Sari la conținut

Maladie...

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Bunul meu coleg(vezi, pot să mă exprim şi civilizat)

după link-ul trimis la"nimfomanie"conform definiției dependenţa sexuală, numită şi hipersexualitate, nimfomanie, comportament sexual compulsiv sau compulsie sexuală, este clasificată drept o tulburare mintală de către psihiatri.

Tulburare mintală !

In english : "Hypersexuality is a clinical diagnosis used by mental healthcare professionals for extremely frequent or suddenly increased libido"

Şi aici nu mă refer doar la sexul feminin implicit şi la cel masculin care în special este prezent pe acest forum.

Deci când am inițiat acest topic m-am referit la sexul făcut mai tot timpul. Cei care suferă de această"tulburare"sunt obsedați de sex, cu tot ce implică acesta, iar vieţile lor sunt profund afectate de această obsesie. Acest lucru poate determina comportamente riscante, precum sexul cu prostituate sau cu persoane necunoscute...neprotejat .

Scuze, iar am dat prea multe detalii ?

Totuşi, în mentalul colectiv, aceasta "tulburare" este mai degrabă catalogată drept promiscuitate, nu o problemă de ordin psihic. 

Revin, dependenţii nu pot fi fideli, chiar dacă sunt implicaţi într-o relaţie serioasă sau căsătoriţi. De multe ori se simt însă vinovaţi faţă de partener şi-şi mărturisesc greşeala, considerând că nu o vor repeta.

V-a urma...

E lăudabil că poți să te exprimi și civilizat, drept pentru care te felicit! Dar, v-a urma ... 

• Like 1
  • Minus 6
  • Oras:Iron Throne
Postat

E lăudabil că poți să te exprimi și civilizat, drept pentru care te felicit! Dar, v-a urma ...

Oare nu trebuie să calc strâmb şi eu ?
  • Minus 2
  • Oras:Tampa, Florida
  • Oras:Tampa, Florida
Postat

Bunul meu coleg(vezi, pot să mă exprim şi civilizat)

după link-ul trimis la"nimfomanie"conform definiției dependenţa sexuală, numită şi hipersexualitate, nimfomanie, comportament sexual compulsiv sau compulsie sexuală, este clasificată drept o tulburare mintală de către psihiatri.

Tulburare mintală !

In english : "Hypersexuality is a clinical diagnosis used by mental healthcare professionals for extremely frequent or suddenly increased libido"

Şi aici nu mă refer doar la sexul feminin implicit şi la cel masculin care în special este prezent pe acest forum.

Deci când am inițiat acest topic m-am referit la sexul făcut mai tot timpul. Cei care suferă de această"tulburare"sunt obsedați de sex, cu tot ce implică acesta, iar vieţile lor sunt profund afectate de această obsesie. Acest lucru poate determina comportamente riscante, precum sexul cu prostituate sau cu persoane necunoscute...neprotejat .

Scuze, iar am dat prea multe detalii ?

Totuşi, în mentalul colectiv, aceasta "tulburare" este mai degrabă catalogată drept promiscuitate, nu o problemă de ordin psihic.

Revin, dependenţii nu pot fi fideli, chiar dacă sunt implicaţi într-o relaţie serioasă sau căsătoriţi. De multe ori se simt însă vinovaţi faţă de partener şi-şi mărturisesc greşeala, considerând că nu o vor repeta.

Va urma...

Foarte interesant si poate adevarat

Dar nu punem si sursa, ce zici?

https://m.adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/sexul-boala-grea-1_50ae98c27c42d5a6639e49c6/index.html

Vizitator dr parnassus
Reputație: 0
Postat

Dulce ca mierea e dependenta de domnite. 

Doar pietrele, nisipul si țarâna sunt ... 

:)

• Like 1
Postat

ba ce trist

Alex !!! Unde ai fost ? Chiar ți-am simțit lipsa,mă crezi ?
Vizitator dr parnassus
Postat

Vizitator dr parnassus
Postat

"Dans le cœur des enfants de 7 à 77 ans. 
Elle chante, elle chante, la rivière insolente 
Qui unit dans son lit 
Les cheveux blonds, les cheveux gris." 

Cum sa n-o iubești? 

Vizitator mc hammer
Postat

Alex !!! Unde ai fost ? Chiar ți-am simțit lipsa,mă crezi ?

replica asta a fost cam gay

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Dulce ca mierea e dependenta de domnite. 

Doar pietrele, nisipul si țarâna sunt ... 

:)

Eu știam că dulce ca mierea e glonțul patriei ... 

• Like 1
  • Minus 4
Postat

replica asta a fost cam gay

sunt calm...sunt calm...sunt calm

chiar trebuia să pun ÅŸi ghilimelele de rigoare ? pentru a-mi arăta sarcasmul ? sau vrei să mă provoci ? 😄

Vizitator dr parnassus
Postat

Eu știam că dulce ca mierea e glonțul patriei ... 

Petrul Popescul 

• Like 1

Postat

Petrul Popescul

Corect!
  • Like 1
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.