu bine! Pupic!  :hug1

Postat

Va multumesc frumos pentru urari!Eu incepand de astazi sunt la"birou"!Va pupacesc:)!

• Like 3
  • Oras:friends
Postat

:hug1

Bunicule, tu de ce ai dat cu minus bre la pozele de pe pagina anterioara?Ce, nu-ti place fata?Ai fost la ea si te-a dezamagit???Nu te judec, doar sint curios.

Vizitator
Postat

... la fel de gut - gut !   Felicitari pentru mentinerea stachetei de mare clasa!     :kiss3

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Bunicule, tu de ce ai dat cu minus bre la pozele de pe pagina anterioara?Ce, nu-ti place fata?Ai fost la ea si te-a dezamagit???Nu te judec, doar sint curios.

Probabil din greseala,de pe telefon...nu am motive sa dau cu minus pana nu vad ce si cum...imi cer scuze fata de fata si multumesc ca m-ai atentionat.

• Like 1
  • Minus 7
Postat

Probabil din greseala,de pe telefon...nu am motive sa dau cu minus pana nu vad ce si cum...imi cer scuze fata de fata si multumesc ca m-ai atentionat.

Cu placere

Vizitator
Postat

Hei, buna!

Ce - ti face mini cotoiul adoptat?

:bye

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...