Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2019 Postat Ianuarie 16, 2019 Da', totuși.... Daca o fi ea de vină? :)))Urâtă, fără tzatze, și cu multz flokyyy la pysda :))))
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 17, 2019 Da', totuși.... Daca o fi ea de vină? :)))Urâtă, fără tzatze, și cu multz flokyyy la pysda :)))) Da' daca, pana la urma, e (tot) trolleala? :blushing2 Bine, intr-adevar, subiectul e unul comun si nici abordarea nu primeste puncte pt originalitate... iar ca eficienta, in zilele bune un flame corect implementat producea 10 pagini intr-o zi sau doua - totusi, privind in contextul actual, nici 9 pagini in 10 zile nu-i rau; in definitiv e mult peste medie, dincolo de DG, pe teritoriul lui Ines :) 1
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2019 Postat Ianuarie 17, 2019 Da' daca, pana la urma, e (tot) trolleala? :blushing2 Bine, intr-adevar, subiectul e unul comun si nici abordarea nu primeste puncte pt originalitate... iar ca eficienta, in zilele bune un flame corect implementat producea 10 pagini intr-o zi sau doua - totusi, privind in contextul actual, nici 9 pagini in 10 zile nu-i rau; in definitiv e mult peste medie, dincolo de DG, pe teritoriul lui Ines :)am zis la a doua variantă - paie pe foc. :)
randunica Reputație: 6344 Postat Ianuarie 17, 2019 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Ianuarie 17, 2019 De unde se cumpara testosteronu' asta ? ... Intreb pentru un prieten :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2Se gaseste in diferite forme inclusiv alimentare.Cel mai eficient este exact asa in forma pura
peitho Reputație: 1046 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Ianuarie 17, 2019 Da' daca, pana la urma, e (tot) trolleala? :blushing2 Bine, intr-adevar, subiectul e unul comun si nici abordarea nu primeste puncte pt originalitate... iar ca eficienta, in zilele bune un flame corect implementat producea 10 pagini intr-o zi sau doua - totusi, privind in contextul actual, nici 9 pagini in 10 zile nu-i rau; in definitiv e mult peste medie, dincolo de DG, pe teritoriul lui Ines :) vai, da' cum poti sa te gandesti la asa ceva? sa-ti fie rusine! vad la tanara care a deschis subiectul un strigat de ajutor, iar nimfomane era ultima speranta!sunt sigur ca are putin peste 20 de ani, cum ne-a zis, ca e sincera (se vede dupa cum scrie), vrea sa-si ajute prietenul si lupta ptr relatia lor, ceea ce e de apreciat, mai ales astazi! faptul ca sta cu el, in ciuda problemelor pe care le are, imi arata ce fel de femeie este...mai rar asa ceva! 4
estrogen Reputație: 1676 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 17, 2019 Zicea la inceput ca sufera de ejaculare precoce. Acum e impotent? :laugh2 :laugh2 La 20 ani, sa isi taie pula mai bine. Sau sa isi faca schimbare de sex :))) Ejaculare precoce sau impotenta in cazul asta e totuna. Pai n-auzi ca nu tine nici macar un minut? Basca uneori ejaculeaza inainte s-o bage inauntru?
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2019 Postat Ianuarie 17, 2019 Păi, băi,fute-m-aș în creierul tău ăla trepanat, cum pula calului să fii și impotent și castrat? Dacă ești castrat, ce să se mai scoale? Părerea mea că ești impotent și-ți vine să te castrezi de ciudă.Cretinule!Dobitocule, eu i-am sugerat fetei ce sa foloseasca si tu cauti cearta si atentie din lipsa de ocupatie ?? Esti si vei ramane un mod **spam editat** care fute **spam editat**e de 50 ron odata la 4 luni. Ultima ta oda dedicata curvelor este de rasul curcilor, da-ti foc nesplalatule si nu te mai baga aiurea in seama ca ma pis pe natia ta de oligofreni **spam editat**i 2
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2019 Postat Ianuarie 17, 2019 Reiterez: ma pis pe chelia ta de **spam editat** convins care fute **spam editat**e de 15 ani 2
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 17, 2019 Dobitocule, eu i-am sugerat fetei ce sa foloseasca si tu cauti cearta si atentie din lipsa de ocupatie ?? Esti si vei ramane un mod **spam editat** care fute **spam editat**e de 50 ron odata la 4 luni. Ultima ta oda dedicata curvelor este de rasul curcilor, da-ti foc nesplalatule si nu te mai baga aiurea in seama ca ma pis pe natia ta de oligofreni **spam editat**iIeși, bă, debilule și ia Prostamol, dacă tot te piși pe tine! Sau, mai bine, du-te la un psihiatru să te tratezi! Din ce canale, sau din ce accidente genetice ori ******uri, apăreți băi nene? Altminteri nu se explică gradul de alienare mentală pe care îl aveți. 2 6
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2019 Postat Ianuarie 17, 2019 Tu sugi pula si cu fundul si cu gura **spam editat**, cand e vorba de **spam editat**e esti primul. Ma pis pe chelia ta de libidinos nesplata 2
kelu4u Reputație: 81 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:Middle of nowhere Disponibila Oras:Middle of nowhere Disponibila Postat Ianuarie 17, 2019 Tin foarte mult la el. Nu vreau sa se termine relatie din motivul asta... :no2Buna Anamada, hai ca ma bag si eu in seama pentru acum multi ani aveam si eu probleme asemanatoare, nu asa grave, ma tinea maxim 5 minute la sex normal gen. Toata chestia e pshihica, cel putin la mine. Norocul meu a fost ca am intalnit o tipa mult mai in varsta ca mine care ma ajutat in privinta asta dar totul tine de el. Creme si pastile si alte chestii de genu sunt solutii pe termen scurt. ideea e ca trebuie sa controleze el mental si nu e usor, necesita ceva munca. Problema ar fi sa nu cumva sa fie el multumit in felul asta pentru ca atunci e nasol. Vorbeste cu el pe tema asta si eventual recomand un pshiholog, tipa mai in varsta de care vorbeam cu aia se ocupa :) . Bafta multa.
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 17, 2019 Tu sugi pula si cu fundul si cu gura **spam editat**, cand e vorba de **spam editat**e esti primul. Ma pis pe chelia ta de libidinos nesplataCam limitat in gândire, după cum se vede din mizeriile tale de postări! Mai schimbă placa, retardatule! 1 6
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2019 Postat Ianuarie 17, 2019 Cam limitat in gândire, după cum se vede din mizeriile tale de postări! Mai schimbă placa, retardatule!Mai baga o dusca betivan **spam editat** fasolar impotent screlozat !!! Mai vrei ?!? In mata' ! 2
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 17, 2019 Mai baga o dusca betivan **spam editat** fasolar impotent screlozat !!! Mai vrei ?!? In mata' !Dacă prostia ar durea, ai urla non-stop. Norocul tău e că nu doare, dar cum semnalizezi non-stop, e extrem de vizibilă. 1 6
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Ianuarie 17, 2019 A turbat mosul dement ! Spameaza toate topicele :laugh2 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 17, 2019 A turbat mosul dement ! Spameaza toate topicele :laugh2Râzi ca proasta-n pulă! Ce topice am spamat, puțoiule? P.S. Împușcă-te! 1 6
tomapedofilul Reputație: 14 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:in pizda lui Hering Oras:in pizda lui Hering Postat Ianuarie 17, 2019 De la o varsta gen 60 plus asa e am observat, ancep sa le placa **spam editat**ele vezi ex frigescu si nicu amandoi doi bosorogi care dadeau la hering ca an bosnia fara nicio jena. Asa si tomitza si desigur favoritu ei bolovanu de pah timidoara.Desi iti bati tu joc de bietul **spam editat** Toma Violatoru Necredinciosu, era un domn distins, venea cu patrunjel la domnitse, le zicea ca se simtea ciudat ca fute pah favoritele curvarilor dah pah forum, asta dupa ce o lins-o adanc an pizda de nici 18 ani pah Cristinika, ca de futut din pula sanje pt pula tare Cel mai tare era dupa 4 minute de sex salbatec isi plangea dah mila de ce dor ai e dah nevasta-sa moarta bietul Tomitza e si vaduv si o ancercat sa asi gaseasca sufleu pereche an balenanusirena dah amanda. Stim cu totii cum s-a terminat si povestea aia Hahahahahaha
betivanul Reputație: 1109 Postat Ianuarie 17, 2019 Postat Ianuarie 17, 2019 Cam limitat in gândire, după cum se vede din mizeriile tale de postări! Mai schimbă placa, retardatule!Jegule ești mulțumit de ce ai realizat in viață ? Nu crezi că ar fi cazul să taci ? Mănânci unde te caci ! 5
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Ianuarie 17, 2019 Râzi ca proasta-n pulă! Ce topice am spamat, puțoiule? P.S. Împușcă-te!Rad de un **spam editat** ca tine ca ai ajuns de balamuc, ciubota bataturilor, mumio !!! Iti place sa o sugi de la toata lumea !Mars pupincuristule !
xoxomadeye Reputație: -49 Postat Ianuarie 17, 2019 Postat Ianuarie 17, 2019 ce face slugile mele harleqeuen muistu cu zeci de conturi, betivanu si maidanezu si martalogu ala de presedinte luavas familia in pula ca suntem la DG si am voie sa-mi bag pula in copii vostri 1
test101 Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2019 Postat Ianuarie 17, 2019 wow, daca la oral ,,rezista'' normal iar cand vede pasarica se ,,pierde'' inainte sa o atinga... m ai facut curios. banuiesc ca esti prima femeie din viata lui, sau pe acolo. ti-as recomanda sa il tii mai aproape de locul tau magic, pana se obisnuieste cu el. il iei de par si il tii ,,jos''. nu ii dai drumul decat in momentul cand te-a facut sa tremuri... de placere. Din pacate, daca la 20 ani nu poti sa futi cateva ore/zi si mai ai si problema cu declansare rapida ... sper ca macar la conversatii si alte activitati e in top succes
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Ianuarie 17, 2019 ce face slugile mele harleqeuen muistu cu zeci de conturi, betivanu si maidanezu si martalogu ala de presedinte luavas familia in pula ca suntem la DG si am voie sa-mi bag pula in copii vostriCe sugi ?
xoxomadeye Reputație: -49 Postat Ianuarie 17, 2019 Postat Ianuarie 17, 2019 acadele si tu coaiele melebagamias pula in ficatii tei da distrus =)) 1
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Ianuarie 17, 2019 Ma plictisesti, doar atat poti putulica mica ? :))))
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Ianuarie 17, 2019 Sa vina **spam editat**ul picon si sa dea pct de reputatie si o limba in cur lui xoxoLater edit: a facut deja asta =)))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum