Vizitator xoxots Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2019 Postat Aprilie 26, 2019 Tu nu poți sa întrebi nimic atât timp cât stai ascuns ca o prostituata masculina sub clone. asta sa i-o spui curvei de mata' care facea trotuarul si te purta cu tine peste tot. De asta ai ajuns un fustrat fara scop in viata cu micropenis si care niciodata vei satisface o femei cu adevarat, sa o tii in pula si sa o simti cum tremura
Vizitator xoxots Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2019 Postat Aprilie 26, 2019 tu ai o poveste foarte trista cu adevarat, de asta ai ajuns sa ai boala pe femei si esti un misogin convins ! Toata ziua vanezi femeile pe forum si le injuri pentru divertiment, un parazit in adevaratul sens al cuvantului, un gras puturos si mic de inaltime cu mari probleme de siguranta in propria persoana ! Depresia si anxietatea pot fi rezolvate daca sunt tratate in prima faza.
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 26, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 26, 2019 asta sa i-o spui curvei de mata' care facea trotuarul si te purta cu tine peste tot. De asta ai ajuns un fustrat fara scop in viata cu micropenis si care niciodata vei satisface o femei cu adevarat, sa o tii in pula si sa o simti cum tremuraIeși, fă cu înjurăturile! Pisicuts, mai banează o dată dreanța asta! 1 2
Vizitator xoxots Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2019 Postat Aprilie 26, 2019 Ieși, fă cu înjurăturile! Pisicuts, mai banează o dată dreanța asta!Tu esti cel care trebuie banat pentru recenzii false si flame ! Scarbo
Vizitator xoxots Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2019 Postat Aprilie 26, 2019 Te-a trimis stapanul tau pisuluca sa il apeti, sluga obedienta ce esti
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 26, 2019 Ieși, fă cu înjurăturile! Pisicuts, mai banează o dată dreanța asta! Cum vine ca poate vorbi cu mine normal, iar voi veniti sa scoateti omul din sarite?!Chiar ma indoiesc ca el merita banat.
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 26, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 26, 2019 Tu esti cel care trebuie banat pentru recenzii false si flame ! ScarboFă Adino, nu te potolești? 1 3
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 26, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 26, 2019 Cum vine ca poate vorbi cu mine normal, iar voi veniti sa scoateti omul din sarite?!Chiar ma indoiesc ca el merita banat.E Adina. Chiar crezi că s-a retras de pe site? Își face fel de fel de conturi și face balamuc. Cu acest cont, m-a înjurat din prima. 1 3
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 26, 2019 E Adina. Chiar crezi că s-a retras de pe site? Își face fel de fel de conturi și face balamuc. Cu acest cont, m-a înjurat din prima. Indiferent ce am cu cineva in trecut, nu dezgrop mortii.Certuri puerile la barbati "maturi" cu o femeie! :slap2
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 26, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 26, 2019 Indiferent ce am cu cineva in trecut, nu dezgrop mortii.Certuri puerile la barbati "maturi" cu o femeie! :slap2Repet: nu am avut nicio treabă cu acest cont, până a început să mă atace și înjure pe unde m-a prins. 1 3
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 26, 2019 Repet: nu am avut nicio treabă cu acest cont, până a început să mă atace și înjure pe unde m-a prins. Repeti? Crezi ca vorbesti cu o idioata?De unde atata siguranta ca ar fi Adina? Ai destui "fani".Pana sa plece de pe site, nu tot tu cu Pisulica si restul ati atacat-o? Acum faci pe victima?!Si asa mi-era sila de forumul asta, acum cu atat mai mult.
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2019 Postat Aprilie 26, 2019 Si daca e marta? 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 26, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 26, 2019 Si daca e marta?Nu e imposibil, cert e că e femeie, sunt indicii clare. Marta nu făcea aproape deloc erori de tastare, nici greșeli gramaticale. Oricum, indiferent cine e, este clar că este un cont făcut pentru scandal, răzbunări și flame și personajul a mai avut multe altele banate. Evident, mai sunt și alții care se ascund după astfel de clone pentru a ataca userii cu care a avut conflicte în trecut. Este cea mai mizeră manieră, lașă și nedemnă, de a acționa. 1 3
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 26, 2019 Nu e imposibil, cert e că e femeie, sunt indicii clare. Marta nu făcea aproape deloc erori de tastare, nici greșeli gramaticale. Oricum, indiferent cine e, este clar că este un cont făcut pentru scandal, răzbunări și flame și personajul a mai avut multe altele banate. Evident, mai sunt și alții care se ascund după astfel de clone pentru a ataca userii cu care a avut conflicte în trecut. Este cea mai mizeră manieră, lașă și nedemnă, de a acționa. Are cont cu TS la sfarsit, esti sigur ca e femeie? :)Mai lasa si tu loc de "Buna ziua" ca prea multi te cauta... ;)
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 26, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 26, 2019 Are cont cu TS la sfarsit, esti sigur ca e femeie? :)Mai lasa si tu loc de "Buna ziua" ca prea multi te cauta... ;)Până una-alta, e strict problema mea. Chestia cu TS la sfârșit, pleacă de la afirmațiile unor useri că Xoxo ar fi pe invers, fiindcă a citit pe la secțiunea respectivă, iar contul @xoxots e un mișto pe tema asta, menit să-l "inerveze" pe Xoxo. 2 3
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 26, 2019 Până una-alta, e strict problema mea.Chestia cu TS la sfârșit, pleacă de la afirmațiile unor useri că Xoxo ar fi pe invers, fiindcă a citit pe la secțiunea respectivă, iar contul @xoxots e un mișto pe tema asta, menit să-l "inerveze" pe Xoxo. Ai dreptate, e treaba ta mare, o faci unde si cand vrei. 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2019 Postat Aprilie 26, 2019 Ai dreptate, e treaba ta mare, o faci unde si cand vrei.Terminatzio, parca atz fi insurati de douajdeani, asa va intzepatzi 1 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 26, 2019 Terminatzio, parca atz fi insurati de douajdeani, asa va intzepatzi Lasa ca-i place. :) 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2019 Postat Aprilie 26, 2019 Lasa ca-i place. :)Ca tie nu ti-o place :))) 1 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 26, 2019 Ca tie nu ti-o place :))) :laugh2https://data.whicdn.com/images/280376760/original.gif 1
Vizitator xoxots Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2019 Postat Aprilie 26, 2019 Cum vine ca poate vorbi cu mine normal, iar voi veniti sa scoateti omul din sarite?!Chiar ma indoiesc ca el merita banat. corect Fă Adino, nu te potolești? ???
Vizitator xoxots Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2019 Postat Aprilie 26, 2019 Repeti? Crezi ca vorbesti cu o idioata?De unde atata siguranta ca ar fi Adina? Ai destui "fani".Pana sa plece de pe site, nu tot tu cu Pisulica si restul ati atacat-o? Acum faci pe victima?!Si asa mi-era sila de forumul asta, acum cu atat mai mult. ai mare dreptate la partea cu faniii, domnul Picon e prea preocupat de imaginea lui pe un forum virtual si vede in toti numai dusmani. Nici nu vreau sa ma gandesc ce este in capul lui acela mic de tot si cum nu suporta sa fie contrazis si sa aibe el ultimul cuvant, o mare dovada de maturitate pentru un om trecut de 60 de ani. Trist de tot, dar asta e destinul multor oameni cu mintea tulburi
Vizitator xoxots Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2019 Postat Aprilie 26, 2019 Până una-alta, e strict problema mea.Chestia cu TS la sfârșit, pleacă de la afirmațiile unor useri că Xoxo ar fi pe invers, fiindcă a citit pe la secțiunea respectivă, iar contul @xoxots e un mișto pe tema asta, menit să-l "inerveze" pe Xoxo. asta e clar dovada ca esti un lingau si o sluga obedienta. Incerci sa cauti validare din partea unui pustan care se comporta ca un copuil tembel pe un forum de curve. Daca asa te comporti aici nici nu vreau sa ma gandesc cum te comporti in realitate. Din nou trist de tot domnule Picon, amara viata ai avut si vei avea
xoxometrosexual Reputație: -212 Postat Aprilie 26, 2019 Postat Aprilie 26, 2019 ma enerveaza de-mi vine sa-mi bag pula in mortii si familia lui da sclav amuzant =)) dar am alte treburi MA DUC SA MA DROGHEZ TRAG CEVA PA NAS MA PASTILEZ NU IARBA
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum